Aréna telefonůNáhrada za Galaxy S9

Moderátor: Mirda86

Pravidla fóra
Před založením nového tématu s dotazem na výběr telefonu si, prosím, přečtěte toto téma a dotaz vložte dle uvedené šablony. Ostatní Vám budou moci lépe poradit. :)
Odpovědět

Autor tohoto vlákna
wewe87
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Galaxy S9

Náhrada za Galaxy S9

Příspěvek od wewe87 » čtv 21. říj 2021 12:44:08

Trpezlivo som čakal na Galaxy S22, lebo 22 je moje obľúbené číslo (je to hlúposť, ale...). Ale moja S9ka rozhodla za mňa a pokazila sa už teraz a do februára nepočkám. Samsung som si veľmi obľúbil a mám aj Watch Active2, no som otvorený iným značkám. Na S9ke ma bavil flagship feel - proste všetko parádne nadupané a fungovalo. Nebavila ma výdrž baterky a už by to chcelo lepší foťák - to fakt chcem v novom mobile: BATERKA a FOŤÁK. Najviac ma zaujal Pixel 6, ktorý teraz vyšiel, ale Pixel máva svoje muchy a do Pixel 6 dal Google dosť noviniek, čo môže byť problematické.

Alternatíva je výrazne ušetriť, keď som v 2021 spokojne robil s S9kou, tak mi možno stačí flagship killer ako Poco alebo Realme.

Maximální rozpočet: soft 600€, hard 700€

Místo nákupu: SR, EU

Předpokládané využití zařízení: Pracovní telefon - hodne multitaskingu a dobrá baterka, hodne hovorů/sms, hraju občas, výborné foto

Požadavek na značku: Nerozhoduje, ale vyhovuje mi Samsung

Mnou navrhované modely: Pixel 6, Samsung S20FE, Oneplus 9, Xiaomi Mi 11, Oneplus 8T, Samsung Note 20 Ultra alebo úplne ušetriť a zobrať flagship killer Poco F3, Realme GT 5G

helendam
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: nokia

Re: Náhrada za Galaxy S9

Příspěvek od helendam » pon 17. dub 2023 5:17:08

Dobrý deň,
Ak máte záujem o výbornú batériu a kvalitný fotoaparát, môžem vám squidward odporučiť modely Xiaomi Mi 11 a Samsung Galaxy S20FE. Xiaomi Mi 11 má vynikajúci výkon, 6,81-palcový AMOLED displej, 108-megapixelový hlavný fotoaparát a 4600 mAh batériu s podporou rýchleho nabíjania. Samsung Galaxy S20FE má 6,5-palcový AMOLED displej, 12-megapixelový ultraširokouhlý fotoaparát, 4500 mAh batériu a podporu rýchleho nabíjania a bezdrôtového nabíjania.
OnePlus 9 má tiež veľmi dobrý fotoaparát, výkonný procesor a rýchle nabíjanie, no jeho výdrž batérie nemusí byť taká dobrá ako u Xiaomi Mi 11 alebo Samsung Galaxy S20FE.
Samsung Note 20 Ultra je tiež vynikajúci telefón so skvelým fotoaparátom, no jeho cena by mohla byť nad vaším rozpočtom.
Poco F3 a Realme GT 5G sú skvelé možnosti pre flagship killer telefóny, ktoré vám môžu poskytnúť dobrý výkon a kvalitu fotoaparátu, no ich výdrž batérie a kvalita fotoaparátu môžu byť menej ako u vyššie uvedených modelov.
Nakoniec, Pixel 6 má veľmi dobrý fotoaparát, ale ako ste už spomenuli, môže byť problematický kvôli novým novinkám, ktoré Google do neho vložil.
Myslím si, že by ste si mali zvážiť Xiaomi Mi 11 alebo Samsung Galaxy S20FE, keďže vám môžu poskytnúť dobrú výdrž batérie a kvalitu fotoaparátu, ktoré hľadáte v novom telefóne.

bekean
Nové Androidě

Příspěvek od bekean » čtv 04. kvě 2023 5:44:17

Pretože požadujete dobrú výdrž batérie, vynikajúci fotoaparát a vysoký výkon, nasledujúce modely by mohli byť pre vás zaujímavé:
Samsung Galaxy S21 - Tento model je o niečo lacnejší ako S20FE, ale stále poskytuje vysoký výkon a skvelý subway surfers fotoaparát. Batéria má kapacitu 4000 mAh.
Xiaomi Mi 11 - Tento model má vynikajúci fotoaparát a vysoký výkon. Batéria má kapacitu 4600 mAh.
OnePlus 9 - Tento model má vynikajúci fotoaparát, vysoký výkon a dobrú výdrž batérie s kapacitou 4500 mAh.
Samsung Galaxy Note 20 Ultra - Tento model má vysoký výkon, skvelý fotoaparát a veľkú batériu s kapacitou 4500 mAh.
Ak chcete ušetriť peniaze, môžete zvážiť Poco F3 alebo Realme GT 5G, ktoré sú oba veľmi dobré telefóny s vysokým výkonom a dobrými fotoaparátmi.

adamusa
Nové Androidě

Příspěvek od adamusa » pon 15. kvě 2023 8:01:03

Teraz bol uvedený na trh Galaxy S22 a cena Galaxy S22 začína na 899 USD a je o 100 USD vyššia ako Samsung Galaxy S21. mapquest directions

andree23
Nové Androidě

Příspěvek od andree23 » pon 22. kvě 2023 5:52:51

Ak chcete niečo trochu cenovo dostupnejšie, OnePlus 8T je skvelou voľbou s výkonným hardvérom a plynulým fnf používateľským rozhraním.

zetisop
Nové Androidě

Příspěvek od zetisop » úte 30. kvě 2023 6:05:07

Zahŕňa to byť plne prítomní v aktuálnom okamihu, bez chess online odsudzovania pozorovať naše myšlienky, emócie a pocity.

Critak
Nové Androidě

Příspěvek od Critak » úte 04. črc 2023 4:17:23

Ďakujem za odporúčania. Váš vstup je veľmi užitočný a poskytuje skvelý prehľad o rôznych modeloch telefónov so zameraním na výdrž batérie a kvalitu fotoaparátu basket random. Xiaomi Mi 11 a Samsung Galaxy S20FE znie ako skvelé voľby, ktoré by mohli splniť vaše požiadavky.

otis
Nové Androidě

Příspěvek od otis » sob 09. zář 2023 2:54:03

Mi 11 has a great display slope game and powerful hardware. Its camera is also good and the battery should be sufficient.

xeniate
Nové Androidě

Příspěvek od xeniate » pon 18. zář 2023 8:31:26

Another noteworthy aspect is the improved paper io image quality. The external camera lenses are designed to deliver superior clarity, sharpness, and color accuracy, which significantly enhances the paper io 2 overall photography experience. This means that users can capture intricate details and vibrant colors with ease, making every shot a masterpiece.

Odpovědět

Zpět na „Aréna telefonů“