tak mám finální rozhodnuti, tento týden už chci telefon opravdu koupit, funkcnost WM me fakt leze uz krkem..
Takze finalni dotazy:
Rozhoduji se mezi SGS a DHD
VYKON Samsung x Qualcomm
Vede se hodne sporu co je lepsi, benchmarky ukazuji na DHD a vylozene graficke benchmarky na SGS.
Zjistil jsem ze v DHD zvladne GPU 41mil. trianglu/s v SGS 90mil. triangli/s -> SGS ma lepsi GPU
Ale CPU je zas nekde jinde DHD pouziva MSM8255 se 128bit "nevim cim..asi sbernici?", kdezto SGS ma pouze 64bit "asi teda sbernici". A podle vseho za ovlivnenim vykonu stoji JIT (coz nevim co je

) .. myslite ze je mozne ze to chlapci z googlu nejak vytuni? A ma vubec se kvuli tomu nejak nervovat? Poznam to jako stredne narocny uzivatel?
Display S-LCD x S-AMOLED
Vim ze porovnani displayu je subjektivni zalezitost, ale meli ste nekdo moznost porovnat oba zaroven? Je 0,3" navic u DHD znat? A co barvy a pozorovaci uhly?A slunicko?
Baterie
Pro majitele SGS : Jak dlouho Vam vydrzi mobil nabity X vyuziti?
Pro majitele DHD : Jak dlouho Vam vydrzi mobil nabity X vyuziti?
Podpora Samsung x HTC
U koho myslite ze bude lepsi podpora produktu a aktualizaci, popripade oficialni dostupnost novych verzi Andorida?
SW Klavesnice
Meli jste nekdo moznost psat na SGS i DHD v landscape rezimu? Na ktere se Vam psalo lip?
Predem dekuji vsem za odpovedi