Aréna telefonůDesire vs. SGS, aneb vyplatí se věřit ve Froyo pro SGS?

Moderátor: Mirda86

Pravidla fóra
Před založením nového tématu s dotazem na výběr telefonu si, prosím, přečtěte toto téma a dotaz vložte dle uvedené šablony. Ostatní Vám budou moci lépe poradit. :)
Odpovědět

Autor tohoto vlákna
PaJa111
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

Desire vs. SGS, aneb vyplatí se věřit ve Froyo pro SGS?

Příspěvek od PaJa111 » stř 03. lis 2010 18:41:35

Ahoj, rozhodl jsem se, že do svého novém telefonu pro systém Android a nyní tak řeším pro který telefon se rozhodnout. Už jsem byl téměř rozhodnutý pro Samsung, především kvůli velikosti a kvalitě displeje. Dlouho však čekám (a ne sám) na vydání updatu 2.2, který by měl rozhodnout tento duel pro SGS, ten však stále nepříchází a tak začínám pomalu věřit zda se vůbec update objeví. Především absence podpory flashe ve webovém prohlížeči je pro mě celkem značný nedostatek (pokud se to nedá vyřešit nějak alternativně - nevím o tom, možná se však pletu). Také podpora nových aplikací by mohl být časem problém u staršího Eclairu. Desire po uvedení bílé verze výrazně zvýšil mé mínění o tomto modelu a tak o něm stále přemýšlím (ačkoliv AMOLED byl zřejmě o něco málo lepší než SLCD, natož pak rozdíl mezi SLCD a SuperAMOLED). Díky za Vaše názory ohledně mého problému, a za Váš čas ...
Samsung Galaxy S - MIUI 2.3.23

dany
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: G9300+
Tablet: Nextway F9X, Mpman Mp827

Re: Desire vs. SGS, aneb vyplatí se věřit ve Froyo pro SGS?

Příspěvek od dany » pát 12. lis 2010 16:36:29

Ahoj, ten flash by asi mohl zatím řešit skyfire. Jinak já bych asi bral spíš desire, rozhodoval jsem taky mezi ním a Lg oo. Zatím mám objednány Lg,tak se uvidí. Samsung má určitě z těchto telefonů nejlepší displej a i prý velice slušný výkon třeba na hry. Jenže je to takovej plastak, to desire vypadá daleko solidněji. Ale je to o vkusu. Jinak to jsou oba dobré telefony...

Odpovědět

Zpět na „Aréna telefonů“