HTC WildfireHTC Wildfire

Moderátor: Jacho

Odpovědět

dEvilPS3
Stálý androiďák
Příspěvky: 193
Registrován: čtv 14. říj 2010 19:45:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire S
Rom: od výrobce

Re: HTC Wildfire

Příspěvek od dEvilPS3 » čtv 26. kvě 2011 0:55:05

Tu prvni slozku odstranis stiskem menu vyberm neceho jako obrazovane volby a odskrtnuti fotografii,je to souhrn vsch obrazku v telfonu.Ty zbyle jsou nekde na karte,vetsinou jsou soucast programu,pokud je nejak v pc najdes,tak se k nim pridava tusim nejaky textak,kterej systemu rekne ze tu slozku nema povazovat za obrazkovou a nezazarovat obrazky do galerie,ale ani kdybys me pokrajel,tak jsi nevzpomenu co v nem ma byt.

@telefon    





Baca
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: ned 02. led 2011 13:43:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio 4500 T + HTC Wildfire Android 2.2
Tablet: Prestigio Geo Vision GV 7777 / ICE 4.0.4

Re: HTC Wildfire

Příspěvek od Baca » ned 29. kvě 2011 14:50:05

Widget Pocasie Uz par tyzdnov mi pri obnovovani LOKALNEHO pocasia vypise ze aktualne udaje nie su k dispozicii. Hlavne mesta ukazuje v pohode. Serie ma to, lebo vela cestujem a je fajn po rozdrapeni oci rano zistit ako je za oknami v lokalite kde sa nachadzam. Netusi niekto co za tym je ???
Skusal som okrem WIPE uz vsetko co mi napadlo aj vsetko co sa mi podarilo najst na fore.

Uživatelský avatar

merkurer
Androiďák!
Příspěvky: 414
Registrován: stř 24. lis 2010 11:59:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire
Rom: CM7
Bydliště: Doma :)

Re: HTC Wildfire

Příspěvek od merkurer » čtv 02. čer 2011 9:52:23

No, mi tak taky jednou htcéčkařské počasí ,,blblo´´, tak jsem šáhl po alternativě jménem witiz weather - je free ke stažení na marketu ;) Pak jsem se jednou překlikl do htc počasí nechtích v menu a zjistil jsem, že už to jede, od té doby jsem s tím žádný větší problém neměl ( předtím jsem čekal asi 3 týdny :D )... Ale osobně si myslím, že by to mohl wipe napravit ;) Nebo taky když jsem to řešíl tady na fóru já, tak mi někdo radil ať před aktualizací počasí zapnu gps a opravdu to občas pomohlo ;) Musíš pozkoušet :)
HTC Wildfire (Black) - S-OFF - ROOTed - CPU 710mhz - Int. pam. 305mb - CM 7.2.0 Stable - GoLauncher EX

Jablka mi chutnaly do té doby, než přišel apple s iphonem.
Android 4ever !


Baca
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: ned 02. led 2011 13:43:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio 4500 T + HTC Wildfire Android 2.2
Tablet: Prestigio Geo Vision GV 7777 / ICE 4.0.4

Re: HTC Wildfire

Příspěvek od Baca » čtv 02. čer 2011 14:18:54

Diky :-)

Uživatelský avatar

merkurer
Androiďák!
Příspěvky: 414
Registrován: stř 24. lis 2010 11:59:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire
Rom: CM7
Bydliště: Doma :)

Re: HTC Wildfire

Příspěvek od merkurer » úte 07. čer 2011 15:01:04

Není zač ;) Však od toho je fórum... ;) Chválím, že jsi nezaložil hned nějaký topic, který by byl tak 4. , ale ptáš se již v založeném vlákně ;) Sice sis to dohledat mohl, ale nikdo není dokonalý a jsi tu nový :)
HTC Wildfire (Black) - S-OFF - ROOTed - CPU 710mhz - Int. pam. 305mb - CM 7.2.0 Stable - GoLauncher EX

Jablka mi chutnaly do té doby, než přišel apple s iphonem.
Android 4ever !



DvojtečkaD
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: stř 24. srp 2011 21:03:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire

Re: HTC Wildfire

Příspěvek od DvojtečkaD » stř 24. srp 2011 21:16:06

Ahoj, :help:

mám menší problém. Nevím jestli se to stává i vám ale moje HTC Wildfire je hrozně pomalé. Napríklad když píšu zprávu, tak mi to občas vynechává písmenka apod. A to nemluvně o hrách.. Jelikož je mi 14 let a často se nudím, trávím čas hraním her. Jestli třeba znáte hru YooNinja plus nebo DoodleJump :?: Tyto hry jsou moje oblíbené ale hodně se drbou. A kdyžtak koukám, tak můj kamarád má Samsung Galaxy a ten mi teprv přijde jako supr telefon. Rychlý, bezvadná grafika a hlave podporuje Live Wallpers což mi trochu vadí. Pokud víte jak toto vyřešit tak mi prosím dejte vědět. A ještě jsem se chtěl zeptat. Dá se něco udělat s tím že se mi moje baterie vybijou za méně než 48 hodin.. :?: večer ho nabiji a ráno.. Fíha, ubilo mi 20% během 8 hodin. Jestli víte co stím, pište mi prosím sem na forum nebo ještě lépe e-mail : Mary9@seznam.cz Budu vám moc vděčný:)) Předem díky.

Uživatelský avatar

Jacho
Moderátor
Příspěvky: 3554
Registrován: sob 09. říj 2010 12:56:59
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: HTC One M8 Gun Metal Grey
Rom: VIPER
Bydliště: Malacky
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC Wildfire

Příspěvek od Jacho » čtv 25. srp 2011 5:14:37

Pokial sa ti telefon seka pri vsetkom tak ho reklamuj, mal som to iste a vymenili mi zakladnu dosku
Ak mi chceš poďakovať klikni na palec hore pod príspevkom :palec:
OPRAVA HTC NA ĎIAĽKU - Fleshing, UNLOCK, Repair boot, Debrand, LOCKED Warranty
Nováčkovia používajte tlačidlo HĽADAŤ a pozrite sa na AndroidWIKI


DvojtečkaD
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: stř 24. srp 2011 21:03:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire

Re: HTC Wildfire

Příspěvek od DvojtečkaD » pát 26. srp 2011 22:10:59

Ahoj, děkuju. A ještě bych se chtěl zaptat. Je možný abych přišel do vodafonu a řekl jim že bych chtěl vyměnit můj telefon za jinej(př.Samsung,SE apod.). Že mi tento nevyhovuje? Mam ještě rok a 1/4 záruku. Pokud by mi to uznali. Jakej jinej by jste doporučili? Nějakej dobrej procesor, ,lepší grafika. Děkuji moc :)


wlcakk
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: úte 14. zář 2010 4:50:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire

Re: HTC Wildfire

Příspěvek od wlcakk » pon 29. srp 2011 7:14:31

Mohu se zeptat na neco ohledně navigace?
Používám standart navigaci co je v mobilu od vyroby. Tato navigace funguje pouze po připojení na internet? nebo staci zapnout jen GPS? Když jsem jel totiž v autě a zapinal jsem ji tk mi to psalo ze nemam datove pripojeni. Tak jsem zapl internet (u vodafonu ,,Internet na den,,) a navigace už běžela.
Jak je to teda s ní?

Uživatelský avatar

Karloz
Androiďák!
Příspěvky: 360
Registrován: stř 15. zář 2010 7:28:27
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor 7

Re: HTC Wildfire

Příspěvek od Karloz » pon 29. srp 2011 9:29:39

Pokud používáš jako navigaci Google mapy, tak ta potřebuje datové připojení, protože je to online navigace. Je možnost vybrat si trasu doma na wifi, ta se přednačte do paměti a pak už teoreticky nepotřebuješ datové připojení při jízdě.


wlcakk
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: úte 14. zář 2010 4:50:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire

Re: HTC Wildfire

Příspěvek od wlcakk » pon 29. srp 2011 10:18:33

A i ty ostatní (navigon, sygic a pod) potřebují připojení k netu? Když někam jedu a chci změnit trasu tak se musim u těchto taky připojit? Kamarád ma ,,nějakou,, Nokii a ta ma navigaci zdarma a stačí pouze zapnout GPS modul a toť vše a navíc je zcela zdarma. Tak sem se chtěl zeptat zda je něco podobného i na Wildfire.

Uživatelský avatar

Karloz
Androiďák!
Příspěvky: 360
Registrován: stř 15. zář 2010 7:28:27
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor 7

Re: HTC Wildfire

Příspěvek od Karloz » pon 29. srp 2011 12:03:38

Navigon, Sygic jsou offline navigace, takže mapy máš nahrané na kartě a tam pak nepotřebuješ připojení. Stejně jako u klasické autonavigace. Ale zase nejsou zadarmo.


wlcakk
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: úte 14. zář 2010 4:50:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire

Re: HTC Wildfire

Příspěvek od wlcakk » pon 29. srp 2011 16:43:57

jaká je teda cena teto navigace? a je to poplatek celkovy? Zaplatim urcitou castku a vice uz neplatim nebo je to jen na dobu napr 1roku pak musim platit znovu?


tondaka
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 22. zář 2011 11:40:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC HD WM 6.5
Bydliště: Něco málo na jih od Brna

Re: HTC Wildfire

Příspěvek od tondaka » čtv 22. zář 2011 12:04:54

Když jsme u navi. programech, zkoušel už někdo např. iGO
Oproti WM 6.5 co používám, je iGO trochu ořezané, ale kupodivu funguje.
Píšu sem proto, že se mě do ruky dostal Wildfire ( A3333 ) s rozlišením 240×320 a po instalaci navi.softu iGO s odpovídajícím rozlišení pro toto zařízení mám ořezanou spodní stranu obrazovky, tzn. že ve spodní části něco málo chybí.
Nevíte někdo, co s tím a nebo lépe, nesetkal se s tímto úkazem již někdo?
............................................................................................
Tonda

Uživatelský avatar

Jacho
Moderátor
Příspěvky: 3554
Registrován: sob 09. říj 2010 12:56:59
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: HTC One M8 Gun Metal Grey
Rom: VIPER
Bydliště: Malacky
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC Wildfire

Příspěvek od Jacho » čtv 22. zář 2011 16:09:38

Laskavo si tu nerieste navigacie, to sem nepatrí!
Ak mi chceš poďakovať klikni na palec hore pod príspevkom :palec:
OPRAVA HTC NA ĎIAĽKU - Fleshing, UNLOCK, Repair boot, Debrand, LOCKED Warranty
Nováčkovia používajte tlačidlo HĽADAŤ a pozrite sa na AndroidWIKI


tondaka
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 22. zář 2011 11:40:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC HD WM 6.5
Bydliště: Něco málo na jih od Brna

Re: HTC Wildfire

Příspěvek od tondaka » sob 24. zář 2011 13:15:35

Pokud jsem se seknul v tématu tak promiň
Já jsem se ptal nato, proč se určitý program nezobrazuje na celou plochu displeje, přesto že mám správné rozlišení?
A doplňující otázka, dá se nějak vypnout horní lišta s ikonama ( baterka, síla signálu atd. )
Android není má silná stránka, tak se ho snažím pochopit. Zatím nic moc
............................................................................................
Tonda

Uživatelský avatar

Jacho
Moderátor
Příspěvky: 3554
Registrován: sob 09. říj 2010 12:56:59
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: HTC One M8 Gun Metal Grey
Rom: VIPER
Bydliště: Malacky
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC Wildfire

Příspěvek od Jacho » sob 24. zář 2011 16:11:25

Da sa vypnut len ak pouzivas iny launcher, co viem tak ho podporuje adw launcher a launcher pro
Ak mi chceš poďakovať klikni na palec hore pod príspevkom :palec:
OPRAVA HTC NA ĎIAĽKU - Fleshing, UNLOCK, Repair boot, Debrand, LOCKED Warranty
Nováčkovia používajte tlačidlo HĽADAŤ a pozrite sa na AndroidWIKI

Uživatelský avatar

elef
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: ned 04. zář 2011 13:32:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 8X

Re: HTC Wildfire

Příspěvek od elef » sob 24. zář 2011 17:26:23

Prkotina. Všechny aplikace-Nastavení-Info o telefonu-Identita telefonu tak tam mam tel.číslo neznámé, jak ho tam dostat? Díky.
HTC Wildfire S .


youssoupha
Nové Androidě
Příspěvky: 28
Registrován: ned 04. zář 2011 14:25:08
Reputace: 0

Re: HTC Wildfire

Příspěvek od youssoupha » stř 12. říj 2011 20:35:14

zdravim panove, zrovna se stala nemila vec, sedim v hospode a kamarad, (proto to pisu tak narychlo, ani se poradne nekoukal jinde po odpovedi, a proto se i omlouvam za pripadny OT, ) si nainstaloval spbshell, tel. se sekl a nejde ani zapnout neprovadel na nem zadnej root nic, poradite pri zapinani nic neblika boot menu nejde


lufik
Stálý androiďák
Příspěvky: 135
Registrován: ned 17. dub 2011 17:28:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G3

Re: HTC Wildfire

Příspěvek od lufik » čtv 20. říj 2011 11:15:48

Zdravim chtel bych se zeptat , normalni filmy se sekaj a nejsou moc koukatelny, tak jeslti se ma dat jine rozliseni nebo nejaky jiny format ?? Budu rad za kazdou radu :-) A jeslti tu ten dotaz uz je tak se omlouvam, ale nejak mi usel .


Sada23
Stálý androiďák
Příspěvky: 55
Registrován: ned 19. pro 2010 11:19:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: HTC Wildfire

Příspěvek od Sada23 » čtv 20. říj 2011 12:51:39

Jakou verzi Androidu můžu dostat na svoje HTC...mám tam 2.2, jakej je nejvyšší? Nemám Wildfire S...


LaserD@nce
Stálý androiďák
Příspěvky: 63
Registrován: stř 08. pro 2010 13:41:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Evo 3D

Re: HTC Wildfire

Příspěvek od LaserD@nce » čtv 20. říj 2011 14:57:45

Android 2.3, doporučuji, mám CyaongenMod 7.1 a 1) rychlost telefonu se zrychlí tak o 100% a 2) tento firmware má mnoho "featur" a vychytávek, které usnadní život :).
Naposledy upravil(a) Jacho dne pát 21. říj 2011 20:52:29, celkem upraveno 1 x.
Důvod: posledne prispevky sa necituju!
Tracky Mobile - aplikace pro sledování jakéhokoliv android telefonu. Včetně možnosti "stealth režimu", kdy to na telefonu není zjistitelné.


nobody_12
Stálý androiďák
Příspěvky: 71
Registrován: čtv 01. zář 2011 9:52:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5
Mobil 2 / ROM: SGS III

Re: HTC Wildfire

Příspěvek od nobody_12 » sob 28. črc 2012 16:23:01

Zdravím, možná to bude vypadat jako dementni dotaz, ale nejsem si tim jisty, tak se radeji zeptam. Chci na svuj wildfire nainstalovat update-7.2.0-RC3-buzz-signed. A prave to slovicko "update" mi tam vadi. Musim predtim nainstalovat jeste nejakou zakladni verzi cm 7.2.0 nebo to tam muzu hodit zrovna?


andrewcth
Stálý androiďák
Příspěvky: 157
Registrován: stř 28. bře 2012 19:56:26
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Wildfire Buzz a GT-9070P
Rom: CM7.2 & CM10.2

Od: HTC Wildfire

Příspěvek od andrewcth » sob 28. črc 2012 16:51:32

Mozes to tam v pohode nahrat ..nemusis predtym instalovat ziadnu inu romku 7.2 RC..ale nechapem preco chces RC ked uz je davno Stable 7.2.0 vydana....

P.S. - osobne mam nahodenu 7.2.0 Stable a k tomu InfinityPlay kernel a OC na 729MHz a myslim ze moj wild nikdy nesiel lepsie :)

­ Wildfire ,    
HTC Wildfire, CM7.2.0,
SE Xperia X8,MiniCM7 2.2.1 >> GT-9070P, CM 10.2,


nobody_12
Stálý androiďák
Příspěvky: 71
Registrován: čtv 01. zář 2011 9:52:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5
Mobil 2 / ROM: SGS III

Re: HTC Wildfire

Příspěvek od nobody_12 » sob 28. črc 2012 17:10:07

Zajimam se o to zatim jen kratce, tak sem to uplne do hloubky nezkoumal, ale dik za tip. Nemohl bys mi hodit odkaz na tu ROM?
EDIT: je tohle ono ? http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1143125
EDIT2: nakonec jsem tam nahral tento CM a pohoda, vse jede jak ma


nobody_12
Stálý androiďák
Příspěvky: 71
Registrován: čtv 01. zář 2011 9:52:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5
Mobil 2 / ROM: SGS III

Re: HTC Wildfire

Příspěvek od nobody_12 » úte 31. črc 2012 14:17:27

Jakou verzi Androidu můžu dostat na svoje HTC...mám tam 2.2, jakej je nejvyšší? Nemám Wildfire S...
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=701 vsechno momentalne dostupne na wildfire, tak vybirej

Uživatelský avatar

souluk
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: ned 26. srp 2012 20:54:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ASUS ZenFone 5
Bydliště: Praha

Re: HTC Wildfire

Příspěvek od souluk » ned 26. srp 2012 21:05:17

Zdravím,

na svém HTC Wildfire mám Android 2.3.7, CyanogenMod 7.2.0, 2.6.35.14-InfinityPLAY+keiran@keiran #10. Pomocí SetCPU se mi podařilo CPU přetaktovat maximálně na 691 MHz, při vyšší frekvenci se telefon sekne a nereaguje. Koukal jsem, že se to někomu podařilo vyhnat až na 729 MHz.

Poradíte, prosím?

Uživatelský avatar

Jacho
Moderátor
Příspěvky: 3554
Registrován: sob 09. říj 2010 12:56:59
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: HTC One M8 Gun Metal Grey
Rom: VIPER
Bydliště: Malacky
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC Wildfire

Příspěvek od Jacho » pon 27. srp 2012 6:40:44

Kazdy hw je iny a nie kazdy pretaktujes tak vysoko, je to ako u pc
Ak mi chceš poďakovať klikni na palec hore pod príspevkom :palec:
OPRAVA HTC NA ĎIAĽKU - Fleshing, UNLOCK, Repair boot, Debrand, LOCKED Warranty
Nováčkovia používajte tlačidlo HĽADAŤ a pozrite sa na AndroidWIKI


mGi00
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: čtv 23. srp 2012 20:56:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD HTC Hero HTC Wildfire
Twitter: mGi00

Re: HTC Wildfire

Příspěvek od mGi00 » pon 27. srp 2012 14:12:06

Presne ako vraví Jacho:

Väčšina čipov v zariadeniach je vyrábaná s nejakou "taktážou". Táto je daná náhodným výberom súčiastok, materiálu a práce na čipoch. Fabrika kde bol čip vyrobený urobí test a zistí, že čip vyhovuje/nevyhovuje a nastaví ho na tzv. default rozumej pôvodnú frekvenciu. Potom sa osadí na používa v zariadení, ale tu si kúpiš zariadenie ty (alebo iný Androiďák) a chceš dostať zo svojho zariadenia viac ;-) takže vlastne doslova skúšaš čo čip znesie ... a keďže niekto má šťastie na náhodu (kúpil zariadenie s lepším čipom) tak dokáže taktovať vyššie ako iný ... hold nahoda je blbec.

Medzi nami a fúrov spálených čipov nie každý čip by sa mal taktovať, aj keď setCPU je kvalitná APP takže je tam min. riziko, predsa to riziko je ;-) Myslím, že by si mohol byť spokojný, že sa ti podarilo vôbec zdvihnúť frekvenciu.


nobody_12
Stálý androiďák
Příspěvky: 71
Registrován: čtv 01. zář 2011 9:52:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5
Mobil 2 / ROM: SGS III

Re: HTC Wildfire

Příspěvek od nobody_12 » pát 31. srp 2012 20:06:45

Nezalezi na aplikaci, ta jenom upravi hodnoty, ktere stejne tak muzes nastavit v CM mod nastaveni.

Odpovědět

Zpět na „HTC Wildfire“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host