lrotrekl píše:Nabízejí se mě ještě dva dotazy.
1. Jak je to se synchronizací? Co sem pročetl pár nějakých diskuzí, takl to ení tak jednoduché, jak třeba se současnou nokií, toje připojím, kliknu dvakrát na Ovi suite a mam sesynchronizovano, u androidu, je v kazde diskuzi sklonovan Gmail a kdesi cosi, ne ze bych se bal, ze to nezvladnu,m ale urcite na to nemam cas, 2-3 tydne takto synchronizovat..... A nechodte na me stim, že gmail nahradi outlook, to mozna ano, ale ne v terenu bez poradneho pristupu k netu.....
U Android to máš ještě jednodušší. Synchronizuje se tak jak mu poručíš, buď automaticky nebo dle tvých potřeb ručně.
Potřebuje to jen, aby sis zařídil účet u Gemail. Ten obsahuje kalendář který se sesynchronizovává s telefonem a úkolovník s připomínačem Gtasks.
http://www.androlib.com/android.applica ... jziEi.aspx
Takže absolutní pohoda a jednoduchost a žádný problém.
Pokud se týká synchronizace s Outlook tak ti mohu pouze sdělit, že android nemá synchronizaci s Ouplook ale firmy to řeší svými nadstavbami . Mohu se vyjádřit k HTC . Ta má pro synchronizaci aplikaci HTC Synchro.
http://www.htc.com/www/supportdownloadl ... sd&cat=all
Jak funguje ale nevím, protože jsem vyhnal Otlook ze všech počítačů , kvůli nenažranosti, velikosti a vlezlosti. Kromě toho pracuji na více počítačích, takže mě to je stejně k prdu.
S povděkem jsem přivítal Gmail, kde mám možnost editace nejen kalendáře, úkolů ale i kontaktů a mohu si editovat adresáře v telefonu se zálohou. Mám je přes web kdykoliv na jakémkoliv počítači k dispozici.
Kromě toho Email o Google má vymoženosti, kterým se ostatním účtům ani nezdá a je zdarma, tak proč ne...
2. Nemáte někdo zkušenosti s připojením androidu k originálním HF sadam v autech - u me konktrétně Blue&ME ve Fiatu. U Nokie je problem, ze ta v momente, kdy je rpipojena k HF posila vsechny zvuky do ni. Bohuzel HF sada prehrava tyto zvuky jen behem hovoru, takze nemam moznost hlasove navigace. U WM (zkousen na enjakym Mio), to funguje tak, ze do HF jdou jenom zvuky hovoru a nevigacni pokyny jsou z repro telefonu. Obecne se zdas ze je to jen problem Nokie (opet projito nekolik diskuzi na netu). Ale nechce se me to riskovat.
Nemel by nekdo androida v Brne na vyzkouseni?
Wildfire nebo Desire se připojuje přes zub normálně. Navigace Sygic se zeptá, zda ji chceš přes zub připojit,,,,