Aréna telefonůLegend vs Gratia

Moderátor: Mirda86

Pravidla fóra
Před založením nového tématu s dotazem na výběr telefonu si, prosím, přečtěte toto téma a dotaz vložte dle uvedené šablony. Ostatní Vám budou moci lépe poradit. :)
Odpovědět

Autor tohoto vlákna
brady

Legend vs Gratia

Příspěvek od brady » sob 04. pro 2010 21:37:51

Poradte prosim s vyberem mezi HTC Legend a Gratia. Oba jsou HVGA (chci maly telefon).
Legend ma super display (OLED), ale ten je pry i hodne narocny na baterii, ktera by mela mit u Gratie vetsi vydrz diky pouziti klasickeho TFT LCD. Dale lepsi konstrukce a prisvetlovaci dioda navic, ale Gratia se mi libi vic designove a je i o trochu mensi. Docela se mi libi i dotykova tlacitka, na Legendu jsou "klasicka" - podle me ne prilis povedena. Puvodne jsem premyslel o HD mini, ale WM uz nechci.

Diky moc za vase nazory, ci primo zkusenosti s temito modely.

toso77
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: HTC Legend
Tablet: Nexus 7

Re: Legend vs Gratia

Příspěvek od toso77 » sob 04. pro 2010 23:11:50

Ja mam legenda asi 2 mesiace a som nadmieru spokojny , co sa tyka vybavi, dizajnu a celkovo stabilita anroidu vsetko funguje ako ma :yes: Jedine co mu mozem vycitat je vydrz baterie ktora sa u mna pohybuje tak 1 den pri aktivnom pouzivani a ked nepouzivam wifi a mobilne data tak 2 dni sa da. ale je to pre mna aj tak malo :cry:
A tiez som uvazoval o htc gratia este predtym ale teraz nelutujem lebo legend je naozaj kvalitna masinka ;)

Odpovědět

Zpět na „Aréna telefonů“