Samsung Galaxy S (I9000) - Obecná diskuzeAko spravit screenshot


peto851
Stálý androiďák
Příspěvky: 187
Registrován: ned 29. srp 2010 19:18:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S 2.2.1 I9000XWJS7

Re: Ako spravit screenshot

Příspěvek od peto851 » pát 08. dub 2011 14:55:17

No pokial chceš spravit screen tak to ide normalne skoro v každej rom zmačkneš prave dotykove tlačitko držiš ho a dotoho podržiš stredove tlačitko na asi sekundu chce to cvik niekedy mi to nejde niekedy ano chce to vystihnut ten moment :) a na sd karte maš v zložke screenCapture fotky čo si nafotiš . Neviem aku maš rom, ale ide to a išlo mi to aj na ofic. UK romke 2.2.1 . Aj na Roomkitchen romke 2.2.1 . držim palce .
Ako na nejake programy či zdlhave navody sa možem :crazy:
ked je to tak jednoduche že? :-D
:yes:


Galaxy S 2.2.1 Romkitchen I9000XWJS7,DamianGTO Ultimate Kernel V1.3.B3 800Mhz,1200Mhz,DXJPB Modem
->Ultimate Kernel Control -> user :) best app Game mod,800Mhz mod :P


Uživatelský avatar

Bloom
Nové Androidě
Příspěvky: 44
Registrován: sob 03. črc 2010 20:51:52
Reputace: 0

Re: Ako spravit screenshot

Příspěvek od Bloom » sob 30. dub 2011 17:51:22

Jo přesně tady tohle funguje i na origo romce 2.2, neni potřeba instalovat žádnej program ani rootovat telefon a už vubec ne ho připojovat k PC, obrázek se normálně uloží ve formátu PNG do alba "ScreenCapture", funguje to i ve fulscreen aplikací prostě je to uplně normální vlastnost systému u tohoto telefonu.
Samsung Galaxy S + Vodafone 845


Jurosik16
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pát 08. čer 2012 20:25:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S2

Re: Ako spravit screenshot

Příspěvek od Jurosik16 » pát 08. čer 2012 20:29:47

Mam SGS2 s androidom 4 ICS a dost som maturoval pokial som prisiel nato ako sa robi screenshot. ale podarilo sa :)

drzte tlacidlo volume down a stlacte power button ;)

just enjoy :) :DD :DD

Uživatelský avatar

Jumbo78
Terminátor
Příspěvky: 11043
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 270
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Ako spravit screenshot

Příspěvek od Jumbo78 » pát 08. čer 2012 20:37:57

Zaspal jsi rok a také sekci ;) Nicméně máš pravdu :D
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


Jurosik16
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pát 08. čer 2012 20:25:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S2

Re: Ako spravit screenshot

Příspěvek od Jurosik16 » sob 09. čer 2012 8:11:52

To neva.. Vela ludi hlada tento navod ;-) ps: tie tlacidla treba stlacit obidve naraz a nie poatupne... Takze tiez sa do toho nevidis. Ak vracis ze mam pravdu. :D :DD



dansafe
Stálý androiďák
Příspěvky: 68
Registrován: pon 28. bře 2011 19:04:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Tab

Re: Ako spravit screenshot

Příspěvek od dansafe » sob 09. čer 2012 9:59:03

screenshot UX.

Odesláno z mého GT-P1000    


keilensk
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: úte 20. srp 2013 11:46:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy s4

Re: Ako spravit screenshot

Příspěvek od keilensk » úte 20. srp 2013 11:48:26

a mozem poprosit o radu ako sa robi screeny na mojej s4? kedze nejde mi ani ten vol down + power button ani nic co som nasiel dik za odpoved


WildfireS
Androiďák!
Příspěvky: 669
Registrován: úte 01. lis 2011 16:38:34
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Samsung S8+

Re: Ako spravit screenshot

Příspěvek od WildfireS » úte 20. srp 2013 12:34:41

Keilensk screen sa robí podržaním (cca 2sek) tlačidiel power a home butonu,..


keilensk
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: úte 20. srp 2013 11:46:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy s4

Re: Ako spravit screenshot

Příspěvek od keilensk » úte 20. srp 2013 23:21:29

haluz to som skusal uz par krat ale nejak nefakalo asi sa mi nepodarilo to slacit naraz alebo nechapem ale dik teraz na prvy krat


obyc.idiot
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 29. srp 2013 20:36:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: lumia 620

Re: Ako spravit screenshot

Příspěvek od obyc.idiot » čtv 29. srp 2013 20:50:31

Case píše:Nemožnost dělat screenshoty bez roota je samozřejmě klad Androidu, nikoliv zápor, protože to přímo souvisí se zabezpečením systému (řadová aplikace zkrátka nemá dostatečná oprávnění k tomu, aby mohla obrazovku snímat, protože kdyby je měla, mohla by to stejně dobře dělat i bez vědomí uživatele). Ale to tobě samozřejmě nemá smysl vysvětlovat.

Pokud očekáváš, že Android 3.0 tuhle možnost přinese, velice pravděpodobně čekáš marně.

BTW, pokud ti vadí, že musíš něco "nastavovat, stahovat, hledat, zjišťovat, zkoušet, číst, instalovat a ztrácet čas", patrně by ti bylo líp třeba s iPhonem. Nám by pak bylo líp rozhodně, než pořád číst tyhle tvoje výblitky o tom, jak je ten systém hrozný a k ničemu.
Proboha co je to za blba ten Case.. Jak by asi mohla aplikace mackat hardwarova tlacitka....

Uživatelský avatar

-Pavel-
Kyborg
Příspěvky: 4216
Registrován: pon 31. kvě 2010 19:08:18
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: Galaxy Note 9
Mobil 2 / ROM: Galaxy S9 Plus

Příspěvek od -Pavel- » čtv 29. srp 2013 20:55:49

obyc.idiot: dobře jsi se uvedl na toto fórum. Byl rok 2010 a android neuměl vytvářet screenshoty, jako dnes. Chce si to přečíst celou diskusi a hned nenadávat.

( tablet )
.
Samsung Galaxy Note 9 Midnight Black - 8GB/512GB - Samsung MicroSDXC 64GB - Spigen Liquid Air Matte Black
Samsung Galaxy S9 Plus Midnight Black - 6GB/128GB - Samsung MicroSDXC 64GB - Spigen Liquid Air Matte Black

Uživatelský avatar

ZeKe
Androiďák!
Příspěvky: 427
Registrován: pát 19. lis 2010 5:38:45
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Huawei P10 lite / 8.0.0 stock

Re: Ako spravit screenshot

Příspěvek od ZeKe » čtv 29. srp 2013 21:34:40

Inu, s ohledem na ten nick, pocet prispevku, a i toho, ze si vybral zrovinka Case-uv prispevek (a v te spojitosti uziva slovo blb)...

..troll detected.

Treba je tento jejich zvyseny vyskyt v poslednich dnech dan tim, ze se dvzd, ci jiny plantaznik, doma nudi..

-telefon-


Deana
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: úte 20. led 2015 8:11:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy s5 mini

Re: Ako spravit screenshot

Příspěvek od Deana » úte 20. led 2015 8:19:46

Pre galaxy s5 mini je to jednoduché ... treba prejsť dlaňou po obrazovke :). Samozrejme treba mať tento pohyb povolený (Nastavenia - Pohyb - Pohyby a gesta - Snímať potiahnutím dlane)
Přílohy
Screenshot 1.png
Screenshot 1.png (84.91 KiB) Zobrazeno 9305 x

Uživatelský avatar

don_alex
Administrátor
Příspěvky: 9861
Registrován: ned 26. srp 2012 16:11:34
Reputace: 368
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note II [GT-N7100] [Stock+root]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Re: Ako spravit screenshot

Příspěvek od don_alex » úte 20. led 2015 14:47:27

A proč to sem píšeš? Na galaxy S, o kterém tento thread je, to nikomu nepomůže.
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | GT-S5830 [Stock+Root] | Gsmart T4 [Stock+Root] | Sony SW2


Moňaska
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: úte 03. lis 2015 19:48:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Acer Z500 Dual sim silver
Mobil 2 / ROM: nechápem
Twitter: Monys64

Re: Ako spravit screenshot

Příspěvek od Moňaska » úte 03. lis 2015 19:51:25

Viem že je to sprostá otázka teda asi aj ja som sprostá ale čo je to power tlačidlo pls poraďte ďakujem vaša Moňaska :lol:

Uživatelský avatar

Gaston99
Droid
Příspěvky: 2699
Registrován: pát 28. bře 2014 22:59:33
Reputace: 211
Typ mobilu / ROM: SAMSUNG Galaxy S8 plus
Tablet: SONY Xperia Z3 Tablet Compact

Re: Ako spravit screenshot

Příspěvek od Gaston99 » úte 03. lis 2015 20:01:03

Tlačítko zapnutí / vypnutí.

Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy S (I9000) - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host