Samsung Galaxy S Duos (S7562) - Obecná diskuzeSamsung Galaxy S Duos

Odpovědět
Uživatelský avatar

ErrorJoe
Stálý androiďák
Příspěvky: 115
Registrován: stř 04. led 2012 16:57:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Moto G
Tablet: Ainol NOVO 7 Venus

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od ErrorJoe » úte 27. lis 2012 12:13:54

Tou svou narážkou na SII místo DUOSu jsem myslel tohle:
15degren píše:Potvrzuju update na jelly bean proveden úspěšně. Telefon je opět výrazně rychlejší a je dotáhnuta dokonce i funkce dual sim. Zmizeli i záseky při hovoru a další neduhy. Ted je to konečně mobil který mi vyhovuje!
O pár postů níže pak píše číslo sestavení, které je pro SII. Takže prosím 15degrena o objasnění. Že by FW z SII fungoval na DUOSu a ještě měl dotaženou fuknkci DUAL-SIM, to už mi přijde jako dost sci-fi. Jinak ano, pro Slovensko je novější FW než pro nás, ale stále je to 4.0.4 ICS.




Uživatelský avatar

ricchi
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 09. zář 2010 11:11:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos
Rom: ICS 4.0.4

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od ricchi » úte 27. lis 2012 15:52:36

jeste me napadlo ze muze mit SGS 2 DUOS treba z Ciny, ale ten ma oznaceni i929, ted jsem koukal na sammobile a fw pro i929 tam neni a ten ktery tady uvadi je skutecne pro SGS 2, ale je to pouze testovaci verze pro UK a nepredpokladam ze by byl funkcni na SGS DUOS, oba telefony maji rozdilny HW, jak psal ErrorJoe bylo by to sci-fi :)

"GT-I9100 United Kingdom 2012 November Android 4.1.2 [This is a leaked TEST firmware. Be careful and dont flash if you dont know what you are doing!] I9100XXLSJ I9100OXXLS1"

pro SGS DUOS zatim Android 4.1.x Jelly Bean nevysel
Samsung Galaxy S Duos

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
foto1977
Droid
Příspěvky: 1540
Registrován: ned 16. led 2011 20:58:37
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10e
Rom: stock
Bydliště: Matička měst :)

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od foto1977 » stř 28. lis 2012 21:53:40

Ahoj máte nějaký tip jak Duose zrychlit? Přestože jsem nahodil Nova Launcher, tak systémové prostředí se často přibržduje
a animace nejsou plynulé. Které procesy by bylo vhodné zmrazit aby byl duos plynulejší?
Byl jsem zvyklý na LG Black který měl také 1GHz procík, ale běhal podstatně plynuleji a to měl jen GB a né ICS.
Alcatel OTE → Siemens C35i → Nokia 3310 → Nokia 6610 → Nokia E65 → LG OptimusOne → LG Optimus Black → Samsung S Duos → UMI X1 → iOceanX7 → UMI Cross → Zopo 998 → iOceanX7s → One+One 64GB → JIAYU G4S → UMI X3 → JIAYU G4S → Nexus 5 → Xperia Z3C → Huawei Nova → Xperia XZ1C → Samsung S10e


PoolWolker
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: čtv 28. črc 2011 7:19:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S7562
Rom: Android 4.0.4

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od PoolWolker » čtv 29. lis 2012 12:36:27

Ahoj,
tak sem musím napsat první trápení s DOUSem...Včera si jdu lehnout dám telefon nabíjet...a nic..zkouším jinou nabíječku...usb kabel...NIC. OK dám reset. Nastala změna...telefon ohlásil pípnutím že začal nabíjet :-D odpojim od počítače a když ho chci znovu připojit na nabíječku tak koukám že na ikonce baterky stále svítí blesk a beterka je ve stavu nabíjí se :-D i bez nabíječky :-( Dám HR...a telefon se chová stále stejně a občas se nepřipojí ani jako paměťové zařízení...

Asi bude muset zpět do MP.

Nemá někdo zkušenosti s takovouto anomálií???
PW

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
foto1977
Droid
Příspěvky: 1540
Registrován: ned 16. led 2011 20:58:37
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10e
Rom: stock
Bydliště: Matička měst :)

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od foto1977 » čtv 29. lis 2012 20:50:40

Mě jde nabíjení OK, reklamuj to.
Alcatel OTE → Siemens C35i → Nokia 3310 → Nokia 6610 → Nokia E65 → LG OptimusOne → LG Optimus Black → Samsung S Duos → UMI X1 → iOceanX7 → UMI Cross → Zopo 998 → iOceanX7s → One+One 64GB → JIAYU G4S → UMI X3 → JIAYU G4S → Nexus 5 → Xperia Z3C → Huawei Nova → Xperia XZ1C → Samsung S10e



PoolWolker
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: čtv 28. črc 2011 7:19:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S7562
Rom: Android 4.0.4

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od PoolWolker » čtv 29. lis 2012 21:09:14

foto1977 píše:Mě jde nabíjení OK, reklamuj to.
No já jsem nakonec zjistil, že mi to taky nabíjí normálně, jen když připojím nabíječku tak se mi někdy nezobrazí blesk na ikoně baterky, ale procenta stoupají.
A někdy zase jo(ten blesk) a když odpojím nabíječku tak se ikona tváří třeba 3 hodiny, že stále nabíjím ale procenta klesají a indikace nabíjení zničehonic zase vypne.

Teď zkouším baterku úplně vyždímat a zase nabít a jestli to nepomůže tak bohužel reklamace.
PW

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
foto1977
Droid
Příspěvky: 1540
Registrován: ned 16. led 2011 20:58:37
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10e
Rom: stock
Bydliště: Matička měst :)

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od foto1977 » ned 02. pro 2012 12:08:35

Schválně jsem se na to zaměřil a poslední dvě nabíjení fungují jak mají. Je to nějaké divné, nevím kde jsi to koupil,
ale asi bych to reklamoval, třeba ti hned dají nový kus. Pokud by jsi musel měsíc čekat tak bych jim to nedal s tím, že počkám na ten
update FW který má brzy přijít a až pak by se vidělo zda se to tím dalo dohromady. Každopádně je to softvérová chyba a tu by mělo přehrání fW opravit.
Alcatel OTE → Siemens C35i → Nokia 3310 → Nokia 6610 → Nokia E65 → LG OptimusOne → LG Optimus Black → Samsung S Duos → UMI X1 → iOceanX7 → UMI Cross → Zopo 998 → iOceanX7s → One+One 64GB → JIAYU G4S → UMI X3 → JIAYU G4S → Nexus 5 → Xperia Z3C → Huawei Nova → Xperia XZ1C → Samsung S10e


PoolWolker
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: čtv 28. črc 2011 7:19:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S7562
Rom: Android 4.0.4

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od PoolWolker » ned 02. pro 2012 16:36:24

Jj taky si myslím, že to bude sw chyba ale docela mě to štve. Včera večer jsem dal telefon nabíjet a ráno se probudím a tel. vypnutej. Zapnu ho a baterka normálně nabitá...ale proč se sakra vypnul!!!! Jinak telefon byl koupenej v Mobil Pohotovosti.
PW

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
foto1977
Droid
Příspěvky: 1540
Registrován: ned 16. led 2011 20:58:37
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10e
Rom: stock
Bydliště: Matička měst :)

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od foto1977 » ned 02. pro 2012 17:24:56

aha to bude asi "šedivka" co? Zkusil bych tam zajít ať ti přehrajou FW.
Já před lety koupil v MP nokii se symbianem, tvrdili mi, že je to CZ distribuce
a po roce při aktualizaci FW přes Nokia PC Suite mi to natáhlo arabskou verzi.
Tak jsem musel přepsat CODE a nahrát tam zase CZ verzi. Od MP už bych si nikdy nic nekoupil.
Alcatel OTE → Siemens C35i → Nokia 3310 → Nokia 6610 → Nokia E65 → LG OptimusOne → LG Optimus Black → Samsung S Duos → UMI X1 → iOceanX7 → UMI Cross → Zopo 998 → iOceanX7s → One+One 64GB → JIAYU G4S → UMI X3 → JIAYU G4S → Nexus 5 → Xperia Z3C → Huawei Nova → Xperia XZ1C → Samsung S10e


xfrodof
Nové Androidě
Příspěvky: 36
Registrován: ned 19. pro 2010 22:32:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S6 128GB
Bydliště: Brno

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od xfrodof » ned 02. pro 2012 20:34:36

jak aktualizovat firmware kdyz mi to kies neukaze?

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
foto1977
Droid
Příspěvky: 1540
Registrován: ned 16. led 2011 20:58:37
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10e
Rom: stock
Bydliště: Matička měst :)

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od foto1977 » ned 02. pro 2012 22:30:30

pokud ti to neukáže, tak to asi znamená, že pro tvůj foun žádná aktualizace není.
Alcatel OTE → Siemens C35i → Nokia 3310 → Nokia 6610 → Nokia E65 → LG OptimusOne → LG Optimus Black → Samsung S Duos → UMI X1 → iOceanX7 → UMI Cross → Zopo 998 → iOceanX7s → One+One 64GB → JIAYU G4S → UMI X3 → JIAYU G4S → Nexus 5 → Xperia Z3C → Huawei Nova → Xperia XZ1C → Samsung S10e

Uživatelský avatar

kolumbus64
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: stř 05. pro 2012 17:02:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S7562

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od kolumbus64 » stř 05. pro 2012 17:30:05

Ahoj, nevíte někdo jak přidávat nová slova do T9? :?:


tomas1132
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: stř 05. pro 2012 21:30:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy s duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od tomas1132 » stř 05. pro 2012 21:51:34

Zdravím pánové ,,, prosím o radu.!!!
mám S Duos (týden) a v něm dvě sim T-Mobile , problém mám ve volání , jak odchozí tak příchozí hovory se jakoby sekají , trhají .(v tel . slyším jako cvakání , přepínání , vynechání ) prostě čistota hovoru nikde!! Mám s toho už docela nervy. ver.S7562XXLJ3

předem mockrát děkuji


andrewcth
Stálý androiďák
Příspěvky: 157
Registrován: stř 28. bře 2012 19:56:26
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Wildfire Buzz a GT-9070P
Rom: CM7.2 & CM10.2

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od andrewcth » stř 05. pro 2012 22:43:10

Obnovit na tovarenske nastavenie si skusal?
HTC Wildfire, CM7.2.0,
SE Xperia X8,MiniCM7 2.2.1 >> GT-9070P, CM 10.2,


tomas1132
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: stř 05. pro 2012 21:30:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy s duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od tomas1132 » čtv 06. pro 2012 17:51:29

andrewcth píše:Obnovit na tovarenske nastavenie si skusal?

Ahoj dnes ráno jsem provedl tovární nastavení , během dne testováno a problém je pořád stejný ... ach jo
už když to vytáčí číslo tak v tom divně lupe jako kdyby přepínal , nebo co já vím . A o hovorech ani nemluvím .

Nemá někdo stejnou zkušenost??


xing
Nové Androidě
Příspěvky: 28
Registrován: sob 22. říj 2011 17:38:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od xing » čtv 06. pro 2012 18:01:42

tomas1132 píše:Zdravím pánové ,,, prosím o radu.!!!
mám S Duos (týden) a v něm dvě sim T-Mobile , problém mám ve volání , jak odchozí tak příchozí hovory se jakoby sekají , trhají .(v tel . slyším jako cvakání , přepínání , vynechání ) prostě čistota hovoru nikde!! Mám s toho už docela nervy. ver.S7562XXLJ3

předem mockrát děkuji
Ja tento telefon mam skoro dva mesiace a vyssie opisany jav pozorujem aj ja s kartami od orange. Okrem toho mi pretrvava silne kolisanie signalu na slote 2. Dokonca coraz viac ludi mi hovori ze sa mi nevie dovolat, ze som nedostupny toto zas na karte 1. Az tak vela ludi mi zas nevola, tak z toho je to slusne percento. Este jedna vec. Ked v kontaktoch v sekcii oblubene hladam kontakt, tak rolovanie hore dole dost seka. Inde je to ok.
Mam taky pocit, ze telefon je zrely na servis :-( Inac je to fajn mobil.


hihinko
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: sob 22. říj 2011 22:29:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od hihinko » ned 09. pro 2012 13:57:59

Ahojte,

neviete nahodou ako na tomto telefone najst volbu odkryt cislo pri volani? Aby telefonne cislo nebolo pri hovoroch utajené ?
Ďakujem

Uživatelský avatar

ricchi
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 09. zář 2010 11:11:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos
Rom: ICS 4.0.4

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od ricchi » pon 10. pro 2012 13:50:27

hihinko píše:Ahojte,

neviete nahodou ako na tomto telefone najst volbu odkryt cislo pri volani? Aby telefonne cislo nebolo pri hovoroch utajené ?
Ďakujem
Telefon -> tlacitko pro vyvolani Menu -> Nastaveni hovoru -> Dalsi nastaveni -> ID volajiciho -> Zobrazit cislo

pripadne docasne zobrazeni císla *31#cislo kam chces volat
Samsung Galaxy S Duos


klimplos
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: úte 11. pro 2012 13:23:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S DUOS

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od klimplos » úte 11. pro 2012 14:34:30

Ahoj lidi,

může to být už 14 dní co jsem přešel z ze samsungu wave 8500 (OS BADA) na DUOS, je to dost změna, hlavně je to můj první Android takže jsem ultra začátečník a tak bych se rád zeptal hned na jednu věc, když jsem si s dřívějším telefonem vyfotil třeba nějaký dokument na A4 vytištěným běžným písmem úplně bez problémům jsem si ho mohl doma na počítači přečíst ,ale ať nastavuji S duos ve foťáku jak chci vyfotí se mi akorát nějaké smetí, je to rozmazané a nedá se to přečíst už jsem dal snad všechny módy a nic jak kdyby nefungovalo zaostření, jak to fotí Vám??? Asi budu telefon vracet jestli je to takhle normální. :evil:


andrewcth
Stálý androiďák
Příspěvky: 157
Registrován: stř 28. bře 2012 19:56:26
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Wildfire Buzz a GT-9070P
Rom: CM7.2 & CM10.2

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od andrewcth » úte 11. pro 2012 18:35:35

No neviem ako foti Galaxy S Duos ale len pre istotu sa spytam..nemas "zasvinenu" optiku resp.foliu na nej? Fotis na dostatocnom svetle? Skusal si aj inu app na fotenie?
HTC Wildfire, CM7.2.0,
SE Xperia X8,MiniCM7 2.2.1 >> GT-9070P, CM 10.2,


klimplos
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: úte 11. pro 2012 13:23:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S DUOS

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od klimplos » stř 12. pro 2012 8:30:07

:roll: říkám začátečník s Androidem ne že sem byl 20 let zavřenej v base bez mobilu. Samozřejmě ,že mám vyčištěnou čočku, dokonce jsem si sundal i fólii když jsem vytáhl telefon z krabice, taky i nějaké programy z appsu jsem si už vyzkoušel (mimochodem si myslim, že valná většina těchto programů jen tahaj z lidí prachy a zasíraj místo a pamět v telefonu a neumí nic co by neuměl již základní program v systému od výrobce), ale rád bych, kdyby spíš zareagoval někdo kdo má Duos s zkusil už něco fotit. :lol:


pesoo
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: stř 12. pro 2012 8:46:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S Duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od pesoo » stř 12. pro 2012 8:49:22

Cus, je to divny presne na foceni textu jsem nedavno duos pouzival a bylo to uplne v pohode. Nechtelo se mi ze skoleni tahat velkou ucebnici tak sem si jen par potrebnych stranek vyfotil a potom nakopiroval do laptopu a bylo.


klimplos
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: úte 11. pro 2012 13:23:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S DUOS

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od klimplos » stř 12. pro 2012 10:11:35

Díky PESOO, to jsi mi udělal náramnou radost, už jsem se bál velkého zklamání z foťáku Duosu, takže teď už jen pátrat proč mi to nefachá. :?:

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
foto1977
Droid
Příspěvky: 1540
Registrován: ned 16. led 2011 20:58:37
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10e
Rom: stock
Bydliště: Matička měst :)

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od foto1977 » stř 12. pro 2012 18:48:22

Ahoj narychlo jsem vyfotil noviny z cca 30 až 50 cm, je to s bleskem. Noviny byly trochu zkroucené a je to vidět na rovině zaostření,
některá místa co již jsou mimo hloubku ostrosti jsou mázlá. Ale měl jsem to na posteli, pokud by to byla nějaká rovná na stole tak to bude super.
Pokud ti to blbě fotí tak to reklamuj.
Je to v zipu, orygo fotky:
http://uloz.to/xbdmuPJ/duos-foto-zip
jsou to 3 fotky A3,A4,A5
Alcatel OTE → Siemens C35i → Nokia 3310 → Nokia 6610 → Nokia E65 → LG OptimusOne → LG Optimus Black → Samsung S Duos → UMI X1 → iOceanX7 → UMI Cross → Zopo 998 → iOceanX7s → One+One 64GB → JIAYU G4S → UMI X3 → JIAYU G4S → Nexus 5 → Xperia Z3C → Huawei Nova → Xperia XZ1C → Samsung S10e

Uživatelský avatar

ErrorJoe
Stálý androiďák
Příspěvky: 115
Registrován: stř 04. led 2012 16:57:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Moto G
Tablet: Ainol NOVO 7 Venus

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od ErrorJoe » pát 14. pro 2012 9:03:25

Tak hlásím OTA aktualizaci, stále je to 4.0.4, číslo sestavení XXALJ6. Teď jsem doinstaloval, takže zatím netuším, jestli se něco zásadního změnilo. Zatím jsem na nic nepřišel.


osteidl
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: stř 19. led 2011 11:45:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od osteidl » pát 14. pro 2012 9:26:13

Dnes jsem obdržel na svůj Duos aktualizační balíček přes OTA ve velikosti 17,42 Mb. V popisku je napsáno: " optimalizace stability". Zatím žádné změny nepozoruji, snad časem. Tady je printscreen aktualizované verze:
2012-12-14 09.14.23.png
2012-12-14 09.14.23.png (63.92 KiB) Zobrazeno 5606 x


xvasek
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pát 14. pro 2012 15:41:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S Duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od xvasek » pát 14. pro 2012 15:44:32

Já po dnešní aktualizaci pozoruji konec problémů s vytáčením čísel ze sekundární Vodafone karty (!), můžete mě někdo, kdo měl podobný problém, potvrdit nebo vyvrátit? Mám dnes už cca 10 hovorů a všechny spojeny napoprvé, snažím se ho "načapat", ale vytáčení funguje. :-)


PoolWolker
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: čtv 28. črc 2011 7:19:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S7562
Rom: Android 4.0.4

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od PoolWolker » úte 18. pro 2012 22:13:59

PoolWolker píše:Ahoj,
tak sem musím napsat první trápení s DOUSem...Včera si jdu lehnout dám telefon nabíjet...a nic..zkouším jinou nabíječku...usb kabel...NIC. OK dám reset. Nastala změna...telefon ohlásil pípnutím že začal nabíjet :-D odpojim od počítače a když ho chci znovu připojit na nabíječku tak koukám že na ikonce baterky stále svítí blesk a beterka je ve stavu nabíjí se :-D i bez nabíječky :-( Dám HR...a telefon se chová stále stejně a občas se nepřipojí ani jako paměťové zařízení...

Asi bude muset zpět do MP.

Nemá někdo zkušenosti s takovouto anomálií???
Ahoj nemáte někdo náhodou někdo zálohu rom ,že bych zkusil tel. přehrát a buť vyřešil problém nebo se utvrdil, že je to HW chyba
a bohužel servis.

Díky PW
PW

Uživatelský avatar

ricchi
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 09. zář 2010 11:11:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos
Rom: ICS 4.0.4

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od ricchi » stř 19. pro 2012 10:46:23

PoolWolker píše:
PoolWolker píše:Ahoj,
tak sem musím napsat první trápení s DOUSem...Včera si jdu lehnout dám telefon nabíjet...a nic..zkouším jinou nabíječku...usb kabel...NIC. OK dám reset. Nastala změna...telefon ohlásil pípnutím že začal nabíjet :-D odpojim od počítače a když ho chci znovu připojit na nabíječku tak koukám že na ikonce baterky stále svítí blesk a beterka je ve stavu nabíjí se :-D i bez nabíječky :-( Dám HR...a telefon se chová stále stejně a občas se nepřipojí ani jako paměťové zařízení...

Asi bude muset zpět do MP.

Nemá někdo zkušenosti s takovouto anomálií???
Ahoj nemáte někdo náhodou někdo zálohu rom ,že bych zkusil tel. přehrát a buť vyřešil problém nebo se utvrdil, že je to HW chyba
a bohužel servis.

Díky PW
posledni verzi fw stahnes tady - http://www.hotfile.com/dl/184255673/893 ... L.zip.html - pripadne se podivej sem - http://www.sammobile.com/firmware/ - do pole Search napis s7562
Samsung Galaxy S Duos


xfrodof
Nové Androidě
Příspěvky: 36
Registrován: ned 19. pro 2010 22:32:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S6 128GB
Bydliště: Brno

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od xfrodof » čtv 20. pro 2012 20:27:51

nevite nekdo kdy ma byt novej fw???

Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy S Duos (S7562) - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host