Samsung Galaxy S Duos (S7562) - Obecná diskuzeSamsung Galaxy S Duos

Odpovědět

egroups
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: úte 11. pro 2012 12:11:16
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od egroups » čtv 20. pro 2012 21:11:36

Byl teď nedávno,ale mám pocit,že to stále není doladěné.SMS na druhou kartu mi občas nepřijde,u odesílatele se tváří jako čekající a přijde až třeba po 6 hodinách,přičemž SMS odeslané někomu jinému přijdou hned.Otestováno.Navíc po posledním update se mi už dvakrát stalo,že hovor na SIM1 skončil na SIM2.Přičemž žádné přesměrování samozřejmě nemám.Docela mě vyděsilo,jak to,že mi klient volá na soukromé číslo,místo na služební:)Ale on v tom byl nevinně,volal na služební.A to i opakovaně,ale ve dvou případech to prostě skončilo na soukromém čísle,včetně jiné vyzváněcí melodie samozřejmě:)





xfrodof
Nové Androidě
Příspěvky: 36
Registrován: ned 19. pro 2010 22:32:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S6 128GB
Bydliště: Brno

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od xfrodof » čtv 20. pro 2012 21:17:47

4.1 uz je venku??? A kde se da stahnout?

Uživatelský avatar

ricchi
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 09. zář 2010 11:11:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos
Rom: ICS 4.0.4

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od ricchi » pát 21. pro 2012 11:33:19

xfrodof píše:4.1 uz je venku??? A kde se da stahnout?
update na 4.1.x jeste neni, vsechny updaty, ktere vysli jsou jen opravy 4.0.4 ICS

http://www.sammobile.com/firmware/ - do pole Search napis s7562
Samsung Galaxy S Duos


xfrodof
Nové Androidě
Příspěvky: 36
Registrován: ned 19. pro 2010 22:32:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S6 128GB
Bydliště: Brno

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od xfrodof » pát 21. pro 2012 20:01:43

Aha, ja myslel ze uz je 4.1


pista1
Nové Androidě
Příspěvky: 23
Registrován: úte 25. pro 2012 22:17:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od pista1 » úte 25. pro 2012 22:56:20

Koupil jsem si S duose a samozřejmě mám problém s nespojením volání u vodafone.
Firmware mám XXLJ3 boužel se mě nehodlá updatnout na XXLJ6 která by ten problém mohla řešit. Ani přes kies (píše nejnovější i aktuální verzi fw: PDA:LJ4 / PHONE:LJ3 / CSC:LJ3 (ORX)) ani když dám hledat aktualizace v telefonu (žádná aktualizace není k dispozici).
Je nějak možno donutit mobil aby ten update stáhunl?



chcp99
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: pát 13. dub 2012 11:56:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Desire Z
Tablet: Samsung P7500

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od chcp99 » stř 26. pro 2012 10:27:24

Dobry den,
mam otazku pre majitelov telfonu DUO S. Potreboval by som dosiahnut nasledovny stav. Mam dve karty (SIM1 firemna, SIM2 sukromna), SIM 2 by mala byt zapnuta stale, ale SIM 1 by mala byt online len v pracovne dni v mnou urcenom case. Urcite sa to da prepinat rucne, ale mna zaujima sposob ako to zautomatizovat a ci nahodou nie je v zakladom firmware neaky timer alebo nieco podobne. Este ma zaujimaju doplnujuce informacie, ma tento telefon dva 3G moduly? Nepredpokladam, ze vie ist sucasne na dve 3G siete, ak vypnem kartu ktora je prave aktivna na 3G, prepne sa automaticky na druhu kartu a aktivuje sa na 3G? Dakujem!

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
foto1977
Droid
Příspěvky: 1540
Registrován: ned 16. led 2011 20:58:37
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10e
Rom: stock
Bydliště: Matička měst :)

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od foto1977 » stř 26. pro 2012 23:38:36

Ahoj automatické přepínání či odpojování simek přímo v DUOSovi není, jedině že by někdo vytvořil nějakou aplikaci,
ale si by musel být ROOTnutej mobil. Zkus pohledat na netu, nejlépe na XDA.
Co se týče 3G modulu, pokud vím tak 3G jede jen na SIM1 a na SIM2 je jen 2G. Takže pokud chceš rychlej net tak SIMku
ze které chceš tahat data si dej do slotu SIM1. Pokud odpojíš SIM1 tak můžeš brát data ze SIM2, ale musíš si to povolit/přepnout v nastavení.
Alcatel OTE → Siemens C35i → Nokia 3310 → Nokia 6610 → Nokia E65 → LG OptimusOne → LG Optimus Black → Samsung S Duos → UMI X1 → iOceanX7 → UMI Cross → Zopo 998 → iOceanX7s → One+One 64GB → JIAYU G4S → UMI X3 → JIAYU G4S → Nexus 5 → Xperia Z3C → Huawei Nova → Xperia XZ1C → Samsung S10e


chcp99
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: pát 13. dub 2012 11:56:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Desire Z
Tablet: Samsung P7500

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od chcp99 » čtv 27. pro 2012 10:16:56

Ahoj!
Pravdupovediac uz niekolko tyzdov googlim a zhanam relevantne informacie. Njaprv som chcel prepinat karty v dual-sim adaptery. Tam je toolkit, ktory dokaze prepinat karty, ale nie v mnou urcenom case. Dokaze len striedat karty v urcenych intervaloch a ma to ale aj ine velke nedostatky. Hladal som aj aplikaciu ktora by dokalzala v dual-sim telefone zapinat a vypinat sim karty, nasiel som len jednu a ta bola urcena pre Nokiu. Obavam sa, ze tato cesta nie je realna. Nechal som sa poucit od skusenejsich tvrdenim, ze Android nie je primarne stavany na ovladanie dvoch kariet. Kazdy vyrobca si sam bastli ovladanie pre dual-sim telefony sam.
O 3G moduloch som bol milne informovany v Samsung centre od predajcu a ako sa ukazuje detajlnejsie informacie su ako vydy nekorektne.
Tak budem musiet ostat pri dvoch telefonoch. Dakujem!

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
foto1977
Droid
Příspěvky: 1540
Registrován: ned 16. led 2011 20:58:37
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10e
Rom: stock
Bydliště: Matička měst :)

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od foto1977 » čtv 27. pro 2012 19:30:50

Ahoj nechci ti do toho mluvit, ale já bych tedy určitě bral Duose než tahat dva mobily.
To přepnutí/vypnutí SIM je sice v menu ale není problém si nato zvyknout.
Sám mám také jednu SIM služební a jednu soukromou a řeším to stejným způsobem.
Na obou SIM mám internet tarif a ta 2G na druhé sim mě zase tolik nevadí. Stejně když tahám větší data tak jedu na wi-fi.
Já už bych se ke dvěma mobilům nevrátil i když je jasné že DUOS má své limity a omezení.
Doufám, že po vánocích se rozmnoží počet uživatelů DUOSe a konečně začnou vznikat alternativní ROMky které ty neduhy orygo firmwaru vyřeší.
Alcatel OTE → Siemens C35i → Nokia 3310 → Nokia 6610 → Nokia E65 → LG OptimusOne → LG Optimus Black → Samsung S Duos → UMI X1 → iOceanX7 → UMI Cross → Zopo 998 → iOceanX7s → One+One 64GB → JIAYU G4S → UMI X3 → JIAYU G4S → Nexus 5 → Xperia Z3C → Huawei Nova → Xperia XZ1C → Samsung S10e

Uživatelský avatar

ricchi
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 09. zář 2010 11:11:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos
Rom: ICS 4.0.4

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od ricchi » sob 29. pro 2012 20:44:41

pista1 píše:Koupil jsem si S duose a samozřejmě mám problém s nespojením volání u vodafone.
Firmware mám XXLJ3 boužel se mě nehodlá updatnout na XXLJ6 která by ten problém mohla řešit. Ani přes kies (píše nejnovější i aktuální verzi fw: PDA:LJ4 / PHONE:LJ3 / CSC:LJ3 (ORX)) ani když dám hledat aktualizace v telefonu (žádná aktualizace není k dispozici).
Je nějak možno donutit mobil aby ten update stáhunl?
http://www.sammobile.com/firmware/ - do pole Search napis s7562, stahni si fw urceny pro CR - S7562XXALJ6 (ne S7562XXALK1, ten je pro SGS DUOS La Fleur, nic tim nepokazis ale budes mit vsude kyticky :)), pro nahrani do telefonu pouzij Odin - stahni z XDA (http://forum.xda-developers.com/showpos ... stcount=35), dale postupuj dle vlakna http://androidforum.cz/navod-na-rootnut ... 34081.html od bodu 1) po bod 10)
Samsung Galaxy S Duos


pista1
Nové Androidě
Příspěvky: 23
Registrován: úte 25. pro 2012 22:17:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od pista1 » ned 30. pro 2012 20:59:42

ricchi píše: http://www.sammobile.com/firmware/ - do pole Search napis s7562, ...
Moc dík za radu, stáhnul sem, pustil a světe div se proběhlo všechno v pohodě a zatím to vypadá že to i šlape a volá na poprvý :)
Jenže zatím nemá moc cenu jásat, protože když sem duos koupil tak taky šlo 3 dny volat napoprve než to začlo blbnout. Takže uvidím za tejden.

No a když sem byl v tom, tak sem ho rovnou i rootnul :D


pista1
Nové Androidě
Příspěvky: 23
Registrován: úte 25. pro 2012 22:17:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od pista1 » pon 31. pro 2012 16:47:45

Tak novej FW nepomoh, problem s volanim na vodafone je tu porad :(

Uživatelský avatar

ErrorJoe
Stálý androiďák
Příspěvky: 115
Registrován: stř 04. led 2012 16:57:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Moto G
Tablet: Ainol NOVO 7 Venus

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od ErrorJoe » stř 02. led 2013 12:57:13

Tak už se nám aspoň vyřešila otázka, jestli bude JellyBean do konce roku 2012. :-) Ne, že bych životně nutně potřeboval JellyBean, ale potěšil by. Ale informace o datu nejsou nikde. Nevíte někdo náhodou víc?


xfrodof
Nové Androidě
Příspěvky: 36
Registrován: ned 19. pro 2010 22:32:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S6 128GB
Bydliště: Brno

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od xfrodof » čtv 03. led 2013 0:04:29

Cau, mam dotaz, stava se mi na s duos ze se mi rozne a po chvilce zase zhasne a takto to vydrzi treba 10min v tahu, nevite co by to mohlo byt???


allfa
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: ned 19. čer 2011 11:42:12
Reputace: 0

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od allfa » čtv 03. led 2013 10:46:31

Najednou mi začal kecat při doručení SMS nebo mailu. Je to na palici a nevím kde to vypnout.

Uživatelský avatar

ErrorJoe
Stálý androiďák
Příspěvky: 115
Registrován: stř 04. led 2012 16:57:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Moto G
Tablet: Ainol NOVO 7 Venus

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od ErrorJoe » čtv 03. led 2013 10:53:27

To vypadá na zapnutý "Režim vozidlo" - v notifikační liště je to předposlední ikona.


klimplos
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: úte 11. pro 2012 13:23:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S DUOS

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od klimplos » čtv 03. led 2013 11:23:34

Mě pořád zlobí kamera při focení mi nezaostří ani na noviny co mám 15 cm od čočky :( ,ale nechci být zase měsíc bez telefonu kvůli reklamaci grr. Co mám sakra dělat? Jde nějak přehrat software foťáku?


egroups
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: úte 11. pro 2012 12:11:16
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od egroups » čtv 03. led 2013 12:29:31

Mě to začalo žvatlat "složka otevřena/zavřena" když na home screen kliknu na vytvořenou složku.Dřív jsem ji tam neměl,tak nevím,odkdy to dělá.Režim vozidlo nemám.Tož jak to vypnout?

Uživatelský avatar

Pette
Androiďák!
Příspěvky: 274
Registrován: úte 11. říj 2011 4:53:54
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: SONY Xperia M4 Aqua Black E2303
Tablet: Samsung Galaxy Tab2 10.1 WiFi P5110 uCM 12.1
Bydliště: City car

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od Pette » čtv 03. led 2013 12:46:23

Zdrarec,
Duose mám od půlky listopadu 2012, 21. 12. se telefon sám aktualizoval přes WiFi. Pročítám tohle vlákno a žádný z popsaných problémů na svém droidu nepozoruji.
Že by mého droida montoval zručnější číňan? :lol:
SONY Xperia M4 Aqua Black E2303 - Samsung Galaxy Tab2 10.1 WiFi P5110


allfa
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: ned 19. čer 2011 11:42:12
Reputace: 0

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od allfa » čtv 03. led 2013 15:52:15

jj byl to režim vozidlo, dík.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
foto1977
Droid
Příspěvky: 1540
Registrován: ned 16. led 2011 20:58:37
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10e
Rom: stock
Bydliště: Matička měst :)

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od foto1977 » pát 04. led 2013 17:52:59

ahoj používáte někdo Handcent SMS? Jak přepínáte z které SIM se to má odeslat???
Alcatel OTE → Siemens C35i → Nokia 3310 → Nokia 6610 → Nokia E65 → LG OptimusOne → LG Optimus Black → Samsung S Duos → UMI X1 → iOceanX7 → UMI Cross → Zopo 998 → iOceanX7s → One+One 64GB → JIAYU G4S → UMI X3 → JIAYU G4S → Nexus 5 → Xperia Z3C → Huawei Nova → Xperia XZ1C → Samsung S10e

Uživatelský avatar

Pette
Androiďák!
Příspěvky: 274
Registrován: úte 11. říj 2011 4:53:54
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: SONY Xperia M4 Aqua Black E2303
Tablet: Samsung Galaxy Tab2 10.1 WiFi P5110 uCM 12.1
Bydliště: City car

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od Pette » pát 04. led 2013 19:33:05

Výchozí aplikace na SMS je dostatečná a přehledná. Jen mi vadí zelení smajlíci.
SONY Xperia M4 Aqua Black E2303 - Samsung Galaxy Tab2 10.1 WiFi P5110

Uživatelský avatar

kubisz
Stálý androiďák
Příspěvky: 63
Registrován: čtv 04. srp 2011 12:19:52
Reputace: 0

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od kubisz » ned 06. led 2013 20:16:25

...Co se týče 3G modulu, pokud vím tak 3G jede jen na SIM1 a na SIM2 je jen 2G. Takže pokud chceš rychlej net tak SIMku
ze které chceš tahat data si dej do slotu SIM1...
Mam jako hlavni SIM1 a 3G net bez problemu jede z druhe SIM, takze neni problem...Spis mne dost vadi, ze se neda nastavit u telefonniho cisla natvrdo, ze ktere se bude volat SIM. :no:

Na Alcatel 997D sla nastavit vychozi SIM, ale byl tam i seznam cisel, ktere se vzdy vytocily pres vybranou SIM. Toz tak.


15degren
Stálý androiďák
Příspěvky: 138
Registrován: stř 27. dub 2011 18:14:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duo
Tablet: PB G100

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od 15degren » čtv 10. led 2013 12:17:50

Zdravim. Existuje pro mobil autonabiječka ? Mě žádná USB nabiječka co na jiné smarty co mi na původní LG optimus jela OK, tak nejede na tenhle samsung a ani na žádnou co máme ve firmě...


egroups
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: úte 11. pro 2012 12:11:16
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od egroups » čtv 10. led 2013 13:35:19

Existuje někde nastavení,aby mi mobil zavrněl,když "stistknu" widget apod?U klávesnice mi to jde,ale na home screen ne.Nějak to nemůžu najít.Člověk pak neví,zda má mobil "jen" pauzu nebo už reaguje na stisk.

Uživatelský avatar

ErrorJoe
Stálý androiďák
Příspěvky: 115
Registrován: stř 04. led 2012 16:57:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Moto G
Tablet: Ainol NOVO 7 Venus

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od ErrorJoe » pát 11. led 2013 8:54:55

15degren: autonabíječku jsem taky dloho řešil, nakonec jsem musel koupit origo od Samsungu. I v Sunnysoftu nad tím kroutili hlavou, jak je možné, že to jiná nabíječka (všechny 1A) nenabila. Ale origo mi funguje.


15degren
Stálý androiďák
Příspěvky: 138
Registrován: stř 27. dub 2011 18:14:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duo
Tablet: PB G100

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od 15degren » pát 11. led 2013 16:28:22

Samsung produkuje několik autonabiječek pro různé mobily ale ne přímo pro duos můžeš dát odkaz na tvou ?

Uživatelský avatar

ErrorJoe
Stálý androiďák
Příspěvky: 115
Registrován: stř 04. led 2012 16:57:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Moto G
Tablet: Ainol NOVO 7 Venus

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od ErrorJoe » pát 11. led 2013 16:51:01

Dali mi ji přímo v obchodě výměnou za tu, co mi nefungovala, takže si nejsem úplně stopro jistý. Ale myslím si, že je to tahle: http://www.sunnysoft.cz/zbozi/033PSA-18 ... -wave.html.

Uživatelský avatar

Pette
Androiďák!
Příspěvky: 274
Registrován: úte 11. říj 2011 4:53:54
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: SONY Xperia M4 Aqua Black E2303
Tablet: Samsung Galaxy Tab2 10.1 WiFi P5110 uCM 12.1
Bydliště: City car

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od Pette » ned 13. led 2013 21:22:13

Autonabíječ NOKIA. Fungovala mi s SE X8 a funguje i s Duosem. :yes:
SONY Xperia M4 Aqua Black E2303 - Samsung Galaxy Tab2 10.1 WiFi P5110


egroups
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: úte 11. pro 2012 12:11:16
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od egroups » pon 14. led 2013 7:42:01

V SGS Duos mám SIM 1 T-mobile a SIM2 Vodafone.Telefon se tváří,že je vše OK,nicméně se mnohokrát stane,že když mi přítelkyně pošle SMS na Vodafone (taktéž z SMS),tak buď přijde SMS "smíchaná" s předechozí starší SMS nebo,což je častější,nedojde vůbec a u přítelkyně se jeví stále jako čekající.Nemá někdo podobný problém?

Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy S Duos (S7562) - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host