HTC One - Obecná diskuzeProblém s LTE T-mobile


Autor tohoto vlákna
killphill
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: pát 10. čer 2011 17:20:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire

Problém s LTE T-mobile

Příspěvek od killphill » pon 22. čer 2015 20:44:35

Ahoj, zakoupil jsem telefon HTC one M7 přes Aukro a nemůžu na něm zprovoznit LTE.
dle informace v bootloaderu se jedná o m7_ul, která by lte podporovat měla.
Telefon je S-OFF, bootloader zamknutý a je na nem Android 4.4.3.
Kontrola aktualizací mi hlásí, že je můj software aktuální...

To, že nefunguje aktualizace bych ani neřešil, mohu si tam flashnout jakoukoli romku, spíš mi jde o to LTE. Pokud zprovoznit nepůjde, určitě chci telefon vrátit..

Děkuji za každou radu

Výpis z fastboot getvar all

Kód: Vybrat vše

INFOversion: 0.5
INFOversion-bootloader: 1.56.0000
INFOversion-baseband: 4T.29.3218.08
INFOversion-cpld: None
INFOversion-microp: None
INFOversion-main: 6.09.401.5
INFOversion-misc: PVT SHIP S-OFF
INFOserialno: HT356W908362
INFOimei: 355972054241667
INFOmeid: 00000000000000
INFOproduct: m7_ul
INFOplatform: HBOOT-8064
INFOmodelid: PN0713000
INFOcidnum: 11111111
INFObattery-status: good
INFObattery-voltage: 3857mV
INFOpartition-layout: Generic
INFOsecurity: off
INFObuild-mode: SHIP
INFOboot-mode: FASTBOOT
INFOcommitno-bootloader: dirty-4dab9d12
INFOhbootpreupdate: 11
INFOgencheckpt: 0
all: Done!


PDA: HTC Desire PVT4 S-OFF ROM: Oxygen v2.3.2 Hboot: Bravo Oxygen r2 Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23


Uživatelský avatar

unavix
Kyborg
Příspěvky: 8438
Registrován: stř 05. led 2011 20:56:35
Reputace: 148
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3T 128GB
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s LTE T-mobile

Příspěvek od unavix » pon 22. čer 2015 20:54:09

Jak máš starou simkartu? Začal bych výměnou sim na prodejně operátora. Je to zdarma.

Tap 1+1
SLEVOVÉ KUPONY NA ZBOŽÍ Z GEARBEST POUZE NA MÉM WEBU A PROFILECH NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍ!


Autor tohoto vlákna
killphill
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: pát 10. čer 2011 17:20:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire

Re: Problém s LTE T-mobile

Příspěvek od killphill » pon 22. čer 2015 20:56:22

sim karta je v pořádku, zkoušel jsem ji v bratrovu LG G2 a tam se chytne LTE hned
PDA: HTC Desire PVT4 S-OFF ROM: Oxygen v2.3.2 Hboot: Bravo Oxygen r2 Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23

Uživatelský avatar

wallin
Androiďák!
Příspěvky: 699
Registrován: čtv 05. zář 2013 23:46:52
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Taimen_Panda / A.10

Re: Problém s LTE T-mobile

Příspěvek od wallin » úte 23. čer 2015 0:21:26

na jaké frekvenci LTE T-Mobile vysílá? Rozuměj, třeba Vodafone "turbo internet" (který vydává za LTE) se šíří přes pásmo 900 MHz a zrovna tuhle frekvenci M7 nepodporuje...
LTE band 3(1800), 7(2600), 20(800) - EMEA
LTE band 2(1900), 4(1700/2100), 5(850), 17(700) - AT&T
LTE band 3(1800), 7(2600) - Asia
LTE band 4(1700/2100), 17(700) - T-Mobile

Nastavení - mobilní data - volba sítě - zaškrtni 2G / 3G / 4G automaticky
Výměna SIM může taky pomoci
na stránkách T-Mobilu určitě bude možnost nechat si zaslat aktivační SMS

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22287
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 247
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s LTE T-mobile

Příspěvek od LivArt » úte 23. čer 2015 4:51:05

Vodafone a LTE 900 MHz už je skoro historie.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.



Autor tohoto vlákna
killphill
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: pát 10. čer 2011 17:20:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire

Re: Problém s LTE T-mobile

Příspěvek od killphill » úte 23. čer 2015 6:20:33

Myslis, ze ma cenu menit simku, kdyz mi lte na jinem mobili funguje? Zkousel jsem i bratrovu novejsi a také nejde.. problem bude jinde
PDA: HTC Desire PVT4 S-OFF ROM: Oxygen v2.3.2 Hboot: Bravo Oxygen r2 Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23

Uživatelský avatar

rbarat
Moderátor
Příspěvky: 9548
Registrován: čtv 28. čer 2012 15:01:10
Reputace: 231
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redm Note 3 Pro SE - NitrogenOS
Mobil 2 / ROM: Lenovo Vibe P1 Pro
Tablet: Elephone P8000, THL 5000
Tablet 2 / ROM: Lenovo P770
Rom: NitrogenOS

Re: Problém s LTE T-mobile

Příspěvek od rbarat » úte 23. čer 2015 6:34:09

Ešte by som zvážil aj možnosti, že ten telefón nemusí byť v poriadku a či to nie je fake - keďže je z Aukra.
Každopádne si daj vymeniť SIMku a skúšaj.
Naposledy upravil(a) rbarat dne úte 23. čer 2015 6:42:28, celkem upraveno 2 x.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Xiaomi Redmi Note 3 SE, Lenovo Vibe P1 Pro, Elephone P8000, THL 5000, Lenovo P770, Huawei Honor a Sonic


Autor tohoto vlákna
killphill
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: pát 10. čer 2011 17:20:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire

Re: Problém s LTE T-mobile

Příspěvek od killphill » úte 23. čer 2015 6:38:53

No, s tim jsem prave chtěl poradit :-) Nejaky napad jak to zjistit?
PDA: HTC Desire PVT4 S-OFF ROM: Oxygen v2.3.2 Hboot: Bravo Oxygen r2 Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23

Uživatelský avatar

rbarat
Moderátor
Příspěvky: 9548
Registrován: čtv 28. čer 2012 15:01:10
Reputace: 231
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redm Note 3 Pro SE - NitrogenOS
Mobil 2 / ROM: Lenovo Vibe P1 Pro
Tablet: Elephone P8000, THL 5000
Tablet 2 / ROM: Lenovo P770
Rom: NitrogenOS

Re: Problém s LTE T-mobile

Příspěvek od rbarat » úte 23. čer 2015 6:44:07

Nie som odborník na HTC, ale skús si nájsť na internete detailné fotografie HTC one M7 a porovnaj ich so svojím telefónom. Fake sa zvyčajne odlišujú v jemných detailoch. Pomocou nejakej apky porovnaj hardvér s parametrami deklarovanými na stránkach HTC. Ideálne by bolo, keby sa Ti ozval majiteľ rovnakého telefónu.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Xiaomi Redmi Note 3 SE, Lenovo Vibe P1 Pro, Elephone P8000, THL 5000, Lenovo P770, Huawei Honor a Sonic


Autor tohoto vlákna
killphill
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: pát 10. čer 2011 17:20:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire

Re: Problém s LTE T-mobile

Příspěvek od killphill » úte 23. čer 2015 6:50:48

Ne, toto fake určitě neni. System a zpracovani je zcela bez chyby. Prostředí a sense vypadá jak ma a to se myslim nikomu portnou nepovedlo..
Spis se podle me jedna o nejakou verzi, ktera lte v eu nepodporuje..
PDA: HTC Desire PVT4 S-OFF ROM: Oxygen v2.3.2 Hboot: Bravo Oxygen r2 Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23


Mivan
Androiďák!
Příspěvky: 473
Registrován: pon 22. bře 2010 21:54:34
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X - PixelROM 7.1.1
Tablet: Nexus 9 - Stock ROM 7.1.1
Bydliště: Čeperka

Re: Problém s LTE T-mobile

Příspěvek od Mivan » úte 23. čer 2015 8:22:50

Nemáš zakázané lte v nastaveni?


Autor tohoto vlákna
killphill
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: pát 10. čer 2011 17:20:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire

Re: Problém s LTE T-mobile

Příspěvek od killphill » úte 23. čer 2015 8:48:54

To bohužel nemám.. :roll:

EDIT by jumbo78: Nezneužívej citaci! Přečti si prosím pravidla fóra a dodržuj je!
PDA: HTC Desire PVT4 S-OFF ROM: Oxygen v2.3.2 Hboot: Bravo Oxygen r2 Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23

Uživatelský avatar

wallin
Androiďák!
Příspěvky: 699
Registrován: čtv 05. zář 2013 23:46:52
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Taimen_Panda / A.10

Re: Problém s LTE T-mobile

Příspěvek od wallin » úte 23. čer 2015 16:05:47

LivArt píše:Vodafone a LTE 900 MHz už je skoro historie.
ano skoro...nicméně, to nic nemění na tom, že telefon nepodporuje danou frekvenci a může v tom být zakopaný pes.

než porovnávání fotek proklepni IMEI, třeba tady


Autor tohoto vlákna
killphill
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: pát 10. čer 2011 17:20:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire

Re: Problém s LTE T-mobile

Příspěvek od killphill » úte 23. čer 2015 17:09:33

dle IMEI je vše v pořádku.. Asi mi nezbude než ho vrátit, opravdu nevím co s tím..
PDA: HTC Desire PVT4 S-OFF ROM: Oxygen v2.3.2 Hboot: Bravo Oxygen r2 Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23

Uživatelský avatar

wallin
Androiďák!
Příspěvky: 699
Registrován: čtv 05. zář 2013 23:46:52
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Taimen_Panda / A.10

Re: Problém s LTE T-mobile

Příspěvek od wallin » úte 23. čer 2015 17:11:07

a zkoušel si tu aktivaćní SMS na T-mobile stránkách? třeba to bude jen prkotina...:)


Autor tohoto vlákna
killphill
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: pát 10. čer 2011 17:20:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire

Re: Problém s LTE T-mobile

Příspěvek od killphill » úte 23. čer 2015 17:22:45

Ta sms ti pouze nastaví APN, zkoušel jsem..
PDA: HTC Desire PVT4 S-OFF ROM: Oxygen v2.3.2 Hboot: Bravo Oxygen r2 Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23

Uživatelský avatar

wallin
Androiďák!
Příspěvky: 699
Registrován: čtv 05. zář 2013 23:46:52
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Taimen_Panda / A.10

Re: Problém s LTE T-mobile

Příspěvek od wallin » úte 23. čer 2015 17:31:14

no, takže SMS je OK, budeme vycházet z toho, že telefon podporuje sítě, APN je OK. Nastavení samotné je OK
nahoď NetMonster a podívej se, zda u vás síť je a zda jí telefon najde / připojí se (nejlépe pokud máš možnost porovnat a mít v ruce LG G2 tvého bratra).
Pak už mne nic moc nenapadá...

Uživatelský avatar

Matrix
Androiďák!
Příspěvky: 257
Registrován: stř 23. úno 2011 7:58:08
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: HTC U11 - Stock 8.0
Mobil 2 / ROM: Huawei G6-L11 - Stock 4.4.2

Re: Problém s LTE T-mobile

Příspěvek od Matrix » úte 23. srp 2016 14:14:16

Mám obdobný problém, měl jsem HTC One M8 fungovalo mi jen GPRS, EDGE, H a H+, LTE mi nikdy ani nenašlo. Teď jsem si koupil nový HTC 10 a úplně to samé. Kdysi jsem volal na infolinku a říkali že ať zkusím novoi SIM. Tu původní jsem testoval a LTE podporovala. Od včerejška mám novou SIM a pořád nic. Pochybuju že by to bylo mobilem. Mám ještě služební Huawei G6-L11 a na tom mi taky LTE nejde ani po výměně SIMkarty. Někde jsem na netu kdysi četl že se někomu LTE taky nepřipojovalo, ale problém byl na straně operátora, který to někde blokoval. Po odblokování to pak už frčelo. Tak jsem vznesl dotaz na T-Mobile a uvidím. protože mě to už trošku štve.

EDIT: pokud svoji simkartu vložím do telefonu kde LTE funguje, tak se s ní ten telefon taky už k LTE nepřipojí.
Naposledy upravil(a) Matrix dne čtv 25. srp 2016 12:07:00, celkem upraveno 2 x.

Uživatelský avatar

rbarat
Moderátor
Příspěvky: 9548
Registrován: čtv 28. čer 2012 15:01:10
Reputace: 231
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redm Note 3 Pro SE - NitrogenOS
Mobil 2 / ROM: Lenovo Vibe P1 Pro
Tablet: Elephone P8000, THL 5000
Tablet 2 / ROM: Lenovo P770
Rom: NitrogenOS

Re: Problém s LTE T-mobile

Příspěvek od rbarat » úte 23. srp 2016 14:28:03

U mňa to bolo podobne. Nakoniec som zistil, že môj starý paušál nepodpoval LTE. Musel som teda u operátora požiadať o iný paušál.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Xiaomi Redmi Note 3 SE, Lenovo Vibe P1 Pro, Elephone P8000, THL 5000, Lenovo P770, Huawei Honor a Sonic

Uživatelský avatar

Matrix
Androiďák!
Příspěvky: 257
Registrován: stř 23. úno 2011 7:58:08
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: HTC U11 - Stock 8.0
Mobil 2 / ROM: Huawei G6-L11 - Stock 4.4.2

Re: Problém s LTE T-mobile

Příspěvek od Matrix » čtv 25. srp 2016 11:29:32

Tak už mám vyrozumění ohledně nefunkčního LTE:
Vážený zákazníku,

děkuji za zaslání zprávy.

S kolegou z technického oddělení jsme situaci ověřili u obou čísel, vidíme kde je chyba, ale nejde nám napravit. Poslala jsem tedy obě čísla na opravu na IT oddělení. Jakmile bude vše v pořádku, dostanete informaci.

S pozdravem a přáním příjemného dne


Jitka Humhejová
Zákaznické centrum T-Mobile - Business
Naposledy upravil(a) Matrix dne čtv 25. srp 2016 11:45:19, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

unavix
Kyborg
Příspěvky: 8438
Registrován: stř 05. led 2011 20:56:35
Reputace: 148
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3T 128GB
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s LTE T-mobile

Příspěvek od unavix » čtv 25. srp 2016 11:42:20

Co to napsali za blábol?

­
SLEVOVÉ KUPONY NA ZBOŽÍ Z GEARBEST POUZE NA MÉM WEBU A PROFILECH NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍ!

Uživatelský avatar

Matrix
Androiďák!
Příspěvky: 257
Registrován: stř 23. úno 2011 7:58:08
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: HTC U11 - Stock 8.0
Mobil 2 / ROM: Huawei G6-L11 - Stock 4.4.2

Re: Problém s LTE T-mobile

Příspěvek od Matrix » pát 26. srp 2016 12:16:25

resumé, aneb jak donutit zákazníka, aby si pořídil datový balíček (jedu pouze počítané MB - 0,4 Kč/1MB a protože jsem v práci i doma na Wi-Fi, tak opravdu datový balíček nepotřebuji, za data měsíčně zaplatím obvykle kolem 50 Kč):
Vážený zákazníku,

reaguji na problém s připojením na LTE signál. Na technickém oddělení ověřili celou situaci a došli k závěru, že bez nějakého datového balíčku nebo zvýhodnění nelze službu LTE nahodit.

Prosím, obraťte se na firemního administrátora, aby Vám zařídil datové připojení a pak bude i LTE fungovat.

S pozdravem a přáním příjemného dne


Jitka Humhejová
Zákaznické centrum T-Mobile - Business

Uživatelský avatar

unavix
Kyborg
Příspěvky: 8438
Registrován: stř 05. led 2011 20:56:35
Reputace: 148
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3T 128GB
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s LTE T-mobile

Příspěvek od unavix » pát 26. srp 2016 12:49:08

Tohle je snad žalovatelný ne?

­
SLEVOVÉ KUPONY NA ZBOŽÍ Z GEARBEST POUZE NA MÉM WEBU A PROFILECH NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍ!

Uživatelský avatar

dufko
Droid
Příspěvky: 2820
Registrován: pát 11. lis 2011 22:24:33
Reputace: 52
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi9
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi note 3
Tablet: teclast t10
Bydliště: Bratislava

Re: Problém s LTE T-mobile

Příspěvek od dufko » pát 26. srp 2016 13:15:28

Čo je na tom na žalobu? Je snáď lte ľudské právo? :)

Aj v rakúsku mám na výber, či chcem balik 3g, alebo drahší lte s rovnakým objemom dát....

Uživatelský avatar

Matrix
Androiďák!
Příspěvky: 257
Registrován: stř 23. úno 2011 7:58:08
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: HTC U11 - Stock 8.0
Mobil 2 / ROM: Huawei G6-L11 - Stock 4.4.2

Re: Problém s LTE T-mobile

Příspěvek od Matrix » pát 26. srp 2016 13:20:54

Spíš o tom nikde nepíšou že by k tomu musel být datový balíček - to je pak už klamání zákazníka, ne ?


siley
Androiďák!
Příspěvky: 545
Registrován: ned 11. zář 2011 15:22:09
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: LG G7 ThinQ
Rom: stock 8.0

Re: Problém s LTE T-mobile

Příspěvek od siley » pát 26. srp 2016 13:35:08

LTE je pro vsechny klasicke sim karty a je jedno jaky balik pouzijes, resp s klasickou sim jinak nez s balickem na net nedostanes.

Ty evidentne pouzivas specialni datovou sim kde neni LTE garantovana. Maji to i v obchodnich podminkach.

Operátor se zavazuje poskytovat Účastníkům službu v co nejvyšší
možné kvalitě. Nejvyšší dosažitelná rychlost závisí na typu
technologie, která je pro připojení využívána. Ke dni účinnosti
těchto podmínek je nejvyšší možná rychlost stahování dat
10,8 Mb/s a odesílání dat 5,76 Mb/s.
(10,8Mb/s je klasicke 3G a prvni H+)

Uživatelský avatar

Matrix
Androiďák!
Příspěvky: 257
Registrován: stř 23. úno 2011 7:58:08
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: HTC U11 - Stock 8.0
Mobil 2 / ROM: Huawei G6-L11 - Stock 4.4.2

Re: Problém s LTE T-mobile

Příspěvek od Matrix » pát 26. srp 2016 13:43:04

Právě teď mi i z T-Mobilu telefonovali. Nemám datový balíček, nebudu mít LTE, je to prý čistý marketing, nic technického, žádná speciální SIMkarta. Prý mám být rád že i tu cenu za 1 MB mám zvyhodněnou, že bych jinak platil 6.000,- Po dotazu zda ji přijde normální platit v roce 2016 uprostřed evropy 6.000,- a zda ona to tak má, tak říkala že ona samozřejmě má datový tarif. Na dotaz proč tohle nikde nemaj na stránkách uvedeno, že člověk na jejich infolince nic o tom neví a posílá mě měnit SIMkarty mi řekla že se ten web pořád mění a podobný vykrucovadla. No prostě mě tímhle na*rali. Kdyby někde na webu uvedli jednu větu, tak vím na čem sem, nemusím se děsit že mám vadný telefon, běhat po městě měnit SIMkarty a podobný voloviny. Chápu že omezit to mohou a právo na to asi mají, ale ať sakra o tom někde taky napíšou...

Uživatelský avatar

Mirda86
Moderátor
Příspěvky: 10039
Registrován: ned 10. bře 2013 18:57:53
Reputace: 252
Typ mobilu / ROM: imrvere neco jinyho
Rom: stock
Bydliště: Olomoucko

Re: Problém s LTE T-mobile

Příspěvek od Mirda86 » pát 26. srp 2016 13:46:37

Zajimave. Mam doma tu jejich ciste datovou sim s tema 40 halirema za MB a LTE normalne jede.
Ty mas to same ale na normalni plnohodnotne simce a LTE nejede? Pekny, no :D

Uživatelský avatar

Matrix
Androiďák!
Příspěvky: 257
Registrován: stř 23. úno 2011 7:58:08
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: HTC U11 - Stock 8.0
Mobil 2 / ROM: Huawei G6-L11 - Stock 4.4.2

Re: Problém s LTE T-mobile

Příspěvek od Matrix » pát 26. srp 2016 13:57:40

Já jedu na firemním tarifu svého zaměstnavatele, kam jsem si převedl i svoji soukromou SIMku (zaměstnanecký benefit). Máme možnost buď účtování po MB (žádná FUP), anebo 150,-/1.500MB FUP, nebo 250,-/3.000MB FUP. Vzhledme k tomu, že jsem na Wi-Fi doma i v práci a nejsem internetový závislák, tak mi vcelku stačí to účtování po MB, protože spotřebuju tak max. 100MB/měsíc na datech, což mě stojí okolo 45,- a platil balík o 105,- dražší jen kvůli tomu aby mi na displeji svítilo LTE na to prdím. Ale jde mi spíš o princip, proč tuhle malichernost prostě jen někde nenapíšou, anebo proč mi to někdo od nich už nedokázal říct dřív, ušetřil bych si zbytečné hledání problému a lítání po prodejnách.

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22287
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 247
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s LTE T-mobile

Příspěvek od LivArt » pát 26. srp 2016 16:46:45

Matrix: Si zažebrej u vašeho admina a půjde to. ;)
Nicméně bys pak měl mít strach, že ti toho přes LTE proletí tolik, že se budeš na konci měsíce divit.. :DD
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.

Odpovědět

Zpět na „HTC One - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host