cim dyl se divam po mobilech tim vic sem zmatenejsi a nevim ktery vybrat, proto vas poprosim o pomoc. Ze zacatku moje pozadavky: kvalitni display, bezproblemove ovladani (tim myslim bezproblemove ovladani prstem a zadne tukani 3x na jednu ikonku at se spusti), solidni vydrz (nechci nabijet kazdy den). Na fotaku zas tolik nezalezi - staci aby venku fotil solidne. Jo a cena do 5 000,-
To jsou v podstate ty nejhlavnejsi podminky. Dale chci android. Mozna mi napisete ze pro moje "pozadavky" je android zbytecny, ale sem hracka a nechci mobil ktery nic neumi a nic se snim neda delat..
Mam par kandidatu, ale nejdriv se chci zeptat jak je to s portovanim Androida do non-android telefonu. Na netu jsem videl ze na Samsung jet jde nahrat android. A tak me zajima jak je to mozne, proc to nejde aji na ostatni podobne vybavene mobily..
Koukal sem na non-andorid telefony s HW klavesnici - konretne samsung a lg. Co sem koukal na netu tak na tyto mobily OS nejde nahrat, nebo se pletu ?
Tak a ted se dostavam k vyberu telefonu:
Samsung i5700 Galaxy Spica - ten je zatim muj favorit. Sice horsi fotak ale to bych nebral jako vadu
T-mobile G1 - vcera jsem si snim hral a prisel mi jako paradni mobil. Jenom se chci zeptat jak je to s klavesnici a konstrukci vubec - "funguje" , vrze, skripe ?? A jak je na tom s vydrzi baterky ? Cetl jsem jeden den (?), da se docilit vetsi vydrze pokud vypnu 3g, wifi a ja nevim co jeste ?
HTC wildwire - kdyz ho porovnam s Galaxy Spica tak mi vyhazi ze je na tom hur nebo se pletu ?
LG GT 540 - ten ma tusim odporovy display cehoz se bojim..
To jsou zhruba vsechny telefony ktere me napadly a libi se mi .. Predem dik za odpoved