HTC One - ROM/ROOT/FWAku používate ROM?

Máte odomknuty bootloader?

Mám formou HTC DEV
26
45%
Ešte nemám, ale spravím
4
7%
Nechcem odomykať bootloader cez HTC DEV
0
Žádná hlasování
Mám S-OFF
18
31%
Čakám na S-OFF
1
2%
Nechcem vobec odomykať bootloader
9
16%
 
Celkem hlasů: 58


amirinda
Robot
Příspěvky: 1028
Registrován: stř 02. úno 2011 19:50:48
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: HTC 10
Bydliště: Planá

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od amirinda » sob 02. lis 2013 11:55:25

prostě to tam nemám :-( , to jsem z toho jelen :-)




Uživatelský avatar

joshua666
Stálý androiďák
Příspěvky: 185
Registrován: stř 09. kvě 2012 17:34:44
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: HTC ONE M8
Mobil 2 / ROM: HTC ONE M7
Tablet: Nexus N7 32 GB 3G
Tablet 2 / ROM: ASUS Transofmers PAD
Rom: Viper ROM 3.0.1
Bydliště: Jablonec nad Nisou

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od joshua666 » sob 02. lis 2013 12:00:46

Pri inštalácii Viper ROM si nedal náhodou aby odobral foták a nahradil ho iným? Nič iného ma už nenapadá. ;)
HTC ONE M8 Viper ROM + Harman Kardon Sound
HTC ONE M7 SILVER EDITION: STOCK ROM
HTC ONE X: STOCK ROM


amirinda
Robot
Příspěvky: 1028
Registrován: stř 02. úno 2011 19:50:48
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: HTC 10
Bydliště: Planá

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od amirinda » sob 02. lis 2013 12:44:18

právě, že jsem při instalaci nic neměnil a přesto to nejde. Když dám IC Rom, tak tam to Panorama je a tady ne.
Zkoušel jsem Viper Rom instalovat několikrát a pořád stejné. Je pravda, že po instalaci nabíhá a zasekne se na logu HTC One a nic se dál neděje, musím tel. restartovat a pak naběhne - že by to mělo nějaký vliv?

Uživatelský avatar

joshua666
Stálý androiďák
Příspěvky: 185
Registrován: stř 09. kvě 2012 17:34:44
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: HTC ONE M8
Mobil 2 / ROM: HTC ONE M7
Tablet: Nexus N7 32 GB 3G
Tablet 2 / ROM: ASUS Transofmers PAD
Rom: Viper ROM 3.0.1
Bydliště: Jablonec nad Nisou

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od joshua666 » sob 02. lis 2013 14:09:57

To nemá vplycv na to, teraz som pozeral na XDA a viacerý mali problém s prvým štartom ROMky a nikdo tam nepopisuje tvoj problém, tak neviem.
HTC ONE M8 Viper ROM + Harman Kardon Sound
HTC ONE M7 SILVER EDITION: STOCK ROM
HTC ONE X: STOCK ROM


amirinda
Robot
Příspěvky: 1028
Registrován: stř 02. úno 2011 19:50:48
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: HTC 10
Bydliště: Planá

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od amirinda » sob 02. lis 2013 14:15:29

taky jsem koukal a nic, no počkám až Venom vydá novou verzi, pak to snad bude O.K.


Uživatelský avatar

joshua666
Stálý androiďák
Příspěvky: 185
Registrován: stř 09. kvě 2012 17:34:44
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: HTC ONE M8
Mobil 2 / ROM: HTC ONE M7
Tablet: Nexus N7 32 GB 3G
Tablet 2 / ROM: ASUS Transofmers PAD
Rom: Viper ROM 3.0.1
Bydliště: Jablonec nad Nisou

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od joshua666 » sob 02. lis 2013 15:35:16

Ešte ma napadla jedna vec skús cez Venom HUB v sekcii downloads, add-ons: applications stiahnúť 2.25 taiwan base sense camera a uvidíš, neskúšal som, len ma to teraz napadlo. :roll:
HTC ONE M8 Viper ROM + Harman Kardon Sound
HTC ONE M7 SILVER EDITION: STOCK ROM
HTC ONE X: STOCK ROM


amirinda
Robot
Příspěvky: 1028
Registrován: stř 02. úno 2011 19:50:48
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: HTC 10
Bydliště: Planá

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od amirinda » sob 02. lis 2013 17:02:15

tak taky nic, ale díky za snahu :-)

teď jsem zkusmo / letmo nahodil ColorOs: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2455650
sice Android 4.2.2, není dotažená čeština, ale graficky se mi moc líbí, dokonce bych si jí dokázal představit místo Sense a to mám Sense rád :-)

EDIT by pRo_lama:
Nepíš dva a viac príspevkov za sebou, od toho máš tlačítko "Upraviť"! Prečítaj si prosím Ťa pravidlá fóra a dodržuj ich!

Uživatelský avatar

star_2
Stálý androiďák
Příspěvky: 128
Registrován: čtv 05. dub 2012 20:17:30
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HD2 E3D HOX M7 M9 M10

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od star_2 » stř 06. lis 2013 18:36:47

ROM...mě se pořád líbí a jsem spokojen s ViperOne. Rom dopracovaná opravdu dokonce. Množství grafických a softwarových úprav...stabilní a s jádrem ElementalX má docela slušnou výdrž baterie. Myslím, že je to na XDA jedna z nejlepších ROM /ne-li nejlepší/. 8-)
HTC U11 amazing silver / AD 8.0 / 2.33.401.10 / S ON /
HTC 10 silver / AD 7.0.0 / Viper10 Rom 5.11.0 / FW 2.41.401.4 / S-OFF / Kernel stock / SuperCID

Uživatelský avatar

joshua666
Stálý androiďák
Příspěvky: 185
Registrován: stř 09. kvě 2012 17:34:44
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: HTC ONE M8
Mobil 2 / ROM: HTC ONE M7
Tablet: Nexus N7 32 GB 3G
Tablet 2 / ROM: ASUS Transofmers PAD
Rom: Viper ROM 3.0.1
Bydliště: Jablonec nad Nisou

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od joshua666 » stř 06. lis 2013 19:10:05

Súhlas so star_2 po X ROM kach Viper najlepší!

Ťukám do ONE
HTC ONE M8 Viper ROM + Harman Kardon Sound
HTC ONE M7 SILVER EDITION: STOCK ROM
HTC ONE X: STOCK ROM


amirinda
Robot
Příspěvky: 1028
Registrován: stř 02. úno 2011 19:50:48
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: HTC 10
Bydliště: Planá

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od amirinda » čtv 07. lis 2013 12:44:29

jak dostat do telefonu ten kernel ElementalX jde to jen přes venom HUB? Jelikož ten mi momentálně neukazuje nic - žádný kernel :-(

Uživatelský avatar

joshua666
Stálý androiďák
Příspěvky: 185
Registrován: stř 09. kvě 2012 17:34:44
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: HTC ONE M8
Mobil 2 / ROM: HTC ONE M7
Tablet: Nexus N7 32 GB 3G
Tablet 2 / ROM: ASUS Transofmers PAD
Rom: Viper ROM 3.0.1
Bydliště: Jablonec nad Nisou

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od joshua666 » čtv 07. lis 2013 14:14:57

Stiahni z XDA daj na kartu a cez RECOVERY nainštaluj, nerob to cez Venom HUB to blbne.
odkaz http://www.androidfilehost.com/?fid=23212708291674201

Ťukám do ONE
HTC ONE M8 Viper ROM + Harman Kardon Sound
HTC ONE M7 SILVER EDITION: STOCK ROM
HTC ONE X: STOCK ROM


amirinda
Robot
Příspěvky: 1028
Registrován: stř 02. úno 2011 19:50:48
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: HTC 10
Bydliště: Planá

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od amirinda » čtv 07. lis 2013 16:47:47

tak je to přesně tak jak jsem si myslel a doufal, po nainstalovaní Elemental kernelu a Viper Rom mám ve foťáku taky konečně možnost 360 Panorama, takže to zdá se na Stock kernelu nepodporuje :-)
Edit: měníte něco při inst. kernelu, nechal jsem teda vše jak bylo, ale jen tak pro zajímavost.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Jacho
Moderátor
Příspěvky: 3554
Registrován: sob 09. říj 2010 12:56:59
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: HTC One M8 Gun Metal Grey
Rom: VIPER
Bydliště: Malacky
Kontaktovat uživatele:

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od Jacho » pát 08. lis 2013 7:15:47

Osobne nemenim nic, nieje to pri tomto mobile totiz potreba
Ak mi chceš poďakovať klikni na palec hore pod príspevkom :palec:
OPRAVA HTC NA ĎIAĽKU - Fleshing, UNLOCK, Repair boot, Debrand, LOCKED Warranty
Nováčkovia používajte tlačidlo HĽADAŤ a pozrite sa na AndroidWIKI

Uživatelský avatar

joshua666
Stálý androiďák
Příspěvky: 185
Registrován: stř 09. kvě 2012 17:34:44
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: HTC ONE M8
Mobil 2 / ROM: HTC ONE M7
Tablet: Nexus N7 32 GB 3G
Tablet 2 / ROM: ASUS Transofmers PAD
Rom: Viper ROM 3.0.1
Bydliště: Jablonec nad Nisou

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od joshua666 » pát 08. lis 2013 8:00:19

Já osobne vždy pretaktujem jadra až na 2.1 GHz. :-)

Ťukám do ONE
HTC ONE M8 Viper ROM + Harman Kardon Sound
HTC ONE M7 SILVER EDITION: STOCK ROM
HTC ONE X: STOCK ROM


amirinda
Robot
Příspěvky: 1028
Registrován: stř 02. úno 2011 19:50:48
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: HTC 10
Bydliště: Planá

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od amirinda » sob 09. lis 2013 17:11:40

funguje vám u Viper vibrování tlačítek, myslím tím při dotyku? Zatrhlé to mám, ale přesto odezva žádná :-(

Uživatelský avatar

star_2
Stálý androiďák
Příspěvky: 128
Registrován: čtv 05. dub 2012 20:17:30
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HD2 E3D HOX M7 M9 M10

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od star_2 » sob 09. lis 2013 17:34:03

mrkni jestli nemáš zaškrtnutou vibrační odezvu ve spořiči baterie... 8-)
HTC U11 amazing silver / AD 8.0 / 2.33.401.10 / S ON /
HTC 10 silver / AD 7.0.0 / Viper10 Rom 5.11.0 / FW 2.41.401.4 / S-OFF / Kernel stock / SuperCID


amirinda
Robot
Příspěvky: 1028
Registrován: stř 02. úno 2011 19:50:48
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: HTC 10
Bydliště: Planá

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od amirinda » sob 09. lis 2013 17:44:26

sorry jsem lama, zapnu si úspornej režim a pak se divim :-)


amirinda
Robot
Příspěvky: 1028
Registrován: stř 02. úno 2011 19:50:48
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: HTC 10
Bydliště: Planá

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od amirinda » pon 02. pro 2013 19:51:30

tak jsem dnes vyzkoušel hodně romek, hlavně s Androidem 4.4 a zůstal jsem momentálně u MIUI - je opravdu velice zajímavá a můžu potvrdit kompletně v CZ (mám si pár dní s čím hrát) než bude akt. Viper :-).


nosooo
Nové Androidě
Příspěvky: 32
Registrován: stř 29. kvě 2013 17:32:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od nosooo » pon 09. pro 2013 20:08:38

Ma ta viper rom aj nejaké audio vylepšenie? Momentálne používam ARHD 31.5 a som spokojný,ale lakama vyskúšať viper,nechce sa mi však znovu dávať full wipe

@telefon    

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Jacho
Moderátor
Příspěvky: 3554
Registrován: sob 09. říj 2010 12:56:59
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: HTC One M8 Gun Metal Grey
Rom: VIPER
Bydliště: Malacky
Kontaktovat uživatele:

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od Jacho » úte 10. pro 2013 19:03:51

ano ma a ovela viac ako ine romky
Ak mi chceš poďakovať klikni na palec hore pod príspevkom :palec:
OPRAVA HTC NA ĎIAĽKU - Fleshing, UNLOCK, Repair boot, Debrand, LOCKED Warranty
Nováčkovia používajte tlačidlo HĽADAŤ a pozrite sa na AndroidWIKI

Uživatelský avatar

star_2
Stálý androiďák
Příspěvky: 128
Registrován: čtv 05. dub 2012 20:17:30
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HD2 E3D HOX M7 M9 M10

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od star_2 » úte 10. pro 2013 21:17:59

Používám Viper od HOX a mám jen ty nejlepší zkušenosti...prostě Viper jsou maximálně propracované romky. 8-)
HTC U11 amazing silver / AD 8.0 / 2.33.401.10 / S ON /
HTC 10 silver / AD 7.0.0 / Viper10 Rom 5.11.0 / FW 2.41.401.4 / S-OFF / Kernel stock / SuperCID

Uživatelský avatar

star_2
Stálý androiďák
Příspěvky: 128
Registrován: čtv 05. dub 2012 20:17:30
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HD2 E3D HOX M7 M9 M10

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od star_2 » úte 24. pro 2013 11:29:28

Všechny zdravím...jako dárek k vánocům jsme dostali dnes ViperOne 4.0.0 KK.
Mějte všichni hezké svátky....pohodu a klid... 8-)
HTC U11 amazing silver / AD 8.0 / 2.33.401.10 / S ON /
HTC 10 silver / AD 7.0.0 / Viper10 Rom 5.11.0 / FW 2.41.401.4 / S-OFF / Kernel stock / SuperCID


leons
Stálý androiďák
Příspěvky: 164
Registrován: čtv 21. led 2010 1:15:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation a HTC G1

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od leons » úte 24. pro 2013 14:27:21

Presne tak Viper je Viper :yes: :yes: :yes:
HTC ONE
Samsung S4
HTC Sensation S-OFF, CyanogenMod 10.1 Jellybean 4.2.2
HTC T-Mobile G1, AOSP 2.2 OTA - Flash For Dream+ADW EX, Radio 2.22.28.25, SPL 1.33.0013d


leons
Stálý androiďák
Příspěvky: 164
Registrován: čtv 21. led 2010 1:15:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation a HTC G1

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od leons » stř 25. pro 2013 14:14:54

Tak u Viper 4 je instalacka nejaka zmatena. zakliknu neinstalovat sense, twiter a nejake dalsi programy. Skonci instalace napise vse ok a po restartu je v telefonu i to co jsem nechtel. Tak snad to bude jediny problem 3.1 byla skvela 3.5 jsem nezkousel.
HTC ONE
Samsung S4
HTC Sensation S-OFF, CyanogenMod 10.1 Jellybean 4.2.2
HTC T-Mobile G1, AOSP 2.2 OTA - Flash For Dream+ADW EX, Radio 2.22.28.25, SPL 1.33.0013d

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Jacho
Moderátor
Příspěvky: 3554
Registrován: sob 09. říj 2010 12:56:59
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: HTC One M8 Gun Metal Grey
Rom: VIPER
Bydliště: Malacky
Kontaktovat uživatele:

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od Jacho » pát 27. pro 2013 13:27:38

3.5 bola perfektna, bez jedinej chybicky. Toto je zabugovane jak prasa
Ak mi chceš poďakovať klikni na palec hore pod príspevkom :palec:
OPRAVA HTC NA ĎIAĽKU - Fleshing, UNLOCK, Repair boot, Debrand, LOCKED Warranty
Nováčkovia používajte tlačidlo HĽADAŤ a pozrite sa na AndroidWIKI

Uživatelský avatar

star_2
Stálý androiďák
Příspěvky: 128
Registrován: čtv 05. dub 2012 20:17:30
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HD2 E3D HOX M7 M9 M10

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od star_2 » pát 27. pro 2013 13:52:58

Je to zatím RC1, všichni byli moc netrpěliví... 8-)
Naposledy upravil(a) Jacho dne pát 27. pro 2013 14:31:31, celkem upraveno 1 x.
Důvod: necituj posledne prispevky!
HTC U11 amazing silver / AD 8.0 / 2.33.401.10 / S ON /
HTC 10 silver / AD 7.0.0 / Viper10 Rom 5.11.0 / FW 2.41.401.4 / S-OFF / Kernel stock / SuperCID

Uživatelský avatar

joshua666
Stálý androiďák
Příspěvky: 185
Registrován: stř 09. kvě 2012 17:34:44
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: HTC ONE M8
Mobil 2 / ROM: HTC ONE M7
Tablet: Nexus N7 32 GB 3G
Tablet 2 / ROM: ASUS Transofmers PAD
Rom: Viper ROM 3.0.1
Bydliště: Jablonec nad Nisou

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od joshua666 » pát 27. pro 2013 15:57:08

Tak to nie je moc pravda, už je vonku 4.0.1 a bugy stále rovnaké! Proste Viper teraz hodne sklamal!

Ťukám do ONE
HTC ONE M8 Viper ROM + Harman Kardon Sound
HTC ONE M7 SILVER EDITION: STOCK ROM
HTC ONE X: STOCK ROM


amirinda
Robot
Příspěvky: 1028
Registrován: stř 02. úno 2011 19:50:48
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: HTC 10
Bydliště: Planá

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od amirinda » pát 27. pro 2013 20:14:13

tak dlouho jsem se těšil na novou Viper Rom a když to tak čtu tak zatím zůstanu u Elegancia - s tou jsem momentálně spokojen :-)


leons
Stálý androiďák
Příspěvky: 164
Registrován: čtv 21. led 2010 1:15:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation a HTC G1

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od leons » pát 27. pro 2013 20:18:19

Potvrzuji 3.5 je v poho a super. 4 hodim az bude vychytana. Diky zbytecnemu vydani a me netrpelivosti jsem prisel u vse v telefonu. :(
HTC ONE
Samsung S4
HTC Sensation S-OFF, CyanogenMod 10.1 Jellybean 4.2.2
HTC T-Mobile G1, AOSP 2.2 OTA - Flash For Dream+ADW EX, Radio 2.22.28.25, SPL 1.33.0013d

Uživatelský avatar

star_2
Stálý androiďák
Příspěvky: 128
Registrován: čtv 05. dub 2012 20:17:30
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HD2 E3D HOX M7 M9 M10

Re: Aku používate ROM?

Příspěvek od star_2 » pát 27. pro 2013 21:05:38

joshua666 píše:Tak to nie je moc pravda, už je vonku 4.0.1 a bugy stále rovnaké! Proste Viper teraz hodne sklamal!

Ťukám do ONE
Jenže...4-0.0 a 4.0.1 není žádný rozdíl, řešil se zavaděč /recovery/ nic jiného, opravy přijdou po svátcích. A neklel bych...ta práce na rom je excelentní... 8-)
HTC U11 amazing silver / AD 8.0 / 2.33.401.10 / S ON /
HTC 10 silver / AD 7.0.0 / Viper10 Rom 5.11.0 / FW 2.41.401.4 / S-OFF / Kernel stock / SuperCID

Odpovědět

Zpět na „HTC One - ROM/ROOT/FW“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host