HTC One - Obecná diskuzeHTC ONE Update

Odpovědět

demence
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: sob 08. říj 2011 21:42:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od demence » ned 02. úno 2014 21:08:14

Wow, díky za info Mildo - z tý polštiny jsem pochopil, že jsem vyhrál zase jackpot a trefil se do routeru, který to zkrátka nedává - skvělé. Opravdu skvělé - mě by snad vyrostl i trpaslík :-)

Takže budu asi holt čekat na hotfix od HTC, no. Sbohem seriály na hajzlíku 8-)





Zarel
Stálý androiďák
Příspěvky: 248
Registrován: úte 19. lis 2013 12:05:32
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: SAMSUNG

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od Zarel » stř 05. úno 2014 8:19:03

Ahoj ...

Od posledního upgrade a HR mi hlasové zadávání textu funguje jen v Aj.

V nastavení CZ není a údajně jí to nepodporuje.
Ale původně to šlo tak jestli někdo víte jak na to,budu rád za radu....

Děkuji.


jimiaj7
Nové Androidě
Příspěvky: 29
Registrován: pát 24. úno 2012 7:58:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC ONE

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od jimiaj7 » čtv 06. úno 2014 18:06:03

To je divne....stale mi nebyla nabidnuta aktualizace .....

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22282
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 247
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od LivArt » čtv 06. úno 2014 18:13:42

Už se to tu řešilo - uděláš hard reset a ona se objeví.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


pizzman1111
Stálý androiďák
Příspěvky: 93
Registrován: sob 19. bře 2011 1:16:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC ONE M7 Nexus S Nokia 5700xpresmusic
Tablet: Nexus 7(2013),Nexus 7,Motorola Xooom
Rom: KitKat 4.4

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od pizzman1111 » čtv 06. úno 2014 18:14:55

Mne tiež nie ale nebudeme z toho robiť vedu. Veď ona raz príde. Veď aj tak sa ZÁZRAK NESTANE :no:



jimiaj7
Nové Androidě
Příspěvky: 29
Registrován: pát 24. úno 2012 7:58:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC ONE

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od jimiaj7 » čtv 06. úno 2014 18:18:56

Hard reset ? Tak to prdim.....

Uživatelský avatar

Matrix
Androiďák!
Příspěvky: 257
Registrován: stř 23. úno 2011 7:58:08
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: HTC U11 - Stock 8.0
Mobil 2 / ROM: Huawei G6-L11 - Stock 4.4.2

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od Matrix » čtv 06. úno 2014 18:35:25

Kdyz bych vedel co to prinese resp. neprinese nic noveho a jen veci ktere jsem rad pouzival vymizely,tak bych si update na 4.4.2 taky rozmyslel. Baterka i po HR mizi mnohem rychleji. Po dvou hodinach od vytazeni dobijecky a nepouzivani telefonu (aktualizace mam vsechny na rucni rezim) tak baterka na 90%.

Uživatelský avatar

Logistik
Androiďák!
Příspěvky: 338
Registrován: stř 15. pro 2010 22:47:34
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8
Mobil 2 / ROM: LG G3S
Tablet: Lenovo YogaBook
Bydliště: Košice SR

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od Logistik » čtv 06. úno 2014 20:56:15

Po prvom a druhom nabuti po update mi baterka padala tiez rychlo dole, teraz som s nou uz dokazal urobit aj 4 dni (vela som netelefonopval ale mal stale zapnuta data zo zapnutym setricom ale pouzivam aj JuiceDefender)
Chcem sa ole opytat na neprijemny problem ktory sa mi zacal prejavovat po Servise vo VPS - vymene fotoaparatu, ked telefonujem a chcem ukoncit hovor a oddialim Mob. od ucha tak mi casto ostava obrazovka cierna a nemam ako prerusit hovor, bud pockam az to urobi druha strana alebo musim pouzit tl zapinania na rozsvietenie obrazovky. Viete niekto cim to moze byt, alebo ako to vyriesit?

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22282
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 247
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od LivArt » čtv 06. úno 2014 20:57:02

Proximity senzorem. Nemáš na displeji folii? Další možnost hard reset a poslední bude reklamace.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.

Uživatelský avatar

miland
Stálý androiďák
Příspěvky: 248
Registrován: stř 02. led 2013 19:37:31
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HTC ONE M7 - silver
Rom: ofic. 5.0.2 + Sense

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od miland » čtv 06. úno 2014 20:58:40

Tak já s baterií nemám jediný problém a řekl bych, že je to podstatně lepší. Po 10 hodinách od sundání z nabíječky baterie na 83% :DD :yes:
Sagem MC920, Alcatel OT312, LG C3300, Nokia 3410, Nokia 6300,
HTC: Touch Cruise 09, HD2, One S, ONE M7,
ONE M8s

Uživatelský avatar

Logistik
Androiďák!
Příspěvky: 338
Registrován: stř 15. pro 2010 22:47:34
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8
Mobil 2 / ROM: LG G3S
Tablet: Lenovo YogaBook
Bydliště: Košice SR

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od Logistik » čtv 06. úno 2014 21:10:19

LivArt píše:Proximity senzorem. Nemáš na displeji folii? Další možnost hard reset a poslední bude reklamace.
Ono mi to zacalo robit uz na 4.3 po dodani zo servisu a tam bol HR urobeny. Foliu mam ale len na displeji a snimac pokial viem je nad displejom v hlinikovej casti horneho krytu.

Uživatelský avatar

Matrix
Androiďák!
Příspěvky: 257
Registrován: stř 23. úno 2011 7:58:08
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: HTC U11 - Stock 8.0
Mobil 2 / ROM: Huawei G6-L11 - Stock 4.4.2

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od Matrix » čtv 06. úno 2014 22:54:28

Ja uz jsem ted po 7 hodinach s baterii na 65%... :-(

Uživatelský avatar

skvorfi
Stálý androiďák
Příspěvky: 184
Registrován: stř 24. dub 2013 10:04:26
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: LG G3 D855
Rom: Original

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od skvorfi » čtv 06. úno 2014 23:25:11

demence píše:Zdravím
po updatu na Kitkat 4.4.2 mám problém s připojením k wifi. Před update (4.3) všechno v pohodě, stáhl jsem aktualizaci taky bez problémů. Instalace bez chyb. V software vidím, že je naistalován 4.4.2.

A teď co to (ne)dělá - kdykolik zapnu wifi, vidím okolní sítě ale k žádné se nejde připojit. Vždycky se jen napíše "Připojování" a pak nic. Pod sítí je opět napsáno jen "Uloženo". Zkoušel jsem už snad všechno. Router (Linksys w200g) restartován na všechny způsoby, změna sítě (b only, g only, b/g mixed), změna zabezpečení (úplně bez hesla), změna názvu sítě, jiný kanál. A pořád nic. Vždycky jen pod názvem sítě na chvilku blikne "Připojování" a pak už jen "Uloženo".
Největší debilita je, že s jinýma zařízeníma se k routeru samozřejmě připojím a s mobilem se připojím k hotspotu vytvořeným tabletem (android 4.1) :evil: .
Fakt to nechápu. V mobilu jsem zkoušel vypnout všechny úsporný nastavení (úsporný režim, v nastavení wifi všechno o spoření energie, natvrdo nastavil aby vybírla 2.4Ghz sítě). Když v mobilu zapnu hotspot, tak se k němu také bez problémů připojím tabletem. Je to jako kdyby se prostě tomu KitKatu nelíbilo moje wifi připojení.

Nevíte někdo co s tím, prosím Vás ?
Zkus se na Wifi routeru podívat, jaký máš nastavený na Wifi kanál. Jestli tam máš automatiku, tak ji vypni. Zkontroluj si třeba pomocí APP Wifi Analyzer, na jakém kanále jsou Wifi kolem tebe a ručně nastav kanál tak, aby si byl jedinný, kdo na něm vysílá. Doporučuji v rozmezí 3 - 9... Už jsem se s tím potkal a toto to vyřešilo.
OnePlus 3 64GB


Zarel
Stálý androiďák
Příspěvky: 248
Registrován: úte 19. lis 2013 12:05:32
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: SAMSUNG

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od Zarel » pát 07. úno 2014 19:16:37

Matrix píše:Ja uz jsem ted po 7 hodinach s baterii na 65%... :-(
a ti ti připadá zlé :D
Já jsem na 70% za hodinu a půl ...


demence
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: sob 08. říj 2011 21:42:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od demence » sob 08. úno 2014 11:37:10

Zkus se na Wifi routeru podívat, jaký máš nastavený na Wifi kanál. Jestli tam máš automatiku, tak ji vypni. Zkontroluj si třeba pomocí...
Tohle všechno jsem zkoušel. Nakonec jsme tady díky Mildovy a jednomu polskému fóru přišli na to, že to v HTC (nebo Googlu) zvorali a s některými routery po updatu na 4.4.2 prostě nedojde ke korektnímu handshaku při inicializaci wifi spojení a tím pádem se to prostě nepřipojí. Nezbývá než čekat na hotfix a připojovat se na wifi jinde..

Jen pro info, zde je link na vlákno na tom polském fóru http://forum.android.com.pl/f836/proble ... -a-381063/ (dá se to celkem číst, nebo si to přelož přes google translator)

A tady je seznam routerů, se kterými to blbne :
- Axesstel MV610VR
- Asmax AR 904g
- D-Link DI-624+
- D-Link DI-824 VUP+
- Fritz!Box 7140
- Linksys WAG200G
- Netgear DG834G v3
- Netopia 3347NWG

Já mám ten Linksys WAG0200G :(

Uživatelský avatar

wallin
Androiďák!
Příspěvky: 698
Registrován: čtv 05. zář 2013 23:46:52
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Taimen_Panda / A.10

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od wallin » sob 08. úno 2014 21:41:43

po aktualizaci na 4.4.2. by měla být průhledná spodní notifikační lišta(ta horní je). Je někde v menu jak toho dosáhnout, nebo to Sense blokuje?
Spoiler:
Screenshot_2014-02-08-21-30-04.png
Screenshot_2014-02-08-21-30-04.png (2.61 MiB) Zobrazeno 1601 x
třeba Apex 2.2. to umí, ale default Sense mne "baví", nechce se mi nahazovat alternativní launcher...

díky

EDIT by jumbo78:
Obrázky vkládej do spoileru! Přečti si prosím laskavě pravidla fóra a dodržuj je!


haemorrhage
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: čtv 24. úno 2011 8:32:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC desire

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od haemorrhage » ned 09. úno 2014 12:20:28

Logistik píše:
LivArt píše:Proximity senzorem. Nemáš na displeji folii? Další možnost hard reset a poslední bude reklamace.
Ono mi to zacalo robit uz na 4.3 po dodani zo servisu a tam bol HR urobeny. Foliu mam ale len na displeji a snimac pokial viem je nad displejom v hlinikovej casti horneho krytu.
Mě to dělalo od 4.2 přesně to samý a pak na 4.3 mi to udělalo párkrát. Na 4.4 zatím nic, ale měl jsem asi týden. Teď ho mám na reklamaci, ale s jiným problémem, takže jsem zvědavej jak dopadnu.

Pročetl jsem mraky článku, ale nikdo to pořádně nijak nevyřešil. Folií to 100pro není a proximity sensor funguje spolehlivě ok. Co jsem tak četl, musí to být SW problém, ale jen na některých kusech.

Máš pravdu, je to hrozně otravný.


MildaC
Nové Androidě
Příspěvky: 26
Registrován: čtv 15. pro 2011 13:31:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC U11
Rom: 8.0

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od MildaC » sob 15. úno 2014 18:34:09

demence píše:
Zkus se na Wifi routeru podívat, jaký máš nastavený na Wifi kanál. Jestli tam máš automatiku, tak ji vypni. Zkontroluj si třeba pomocí...
Tohle všechno jsem zkoušel. Nakonec jsme tady díky Mildovy a jednomu polskému fóru přišli na to, že to v HTC (nebo Googlu) zvorali a s některými routery po updatu na 4.4.2 prostě nedojde ke korektnímu handshaku při inicializaci wifi spojení a tím pádem se to prostě nepřipojí. Nezbývá než čekat na hotfix a připojovat se na wifi jinde..

Jen pro info, zde je link na vlákno na tom polském fóru http://forum.android.com.pl/f836/proble ... -a-381063/ (dá se to celkem číst, nebo si to přelož přes google translator)

A tady je seznam routerů, se kterými to blbne :
- Axesstel MV610VR
- Asmax AR 904g
- D-Link DI-624+
- D-Link DI-824 VUP+
- Fritz!Box 7140
- Linksys WAG200G
- Netgear DG834G v3
- Netopia 3347NWG

Já mám ten Linksys WAG0200G :(
Tak se mi podařilo rozjet WiFi na routeru Liksys - po aktualizaci na 4.4.2 nešla.
Ačkoli jsem to již zkoušel předtím bez úspěchu, dnes se podařilo.
postup je tento:
- nastavení
- WiFi-
- vpravo nahoře tři tečky - WiFi Direct
- vpravo nahoře tři tečky - přejmenovat zařízení
- pojmenoval jsem ho na HTC One

A Wifi jede.
Zkoušel jsem tento postup již dříve, ale bez úspěchu.
Dnes se podařilo.
Ale je to asi chyba v systemu Android, protože pojmenování zařízení ve WiFi Direct by na připojení vůbec nemělo mít vliv.

Uživatelský avatar

vitezslav2
Androiďák!
Příspěvky: 427
Registrován: ned 14. bře 2010 17:53:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 edge 32GB
Mobil 2 / ROM: Apple iPhone 7 128GB
Tablet: Apple iPad mini 2

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od vitezslav2 » pon 17. úno 2014 11:18:37

Chtel bych se zeptat,jsou taky aktualizace k dispozici pro HTC One mini?Nebo jen HTC One.Diky za informaci.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Jacho
Moderátor
Příspěvky: 3554
Registrován: sob 09. říj 2010 12:56:59
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: HTC One M8 Gun Metal Grey
Rom: VIPER
Bydliště: Malacky
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od Jacho » pon 17. úno 2014 11:36:15

Zatial iba pre ONE
Ak mi chceš poďakovať klikni na palec hore pod príspevkom :palec:
OPRAVA HTC NA ĎIAĽKU - Fleshing, UNLOCK, Repair boot, Debrand, LOCKED Warranty
Nováčkovia používajte tlačidlo HĽADAŤ a pozrite sa na AndroidWIKI

Uživatelský avatar

vitezslav2
Androiďák!
Příspěvky: 427
Registrován: ned 14. bře 2010 17:53:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 edge 32GB
Mobil 2 / ROM: Apple iPhone 7 128GB
Tablet: Apple iPad mini 2

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od vitezslav2 » pon 17. úno 2014 11:42:17

A chysta se vubec pro One mini?

Uživatelský avatar

Tony321
Robot
Příspěvky: 1158
Registrován: pon 23. dub 2012 21:12:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One A9
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od Tony321 » pon 17. úno 2014 12:06:00

áno, v apríli bude.
Siemens A50 --> Sony Ericsson K880i --> Nokia C6 --> HTC Evo 3D --> HTC One --> HTC One A9


jimiaj7
Nové Androidě
Příspěvky: 29
Registrován: pát 24. úno 2012 7:58:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC ONE

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od jimiaj7 » pon 17. úno 2014 18:07:33

Mi treba pro me ONE (M7) stale aktualizace nebyla nabidnuta.....a mozna toho ani nelituji...ne mozna ale urcite....


demence
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: sob 08. říj 2011 21:42:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od demence » pon 17. úno 2014 18:10:33

MildaC píše:Tak se mi podařilo rozjet WiFi na routeru Liksys - po aktualizaci na 4.4.2 nešla.
Ačkoli jsem to již zkoušel předtím bez úspěchu, dnes se podařilo.
Tak potvrzuji Mildovo řešení - u mě také dobré (LinksysWAG200G). Díky, chlape seš borec !! :yes:

Jo ještě jsem si dovolil poslat tohle řešení na to polský fórum, ať se s tim taky tolik netrápěj. Doufám, že to nevadí... :DD

Uživatelský avatar

Matrix
Androiďák!
Příspěvky: 257
Registrován: stř 23. úno 2011 7:58:08
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: HTC U11 - Stock 8.0
Mobil 2 / ROM: Huawei G6-L11 - Stock 4.4.2

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od Matrix » pát 21. úno 2014 15:27:38

Nepřišel náhodou už někdo na to, jak v aplikaci "Internet" zapnout google záložky ? Vážně se mi nechce věřit tomu že by tam tuhle funkci zapomněli dát, když se navíc verze WebKitu nezměnila, měla by být sice novější ale není. Slavný Chrome to sice zvládne, ale zase mnohem hůře zobrazuje např. diskuzní fóra, kde některé příspěvky zobrazuje větším písmem a jiné zase malým a neumí šířku textu přizpůsobit obrazovce, což mě neskutečně sejří. Případně umí tyto všechny funkce např. Opera nebo Firefox ?


Hrdinajan
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: pát 21. úno 2014 17:38:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC ONE DUAL SIM

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od Hrdinajan » pát 21. úno 2014 17:39:29

Ahoj všichni,

je tady prosím někdo, kdo už má udate na 4.4.2 na HTC ONE DUAL SIM?

Díky

Uživatelský avatar

SAIXX
Androiďák!
Příspěvky: 466
Registrován: pon 13. led 2014 20:32:16
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: iPhone 6S Plus 64GB
Mobil 2 / ROM: LG G4 (už není) :)
Tablet: Odešel do tabletového nebe :D

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od SAIXX » sob 22. úno 2014 0:26:41

Pro dual Sim nebyla ještě oficiálně vydána.


Hrdinajan
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: pát 21. úno 2014 17:38:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC ONE DUAL SIM

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od Hrdinajan » sob 22. úno 2014 9:41:10

Ceske HTC tvrdi,ze jo. Stejne dekuju za odpoved. Asi zbyva jen cekat. :-)


amirinda
Robot
Příspěvky: 1028
Registrován: stř 02. úno 2011 19:50:48
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: HTC 10
Bydliště: Planá

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od amirinda » sob 22. úno 2014 9:48:51

tak možná zkus to co mnozí, udělat HR a uvidíš jestli pak update nabídne.

Uživatelský avatar

SAIXX
Androiďák!
Příspěvky: 466
Registrován: pon 13. led 2014 20:32:16
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: iPhone 6S Plus 64GB
Mobil 2 / ROM: LG G4 (už není) :)
Tablet: Odešel do tabletového nebe :D

Re: HTC ONE Update

Příspěvek od SAIXX » sob 22. úno 2014 9:59:00

Hrdinajan píše:Ceske HTC tvrdi,ze jo. Stejne dekuju za odpoved. Asi zbyva jen cekat. :-)
Koukám, že to je tak když levá noha neví co dělá pravá :-D na fcb zase tvrdí, že na tom usilovně pracují :-D
Tak už nevím :-D

Odpovědět

Zpět na „HTC One - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti