Samsung Galaxy (I7500) - Obecná diskuzeEclair na Galaxy

Pravidla fóra
Hledáte nějaké servisní středisko pro značku Samsung, nebo se chcete s ostatními podělit o své zkušenosti s některým servisem? Pokračujte do této sekce.
Odpovědět

Autor tohoto vlákna
martan1981
Stálý androiďák
Příspěvky: 236
Registrován: pon 15. čer 2009 21:58:36
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

Eclair na Galaxy

Příspěvek od martan1981 » čtv 29. říj 2009 15:47:31

Neviete niekto ci sa chysta 2.0 na galaxy? Ked uz bude aj na hero, mohol by google urobit aj na galaxy, sak je to googlefon.




Uživatelský avatar

cryingfreeman
Droid
Příspěvky: 3068
Registrován: úte 10. úno 2009 23:31:13
Reputace: 1

Re: Eclair na Galaxy

Příspěvek od cryingfreeman » čtv 29. říj 2009 15:52:40

google nedistribuje firmware na galaxy(ani na hero)..musí ho urobiť samsung...eclair hádam časom bude, kedy to nikto nevie, samsung si dáva na čas...či to bude čistý eclair alebo bude mať touchwiz UI je tiež otázne
Samsung GALAXY prvý na Slovensku , 8G internal memory, 16 gb micro SDHC card, t-mobile web´n walk 3 giga

Samsung Galaxy Tab 8.9 P7300 32 GB 3G

twitter: @cryingfreeeman


Autor tohoto vlákna
martan1981
Stálý androiďák
Příspěvky: 236
Registrován: pon 15. čer 2009 21:58:36
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

Re: Eclair na Galaxy

Příspěvek od martan1981 » pát 30. říj 2009 6:31:32

A preco na google experience telefon dava firmware samsung? Touchwiz UI na google fon podla mna nemozu dat, potom by to nebol with google fon. Ci co vlastne znamena to with google?

Uživatelský avatar

jtoxx
Droid
Příspěvky: 2008
Registrován: čtv 03. zář 2009 9:41:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note 3
Twitter: Jiratoxx
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: Eclair na Galaxy

Příspěvek od jtoxx » pát 30. říj 2009 6:36:13

Proc by nemohl samsung dat touchwiz? vzdyt to same udelalo HTC se sense ;)
Follow me on - twitter

Uživatelský avatar

cryingfreeman
Droid
Příspěvky: 3068
Registrován: úte 10. úno 2009 23:31:13
Reputace: 1

Re: Eclair na Galaxy

Příspěvek od cryingfreeman » pát 30. říj 2009 7:14:49

není to OTA a na Magic bude tiež napr. dostupný Sense...ale je dosť možne že na Galaxy touchwiz nebude, samsung sa nebude chcieť ho optimalizovať pre qualcomm
Samsung GALAXY prvý na Slovensku , 8G internal memory, 16 gb micro SDHC card, t-mobile web´n walk 3 giga

Samsung Galaxy Tab 8.9 P7300 32 GB 3G

twitter: @cryingfreeeman



Autor tohoto vlákna
martan1981
Stálý androiďák
Příspěvky: 236
Registrován: pon 15. čer 2009 21:58:36
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

Re: Eclair na Galaxy

Příspěvek od martan1981 » pát 30. říj 2009 8:01:14

Lenze htc hero nie je with google fon. Preto moze mat sense. Aspon tak tomu rozumiem ja. Galacy je with google fon a preto ma klasicky androidacky vzhlad. Len som myslel ze vsetky google fony maju OTA. Ale asi to tak nebude.

Uživatelský avatar

ge0rge
Droid
Příspěvky: 1565
Registrován: úte 21. říj 2008 19:09:37
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Eclair na Galaxy

Příspěvek od ge0rge » pát 30. říj 2009 10:55:05

HTC Hero ale JE with google, jinak by tam nebyl android market ani google mapy, no ze to nema napsany na krytu, .. asi to neni uplne podminka jako v pripade micorosftiho blabolu "ACER doporucuje operacni system Microsoft(r) Windows(c) Vista(b) Ultimativni(tm) edice(?). Život bez hranic" (na váš netbook) ;-)

jediny o kom vim ze opravdu neni oficialne with google, je cyanogen :-D, ale to je jina story, ten jeste nevyrabi telefony tak je mu to celkem jedno

---

vyrobce si muze upravit ledasco, koneckoncu Android je opensource muze upravovat vlastne cokoliv. Jen pokud chce pouzit google aplikace tak tam jiste budou nejaka dalsi pravidla hry navic, kterych se bude muset v ramci licence drzet, ale pochybuji ze ta zakazuji menit homescreen.

Uživatelský avatar

Case
Kyborg
Příspěvky: 4103
Registrován: pát 31. črc 2009 20:46:42
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vodafone 845 - ZTE Blade - Samsung Galaxy S
Bydliště: Edge of the world
Kontaktovat uživatele:

Re: Eclair na Galaxy

Příspěvek od Case » pát 30. říj 2009 14:24:52

ge0rge píše:HTC Hero ale JE with google, jinak by tam nebyl android market ani google mapy, no ze to nema napsany na krytu, .. asi to neni uplne podminka
Motáš hrušky s jablkama.

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12583
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 39
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Eclair na Galaxy

Příspěvek od ramon.dexter » pát 30. říj 2009 14:35:19

htc hero právě "with google" neni. Stejně jako u českýho Vodafonu prodávanej htc magic nebo Motorola cliq. Telefony "with google" - zatim G1, Motorola droid a bílej magic prodávanej v zahraničí, např.: mytouch 3g ty OTA aktualizace dostanou.
Pro ostatní zařízení s androidem musí vyšší verze systému připravit výrobce.
Galaxy podle všeho neni "with Google", takže OTA aktualizace mít nebude. Takže se sklasicky čeká až se výrobce rozhoupe.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

cryingfreeman
Droid
Příspěvky: 3068
Registrován: úte 10. úno 2009 23:31:13
Reputace: 1

Re: Eclair na Galaxy

Příspěvek od cryingfreeman » pát 30. říj 2009 14:40:33

ja napr. na Galaxy napis "with Google" nemám...inak čo čítam na zahraničných forách tak už uživatelia začínajú vyzvedať u samsungu kedy bude eclair
Samsung GALAXY prvý na Slovensku , 8G internal memory, 16 gb micro SDHC card, t-mobile web´n walk 3 giga

Samsung Galaxy Tab 8.9 P7300 32 GB 3G

twitter: @cryingfreeeman


Autor tohoto vlákna
martan1981
Stálý androiďák
Příspěvky: 236
Registrován: pon 15. čer 2009 21:58:36
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

Re: Eclair na Galaxy

Příspěvek od martan1981 » pát 30. říj 2009 20:19:27

Tak som si to aj myslel, len s tym rozdielom ze som v nejakej recenzii cital ze Galaxy je with google. Ale kedze nie je, potom mi je uz jasne preco nema OTA. Dakujem za ozrejmenie.
Este mozno poslednu otazku. Na telefonoch with google rozhoduje asi Google ci bude aktualizacia alebo nie. Preco teda do G1 nechce pustit 2.0 firm. To je od googlu dost podle :(

Uživatelský avatar

cryingfreeman
Droid
Příspěvky: 3068
Registrován: úte 10. úno 2009 23:31:13
Reputace: 1

Re: Eclair na Galaxy

Příspěvek od cryingfreeman » pát 30. říj 2009 22:07:33

omg do ziadneho telefonu este google nespristupnil eclair...prvym bude droid aby ich nova vlajkova lod bola unique az potom ho dostanu dalsie
Samsung GALAXY prvý na Slovensku , 8G internal memory, 16 gb micro SDHC card, t-mobile web´n walk 3 giga

Samsung Galaxy Tab 8.9 P7300 32 GB 3G

twitter: @cryingfreeeman

Uživatelský avatar

Laki
Androiďák!
Příspěvky: 319
Registrován: pát 11. zář 2009 13:48:36
Reputace: 0
Bydliště: Brno (ČR), Trebišov (SR)

Re: Eclair na Galaxy

Příspěvek od Laki » pát 30. říj 2009 22:15:31

martan1981 píše:Tak som si to aj myslel, len s tym rozdielom ze som v nejakej recenzii cital ze Galaxy je with google. Ale kedze nie je, potom mi je uz jasne preco nema OTA. Dakujem za ozrejmenie.
Este mozno poslednu otazku. Na telefonoch with google rozhoduje asi Google ci bude aktualizacia alebo nie. Preco teda do G1 nechce pustit 2.0 firm. To je od googlu dost podle :(
Nie je to tak, že Google nechce sprístupniť 2.0 pre G1, problém je v tom, že veľkosť Eclairu je väčšia než vnútorná pamäť G1.
HTC Hero | white | root | Android 2.1 | BeHero+ v1.2 | 8GB microSHDC Class 6 | @sotakal

Uživatelský avatar

tomtomas
Robot
Příspěvky: 895
Registrován: stř 25. úno 2009 13:02:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S II
Twitter: tomtomas99911
Kontaktovat uživatele:

Re: Eclair na Galaxy

Příspěvek od tomtomas » sob 31. říj 2009 9:17:05

tak to je dost spatné :cry:

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12583
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 39
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Eclair na Galaxy

Příspěvek od ramon.dexter » sob 31. říj 2009 9:23:12

Majitelé Haykuro/death SPL se drbou na hlavě a na Eclair 70MB říkaj: "Co jako?"...
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

jtoxx
Droid
Příspěvky: 2008
Registrován: čtv 03. zář 2009 9:41:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note 3
Twitter: Jiratoxx
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: Eclair na Galaxy

Příspěvek od jtoxx » sob 31. říj 2009 9:38:58

tomtomas: ale nebul v dnesni dobe mame prece cyana a jine. :) ofiko asi nebude ale ...
Follow me on - twitter

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12583
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 39
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Eclair na Galaxy

Příspěvek od ramon.dexter » sob 31. říj 2009 10:42:01

jtoxx: ale podle všeho to bude chtít rozšíření prostoru v RAM, jinak se tam nevleze. Takže update radia+SPL.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

tomtomas
Robot
Příspěvky: 895
Registrován: stř 25. úno 2009 13:02:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S II
Twitter: tomtomas99911
Kontaktovat uživatele:

Re: Eclair na Galaxy

Příspěvek od tomtomas » sob 31. říj 2009 12:04:52

ramon.dexter píše:Majitelé Haykuro/death SPL se drbou na hlavě a na Eclair 70MB říkaj: "Co jako?"...
tzn. ze zacinam rikat ,,co jako???" ponevadz mam haykuro SPL :D

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12583
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 39
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Eclair na Galaxy

Příspěvek od ramon.dexter » sob 31. říj 2009 12:36:46

tomtomas: právě! Nám to je fakt jedno, Eclair se nám do g1 ještě vleze a na další verze si stejně chci pořídit něco lepšího (momentálně jedinej adept je motorola droid).

Ale potvrdilo se co se tak nějak čekalo - že g1 budou s budoucíma updatama vyšplouchnutý.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


shotik
Stálý androiďák
Příspěvky: 148
Registrován: stř 22. dub 2009 19:59:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGN2
Tablet: Apple Ipad Mini
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Eclair na Galaxy

Příspěvek od shotik » úte 02. bře 2010 21:02:43

http://android.modaco.com/content/samsu ... droid-2-0/

uz davno asi se o tom vi ale kdo to vyzkousi :))
Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar

cryingfreeman
Droid
Příspěvky: 3068
Registrován: úte 10. úno 2009 23:31:13
Reputace: 1

Re: Eclair na Galaxy

Příspěvek od cryingfreeman » úte 02. bře 2010 21:10:24

už som svoje pocity vyjadril v tomto vlakne http://androidforum.cz/aktualizace-firm ... 54-30.html

cvyskušať to môžeš normal bez rootu cez ODIN
Samsung GALAXY prvý na Slovensku , 8G internal memory, 16 gb micro SDHC card, t-mobile web´n walk 3 giga

Samsung Galaxy Tab 8.9 P7300 32 GB 3G

twitter: @cryingfreeeman


shotik
Stálý androiďák
Příspěvky: 148
Registrován: stř 22. dub 2009 19:59:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGN2
Tablet: Apple Ipad Mini
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Eclair na Galaxy

Příspěvek od shotik » úte 02. bře 2010 21:20:35

takze je to k prdu zatim :) sorry nevsiml sem si ze to patri k teto rom :)

a co ta zminena 1,6 ktera je ofiko ?

jinak jak jsi na tom s rootem ? nejaky dalsi krucky?
Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar

cryingfreeman
Droid
Příspěvky: 3068
Registrován: úte 10. úno 2009 23:31:13
Reputace: 1

Re: Eclair na Galaxy

Příspěvek od cryingfreeman » úte 02. bře 2010 21:27:46

1.6 funguje, není tak rýchla ako posledná 1.5 L3, ale dá sa to

na root bohužial zatiaľ nebol čas
Samsung GALAXY prvý na Slovensku , 8G internal memory, 16 gb micro SDHC card, t-mobile web´n walk 3 giga

Samsung Galaxy Tab 8.9 P7300 32 GB 3G

twitter: @cryingfreeeman


shotik
Stálý androiďák
Příspěvky: 148
Registrován: stř 22. dub 2009 19:59:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGN2
Tablet: Apple Ipad Mini
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Eclair na Galaxy

Příspěvek od shotik » úte 02. bře 2010 21:32:13

ok zkusim nejprve tu L3, nechci bejt prvni kdo si brickne founa :))) mam radsi cesky navody:)
Obrázek
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy (I7500) - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host