Samsung Galaxy S Duos (S7562) - Obecná diskuzeSamsung Galaxy S Duos

Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
foto1977
Droid
Příspěvky: 1540
Registrován: ned 16. led 2011 20:58:37
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10e
Rom: stock
Bydliště: Matička měst :)

Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od foto1977 » stř 12. zář 2012 17:30:38

Ahoj zakládám vlákno s tímto mnou očekávaným droidem:

Obrázek

Na Slovensku by měl přijít do prodeje již teď v září 2012. Bude se oficiálně prodávat i u nás v ČR? Nebo jen šedý dovoz?

Jinak informace jsem čerpal z tohoto článku:
http://tinyurl.com/galaxysduos
http://tinyurl.com/galaxysduos2


Alcatel OTE → Siemens C35i → Nokia 3310 → Nokia 6610 → Nokia E65 → LG OptimusOne → LG Optimus Black → Samsung S Duos → UMI X1 → iOceanX7 → UMI Cross → Zopo 998 → iOceanX7s → One+One 64GB → JIAYU G4S → UMI X3 → JIAYU G4S → Nexus 5 → Xperia Z3C → Huawei Nova → Xperia XZ1C → Samsung S10e



hensel
Stálý androiďák
Příspěvky: 126
Registrován: pon 18. dub 2011 20:36:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SE Xperia RAY

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od hensel » stř 12. zář 2012 20:10:24

uvažuji o něm jen s emi nelíbí ta bílá barva chtěl bych spíše tmavou ... začíná mi totiž vadit nosit dva telefony po kapsách :-(
nemám rád lidi co si hrajou na bohy a jen machrujou, člověk když udělá chybu tak se omluví a pokud se dočká ještě většího hnusu tak to ukazuje jen na jedinou věc a tou je výchova
hloupost člověka se mi opět potvrdila

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
foto1977
Droid
Příspěvky: 1540
Registrován: ned 16. led 2011 20:58:37
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10e
Rom: stock
Bydliště: Matička měst :)

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od foto1977 » stř 12. zář 2012 20:31:25

jj řeším ten samý problém, taky nechci už tahat dva founy. A tento vypadá slušně, jasně hw to není žádný výkřik poslední módy,
ale zase splňuje mé požadavky na 4" display na který jsem zvyklý. Jinak taky bych chtěl černou barvu pokud bude na výběr.
Alcatel OTE → Siemens C35i → Nokia 3310 → Nokia 6610 → Nokia E65 → LG OptimusOne → LG Optimus Black → Samsung S Duos → UMI X1 → iOceanX7 → UMI Cross → Zopo 998 → iOceanX7s → One+One 64GB → JIAYU G4S → UMI X3 → JIAYU G4S → Nexus 5 → Xperia Z3C → Huawei Nova → Xperia XZ1C → Samsung S10e


hensel
Stálý androiďák
Příspěvky: 126
Registrován: pon 18. dub 2011 20:36:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SE Xperia RAY

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od hensel » čtv 13. zář 2012 10:55:56

jj je to tak ještě mě napadl Acer ten je na to o něco lépe :roll:
nemám rád lidi co si hrajou na bohy a jen machrujou, člověk když udělá chybu tak se omluví a pokud se dočká ještě většího hnusu tak to ukazuje jen na jedinou věc a tou je výchova
hloupost člověka se mi opět potvrdila


rm8989
Stálý androiďák
Příspěvky: 89
Registrován: stř 20. čer 2012 18:05:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Ulefone Power 3S

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od rm8989 » sob 15. zář 2012 15:54:48

Šedivky už jsou ke koupi. Kdyby už byla na něj custom ROM, dlouho váhat nebudu. Stock rom tam nechci, takže mi asi nezbývá než čekat. A taky preferuji černou barvu, měla by být k mání.



hensel
Stálý androiďák
Příspěvky: 126
Registrován: pon 18. dub 2011 20:36:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SE Xperia RAY

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od hensel » ned 16. zář 2012 11:44:35

šedivku nechci, ale tmavá barva by vyhrála ta bílá mi připadá takoví zženštělá ;-)
nemám rád lidi co si hrajou na bohy a jen machrujou, člověk když udělá chybu tak se omluví a pokud se dočká ještě většího hnusu tak to ukazuje jen na jedinou věc a tou je výchova
hloupost člověka se mi opět potvrdila


reku
Androiďák!
Příspěvky: 431
Registrován: ned 06. úno 2011 23:53:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: L

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od reku » pon 17. zář 2012 7:49:38

http://mobilni-telefony.heureka.cz/sams ... xy-s-duos/

Za 7000 je dost předražený, na své parametry.

Mrkněte na Alcatel 997D a 993D. Taky budou v ČR distribuci a také je najdete na heureka.cz

Uživatelský avatar

pphmmr
Androiďák!
Příspěvky: 343
Registrován: pát 25. čer 2010 19:29:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung I9000 Galaxy S [XXJPU]

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od pphmmr » úte 18. zář 2012 8:15:50

Preco je problem urobit nadupany 2 SIM smartphone? Toto je parametrami dost mizerne na natom.O Amoled sa to ani obtrelo, ze?
Samsung i9000 Galaxy S Android 4.0.4 ICS, 8GB, 16GB SD, fw: CM9.1 stable baseband:XXJW4
Nexus S i9020T - mrtvy
iPAD2 32GB WiFi white JB

Uživatelský avatar

Tony321
Robot
Příspěvky: 1162
Registrován: pon 23. dub 2012 21:12:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Pixel 4 XL

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od Tony321 » úte 18. zář 2012 15:34:16

Lebo výrobcovia si myslia, že človek ktorý si kupuje mobil s 2 sim tak nepotrebuje vysoký výkon, ale hlavne mobil na volanie
Siemens A50 --> Sony Ericsson K880i --> Nokia C6 --> HTC Evo 3D --> HTC One --> HTC One A9 --> HTC U11 --> Google Pixel 4 XL


hensel
Stálý androiďák
Příspěvky: 126
Registrován: pon 18. dub 2011 20:36:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SE Xperia RAY

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od hensel » úte 18. zář 2012 18:25:52

Pro mĕ je cena OK, ale ta barva....specifikace na to co potřebuji dostačující stejnĕ jakk můj RAY co teď používám ;-)
nemám rád lidi co si hrajou na bohy a jen machrujou, člověk když udělá chybu tak se omluví a pokud se dočká ještě většího hnusu tak to ukazuje jen na jedinou věc a tou je výchova
hloupost člověka se mi opět potvrdila

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
foto1977
Droid
Příspěvky: 1540
Registrován: ned 16. led 2011 20:58:37
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10e
Rom: stock
Bydliště: Matička měst :)

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od foto1977 » úte 18. zář 2012 20:46:07

tak cena okolo 6k CZK není zase tak špatná. Sice jsem zastáncem LG smartfounů,
ale určitě bych si koupil raději Samsung který má prověřenou historii na poli smartfounů
než nějaký Asus sice se super parametry, ale nevíte jak to bude šlapat doopravdy.
Čekám na tu černou verzi.
Alcatel OTE → Siemens C35i → Nokia 3310 → Nokia 6610 → Nokia E65 → LG OptimusOne → LG Optimus Black → Samsung S Duos → UMI X1 → iOceanX7 → UMI Cross → Zopo 998 → iOceanX7s → One+One 64GB → JIAYU G4S → UMI X3 → JIAYU G4S → Nexus 5 → Xperia Z3C → Huawei Nova → Xperia XZ1C → Samsung S10e


rm8989
Stálý androiďák
Příspěvky: 89
Registrován: stř 20. čer 2012 18:05:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Ulefone Power 3S

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od rm8989 » úte 18. zář 2012 22:06:38

Mně šedivky nevadí. Mobil je spotřební zboží a jestli vydrží rok a půl nebo rok, nebo ho po stejné době zahodím, vyjde nastejno. Kupovat ale předražený věci jen kvůli dvouleté záruce nemíním. Stejně o moc déle tu záruku nepřežije. Dneska se všechno dělá schválně tak, aby to dlouho nevydrželo.
Pokud bude černá a brzo se dočkáme custom rom, jdu do něj :)

Uživatelský avatar

pckarlos
Stálý androiďák
Příspěvky: 105
Registrován: čtv 19. črc 2012 20:59:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi4c
Rom: MIUI CZ/SK

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od pckarlos » čtv 20. zář 2012 12:52:04

Tento dual mobil se dá v českých e-shopech běžně předobjednat (info k datu 20.9.2012). K zákazníkům by měl dorazit 39.týden 2012. Bohužel je to zatím, aspoň podle mě, nejlepší dual SIM mobil na našem trhu. Už by to chtělo něco výkonnějšího sakra, tady vidím jakousí díru trhu.
Nevíte někdo, jestli má "Galaxy S Duos" notifikační LED diodu na zmeškané události, tak jako S3 ?


reku
Androiďák!
Příspěvky: 431
Registrován: ned 06. úno 2011 23:53:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: L

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od reku » čtv 20. zář 2012 22:27:05

Nesmysl. Alcatel 997D bude v říjnu, a je výkonnější, dvoujádro....... A je levnější.
Jen nevím, zda je u něj online i druhá sim, když se volá či internetuje na první....

Uživatelský avatar

pckarlos
Stálý androiďák
Příspěvky: 105
Registrován: čtv 19. črc 2012 20:59:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi4c
Rom: MIUI CZ/SK

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od pckarlos » sob 22. zář 2012 15:26:35

Ten "Alcatel 997D" se mi moc nezamlouvá, nejsem zastáncem softwarových tlačítek na ovládání. Vypadá hezky, to jo, má větší display, větší kapacitu baterie ...
Ale stále mě zajímá, jestli má "Galaxy S Duos" notifikační diodu na zmeškané události (jako S3) ?

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
foto1977
Droid
Příspěvky: 1540
Registrován: ned 16. led 2011 20:58:37
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10e
Rom: stock
Bydliště: Matička měst :)

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od foto1977 » úte 25. zář 2012 19:44:12

Pro zájemce jsem vygooglil jednu z prvních recenzí - nerecenzí:
http://tinyurl.com/recenzeSGD

a tady je ofiko prezentace přímo od výrobce:
http://tinyurl.com/offikoSGDUOS

a jedna komplexnější recenze (eng):
http://tinyurl.com/engSGDUOS
Alcatel OTE → Siemens C35i → Nokia 3310 → Nokia 6610 → Nokia E65 → LG OptimusOne → LG Optimus Black → Samsung S Duos → UMI X1 → iOceanX7 → UMI Cross → Zopo 998 → iOceanX7s → One+One 64GB → JIAYU G4S → UMI X3 → JIAYU G4S → Nexus 5 → Xperia Z3C → Huawei Nova → Xperia XZ1C → Samsung S10e

Uživatelský avatar

pckarlos
Stálý androiďák
Příspěvky: 105
Registrován: čtv 19. črc 2012 20:59:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi4c
Rom: MIUI CZ/SK

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od pckarlos » stř 26. zář 2012 12:16:35

Tento mobil mě od začátku upoutal, zdál se mi nejlepší volbou jako dual-SIM. Jaké bylo mé překvapení, když sem konečně objevil CZ originál návod, kde není nikde popsáno, že by mobil měl notifikační LED diodu (tak jako S3). Pro někoho naprosto nepodstatná věc, pro mě naopak nutnost, hodně mi to usnadňuje život. Bláhově jsem si myslel, že když už design vychází z modelu S3, že tam notifikační dioda bude. Zřejmě jsem se spletl, v orig.manuálu o diodě ani zmínka! Že by to do manuálu zapoměli zmínit, se mi nechce věřit. Nejraději bych nakopal těm inženýrům ze Samsungu do koulí, to je k nepochopení jaké kraviny vymýšlejí. Konečně sem myslel, že mi nějaký mobil bude vyhovovat, opět mě vyvedli z omylu. Nechápu, proč diodu u S3 zavedli, a u S Duos opět vyřadili! Ještě to nemám na 100% ověřené, ale všechny indicie tomu nasvědčují. A pokud to tak opravdu je, a S Duos diodu nemá, Samsung mě osobně tímto hodně zklamal.


hensel
Stálý androiďák
Příspěvky: 126
Registrován: pon 18. dub 2011 20:36:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SE Xperia RAY

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od hensel » stř 26. zář 2012 14:41:42

bez diody se obejdu mě spíš vadí ta barva :cry:
nemám rád lidi co si hrajou na bohy a jen machrujou, člověk když udělá chybu tak se omluví a pokud se dočká ještě většího hnusu tak to ukazuje jen na jedinou věc a tou je výchova
hloupost člověka se mi opět potvrdila

Uživatelský avatar

pckarlos
Stálý androiďák
Příspěvky: 105
Registrován: čtv 19. črc 2012 20:59:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi4c
Rom: MIUI CZ/SK

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od pckarlos » pon 01. říj 2012 8:22:49

Barevná škála by mohla být větší, to rozhodně ano. Minimálně ta černá varianta. Ale nabízet jen bílou, to je slabota :roll: Já bych tu bílou skousnul, ale absenci diody bohužel ne.

Uživatelský avatar

ErrorJoe
Stálý androiďák
Příspěvky: 115
Registrován: stř 04. led 2012 16:57:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Moto G
Tablet: Ainol NOVO 7 Venus

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od ErrorJoe » pon 01. říj 2012 9:50:10

Já o něm hodně přemýšlím, bílá barva mi teda nevadí vůbec (alespoň se trochu odliším od davu), ale ta dioda... Neměl jsem diodu nikdy předtím, až teď na Ascendu, ale dost jsem si na ni zvykl. A nemá údajně ani senzor světla, takže automatický jas displeje se taky nekoná... Asi si počkám na pár recenzí, zatím jich moc není.

Uživatelský avatar

pckarlos
Stálý androiďák
Příspěvky: 105
Registrován: čtv 19. črc 2012 20:59:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi4c
Rom: MIUI CZ/SK

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od pckarlos » úte 02. říj 2012 13:02:33

Bohužel je to tak, diodu nemá vůbec žádnou, senzor okolního světla taky né! Na diodu jsem si zvykl ihned, už od Nokie 6300, od té doby ji prostě chci na každém dalším mobilu. Sam S Duos je pro mě bohužel propadák. Jak jsem se na něj těšil, o to víc mě zklamal. Jak sem už řekl, ty co ten mobil navrhovali bych nejraději nakopal do koulí, vůbec u toho nepřemýšlejí sakra! Je to ale podle mě i o marketingu, protože ať se podíváte kamkoliv, na každém mobilu se najde aspoň jedna "nepochopitelná" věc od výrobce - někdy je to nabušený mobil, ale má absolutně nesmyslně slabou baterii, jindy je to chybějící senzor světla, malá paměť, chybějící slot na micro-SD, atd atd, však to znáte sami. Kdyby existoval jeden ideální mobil, tak by to zabilo ostatní modely, a o tom to je, si myslím já.


15degren
Stálý androiďák
Příspěvky: 138
Registrován: stř 27. dub 2011 18:14:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duo
Tablet: PB G100

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od 15degren » sob 06. říj 2012 21:08:12

Mobil vlastním, má 756 RAM, ale ze 4 GB paměti se dá použít max. 1,7 GB, k vzhledem tomu že na SD kartu nelze instalovat aplikace je to asi největší slabina toho mobilu, protože přes 1 jádro je velice rychlý a nezasekává se (je výrazně rychlejší než ascend 300 u huawei), obraz ma na TFT pnale úžasný a jeho výdrž je na smarta naprosto bezkonkurenční.... škoda škoda za ty chybky co se dají opravit SW ale samsung to má dle mého názoru schválně. Podporujce 2D akceleraci přes gpu, když ho aktivujete tak vás systém varuje že to může dělat problém ale nedelá, naopak prohlížení webu je bez jakéhokoli záseku nebo hlodu, mobil je zabydlený !


Lumanx
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: ned 07. říj 2012 6:32:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsuung Galaxy S DUOS 7562

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od Lumanx » ned 07. říj 2012 6:55:47

Ahoj, mám tento mobil 4 dny a jelikož je to můj první Android, tak se stále seznamujem :rtfm: Něco už jsem pochopil a nad něčím stále bádám a jedno z těch věcí je i jak stáhnout a nainstalovat aplikace na kartu, takže pokud to opravdu nejde, tak jsem si koupil 16GB sandisc na nic :roll:

Můžu se zeptat zkušených androiďáků, kde a jak nastavit, aby jakékoliv aktualizace se stahovali jen při připojení wifi a ne přes data? A pokud to nejde, tak kde nastavit, abych si stahováni aktualizaci sám vypínal a zapínal.

Jinak po těch 4 dnech jsem z něho nadšený, displej má krásné barvy a perfěktně se ovládá, vše je plynulé a neseká se, sice baterka vydrží málo o proti předešlé Nokii 6300, ale s tím se při koupi tak nějak očítalo :)

Uživatelský avatar

Mishack
Kyborg
Příspěvky: 3919
Registrován: stř 10. čer 2009 9:49:03
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a XL
Twitter: @MichalSvatos
Rom: Poslední ofiko
Kontaktovat uživatele:

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od Mishack » ned 07. říj 2012 7:57:36

Google Play --> Nastavení a tam je položka "Update jen pres WiFi" (nebo task nějak - mam systém anglicky).

Aktualizace se stahovat samy nebudou pokud u tech programu nemáš nastavene automaticke aktualizace (nebo v nastaveni).
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root) --> Pixel 3a XL (stock)
www.mishack.cz | helpforitaly.eu


15degren
Stálý androiďák
Příspěvky: 138
Registrován: stř 27. dub 2011 18:14:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duo
Tablet: PB G100

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od 15degren » ned 07. říj 2012 10:23:52

Lumanx píše:Ahoj, mám tento mobil 4 dny a jelikož je to můj první Android, tak se stále seznamujem :rtfm: Něco už jsem pochopil a nad něčím stále bádám a jedno z těch věcí je i jak stáhnout a nainstalovat aplikace na kartu, takže pokud to opravdu nejde, tak jsem si koupil 16GB sandisc na nic :roll:

Můžu se zeptat zkušených androiďáků, kde a jak nastavit, aby jakékoliv aktualizace se stahovali jen při připojení wifi a ne přes data? A pokud to nejde, tak kde nastavit, abych si stahováni aktualizaci sám vypínal a zapínal.

Jinak po těch 4 dnech jsem z něho nadšený, displej má krásné barvy a perfěktně se ovládá, vše je plynulé a neseká se, sice baterka vydrží málo o proti předešlé Nokii 6300, ale s tím se při koupi tak nějak očítalo :)
Ahoj evidentně sis koupil svůj první smart, napřed upozornim, že pokud nepotřebuješ mobil na 2x simky, tak u toho to modlu vyhazuješ 3 tisíce oknem, protože stejné mobily se dají koupit za 4 tisíce bez dual simu a naopak za 7 tisíce zase koupit mnohem lepší smart s dual corem např. Jinak tento smart je v dané kategorii asi nejlepší, výdrž ma na smartphone asi jeden z nejlepších co jsem zatim měl, jinak u drtivé většiny smartu lze instalovat aplikace na SD kart, ale tady to z nějakého neznámého důvodu nejde, ale v každém případě je to problém SW a ne HW, takže pokud brzo vyjde update a stále nepůjde instalovat aplikace na SD kartu tak provedu root a pak to již určitě půjde, ale mobil používám pro pracovní účely převážně, takže bych ho nerad rootoval.


Lumanx
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: ned 07. říj 2012 6:32:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsuung Galaxy S DUOS 7562

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od Lumanx » ned 07. říj 2012 15:06:17

Ahoj, právě kvůli těm dvou simkám jsem si ho pořídil, původně jsem 2 měsíce čekal na Galaxy ACE DUOS a když už byl na trhu, tak se objevila zmínka, že půjde na trh S DUOS, tak jsem si počkal.
Já druhou sim hlavně využívám na internet, jinak je mi jasné že za tyhle peníze bych pořídil daleko lepší a výkonnější mobil, ale takhle mám obě sim pěkně v jednom mobilu :)


xing
Nové Androidě
Příspěvky: 28
Registrován: sob 22. říj 2011 17:38:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od xing » ned 07. říj 2012 20:50:41

Ahoj,
Zaujal ma tento telefon, ale nerozumiem tomu prepinaniu sim kariet. K comu je to dobre. Pred kazdym hovorom treba prepnut, vybrat ktory sim chcem pouzit? Teraz mam GSmart 1345, tiez dual sim telefon, ale tu je to uplne jednoduche. Pred hovorom alebo odoslanim sms sa stale opyta z ktorej sim chcem ist. Stlacim sim1 alebo sim2 a hotovo. Mam tam v menu aj prepinanie, ale tyka sa to datovych prenosov, ze na ktorej sim mam internet.
Dakujem


15degren
Stálý androiďák
Příspěvky: 138
Registrován: stř 27. dub 2011 18:14:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duo
Tablet: PB G100

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od 15degren » ned 07. říj 2012 21:43:06

Ahoj takže funguje to takto:

1. Na obě simky se ti kdokoli v každý moment dovolá
2. Simky vidíš v notifikační liště a máš tam sim č.1 a č.2 jsou i barevně odlišené přepínáš mezi nima pouze jednym klikem není to vůbec náročné a tu simku kterou máš zakliklou tak z toho mobil volá, simku lze přepnout i při výběru čísla je to dobře promyšlené
3. Při psaní a odesílání sms máš odeslat bud ze sim 1 nebo 2.
Pokud jde o správu simek tak je tento mobil promakaný, bohužel to se nedá říct o správě aplikací.


xing
Nové Androidě
Příspěvky: 28
Registrován: sob 22. říj 2011 17:38:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od xing » ned 07. říj 2012 22:14:30

Dakujem za popis, ale predsa len mi prosim opis presne kroky, napriklad ked si vyberies iste cislo z kontaktov kliknes na call a co dalej? Ja sa tak trochu bojim ze zakazdym budem musiet ist do notifikacnej listy vybrat z ktorej karty chcem volat.


15degren
Stálý androiďák
Příspěvky: 138
Registrován: stř 27. dub 2011 18:14:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duo
Tablet: PB G100

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od 15degren » ned 07. říj 2012 22:37:15

xing píše:Dakujem za popis, ale predsa len mi prosim opis presne kroky, napriklad ked si vyberies iste cislo z kontaktov kliknes na call a co dalej? Ja sa tak trochu bojim ze zakazdym budem musiet ist do notifikacnej listy vybrat z ktorej karty chcem volat.
Toho se bojíš správně, ale jak řikám je to stejně náročné jako když volíš jestli volat ze sim 1 nebo 2. Např ja mam danou skoro pořád sim 1 a když už chci vytočit číslo a vzpomenu že bych chtěl volat z druhé sim tak jen palcem stáhnu lištu přepnu na sim2 je to okamžitý lištu dám zpátky a dám jen vytáčet. Nevim jaký OS si používal do ted tak si nejsem jistý co si představuješ po lištou a jak je obtížné ji vyvolat a vrátit se zhět k číslo, ale v tomto případě je to otázka max. 2 sekund

Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy S Duos (S7562) - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host