Aréna telefonůS8 / View 10 / V30 / G6 / P20

Moderátor: Mirda86

Pravidla fóra
Před založením nového tématu s dotazem na výběr telefonu si, prosím, přečtěte toto téma a dotaz vložte dle uvedené šablony. Ostatní Vám budou moci lépe poradit. :)
Odpovědět

Autor tohoto vlákna
tola
Nové Androidě

S8 / View 10 / V30 / G6 / P20

Příspěvek od tola » stř 18. dub 2018 8:43:35

Ahoj. Nyní mam Honor 9 a mimo toho, že od prvního dne má popraskané záda, když spadl ze stolu, tak od prvního týdne má prasklý i displej když spadl v lese do hlíny. Více náchylný telefon jsem nikdy neměl, displej sklo praská jen tím, že je v kapse. Předchozí LG G4 přežila 3 roky bez jediné ujmy a padala pravidelně i na asfalt.

Moje požadavky - dle důležitosti
- Výdrž den bez kompromisů (nevím jak na tom jsou, zde by vyhrálo na 100% Sony, ale ty jsou hnusný) Nehraju hry, nekoukám na video, většinou mam web a audio stream.
- Hlasitý reproduktor - Honor 9 je na hraně, je docela potichu, zde nevím jak porovnat, vetšinou se o tom nikde nepíše, popřípadě je "opatří mezi průměr" "patří mezi ty lepší" ale to mě nic neřekne o tom jaký je. Poslouchám hodně audio knihy bez sluchátek když chodím v přírodě.
- Kvalitní foťák, docela jsem si zvykl na zoom z Honoru (V30, P20, View 10)
- Čím méně skla tím lepe (View 10)
- Ideálně vodotěsnost - není podmínka, do teď jsem jí neměl, ale občas zmoknu a divím se, že to telefon ještě neodnesl (S8, V30, G6)
- Cena (zde vyhrává View 10 a V30) LG G6 je přeci jen už stará.
- Čtečka vpředu (View 10)
- USB C
- Cena 10 - 16tis.
- Ideální telefon by byl S8 (vzhled) se čtečkou vpředu a dvěma foťáky bez skleněných zad :D

View 10 - vyhrává poměrem cena/výkon
V30 - "jedinečností" - moc lidí ho nemá, vodotěsnot, displej
S8 - sázka na jistotu a jednoznačně se mě nejvíce líbí, nyní s cashback za 13990,- je to fakt lákadlo.
P20 - mít vodotěsnost, tak to za těch pár korun navíc je vítěz
G6 - již docela starý a má sklo a čtečku na zádech, což jsou body dolu. Nevýhody ty samé jako S8, ale ta je aspoň hezčí.
U11 - nelíbí se mě vzhled a cena a sklo tomu nepomáhá

Hurec
Robot
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy S8
Rom: origo

Re: S8 / View 10 / V30 / G6 / P20

Příspěvek od Hurec » sob 21. dub 2018 6:52:53

Mas to krasne rozepsane , ve vsem mas pravdu a rozhodnuti je jen a jen na tobe. Ja to vidim tak jak to pises. Akorat bych mel prioritu u P20 (nema amoled)x honor x V30 (ta je fakt top).
Ja mel S8 a pokud ti pada takhle mobil , tak nad tim ani nepremyslej. Ten infinity displej je extremne nachylny , jak ti to spadne na hranu displej tak je to KO. Je to dost krehke. Ktomu taktez nema stereoreproduktor. Vykon ma luxusni , ale na druhou stranu , rad si papne baterii. Ja s S8 po 3/4 rocniho provozu nabijel 2x denne.
Iphone 3G -> Samsung Nexus S -> Motorola defy -> HTC Evo 3D -> LG L9 II -> Honor 3C -> Sony Xperia Z1 -> Honor 7 -> Huawei P9 -> Samsung galaxy S8

Mirda86
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S23
Tablet: Xiaomi Pad 5
Rom: stock

Příspěvek od Mirda86 » sob 21. dub 2018 7:14:22

Z tech vypsanych sem mel krom Honora vsechny a pokud neresis penize tak ber V30. To je vyborny telefon a presne jak pises....nema ho kazdy. Navic ma velice slusnou vydrz. Coz se neda rict u S8. Jak pise Hurec.
S 10 View chybu neudelas asi za ty penize.
G6tka je starsi ale porad dobre poslouzi.
No a P20tka z nich dava nejmensi smysl. Ten telefon me moc nenadchnul. Jedina vyhoda je kompaknost. To uz je lepsi mozna vzit tu S8 za min penez a dostanes lepsi display, IP a QI. Oba sou skvele kompaktni ale nadruhou me osobne se na takhle uzkem telefonu blbe pise. Ale to muze mit kazdej jinak.

Jo G4 byla plastova. Tady bych si na ty pady uz dal pozor at vyberes cokoliv.

Hurec
Robot

Příspěvek od Hurec » sob 21. dub 2018 7:26:07

Jo P20 je dobra pro anti-amoled lidi. Treba jako jsem ja. Jeste uvidime co prinese G7.
Jinak jak se tu pise , V30 pokud chces delo. Pokud chces za co nejmene penez , tak HW10.
Iphone 3G -> Samsung Nexus S -> Motorola defy -> HTC Evo 3D -> LG L9 II -> Honor 3C -> Sony Xperia Z1 -> Honor 7 -> Huawei P9 -> Samsung galaxy S8

vormen
Androiďák!

Příspěvek od vormen » sob 21. dub 2018 21:39:32

já jsem měl Honor 9 a spokojenost a teď jsem řešil přesně to co ty. S8 jsem vyloučil, protože čtečka vzadu mi nevyhovuje a navíc umístění hned vedle čočky je hrůza, ale hlavně ta rychlost a spolehlivost odemčení na to bych si po zvyklostech z Honorů a Huawei nezvykl. View10 parádní cena a HW, ale mně se nelíbí ty dvě čočky co strašně vyčnívají. Chtěl jsem počkat na Honor 10, ale nakonec jsem koupil P20 a musím uznat, že to je pecka. Foťák je prostě top ve dne i v noci. Odemykání obličejem díky 24Mpx foťáku vpředu funguje neskutečně rychle a spolehlivě. Hlasitost repro neposoudím, to nikdy nepoužívám, ale třeba u S8 je prý hodně malá. Už jsem vyzkoušel spoustu značek, ale Huawei mi sedí nejvíc a hlavně podpora a aktualizace jsou na skvělé úrovni. Pokud ti nejde o top foťák jako priorita č.1, tak bych počkal na ten Honor 10, je to P20 s jiným foťákem a 6GB a nižší cenou, ta by mohla být známá 15.5.

­    

Mirda86
Moderátor

Příspěvek od Mirda86 » sob 21. dub 2018 21:49:54

Tak ony ty cocky u P20 taky pekne vycnivaji :) U obou je to skarede a neprakticke. U cerne verze P20 se kolem toho pekne chyta prach a blbe se to cisti (teda jako asi se chyta u vsech barev ale u cerne to jde hrozne videt).
Za me P20tka neni zas takova pecka kdyz si to srovnam s konkurenci. Ale jinak samozrejme neni vylozene spatna.
Ale abych jen nekritizoval tak ja si na zvuku potrpim a i pres mono je hodne nadprumernej. Respektive kvalitou prekonava i vetsinu telefonu se stereem. S S8 nesrovnatelne.
Odemykani oblicejem funguje opravdu bezchybne a dokonce vyborne i v uplne tme. Vubec sem ctecku (ktera je jako vzdy bleskova) nepouzival.

vormen
Androiďák!

Příspěvek od vormen » ned 22. dub 2018 7:20:28

ty čočky lezou dnes ze všech telefonů, ale alespoň jako jeden ovál, ale právě View10 má dvě čočky samostatně s malou mezírkou a to je fakt hnus a mezi nima se teprve drží špína a nejde se tam dostat. To je ale subjektivní názor. Já mám P20 modrou a spokojenost. Ještě jsem zapomněl napsat excelentní displej a čitelnost na slunci. Někdo může říct, že je telefon je průměr, nemá třeba IP, BT5, Qi a to je pravda. U mě je právě priorita foťák a v tomhle nemá zatím konkurenci a bude mít nejdřív až s novým iphonem tj. v září.

Mirda86
Moderátor

Příspěvek od Mirda86 » ned 22. dub 2018 8:21:10

No tak z 5ti co vybira lezou cocky prakticky jen z P20 a H10 View :D

Jo P20 foti vyborne ale urcite ne bezkonkurencne dle meho nazoru.

Display ma vybornou citelnost na slunci ale jinak dalsi vec proc spada do prumeru. I P9tka mela podle me lepsi (hlavne podani barev).

Ten telefon mel zacinat uplne na jine cene proste. Sem zvedavej s cim se vytahne zminovanej Honor 10.

vormen
Androiďák!

Příspěvek od vormen » ned 22. dub 2018 17:29:35

když bych to bral vylučovací metodou, tak hned škrtám značku Lg, to je taková mrtvola, která občas ožije, ale hned zase umře, podpora vpodstatě žádná, komunita a počet majitelů skoro nula a výdrž po HW stránce směšná, ještě jsem neviděl Lg telefon co se do 3 let neodporoučí. Samsung je lákadlo, super displej a foťák, s tím musím souhlasit, ale telefon nestojí za nic jako celek, ale kdo je fanda značky, tak tohle nepřizná. A pak už toho moc na výběr není, u HTC je na tom člověk podobně jako u Lg akorát HW a foťák mají mnohem lepší. Takže zůstává Huawei a Honor. Modelů mají spoustu a vybrat se dá, podpora dobrá, prostředí dobře použitelné, velká podobnost s ios (ne všem vyhovuje) a rozumná cena, v případě Honoru nebo u Huawei s odstupem času. P20 aktuálně opravdu nemá konkurenci co se foťáku týká. Já mám prioritu právě foťák a vyzkoušel jsem mnoho telefonů různých značek i iphonů a můžu porovnávat z vlastní zkušenosti. Troufám si říct, že ve focení P20 a P20Pro překoná nejdříve nový iphone v září, dříve rozhodně nic. Počkal bych si fakt na Honor 10.

Mirda86
Moderátor

Příspěvek od Mirda86 » ned 22. dub 2018 17:50:19

Tak co se Lg tyce tak nejvic si udelalo ostudu G4rkou. Osobne to neresim. Telefon mi vydrzi maximalne par mesicu a to pokryje zaruka :D
V30tka se ale proste povedla. Nic dulezityho ji nechybi.

Jinak by me zajimalo. Pises ze S8 ma super display a fotak. Ale jako celek nestoji za nic? Pokud mas takovej nazor na Samsung(vzhledem k tematu se to vztahuje k S8) tak jakej nazor mas na P20 ktera je momentalne snad o 3k drazsi a bez IP, QI, BT5.0, jacku.
Tak za co stoji jako celek P20? :D
Neber to nejak zle. Jen me to zajima jako byvaleho majitele S8 a do minuleho tydne i P20 (a ne fakt nejsem Samsung fans :) )

vormen
Androiďák!

Příspěvek od vormen » ned 22. dub 2018 19:38:38

já jsem S8 neměl a za poslední roky ani jiný model od nich, zkušenosti mám pouze od majitelů v mém okolí, příp. od uživatelů přispívajících do diskuzí u nás i v zahraničí. O telefony různých značek se zajímám dlouhodobě. U S8 je nejslabší místo odemykaní telefonu, telefon nabízí několik možností, ale ani jedna není nikterak rychlá a spolehlivá a to je z pohledu uživatele otrava ještě než se do telefonu vůbec dostane. V 75% případech kdy se ke mně dostal uživatel nějakého Samsungu a bylo nutné něco na tom telefonu spustit a udělat, se toto neobešlo bez vynuceného restartu, pádu aplikace nebo nehorázného lagu. Uživatel většinou tohle přešel s tím, že telefon je naprosto super, akorát 2-3x za týden "nějak zablbne". Těch případů je na můj vkus a v porovnání s uživateli ostatních značek nadprůměrně mnoho. Modely řady S a A. Neustále čekají na aktualizace opravující nějaké bugy, ale ty přichází sporadicky. Já bych na tohle neměl nervy. Vystřídal jsem hodně značek, mimo Samsungu teda, abych zjistil, že Huawei má nejlepší čtečku na světě, rychlá, přesná. Navíc systém co fakt funguje bez zpomalení a nucených restartů i měsíce pořád stejně, aktualizace u top modelů chodí pravidelně. P20 není premiant co se technologií týká, tím to neomlouvám, ani tvrzení že tohle nepoužívám není argument. Jednou je to TOP model, takže by měl mít v sobě maximum technologií a to těch nejnovějších. Ale ikdyž tohle nemá, je to telefon na který se dá opravdu spolehnout v každé situaci a vím, že když půjde o čas, otevřu ho bez problému rychlostí blesku i mokrou, spocenou rukou, telefon nevytuhne v momentě, kdy nutně v krizové situaci bude třeba navigace, několik dokumentů a k tomu tel. hovory. Navíc v případě problémů se můžu obrátit na komunitu uživatelů, kde většnou dostanu bleskově odpověď narozdíl od strojové odpovědí od Samsungu, abych se obrátil na jejich servis. Zvažoval jsem S8 vs P20, ale poměrně rychle a snadno jsem Samsung vyloučil. Pokud chce člověk TOP android s nějakou rozumnou podporou, tak ani není moc co zvažovat.

Mirda86
Moderátor

Příspěvek od Mirda86 » ned 22. dub 2018 20:16:04

Celkem dobre popsano. Hlavne s tim co by mela mit P20 a co nema. Nesnasim reci typu "to nepouzivam tak to nemusi telefon mit". Ano ctecka nema konkurenci co se tyce rychlosti. To tu uz pisu dlouhou dobu. Nadruhou stranu ta u Samsungu taky funguje a celkem v pohode se dostanes do telefonu. Zadna hruza. Navic tam je jeste skener ocni duhovky. Ale priznam se ze na moje oci to moc dobre nefungovalo. Ale jini si to pochvaluji tak to byl mozna problem u me. Pak odemknuti oblicejem.

Co se tyce sw. Rozhodne doporucuju nejdriv zkusit nez davat na zkusenosti jinych BFU. Od S6tky sem nezaznamenal nejaky lagovani. U S8 uz vubec ne. Co casto kritizuju je multitasking. Ten byl horsi a to me osobne stve. Mozna se to uz zlepsilo nejakym updatem a mozna ne. Nevim. Ale v tomto byl Huawei urcite lepsi. Abych byl objektivni tak Samsung ma zase propracovanejsi nadstavbu. A subjektivne vzhledove modernejsi. Takze je jasny ze v celkove rychlosti nebude mit na telefony s "odlehcenym" sw jako ma treba HTC nebo Sony (ktere ma navic opravdu spickovou podporu u vsech modelu)...nicmene na to nema ani Huawei.

Podpora se u Huaweie o dost zlepsila. Predtim vlastne vubec neexistovala. Hromada modelu skoncila na stejnem androidu na kterem sla do prodeje. Ted je situace o dost lepsi. Ale najdou se pripady a ne moc stare... jako P9 kterou Huawei zariznul. Samsung je sice opozdenej ale muzes se spolehnout na 2 roky podporu novych verzi androidu a dale jeste BZ. U Huaweie to zalezi dost casto na oblibenosti modelu. Ale samozrejme do budoucnosti ted nikdo nevidi...co a jak bude.

Kazdopadne opravdu se nestavalo ze by se mi nejakej novejsi Samsung lagoval, potreboval restart nebo zatuhoval pri prijeti telefonu ci navigace (pokud tohle nejakej telefon dela pravidelne tak to spis ukazuje na hw zavadu a naslednou reklamaci).Aspon ne casteji nez jinej android ci apple (takze fakt vyjimecne).

Mimochodem je mi dost proti srsti obhajovat Samsung :D Ale zas i on si zaslouzi ferove zhodnoceni v nekterych vecech :)

vormen
Androiďák!

Příspěvek od vormen » ned 22. dub 2018 20:51:06

prostě jsem napsal co a proč jsem vybral. ten Samsung jsem chtěl osobně zkusit, protože nikdy nedám na povídačky ostatních, ale tentokrát jsem raději vsadil na jistotu, protože Huawei/Honor znám dobře a nikdy jsem neměl problém

Gaston99
Droid
Typ mobilu / ROM: SAMSUNG Galaxy S23 Ultra
Mobil 2 / ROM: SAMSUNG Galaxy S21 Ultra
Tablet: SAMSUNG Galaxy Tab S7+
Tablet 2 / ROM: SAMSUNG Galaxy Watch3 (45 mm)

Příspěvek od Gaston99 » ned 22. dub 2018 21:24:45

vormen píše:já jsem S8 neměl a za poslední roky ani jiný model od nich...
Kdybys ji měl, tak neřeknu půl slova, ale jak můžeš hodnotit telefon, který jsi nikdy neměl? Mně se třeba Huawei nelíbí, nikdy jsem ho neměl a i když jsem si na netu ledacos přečetl, nebo někde něco zaslechl, tak bych si ho nedovolil hodnotit bez osobní zkušenosti. Takové hodnocení je k ničemu...

S8 mám rok a až na nevhodně umístěnou čtečku si nemůžu stěžovat. Jinak víceméně souhlasím s Mirdou. Každému holt vyhovuje něco jiného, nicméně žádný telefon není dokonalý...

-Pavel-
Kyborg
Typ mobilu / ROM: Galaxy S23

Příspěvek od -Pavel- » ned 22. dub 2018 22:28:10

Také moc nechápu jak někdo hodnotí to co nikdy neměl. Já nikdy neměl iPhone a proto jsem nikdy nenapsal na iPhone jediné slovo. Samsung jsem vlastnil od verze S6 po S8+ a nikdy jsem nezaznamenal nějaké šílené lagování, jo někdy to cuklo, ale to cuká všude. Je to pár dnů co jsem pustil Huawei Mate 10 Pro a né proto, že je to špatný kousek, ba naopak, ale pro chaotickou podporu Huawei. Abych měl zalepený systém, musel jsem využívat rusáky s FF co dali své výtvory podepisovat někomu z Huawei. Takový otřesný systém aktualizačního procesu, jsem ještě nežral. Čekat na oficiální aktualizace jsou tabu i pro České zastoupení Huawei. Rusové si berou firmware ze serverů Huawei, aby ho poštelovali a dali ho k Huawei ke schválení. Nikdy v životě telefon od Huawei. Telefony jsou kvalitní. Huawei Mate 10 Pro je velice precizně zpracovaný telefon, kde šlo o každý detail, to mi někdy Samsung nedal, ale ta kaše okolo je opravdu kaše. Já si jedu poklidným životem se značkou HTC a vždy šáhnu do řady vlajkových lodí různých značek, než prodám a koupím jedu na srdcovce od HTC. Osobně jsem dnes veliký přítel pouze dvou značek a ty jsou HTC a Samsung.

Samsung Galaxy S23 5G 256GB černá - Spigen Liquid Air Black Samsung Galaxy S23
Hi-Fi Yamaha A-S701 Silver, Marantz CD 6007 Silver, Quadral Argentum 590

vormen
Androiďák!

Příspěvek od vormen » pon 23. dub 2018 4:37:31

já jsem ale nic konkrétního nehodnotil, jenom jsem napsal co jsem si vybral já a na základě čeho. ano hodnotil jsem vlastně čtečku otisků, ale za tím si stojím.

Hurec
Robot

Příspěvek od Hurec » pon 23. dub 2018 14:26:02

Dobre trolly tady.
No porovnavat cenovku noveho mobilu na trhu a mobilu co je rok na trhu a ma uz sveho nastupce se fakt nedela. Ta P20 behem par mesicu pujde dolu.
A trolly na S8 jsou drsne. Ctecka jak se dobre naskenuje a naskenuje jeden prst treba 3x tak funguje taktez dost rychle. Ktomu zadne lagy , zadne pady systemu atd... Jsem za rok fakt nepozoroval. Jen co bylo pomalejsi u me , tak to ctecka duhovek. Ta fakt trvala a clovek musel mit grift , kde presne mobil dat.
Ano prostredi muze byt odlehcene , ale bohuzel samsung si jede sve.
Komunita jak CZ tak xda je stejna.
Jinak u huawei souhlas , na offic update si clovek fakt pocka nekdy i par mesicu. Proto asi existuje ten FF. Ale celkem neva , staci parkrat kliknout a jedeme. Ale ze bych to kvuli tomu hejtoval to zas fakt ne.

Mirda86
Moderátor

Příspěvek od Mirda86 » pon 23. dub 2018 14:48:13

Hele ber to tak ze tu nejsme na ovcim Huafan/Sgalaxy foru kde se tak nejak automaticky bere mozny nastupne jen z novych kousku a jednoho vyrobce. I kdyz P20 spadne na cene furt ji to na vlastnostech neprida. A moc bych s tim nepocital. Takova rychlost to podle me nebude.

Hurec
Robot

Příspěvek od Hurec » pon 23. dub 2018 15:15:33

Prave proto ten hejt na S8 fakt nechapu.

-Pavel-
Kyborg

Příspěvek od -Pavel- » pon 23. dub 2018 16:19:39

Hurec: trochu ti upřesním ty rusáky a aplikaci FF. Píšeš o tom, tak to asi víš, oficiální aktualizaci dostat to jsou vánoce, ok. Rusáci a jejich aplikace FF bere software ze serverů Huawei, nevím jak, ale berou. Podpora Huawei o tom ví a píše, že cokoliv je z FF tak je neoficiální a teď klikej a jeď dále, jak píšeš. Pořádně nikdo neví co do toho strkají a v únoru mít březnovou záplatu mi také nehrálo. Takový firmware byl přes aplikaci FF ke stažení, sice několik hodin, ale byl. V dnešní době, kupuješ s telefonem za 20 i nějakou podporu, takže transparentnost je na místě. Tolik o hejtu k podpoře o Huawei.

Hurec
Robot

Příspěvek od Hurec » pon 23. dub 2018 18:15:12

Jo pokud mam mob za 20k tak to je to smutne. Ktomu nechapu , kde je u huawei problem. Kdyz rusaci se k tomu dostanou a ty to pres OTA nemas ani za mesic....

-Pavel-
Kyborg

Příspěvek od -Pavel- » pon 23. dub 2018 20:02:12

To je přesně to, čemu nerozumím a bohužel to sráží Huawei jako značku.

vormen
Androiďák!

Příspěvek od vormen » pon 23. dub 2018 20:34:20

mně se teda nezdá, že by Huawei měl problém s aktualizacema. Řada Mate a P je dostává pravidelně. Akorát dýl trvala aktualizace na oreo u P10/Honoru9, ale i tak to bylo tuším dřív než na S8 a jestli se nepletu, tak S8 nepdporuje treble, což může být taky nevýhoda. Ta podpora se výrazně zlepšuje. Akorát někoho štve, že OTA chodí ve vlnách, ale to tak je beztak u víc značek kromě Applu.

Honor8, Honor8Pro, Honor9, P10, Mate10Pro. všechny tyhle modely dostaly v posledních denech, týdnech aktualizace a ne jednu. Jestli se to někomu zdá málo, tak už fakt nechápu.

-Pavel-
Kyborg

Příspěvek od -Pavel- » úte 24. dub 2018 7:47:56

Vormen: vůbec jsi nepochopil o čem jsem psal. Já měl ještě před pár dny Huawei Mate 10 Pro asi 4 měsíce. Když jsem koupil byla tam verze B128 a abych se dostal k oficiální B137, musel jsem jít přes FF a verzi B131. Ukaž mi těch více oficiálních na Mate 10 Pro. Já měl jen jednu oficiální a to B137 několikrát v aplikaci FF jako neschválenou a přesto došla přes OTA. To co nabízí FF je neoficiální a přesto schválené Huawei. Proč vychází tolik aktualizací přes rusáky, které nejsou oficiální a přesto jsou schválené od Huawei, ale zcela bez záruky. Proč nejsou uvolněné jako OTA, když je schválí Huawei. Já nepíšu ani tak o počtu, jako o nepřehlednosti aktualizačního procesu. Další věcí je to, že se nikde nedozvíš co aktualizace obsahují. Kapíš. [emoji6] Nebudu tu plenit téma, ale k dotazu, za mně Huawei už nikdy více a pohádky je konec ... [emoji23]

vormen
Androiďák!

Příspěvek od vormen » úte 24. dub 2018 8:50:09

ok, necháme toho. Při výběru prostě doporučí každý tu značku se kterou má dobrou zkušenost.

vajo7174
Robot
Typ mobilu / ROM: Samsung s21

Příspěvek od vajo7174 » úte 24. dub 2018 9:18:16

Mal som honor 8 teraz honor 9 a určite zostanem u nich plynulý chod bez zasekov a bezkonkurenčné ceny dizajn tiež aj spracovanie na vysokej úrovni. A aktualizujeme cez FF bez problemov
LG g6 je už starý ak chceš kupovať nový mobil. P20 je veľmi pekný ale ak ho dáš do púzdra stráca to čaro. A mne Jack 3.5 by chýbal.

-Pavel-
Kyborg

Příspěvek od -Pavel- » úte 24. dub 2018 11:30:24

Já jsem vlastnil Honor 8, Honor 8 Pro, Honor 9 a Huawei Mate 10 Pro. Jsou to dobré krabičky a mohu je s klidem doporučit, to není to proč nechci Huawei. 100 lidí 100 chutí. Každý si koupí co se mu líbí a co vyhovuje a tak to má být.

Odpovědět

Zpět na „Aréna telefonů“