Aréna telefonůDesire vs Desire Z

Moderátor: Mirda86

Pravidla fóra
Před založením nového tématu s dotazem na výběr telefonu si, prosím, přečtěte toto téma a dotaz vložte dle uvedené šablony. Ostatní Vám budou moci lépe poradit. :)
Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Sjone
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC Desire Z

Desire vs Desire Z

Příspěvek od Sjone » ned 05. pro 2010 19:39:21

Ahoj

Rád bych Vás požádal o rady a názory pří mém rozhodování mezi Desire a Desire Z.

Obě splňují mé požadavky a u Zetka je pro mě navíc příjemným bonusem HW klávesnice. Samozřejmě si před koupí aparátky ještě osahám kvůli konstrukci (zejména té klávesnice u Z).

Mé dilema je spíš v otázce softwaru a výkonu. Vyplatí se mi v současné době kupovat původní Desire? Update na 2.3 se u ní nejspíš oficiální cestou asi konat nebude. Zetko má nové sense (je o co stát?) a 2.3 by jí s velkou pravděpodobností potkat měla. Zetko 800 MHz, Desire 1000 MHz... ovšem oba procesory s jinou technologií. Jak je na tom Zetko tedy doopravdy? Je výkon srovnatelný nebo vyšší než Desire díky nové technologii? Nejde mi o nějaká videa nebo o eye candy animace, ale všiml jsem si, že vyšel emulátor na psx a na Desire šlape podle youtube videí, tak jen jestli by mi to šlo i na Zetku. Je to jen taková blbůstka, ale z nostalgie bych si rád ve volných chvilkách něco zahrál. Jinak budu používat komunikátor hlavně jako pracovní nástroj na email, kalendář a internet, takže o DHD ani neuvažuji kvůli výdrži baterie.

Předem děkuji za veškeré reakce a názory.

Odpovědět

Zpět na „Aréna telefonů“