HTC One - ROM/ROOT/FWAku používate ROM?

Máte odomknuty bootloader?

Mám formou HTC DEV
26
45%
Ešte nemám, ale spravím
4
7%
Nechcem odomykať bootloader cez HTC DEV
0
Žádná hlasování
Mám S-OFF
18
31%
Čakám na S-OFF
1
2%
Nechcem vobec odomykať bootloader
9
16%
 
Celkem hlasů: 58

Uživatelský avatar

joshua666
Stálý androiďák
Příspěvky: 185
Registrován: stř 09. kvě 2012 17:34:44
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: HTC ONE M8
Mobil 2 / ROM: HTC ONE M7
Tablet: Nexus N7 32 GB 3G
Tablet 2 / ROM: ASUS Transofmers PAD
Rom: Viper ROM 3.0.1
Bydliště: Jablonec nad Nisou

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od joshua666 » úte 24. zář 2013 22:27:44

Tak skus kernel od Flar-a Elemental IX je tam verzia aj pre GE a tá tebou požadované funkcie obsahuje.

//edit: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2249774
Naposledy upravil(a) Jacho dne stř 25. zář 2013 4:45:10, celkem upraveno 1 x.
Důvod: edituj si prispevky, dik Jacho


HTC ONE M8 Viper ROM + Harman Kardon Sound
HTC ONE M7 SILVER EDITION: STOCK ROM
HTC ONE X: STOCK ROM



jozinzbazin
Stálý androiďák
Příspěvky: 89
Registrován: stř 20. úno 2013 9:54:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One
Rom: Google Edition 4.30

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od jozinzbazin » stř 25. zář 2013 8:45:50

To joshua666: Moc díky, to je ono. Fachčí jak má, široká škála nastavení. Nelaguje, pohoda a spokojenost.
Jožinzbažin


amirinda
Robot
Příspěvky: 1028
Registrován: stř 02. úno 2011 19:50:48
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: HTC 10
Bydliště: Planá

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od amirinda » stř 30. říj 2013 8:08:51

Tak jsem zkoušel InsertCoin a co se mi tam hodně líbilo byla funkce 360 Panorama ve fotoaparátu. Nedá se tato funkce nějak vytáhnout a dát do origo aplikace, popř. přehrát celou aplikaci fotoaparát?

Uživatelský avatar

joshua666
Stálý androiďák
Příspěvky: 185
Registrován: stř 09. kvě 2012 17:34:44
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: HTC ONE M8
Mobil 2 / ROM: HTC ONE M7
Tablet: Nexus N7 32 GB 3G
Tablet 2 / ROM: ASUS Transofmers PAD
Rom: Viper ROM 3.0.1
Bydliště: Jablonec nad Nisou

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od joshua666 » stř 30. říj 2013 13:17:03

Teraz na doporučenie Jacha, za čo mu tímto ďakujem, frčím na Venom ROM a klobúk dole! Proste super!
HTC ONE M8 Viper ROM + Harman Kardon Sound
HTC ONE M7 SILVER EDITION: STOCK ROM
HTC ONE X: STOCK ROM


amirinda
Robot
Příspěvky: 1028
Registrován: stř 02. úno 2011 19:50:48
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: HTC 10
Bydliště: Planá

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od amirinda » stř 30. říj 2013 14:07:19

Venom nebo Viper? Venom na XDA nevidím.


Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Jacho
Moderátor
Příspěvky: 3554
Registrován: sob 09. říj 2010 12:56:59
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: HTC One M8 Gun Metal Grey
Rom: VIPER
Bydliště: Malacky
Kontaktovat uživatele:

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od Jacho » stř 30. říj 2013 16:18:19

Team Venom = Viper
Ak mi chceš poďakovať klikni na palec hore pod príspevkom :palec:
OPRAVA HTC NA ĎIAĽKU - Fleshing, UNLOCK, Repair boot, Debrand, LOCKED Warranty
Nováčkovia používajte tlačidlo HĽADAŤ a pozrite sa na AndroidWIKI

Uživatelský avatar

joshua666
Stálý androiďák
Příspěvky: 185
Registrován: stř 09. kvě 2012 17:34:44
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: HTC ONE M8
Mobil 2 / ROM: HTC ONE M7
Tablet: Nexus N7 32 GB 3G
Tablet 2 / ROM: ASUS Transofmers PAD
Rom: Viper ROM 3.0.1
Bydliště: Jablonec nad Nisou

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od joshua666 » stř 30. říj 2013 17:57:21

Áno áno ospravedlňujem sa je to Viper ROM od team Venom!
HTC ONE M8 Viper ROM + Harman Kardon Sound
HTC ONE M7 SILVER EDITION: STOCK ROM
HTC ONE X: STOCK ROM


amirinda
Robot
Příspěvky: 1028
Registrován: stř 02. úno 2011 19:50:48
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: HTC 10
Bydliště: Planá

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od amirinda » stř 30. říj 2013 18:00:23

obsahuje také funkci 360 Panorama jako IC?

Uživatelský avatar

potter1
Androiďák!
Příspěvky: 425
Registrován: sob 09. říj 2010 15:58:52
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Galaxy S8+
Tablet: iPad pro 10.5 256GB

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od potter1 » stř 30. říj 2013 19:05:05

Co je lepšie na Venom ROM oproti insetcoin ROM? Mám insertcoin a som spokojný výdrž ešte síce zhodnotit neviem ale myslím že v pohode :)

@telefon    

Uživatelský avatar

wallin
Robot
Příspěvky: 707
Registrován: čtv 05. zář 2013 23:46:52
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Taimen_Panda / A.10

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od wallin » čtv 31. říj 2013 14:46:34

ahoj, zkoušel jste někdo / používáte MoDaCo switch? popřípadě můžete doporučit?

Uživatelský avatar

joshua666
Stálý androiďák
Příspěvky: 185
Registrován: stř 09. kvě 2012 17:34:44
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: HTC ONE M8
Mobil 2 / ROM: HTC ONE M7
Tablet: Nexus N7 32 GB 3G
Tablet 2 / ROM: ASUS Transofmers PAD
Rom: Viper ROM 3.0.1
Bydliště: Jablonec nad Nisou

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od joshua666 » čtv 31. říj 2013 15:56:37

To : amirinda áno obsahuje 360 panorama, to : potter 1 mal som doteraz IC ale Viper je úplne niekde inde, toľko možností nastavenia až z toho prechádza zrak!
HTC ONE M8 Viper ROM + Harman Kardon Sound
HTC ONE M7 SILVER EDITION: STOCK ROM
HTC ONE X: STOCK ROM


amirinda
Robot
Příspěvky: 1028
Registrován: stř 02. úno 2011 19:50:48
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: HTC 10
Bydliště: Planá

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od amirinda » čtv 31. říj 2013 16:33:17

No já se do teď rozhodoval mezi ARHD a IC, ale jak tak koukám, tak Viper bude jasná volba.

Uživatelský avatar

potter1
Androiďák!
Příspěvky: 425
Registrován: sob 09. říj 2010 15:58:52
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Galaxy S8+
Tablet: iPad pro 10.5 256GB

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od potter1 » čtv 31. říj 2013 18:05:28

Tak teda nainštaloval som viper a skutočne množstvo nastavení zatiaľ spokojnosť :)
Páči sa mi že konečne môžem vypnúť dvojitú lištu a prepínače si dať do zakladnej notifikacnej listy :) jedine jednu vec neviem najst a v insertcoin bola... Neviete ako skryt notifikáciu šetrica energie? :)

@telefon    

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Jacho
Moderátor
Příspěvky: 3554
Registrován: sob 09. říj 2010 12:56:59
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: HTC One M8 Gun Metal Grey
Rom: VIPER
Bydliště: Malacky
Kontaktovat uživatele:

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od Jacho » čtv 31. říj 2013 21:20:32

Urcite to tam niekde je lebo mi ju neukazuje, odporucam k tomu este doinstalovat elementhalX kernel
Ak mi chceš poďakovať klikni na palec hore pod príspevkom :palec:
OPRAVA HTC NA ĎIAĽKU - Fleshing, UNLOCK, Repair boot, Debrand, LOCKED Warranty
Nováčkovia používajte tlačidlo HĽADAŤ a pozrite sa na AndroidWIKI

Uživatelský avatar

potter1
Androiďák!
Příspěvky: 425
Registrován: sob 09. říj 2010 15:58:52
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Galaxy S8+
Tablet: iPad pro 10.5 256GB

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od potter1 » pát 01. lis 2013 14:11:59

Včera som si nainštaloval elementhalX kernel telefón ide pocitovo možno trochu lepšie... Ale dnes som zistil že mi nejde plants vs zombies 2 :/ čiže by som sa chcel spýtať ako sa vrátim k pôvodnému kernelu? :)

@telefon    

Uživatelský avatar

joshua666
Stálý androiďák
Příspěvky: 185
Registrován: stř 09. kvě 2012 17:34:44
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: HTC ONE M8
Mobil 2 / ROM: HTC ONE M7
Tablet: Nexus N7 32 GB 3G
Tablet 2 / ROM: ASUS Transofmers PAD
Rom: Viper ROM 3.0.1
Bydliště: Jablonec nad Nisou

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od joshua666 » pát 01. lis 2013 14:25:14

Myslíš že to spôsobil kernel?
HTC ONE M8 Viper ROM + Harman Kardon Sound
HTC ONE M7 SILVER EDITION: STOCK ROM
HTC ONE X: STOCK ROM

Uživatelský avatar

potter1
Androiďák!
Příspěvky: 425
Registrován: sob 09. říj 2010 15:58:52
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Galaxy S8+
Tablet: iPad pro 10.5 256GB

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od potter1 » pát 01. lis 2013 14:49:17

Som si istý nič iné som neinstaloval a včera to išlo :/ taktiež sa mi zdá že sa mi viac prehrieva telefón... :(

@telefon pomocou xxx

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Jacho
Moderátor
Příspěvky: 3554
Registrován: sob 09. říj 2010 12:56:59
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: HTC One M8 Gun Metal Grey
Rom: VIPER
Bydliště: Malacky
Kontaktovat uživatele:

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od Jacho » pát 01. lis 2013 15:42:17

A co tak najprv vyskusat preinstalovat hru? Ako si instaloval kernel ked sa ti hreje telefon? Robil si zmeny v taktoch a napajaniach?
Ak mi chceš poďakovať klikni na palec hore pod príspevkom :palec:
OPRAVA HTC NA ĎIAĽKU - Fleshing, UNLOCK, Repair boot, Debrand, LOCKED Warranty
Nováčkovia používajte tlačidlo HĽADAŤ a pozrite sa na AndroidWIKI

Uživatelský avatar

joshua666
Stálý androiďák
Příspěvky: 185
Registrován: stř 09. kvě 2012 17:34:44
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: HTC ONE M8
Mobil 2 / ROM: HTC ONE M7
Tablet: Nexus N7 32 GB 3G
Tablet 2 / ROM: ASUS Transofmers PAD
Rom: Viper ROM 3.0.1
Bydliště: Jablonec nad Nisou

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od joshua666 » pát 01. lis 2013 16:34:23

Ja osobne som ho pretaktoval ale napájanie som nechal default a prehrievanie je rovnaké ako pri Stock
HTC ONE M8 Viper ROM + Harman Kardon Sound
HTC ONE M7 SILVER EDITION: STOCK ROM
HTC ONE X: STOCK ROM

Uživatelský avatar

potter1
Androiďák!
Příspěvky: 425
Registrován: sob 09. říj 2010 15:58:52
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Galaxy S8+
Tablet: iPad pro 10.5 256GB

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od potter1 » pát 01. lis 2013 17:31:32

Preinstaloval som to samozrejme... Nejde... Nainštaloval som hru hral som, zalohoval som cez titanium zmenil som rom na viper obnovil som išlo zmenil som kernel nešlo... Vymazal som dáta a aj hru obnovil som cez titanium nešlo znova som vymazal nainštaloval som cez Google play nejde.... Zmeny som nerobil všetko som nechal na predvolené hodnoty...

@telefon    

Uživatelský avatar

Pedro1
Droid
Příspěvky: 1366
Registrován: čtv 20. led 2011 21:35:42
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 8
Rom: stock

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od Pedro1 » pát 01. lis 2013 17:39:43

A zkousel jsi hard reset? Ale pozor,prijdes o data, zaloha :).

@telefon

Uživatelský avatar

joshua666
Stálý androiďák
Příspěvky: 185
Registrován: stř 09. kvě 2012 17:34:44
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: HTC ONE M8
Mobil 2 / ROM: HTC ONE M7
Tablet: Nexus N7 32 GB 3G
Tablet 2 / ROM: ASUS Transofmers PAD
Rom: Viper ROM 3.0.1
Bydliště: Jablonec nad Nisou

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od joshua666 » pát 01. lis 2013 18:29:37

Divné! Fakt to vyzerá na kernel, i keď som sa s tým zatiaľ nestretol, že by mi Elemental IX niečo po. ral. Inštalácia kernelu prebehla bez komplikácií?
HTC ONE M8 Viper ROM + Harman Kardon Sound
HTC ONE M7 SILVER EDITION: STOCK ROM
HTC ONE X: STOCK ROM


amirinda
Robot
Příspěvky: 1028
Registrován: stř 02. úno 2011 19:50:48
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: HTC 10
Bydliště: Planá

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od amirinda » pát 01. lis 2013 19:57:41

joshua666 píše:To : amirinda áno obsahuje 360 panorama, to : potter 1 mal som doteraz IC ale Viper je úplne niekde inde, toľko možností nastavenia až z toho prechádza zrak!
teď jsem jí nahodil, vypadá dobře a možností nastavení je tam opravdu hodně, ale možnost 360 Panorama ve foťáku opravdu nevidím.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Jacho
Moderátor
Příspěvky: 3554
Registrován: sob 09. říj 2010 12:56:59
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: HTC One M8 Gun Metal Grey
Rom: VIPER
Bydliště: Malacky
Kontaktovat uživatele:

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od Jacho » pát 01. lis 2013 20:18:57

Spoiler:
Screenshot_2013-11-01-20-24-31[1].png
Screenshot_2013-11-01-20-24-31[1].png (1.12 MiB) Zobrazeno 3208 x
Na milion percent tam je!
Ak mi chceš poďakovať klikni na palec hore pod príspevkom :palec:
OPRAVA HTC NA ĎIAĽKU - Fleshing, UNLOCK, Repair boot, Debrand, LOCKED Warranty
Nováčkovia používajte tlačidlo HĽADAŤ a pozrite sa na AndroidWIKI

Uživatelský avatar

joshua666
Stálý androiďák
Příspěvky: 185
Registrován: stř 09. kvě 2012 17:34:44
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: HTC ONE M8
Mobil 2 / ROM: HTC ONE M7
Tablet: Nexus N7 32 GB 3G
Tablet 2 / ROM: ASUS Transofmers PAD
Rom: Viper ROM 3.0.1
Bydliště: Jablonec nad Nisou

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od joshua666 » pát 01. lis 2013 21:06:58

Teraz som to pozeral a 100%to tam je dokonca mám dve možnosti panorama 360° a široký panoramatický snímok!

Ťukám do ONE
HTC ONE M8 Viper ROM + Harman Kardon Sound
HTC ONE M7 SILVER EDITION: STOCK ROM
HTC ONE X: STOCK ROM

Uživatelský avatar

potter1
Androiďák!
Příspěvky: 425
Registrován: sob 09. říj 2010 15:58:52
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Galaxy S8+
Tablet: iPad pro 10.5 256GB

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od potter1 » pát 01. lis 2013 21:16:37

Hard reset som neskúšal... Podobný problém som mal aj na nexuse 7 kde po doinstalovani franco kernelu nešiel max paine...
Skúsim iný kernel... ktorý je lepší? bulletproof alebo team7?

@telefon    

Uživatelský avatar

joshua666
Stálý androiďák
Příspěvky: 185
Registrován: stř 09. kvě 2012 17:34:44
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: HTC ONE M8
Mobil 2 / ROM: HTC ONE M7
Tablet: Nexus N7 32 GB 3G
Tablet 2 / ROM: ASUS Transofmers PAD
Rom: Viper ROM 3.0.1
Bydliště: Jablonec nad Nisou

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od joshua666 » pát 01. lis 2013 21:19:59

Tak nahoď späť kernel z Viper ROM

Ťukám do ONE
HTC ONE M8 Viper ROM + Harman Kardon Sound
HTC ONE M7 SILVER EDITION: STOCK ROM
HTC ONE X: STOCK ROM

Uživatelský avatar

potter1
Androiďák!
Příspěvky: 425
Registrován: sob 09. říj 2010 15:58:52
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Galaxy S8+
Tablet: iPad pro 10.5 256GB

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od potter1 » pát 01. lis 2013 21:59:45

Vrátil som späť všetko už ide :)

@telefon    


amirinda
Robot
Příspěvky: 1028
Registrován: stř 02. úno 2011 19:50:48
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: HTC 10
Bydliště: Planá

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od amirinda » sob 02. lis 2013 10:13:48

joshua666 píše:Teraz som to pozeral a 100%to tam je dokonca mám dve možnosti panorama 360° a široký panoramatický snímok!

Ťukám do ONE
tak já nevím, zkoušel jsem 2.7.0 - tam je místo této funkce "Režim Gif", teď jsem nahodil 3.1.0 RC2 a tam to Panorama není - dělám něco špatně chlapy?

Uživatelský avatar

joshua666
Stálý androiďák
Příspěvky: 185
Registrován: stř 09. kvě 2012 17:34:44
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: HTC ONE M8
Mobil 2 / ROM: HTC ONE M7
Tablet: Nexus N7 32 GB 3G
Tablet 2 / ROM: ASUS Transofmers PAD
Rom: Viper ROM 3.0.1
Bydliště: Jablonec nad Nisou

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od joshua666 » sob 02. lis 2013 11:17:25

Určite to tam je ked otvoríš foťák tak hlavný fotoaparát a klikneš na tie tri bodky režim snímania fotografií: je tam : scéna, zoe, noc, HDR, široký panoramatický snímok, a panorama 360, keď dáš predný snímač: tak tam máš: scénu a HDR.
HTC ONE M8 Viper ROM + Harman Kardon Sound
HTC ONE M7 SILVER EDITION: STOCK ROM
HTC ONE X: STOCK ROM

Odpovědět

Zpět na „HTC One - ROM/ROOT/FW“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host