HTC One - ROM/ROOT/FWAku používate ROM?

Máte odomknuty bootloader?

Mám formou HTC DEV
26
45%
Ešte nemám, ale spravím
4
7%
Nechcem odomykať bootloader cez HTC DEV
0
Žádná hlasování
Mám S-OFF
18
31%
Čakám na S-OFF
1
2%
Nechcem vobec odomykať bootloader
9
16%
 
Celkem hlasů: 58


nosooo
Nové Androidě
Příspěvky: 32
Registrován: stř 29. kvě 2013 17:32:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od nosooo » ned 29. pro 2013 12:15:34

cize zatial sa viper neoplati flashovat hej?




Uživatelský avatar

star_2
Stálý androiďák
Příspěvky: 128
Registrován: čtv 05. dub 2012 20:17:30
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HD2 E3D HOX M7 M9 M10

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od star_2 » ned 29. pro 2013 21:43:12

Tak už běží OTA ViperOne 4.1.0 ...ať se daří všem... 8-)
HTC U11 amazing silver / AD 8.0 / 2.33.401.10 / S ON /
HTC 10 silver / AD 7.0.0 / Viper10 Rom 5.11.0 / FW 2.41.401.4 / S-OFF / Kernel stock / SuperCID

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Jacho
Moderátor
Příspěvky: 3554
Registrován: sob 09. říj 2010 12:56:59
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: HTC One M8 Gun Metal Grey
Rom: VIPER
Bydliště: Malacky
Kontaktovat uživatele:

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od Jacho » pon 30. pro 2013 6:22:28

Musim si zaklepat, vsetko funkcne, ale bugov ktore boli fixnute tam bolo pozehnane
Ak mi chceš poďakovať klikni na palec hore pod príspevkom :palec:
OPRAVA HTC NA ĎIAĽKU - Fleshing, UNLOCK, Repair boot, Debrand, LOCKED Warranty
Nováčkovia používajte tlačidlo HĽADAŤ a pozrite sa na AndroidWIKI

Uživatelský avatar

star_2
Stálý androiďák
Příspěvky: 128
Registrován: čtv 05. dub 2012 20:17:30
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HD2 E3D HOX M7 M9 M10

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od star_2 » stř 01. led 2014 14:14:05

Ještě tam pár problémů je...ty se ale časem vychytají...jinak hezký a úspěšný nový rok všem... 8-)
HTC U11 amazing silver / AD 8.0 / 2.33.401.10 / S ON /
HTC 10 silver / AD 7.0.0 / Viper10 Rom 5.11.0 / FW 2.41.401.4 / S-OFF / Kernel stock / SuperCID


maxxmaxx
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: úte 07. led 2014 20:16:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One 32 Gb
Rom: Viper One x. xx pro

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od maxxmaxx » úte 07. led 2014 20:21:57

Viper one 4.2.0 romky sa netreba báť funguje dobre. Aktualizácie sú dosť často. Bugy asi ešte nejaké sú, ale ja som na žiadny zatiaľ nenarazil.



chip545
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: čtv 27. úno 2014 19:28:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One
Rom: Official 4.4

Re: Aku používate ROM?u

Příspěvek od chip545 » úte 04. bře 2014 8:55:01



pitr37
Androiďák!
Příspěvky: 454
Registrován: sob 26. úno 2011 1:10:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD O2 Dataneobmedzene

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od pitr37 » úte 04. bře 2014 12:22:16

Je k dispozícii aj LiquidSmooth.

LiquidSmooth na G-
Elephone S3
Android 6.0


amirinda
Robot
Příspěvky: 1028
Registrován: stř 02. úno 2011 19:50:48
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: HTC 10
Bydliště: Planá

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od amirinda » úte 18. bře 2014 14:00:42

má někdo podobnou zkušenost? : pokud leží telefon na stole ve vodorovné poloze, tak nereaguje dotyk obrazovky v okolí hodin a prakticky nejde stáhnout horní lišta, jakmile zakryju senzory, či nějak nakloním telefon je vše O.K., nemá někdo podobnou zkušenost? Vyzkoušel jsem všechny možné ROM, Kernely, v různých kombinacích, ale problém stále přetrvává...

Edit: zkoušel jsem i různé sensor testery a zdá se, že je vše O.K., tak nevím :-(

Eidt2: tak jsem zkusil i starší android (4.3), kde vím jistě, že to nedělalo, tak nevím, zda je chyba jen u mě nebo ne. A nebo to rovnou poslat na reklamaci?

Uživatelský avatar

Krokodyl
Droid
Příspěvky: 2480
Registrován: úte 16. úno 2010 21:02:59
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Honor 7
Tablet: Samsung T535 GALAXY Tab4 10.1
Bydliště: Porta Bohemica
Kontaktovat uživatele:

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od Krokodyl » úte 18. bře 2014 23:15:09

Dnes jsem pořídil HTC One, udělal root, S-OFF, testoval někoilk rom a ani u jedné se podobný problém neprojevuje.
zálohovat ZálohovaT ZÁLOHOVAT


amirinda
Robot
Příspěvky: 1028
Registrován: stř 02. úno 2011 19:50:48
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: HTC 10
Bydliště: Planá

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od amirinda » stř 19. bře 2014 10:15:33

tak z toho radost nemám, takže asi poputuje do VSP :-(


jozinzbazin
Stálý androiďák
Příspěvky: 89
Registrován: stř 20. úno 2013 9:54:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One
Rom: Google Edition 4.30

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od jozinzbazin » stř 19. bře 2014 11:24:03

Amirinda: mám stejnou ROM jako Ty, uvedený problém nemám.
JZB


amirinda
Robot
Příspěvky: 1028
Registrován: stř 02. úno 2011 19:50:48
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: HTC 10
Bydliště: Planá

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od amirinda » stř 19. bře 2014 11:33:41

díky za reakce, už jsem vrátil tel. do původního stavu a postupně aktualizoval až na nejnovější. Tento problém přetrvává, takže jde na reklamaci - co se dá dělat :-(

Edit: tak jsem přišel ještě na podivnou věc, pokud telefon leží na stole a chci ho ovládat jen jednou rukou (jedním prstem), tak nereaguje jak jsem psal výše, ale stačí se ho jen mírně dotknout druhou rukou a pak zase vše funguje - nechápu, asi tady straší :-)

Uživatelský avatar

Krokodyl
Droid
Příspěvky: 2480
Registrován: úte 16. úno 2010 21:02:59
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Honor 7
Tablet: Samsung T535 GALAXY Tab4 10.1
Bydliště: Porta Bohemica
Kontaktovat uživatele:

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od Krokodyl » čtv 20. bře 2014 9:57:57

Nestraší, ale bude to problém dotyku a multitouch.
zálohovat ZálohovaT ZÁLOHOVAT


PeITeeR
Stálý androiďák
Příspěvky: 189
Registrován: úte 21. čer 2011 16:10:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Aušus
Rom: CM
Bydliště: Tachau
Kontaktovat uživatele:

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od PeITeeR » sob 17. kvě 2014 11:29:21

Ja valim na CM, to je pro me jednicka, porad. Kernel default.
-Baterie dva dny a to ji nesetrim (predtim jsem mel na testovani tyden Huablej P6 a tragedie, vydrz ani ne polovicni)
-no a zybtek uz znate, ty moznosti nastaveni a vsechno mozny nemozny..
Pouzivam Nova launcher.
CM_pWa ~

Uživatelský avatar

potter1
Androiďák!
Příspěvky: 425
Registrován: sob 09. říj 2010 15:58:52
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Galaxy S8+
Tablet: iPad pro 10.5 256GB

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od potter1 » sob 17. kvě 2014 18:46:19

Používam Viper od dnes už na 6.20 a ide perfektne :) no chcel by som skúsiť cyanogenmod alebo aokp no na žiadnej nefunguje beats... Chápem že tam sú nejaké problémy s licenciou ale neviete či by to nejak nešlo? Taktiež by som sa chcel spýtať či náhodou neviete či sa nedá vo viper romke nastaviť aby bol Beats aktivovaný na reproduktory ale keď pripojím slúchadlá automaticky sa vypol? :)

Odoslané z Tabletu


Pajadroid
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: stř 10. pro 2014 19:48:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC ONE M7
Mobil 2 / ROM: LG G2, stock rom s rootem
Tablet: LENOVO YOGA 10+ HD
Tablet 2 / ROM: Apple Ipad 4 retina

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od Pajadroid » stř 10. pro 2014 19:57:20

POužíval jsem Viper, potom zkusil všechny Lollipopi co jsou dostupný ale vždycky nějaký problém, při každé mě nefungovalo v autě handsfree přes bluetooth. Teď jsem na poslední verzi kitkatu 4.4.4. SkyDragon Google play edice viz http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2400161 a vše funkční a plynulé, takže za mě nej.... prozatím....


jozinzbazin
Stálý androiďák
Příspěvky: 89
Registrován: stř 20. úno 2013 9:54:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One
Rom: Google Edition 4.30

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od jozinzbazin » čtv 11. pro 2014 9:24:38

Ahoj všem. Jsem na tom stejně jako Pajadroid. Jen místo Viper jsem předtím používal Android Revolution v různých verzích. Vyzkoušel jsem posléze všechny Cyanogenmody, Lollipopy, a vrátil se pokorně zpět na Android Revolution, ale v nejnovější verzi HD 83.1. Vše běží hladce, plynule a parádně. Zatím spokojenost a čekám, až se doladí Lollipop. Pak to zas zkusím :D Stejně mě to lízátko nemine, protože se chystám, příští rok, koupit si nový kousek od HTC, které je pro mě srdeční záležitostí :DD
JZB


Okurek
Nové Androidě
Příspěvky: 37
Registrován: pon 16. bře 2015 1:03:08
Reputace: -4
Typ mobilu / ROM: HTC WildFire

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od Okurek » ned 07. čer 2015 15:39:56

Inu mám Cyanogenn (či jak to vlastně píše :-D) na nějaké prehistorické verzi a když od toho telefonu nečekám nic víc než co má ten muzejní kousek zvládat. Tak to jede i kupodivu krásně.

Odpovědět

Zpět na „HTC One - ROM/ROOT/FW“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host