Samsung Galaxy 3 (I5800) - Obecná diskuzezablokovany mobil

Pravidla fóra
Hledáte nějaké servisní středisko pro značku Samsung, nebo se chcete s ostatními podělit o své zkušenosti s některém servisem? Pokračujte do této sekce.

Navštivte také vlákno uživatele pRo_lama, který nabízí servis mobilních telefonů značky Samsung pro SR.

Autor tohoto vlákna
VeganCzechTeam
Stálý androiďák
Příspěvky: 184
Registrován: úte 29. bře 2011 15:54:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 32GB

zablokovany mobil

Příspěvek od VeganCzechTeam » stř 31. srp 2011 9:39:15

Ahoj lidi potrebuji pomoc mam Samsung Galaxy 580 a dal sjem si tam zamek telefonu a po par pokusech se to zablokovalo :( myslim tu funkci os samsungu ten zamek telefonu jak se jezdi po displeyi jak to mam odlokovat?
Mam udelat HARD RESET? nebo jak dekuji za pomoc :D




Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12579
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 39
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: zablokovany mobil

Příspěvek od ramon.dexter » stř 31. srp 2011 9:45:14

hardreset
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


Autor tohoto vlákna
VeganCzechTeam
Stálý androiďák
Příspěvky: 184
Registrován: úte 29. bře 2011 15:54:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 32GB

Re: zablokovany mobil

Příspěvek od VeganCzechTeam » stř 31. srp 2011 9:45:57

a kdyz udelam hard reset tak vse pujde v pohode ne vse se smaze a bude jako z vyrou neplettu se dekuji


vikis
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: sob 28. srp 2010 11:04:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy 3

Re: zablokovany mobil

Příspěvek od vikis » stř 31. srp 2011 10:25:07

Komplet se vymažou všechny tvoje data, aplikace a telefon se navrátí do továrního nastavení

Návod: http://www.hard-reset.com/samsung-i5800 ... reset.html
Galaxy 3 Kyrillos GWK74 - fast as hell

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12579
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 39
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: zablokovany mobil

Příspěvek od ramon.dexter » stř 31. srp 2011 10:43:02

VeganCzechTeam píše:a kdyz udelam hard reset tak vse pujde v pohode ne vse se smaze a bude jako z vyrou neplettu se dekuji
Znovu a s čárkama a tečrkama. Tak nějak ti nerozumím.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)



Autor tohoto vlákna
VeganCzechTeam
Stálý androiďák
Příspěvky: 184
Registrován: úte 29. bře 2011 15:54:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 32GB

Re: zablokovany mobil

Příspěvek od VeganCzechTeam » stř 31. srp 2011 12:07:20

Jak se dela Hard Reset? U Samsngu Galaxy 3

Uživatelský avatar

Mishack
Kyborg
Příspěvky: 3919
Registrován: stř 10. čer 2009 9:49:03
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: LG Nexus 5x
Twitter: @MichalSvatos
Rom: Stock (Oreo)
Kontaktovat uživatele:

Re: zablokovany mobil

Příspěvek od Mishack » stř 31. srp 2011 12:10:18

Nadechni se a znovu si precti prispevky... Malý tip: hledej slovo "Návod" a za nim odkaz.
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root)
www.mishack.cz | Google+


Autor tohoto vlákna
VeganCzechTeam
Stálý androiďák
Příspěvky: 184
Registrován: úte 29. bře 2011 15:54:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 32GB

Re: zablokovany mobil

Příspěvek od VeganCzechTeam » stř 31. srp 2011 12:22:45

Videl a ale nechap jak mam zmacknout Tlacitko VOLUME.... jestli ho mam zmacknot + nebo - nebo jak to je

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12579
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 39
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: zablokovany mobil

Příspěvek od ramon.dexter » stř 31. srp 2011 12:27:44

Ach jo...

Co třeba tu stránku prohnat nějakým překladačem, když tomu nerozumíš?

Píše se tam "middle of the volume button"...takže prostředek...
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


Autor tohoto vlákna
VeganCzechTeam
Stálý androiďák
Příspěvky: 184
Registrován: úte 29. bře 2011 15:54:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 32GB

Re: zablokovany mobil

Příspěvek od VeganCzechTeam » stř 31. srp 2011 12:56:18

Okay a jeste je aka jia mozost jak preinstalovat Android? jde to nak jinakjes?
diky :D


vikis
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: sob 28. srp 2010 11:04:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy 3

Re: zablokovany mobil

Příspěvek od vikis » stř 31. srp 2011 15:04:14

Obávám se, že nemluvím řečí tvého kmene...
Galaxy 3 Kyrillos GWK74 - fast as hell

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12579
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 39
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: zablokovany mobil

Příspěvek od ramon.dexter » stř 31. srp 2011 15:08:46

VeganCzechTeam píše:Okay a jeste je aka jia mozost jak preinstalovat Android? jde to nak jinakjes?
diky :D
Člověku, kterej si ani neumí najít překladač, bych fakt neradil přeinstalaci androidu.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


Autor tohoto vlákna
VeganCzechTeam
Stálý androiďák
Příspěvky: 184
Registrován: úte 29. bře 2011 15:54:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 32GB

Re: zablokovany mobil

Příspěvek od VeganCzechTeam » stř 31. srp 2011 15:25:36

chápu mě nerozumí nikdo :lol:

Uživatelský avatar

tri
Androiďák!
Příspěvky: 287
Registrován: pát 16. dub 2010 18:51:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G1+SG3 i5800 Kyrillos7.0+LG OO P500 2.3.3 root

Re: zablokovany mobil

Příspěvek od tri » stř 31. srp 2011 16:37:53

Mozna je to jen dysgrafie, mozna cizinec....
http://androidforum.cz/froyo-2-2-t9974.html -> procist
a tady je postup, ktery bys mohl zkusit
http://androidforum.cz/kyrillos-rom-v4- ... ml#p230078
Jestli si dojebes tel., tak pak nebrec. Hlavne se seznam s Odinem a cti pozorne co mas delat => jestli jsi i dyslektik, tak se na to vybodni. At se dari ;)
G1 root->Sd karta 8GB class6, fat32, ext4/512MB, swap/32MB
Recovery
AmonRa Dream 1.7.0 Radio 2.22.28.25+Spl 1.33.0013d= +15mb RAM
ROM ADS_magpie-V1.0 z 9.12.2011=v CZ jazyce(+CustomMTD 87 2)->new download,changelog,screenshot


Autor tohoto vlákna
VeganCzechTeam
Stálý androiďák
Příspěvky: 184
Registrován: úte 29. bře 2011 15:54:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 32GB

Re: zablokovany mobil

Příspěvek od VeganCzechTeam » stř 31. srp 2011 18:26:15

Psal jsem do autorizovaneho servisu a tam mi rekli ze to bude chtit prej ten bezpecnosti zamek telefonu i po HARD REST.
Pujde telefon vratit do puvodniho nastaveni po Hard Resetu aniz by to po me chtelo bezpecnostni zamek(dotykovy myslim).
Dekuji mockrat

Uživatelský avatar

tri
Androiďák!
Příspěvky: 287
Registrován: pát 16. dub 2010 18:51:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G1+SG3 i5800 Kyrillos7.0+LG OO P500 2.3.3 root

Re: zablokovany mobil

Příspěvek od tri » stř 31. srp 2011 19:31:41

No tak to zkus a uvidis. Telefon po hard resetu by mel byt, jako kdyz ho poprve zapnes. Kdyby nepomohl hard reset, tak nahodis tu ROMku co jsem ti psal a neverim, ze by to bylo porad zamcene.
G1 root->Sd karta 8GB class6, fat32, ext4/512MB, swap/32MB
Recovery
AmonRa Dream 1.7.0 Radio 2.22.28.25+Spl 1.33.0013d= +15mb RAM
ROM ADS_magpie-V1.0 z 9.12.2011=v CZ jazyce(+CustomMTD 87 2)->new download,changelog,screenshot


Autor tohoto vlákna
VeganCzechTeam
Stálý androiďák
Příspěvky: 184
Registrován: úte 29. bře 2011 15:54:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 32GB

Re: zablokovany mobil

Příspěvek od VeganCzechTeam » stř 31. srp 2011 20:15:56

A prosim tebe delal si nekdy u toho to odelu nekdy Hard Reset ? jen co zmacknout presne cetl sjem navody ale zajima me co napises dik


Autor tohoto vlákna
VeganCzechTeam
Stálý androiďák
Příspěvky: 184
Registrován: úte 29. bře 2011 15:54:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 32GB

Re: zablokovany mobil

Příspěvek od VeganCzechTeam » stř 31. srp 2011 20:31:29

Jeste da se nekde sthnout puvodni verze od samsungu android 2.1 Eclair? s astavou Touch Wiz 3.0 . Proste vse jak ma byt kde b se to dalo stahnout dekuji

Uživatelský avatar

tri
Androiďák!
Příspěvky: 287
Registrován: pát 16. dub 2010 18:51:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G1+SG3 i5800 Kyrillos7.0+LG OO P500 2.3.3 root

Re: zablokovany mobil

Příspěvek od tri » stř 31. srp 2011 21:19:45

EDIT tri 1.9.11: Promin, ale to co pisu nize (cili jenom factory reset), ti asi nepomuze! :oops: :oops: :oops:
Podivej se na http://androidforums.com/samsung-galaxy ... empts.html
Spoiler:
Dear All

After all pondering i finally solved the issue ( Though i lost all the data, my phone is back alive )

I did the following to hard reset

1. Switched off the Phone
2. Press ( VolumeUp + VolumeDown + Home ) and then pressed the power button while holding the three buttons and i got into boot menu
3. Slected the wipe data / factory reset option
4. An exclamation mark with android man logo will be displayed
5. After some 10 - 15 minutes i pressed the Home button and i got the boot menu again
6. Selected reboot and it gave another logo ( Open box with android man logo ) and i pressed the home button to reboot the phone in the fresh factory condition

Lessons learnt

1. Never ever use Unlock pattern if you are not able to remember
2. Backup your phone regularly ( Luckily i got my contacts back up atleast)

Hope this helps somebody with the same problem

But please note that all the data will be lost so think before you do anything

Regards

Kannan
google translator:
Výchozí Příliš mnoho Patterm pokusů (Vyřešeno)
Vážení

Po tom všem přemýšlel jsem konečně vyřešil problém (když jsem přišel o všechny data, můj telefon je zpátky živý)

Já jsem následující hard reset

1. Vypnutém telefonu
2. Stiskněte tlačítko (+ VolumeUp VolumeDown + Home) a pak stisknete tlačítko napájení, zatímco držet tři tlačítka a já se dostal do boot menu
3. Klidněte vymazat data / tovární reset volbou
4. Vykřičník s logem muž Android se zobrazí
5. Po nějakém 10 až 15 minut jsem stiskl tlačítko Home a mám boot menu znovu
6. Vybraná restart a dal další logo (Open box s logem mužem Android) a stiskl jsem tlačítko Home na restart telefonu v čerstvém stavu od výrobce

poučení

1. Nikdy používat odemknutí, pokud si nejste schopni zapamatovat
2. Záloha telefonu pravidelně (Naštěstí jsem dostal zpět aspoň kontakty)

Doufám, že to pomůže někdo se stejným problémem

Ale prosím na vědomí, že všechna data budou ztracena tak, že před vámi něco udělat

S pozdravem

Kannan
I kdyz tady zase radi jen hard reset
Spoiler:
share ko lang mga amo for reference..:D

i5800 samsung too many pattern atempts problem..

history:pinakealaman ng pamangkin kaya nag lock..;))

Obrázek

action taken:HARD RESET-done

1). Press & hold in between both the ‘Volume’ + ‘Menu’ + ‘Power On’ buttons for 2 seconds

2). Release the ‘Power’ button

3). Appears ‘Recovery Menu’

4). Opt ‘Wipe Data’ or ‘Factory Reset’ with ‘Volume Down’ button

5). Press ‘Menu’

6). Opt ‘Yes’ to confirm hard reset

Please bear in mind, the hard reset will wipe out all your personalized data and apps. Make sure you backup all the data.

piliin po yung YES..:)
Obrázek

finish...
Obrázek


;)
Jeste nejake videa: http://www.youtube.com/results?search_q ... axy+3&aq=f
Konec EDITACE 1.9.11

Kua s tebou to bude tezke kluku :DD
Mas vyply mobil, jestli ne, tak sundej zadni kryt a vytahni baterku a za 10 sec ji dej zpet, pak pro jistotu zakrytuj a nech ho nabit - taky pro jistotu.

Pokud mas vypnuty tel., melo by fungovat nabootovani do Recovery, kdyz stisknes kombinaci tlacitek: stredove tl.(home) a zaroven volume tl. mackam cele = ani + ani - jinak mi to neslo a zaroven tl. zapnuti(power), to cele podrzis, dokud nenabehne do Recovery, uz kolega vikis ti tu posilal odkaz s navodem a je tam i obr.:
Spoiler:
Obrázek
V Recovery se pohybujes tlacitkem Volume (+ nebo -) = najedes na radek Wipe data/factory reset a potvrzujes tl. Menu (kdyby to neslo, tak tl. Home). Potvrdis yes a nechas probehnout. To same s Wipe cache partition. Pak nechas Restartovat do sys. = reboot system now. No a snad se tvuj problem vyresi.

A ano, wipe pres recovery jsem delal mockrat, ono kolikrat ti nic jineho ani nezbyva....
G1 root->Sd karta 8GB class6, fat32, ext4/512MB, swap/32MB
Recovery
AmonRa Dream 1.7.0 Radio 2.22.28.25+Spl 1.33.0013d= +15mb RAM
ROM ADS_magpie-V1.0 z 9.12.2011=v CZ jazyce(+CustomMTD 87 2)->new download,changelog,screenshot


Autor tohoto vlákna
VeganCzechTeam
Stálý androiďák
Příspěvky: 184
Registrován: úte 29. bře 2011 15:54:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 32GB

Re: zablokovany mobil

Příspěvek od VeganCzechTeam » čtv 01. zář 2011 14:16:00

tvoje ada pomohla diky :-)

Uživatelský avatar

tri
Androiďák!
Příspěvky: 287
Registrován: pát 16. dub 2010 18:51:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G1+SG3 i5800 Kyrillos7.0+LG OO P500 2.3.3 root

Re: zablokovany mobil

Příspěvek od tri » čtv 01. zář 2011 17:34:54

VeganCzechTeam píše:tvoje ada pomohla diky :-)
Hm, to jsem rad.... ale ktera? Stacilo wipe data/factory reset, nebo jak jsi to udelal ?
G1 root->Sd karta 8GB class6, fat32, ext4/512MB, swap/32MB
Recovery
AmonRa Dream 1.7.0 Radio 2.22.28.25+Spl 1.33.0013d= +15mb RAM
ROM ADS_magpie-V1.0 z 9.12.2011=v CZ jazyce(+CustomMTD 87 2)->new download,changelog,screenshot

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12579
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 39
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: zablokovany mobil

Příspěvek od ramon.dexter » čtv 01. zář 2011 17:51:21

tri píše:Mozna je to jen dysgrafie, mozna cizinec....
Tak mluvit o dysgrafii při psaní na klávesnici je akorát vymlouvání...

/OT

A pro nikoho fakt není problém si po sobě text přečíst a opravit. Jenže vymlouvání se je jednodušší, žejo.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

tri
Androiďák!
Příspěvky: 287
Registrován: pát 16. dub 2010 18:51:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G1+SG3 i5800 Kyrillos7.0+LG OO P500 2.3.3 root

Re: zablokovany mobil

Příspěvek od tri » čtv 01. zář 2011 18:01:13

ramon.dexter: podle definice z wikipedie:
"Dysgrafie (nebo agrafie) je specifická porucha grafického projevu. Postihuje celkovou úpravu písma. Charakteristické je křečovité a neúhledné písmo. Podstatné je, že tato porucha žádným způsobem neovlivňuje intelekt"
mas pravdu.

Nicmene by bordelarsky pisici VeganCzechTeam mohl aspon bordelarsky napsat CO pomohlo odblokaci.... ;)
G1 root->Sd karta 8GB class6, fat32, ext4/512MB, swap/32MB
Recovery
AmonRa Dream 1.7.0 Radio 2.22.28.25+Spl 1.33.0013d= +15mb RAM
ROM ADS_magpie-V1.0 z 9.12.2011=v CZ jazyce(+CustomMTD 87 2)->new download,changelog,screenshot


Autor tohoto vlákna
VeganCzechTeam
Stálý androiďák
Příspěvky: 184
Registrován: úte 29. bře 2011 15:54:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 32GB

Re: zablokovany mobil

Příspěvek od VeganCzechTeam » čtv 01. zář 2011 20:18:44

Já vím omlouvám se ,ale když píšu tak to po sobě nepřečítám po soě takže se omlovám. Budu se snažit psát normálně spisovně :).


Autor tohoto vlákna
VeganCzechTeam
Stálý androiďák
Příspěvky: 184
Registrován: úte 29. bře 2011 15:54:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 32GB

Re: zablokovany mobil

Příspěvek od VeganCzechTeam » čtv 01. zář 2011 20:38:16

U mobilu jsem nahrál Android Froyo 2.2 a vše jede jak má. Plus jsem udělal ROOT pomocí superoneclick a vše jede jak má. dík za pomoc
Ještě bych se chtěl zeptat ať nezakládám zbytečné TÉMA.
Jak zvládá akcelerace 3D ->>> Samsung S3C6410
jaký je rozdíl mezi akcelerace 3D ->>> Adreno 200
Jinak ňáký rozdíl ve výkonu nebo ne dík :-)

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12579
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 39
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: zablokovany mobil

Příspěvek od ramon.dexter » pát 02. zář 2011 9:51:18

Takže ne že nějaká vada. Jenom obyčejnej bordelář. Takže si to po sobě čti. Možná by ses divil, ale lidi tě posuzují i podle psanýho projevu. A pokud budeš psát jako hotentot, budou s tebou taky tak jednat.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


Autor tohoto vlákna
VeganCzechTeam
Stálý androiďák
Příspěvky: 184
Registrován: úte 29. bře 2011 15:54:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 32GB

Re: zablokovany mobil

Příspěvek od VeganCzechTeam » pát 02. zář 2011 16:11:41

Záš to pořekadlo : Nikdo není dokonalý. :-) Nejsem Genius android mám chvíli :D


Autor tohoto vlákna
VeganCzechTeam
Stálý androiďák
Příspěvky: 184
Registrován: úte 29. bře 2011 15:54:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 32GB

Re: zablokovany mobil

Příspěvek od VeganCzechTeam » pát 02. zář 2011 20:51:16

Ty vole dnes mi nenabehl ROMka :shock: jen uvodni logo samsung a prd....
jestli to udela jeste jednou koupim SE xperia x 8 a bude vyreseno

Uživatelský avatar

Mishack
Kyborg
Příspěvky: 3919
Registrován: stř 10. čer 2009 9:49:03
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: LG Nexus 5x
Twitter: @MichalSvatos
Rom: Stock (Oreo)
Kontaktovat uživatele:

Re: zablokovany mobil

Příspěvek od Mishack » pát 02. zář 2011 20:58:39

VeganCzechTeam píše:... koupim SE xperia x 8 a bude vyreseno
No, do ty doby, nez to zase rozvrtas, tak urcite.

Btw, znas to porekadlo - Kdyz to funguje, tak se do toho nehrab.
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root)
www.mishack.cz | Google+


Autor tohoto vlákna
VeganCzechTeam
Stálý androiďák
Příspěvky: 184
Registrován: úte 29. bře 2011 15:54:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 32GB

Re: zablokovany mobil

Příspěvek od VeganCzechTeam » pát 02. zář 2011 21:53:10

udelal jsem to znova vse podle navodu rom bezi ale nejde propojeni uctu s googlem. :( takze na to seru asi prejdu na SE XPERIA x8 a bude :|

Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy 3 (I5800) - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host