Samsung Galaxy S Duos (S7562) - Obecná diskuzeSamsung Galaxy S Duos

Odpovědět
Uživatelský avatar

kubisz
Stálý androiďák
Příspěvky: 63
Registrován: čtv 04. srp 2011 12:19:52
Reputace: 0

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od kubisz » pon 14. led 2013 12:16:21

Existuje někde nastavení,aby mi mobil zavrněl,když "stistknu" widget apod?
Myslim, ze v beznem nastaveni je pouze notifikace stisku zvukem a nebo pak grafickym znazornenim, ale vibraci asi ne. Vibrovat po stisku umi ale vetsina klavesnic. Nejaka utilitka by mohla byt i pro stisk obrazovky. Ve starsim androidu to myslim bylo soucasti systemu (napr. tu: http://www.groovypost.com/howto/mobile/ ... n-android/).
...když mi přítelkyně pošle SMS na Vodafone...
Tohle resi myslim OTA update. Problem je pry ve Vodafone kartach. Nekde to tu uz bylo...





pista1
Nové Androidě
Příspěvky: 23
Registrován: úte 25. pro 2012 22:17:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od pista1 » pon 14. led 2013 15:47:17

Bohužel neřeší :(
Nepomohla ani nová VF karta (měl sem ještě Oskara :), ani nejnovější update.
Vysledoval sem však tu věc, že pokud volám já a je signál alespoň na 2 čárky, spojení je v 90% bez problémů.
Ovšem pokud mě někdo prozvoní nebo přijmu hovor a já mu pak do pár minut volám zpět hovor se velmi často nespojí.

Pokud se při volání do 5s neobjeví hláška "podmíněné přesměrování hovorů je zapnuté" hovor típnu a zkusím to znova.
Pokud zas nic tak přepnu na druhou sim, počkám 10s, přepnu zpět, pak se zatím vždycky spojil.

Vše se týká VF simky.


xfrodof
Nové Androidě
Příspěvky: 36
Registrován: ned 19. pro 2010 22:32:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S6 128GB
Bydliště: Brno

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od xfrodof » úte 15. led 2013 20:10:24

ja jsem is koupil nabijecku jakousi uni a funguje, nabijim tim vsechny tel co mam a mel jsem.


xfrodof
Nové Androidě
Příspěvky: 36
Registrován: ned 19. pro 2010 22:32:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S6 128GB
Bydliště: Brno

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od xfrodof » úte 15. led 2013 20:13:20

spis mi poradte jakej drzak do auta si na to poridit ale musi byt otocnej o 180st.


15degren
Stálý androiďák
Příspěvky: 138
Registrován: stř 27. dub 2011 18:14:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duo
Tablet: PB G100

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od 15degren » stř 16. led 2013 0:54:22

Jinak jsem zjistil že pokud mate dvě simky a používáte na jedné internet, tak je nechutně pomalý na 3G a na edge skoro nepoužitelný, pod vypnutí druhé sim se vše dostává do normálnu, ten mobil prostě není doladěnej a ani se nedoladí podle mě je to problém v tom že obě sim používaj stejnou anténu.



osteidl
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: stř 19. led 2011 11:45:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od osteidl » stř 16. led 2013 8:18:15

15degren píše:Jinak jsem zjistil že pokud mate dvě simky a používáte na jedné internet, tak je nechutně pomalý na 3G a na edge skoro nepoužitelný, pod vypnutí druhé sim se vše dostává do normálnu, ten mobil prostě není doladěnej a ani se nedoladí podle mě je to problém v tom že obě sim používaj stejnou anténu.
Mám Duose od začátku kdy přišel do prodeje a tento problém nepozoruji. Rychlost 3G nebo edge je stejná jako na mém původním tel. - Samsung galaxy S.
Jen pro doplnění - Hlavní sim T-mobile, sekundární O2.

Jinak jsem zatím s telefonem spokojený a na výše popisované závady jsem fakt nenarazil.


pista1
Nové Androidě
Příspěvky: 23
Registrován: úte 25. pro 2012 22:17:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od pista1 » stř 16. led 2013 9:36:59

osteidl píše:... a na výše popisované závady jsem fakt nenarazil.
Protože nepoužíváš Vodafone sim ;)


osteidl
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: stř 19. led 2011 11:45:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od osteidl » stř 16. led 2013 10:16:25

pista1 píše:
osteidl píše:... a na výše popisované závady jsem fakt nenarazil.
Protože nepoužíváš Vodafone sim ;)
No právě. To podle mého znamená, že není chyba v telefonu (jedné anténě), ale spíš u operátora.


egroups
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: úte 11. pro 2012 12:11:16
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od egroups » stř 16. led 2013 12:39:03

Poraďte jaké koupit sluchátka,abych mohl poslouchat radio,případně je využít i jako hands free a byly kompatibilní s tímto fonem.Samozřejmě co nejlevnější.


15degren
Stálý androiďák
Příspěvky: 138
Registrován: stř 27. dub 2011 18:14:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duo
Tablet: PB G100

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od 15degren » pát 18. led 2013 9:42:15

osteidl píše:
15degren píše:Jinak jsem zjistil že pokud mate dvě simky a používáte na jedné internet, tak je nechutně pomalý na 3G a na edge skoro nepoužitelný, pod vypnutí druhé sim se vše dostává do normálnu, ten mobil prostě není doladěnej a ani se nedoladí podle mě je to problém v tom že obě sim používaj stejnou anténu.
Mám Duose od začátku kdy přišel do prodeje a tento problém nepozoruji. Rychlost 3G nebo edge je stejná jako na mém původním tel. - Samsung galaxy S.
Jen pro doplnění - Hlavní sim T-mobile, sekundární O2.

Jinak jsem zatím s telefonem spokojený a na výše popisované závady jsem fakt nenarazil.
Mam stejnou kombinaci jen primární je O2 a net taky o2. Zkoušel si použít telefon jako AP a hrát nějakou hru přes notas online ? LoL mě furt odpojovalo a odezva byla několik sekund, po vypnutí tmobile sim byla odezva nepozorovatelná, nic mě neodpojovalo a jelo to Ok i na edge síti.


osteidl
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: stř 19. led 2011 11:45:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od osteidl » pát 18. led 2013 12:44:20

15degren píše:
osteidl píše: Mám Duose od začátku kdy přišel do prodeje a tento problém nepozoruji. Rychlost 3G nebo edge je stejná jako na mém původním tel. - Samsung galaxy S.
Jen pro doplnění - Hlavní sim T-mobile, sekundární O2.

Jinak jsem zatím s telefonem spokojený a na výše popisované závady jsem fakt nenarazil.
Mam stejnou kombinaci jen primární je O2 a net taky o2. Zkoušel si použít telefon jako AP a hrát nějakou hru přes notas online ? LoL mě furt odpojovalo a odezva byla několik sekund, po vypnutí tmobile sim byla odezva nepozorovatelná, nic mě neodpojovalo a jelo to Ok i na edge síti.
Hru jsem nehral, ale cas od casu pres AP surfuju a bez pozorovatelnych problemu...

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
foto1977
Droid
Příspěvky: 1540
Registrován: ned 16. led 2011 20:58:37
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10e
Rom: stock
Bydliště: Matička měst :)

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od foto1977 » pát 18. led 2013 19:44:59

Ahoj potřebuji dostat Duose do původního stavu. Jak nahraji původní ROM?
Momentálně mám ROOT a smazaný apky co nepotřebuju. Zálohu, žádnou nemám.
Moje představa je přes Odin tam nahrát orygo ROM od Samsungu.
Uvažuji správně??? Předem díky za radu M.
Alcatel OTE → Siemens C35i → Nokia 3310 → Nokia 6610 → Nokia E65 → LG OptimusOne → LG Optimus Black → Samsung S Duos → UMI X1 → iOceanX7 → UMI Cross → Zopo 998 → iOceanX7s → One+One 64GB → JIAYU G4S → UMI X3 → JIAYU G4S → Nexus 5 → Xperia Z3C → Huawei Nova → Xperia XZ1C → Samsung S10e


pista1
Nové Androidě
Příspěvky: 23
Registrován: úte 25. pro 2012 22:17:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od pista1 » sob 19. led 2013 0:14:20

Jo stačí flasnout stock, root je fuč a všechno ostatní zůstane.

Jinak teda musím zaklepat ...
Už je to třetí den co přestaly blbnout odchozí hovory na vodafone sim, každý volání se spojí na poprvé.
Přičemž nebyla žádná aktualizace fw, takže museli něco změnit VF na síti. No to je jen dobře :D

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
foto1977
Droid
Příspěvky: 1540
Registrován: ned 16. led 2011 20:58:37
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10e
Rom: stock
Bydliště: Matička měst :)

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od foto1977 » sob 19. led 2013 10:46:28

díky, nevíš kde bych stáhnul tu CZ stock rom? Nějak to na samsung webu nemůžu najít.
Alcatel OTE → Siemens C35i → Nokia 3310 → Nokia 6610 → Nokia E65 → LG OptimusOne → LG Optimus Black → Samsung S Duos → UMI X1 → iOceanX7 → UMI Cross → Zopo 998 → iOceanX7s → One+One 64GB → JIAYU G4S → UMI X3 → JIAYU G4S → Nexus 5 → Xperia Z3C → Huawei Nova → Xperia XZ1C → Samsung S10e

Uživatelský avatar

ricchi
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 09. zář 2010 11:11:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos
Rom: ICS 4.0.4

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od ricchi » sob 19. led 2013 11:38:20

foto1977 píše:díky, nevíš kde bych stáhnul tu CZ stock rom? Nějak to na samsung webu nemůžu najít.
uz jsem to tady psal nekolikrat - http://www.sammobile.com/firmware/ - do pole Search napis s7562 a najdi si fw pro CR
Samsung Galaxy S Duos

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
foto1977
Droid
Příspěvky: 1540
Registrován: ned 16. led 2011 20:58:37
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10e
Rom: stock
Bydliště: Matička měst :)

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od foto1977 » sob 19. led 2013 18:15:44

ricchi: díky, já tam zadával to číslo bez toho "s" na začátku a psalo mi to že nejsou žádné výsledky.
Teď už jsem to našel, ale když dám download tak mi to stažení nenabízí. To se tam musím nějak registrovat nebo dělám něco špatně?
Alcatel OTE → Siemens C35i → Nokia 3310 → Nokia 6610 → Nokia E65 → LG OptimusOne → LG Optimus Black → Samsung S Duos → UMI X1 → iOceanX7 → UMI Cross → Zopo 998 → iOceanX7s → One+One 64GB → JIAYU G4S → UMI X3 → JIAYU G4S → Nexus 5 → Xperia Z3C → Huawei Nova → Xperia XZ1C → Samsung S10e


pista1
Nové Androidě
Příspěvky: 23
Registrován: úte 25. pro 2012 22:17:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od pista1 » sob 19. led 2013 18:22:41

jo musíš bejt reglej.
Tady je link: http://www.hotfile.com/dl/184255673/893 ... L.zip.html

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
foto1977
Droid
Příspěvky: 1540
Registrován: ned 16. led 2011 20:58:37
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10e
Rom: stock
Bydliště: Matička měst :)

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od foto1977 » sob 19. led 2013 18:57:22

Díky už jsem to tam nahodil a OK.
Úspěšně jsem poslal DUOSe do světa a přesedám na čínské dělo UMI X1.
Tak se tu mějte fajn :wave:
Alcatel OTE → Siemens C35i → Nokia 3310 → Nokia 6610 → Nokia E65 → LG OptimusOne → LG Optimus Black → Samsung S Duos → UMI X1 → iOceanX7 → UMI Cross → Zopo 998 → iOceanX7s → One+One 64GB → JIAYU G4S → UMI X3 → JIAYU G4S → Nexus 5 → Xperia Z3C → Huawei Nova → Xperia XZ1C → Samsung S10e


egroups
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: úte 11. pro 2012 12:11:16
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od egroups » úte 22. led 2013 12:59:32

Smazal jsem si jednu ikonu z dolniho radku obrazovky a ted tam nemuzu dostat novou nebo ji alespon vratit.Jak se to dela?Na hlavni obrazovku to jde pretazenim,ale do toho spodniho se mi nedari.


pista1
Nové Androidě
Příspěvky: 23
Registrován: úte 25. pro 2012 22:17:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od pista1 » úte 22. led 2013 16:26:53

Přetáhneš na plochu a z ní pak do spodního řádku. Přímo z aplikací to nejde.


egroups
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: úte 11. pro 2012 12:11:16
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od egroups » stř 23. led 2013 7:17:27

Díky za tip,již je ikona na svém místě.Proč to dělat jednoduše,když to jde složitě:)


klimplos
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: úte 11. pro 2012 13:23:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S DUOS

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od klimplos » pon 28. led 2013 15:47:13

:yes: Ahoj už víte jestli někdo, nějak vyřešil instalaci dat na externí kartu , třeba nějakým ROUTEM, nebo aplikací?? Kua, když už mám konečně androida tak bych si třeba i rád na něm zahrál FIFU 2012 a zároveň mít třeba navigaci TOM TOM jestli už teda nechci příliž, :evil: To je demence ten s DUOS :(

Uživatelský avatar

luban
Stálý androiďák
Příspěvky: 89
Registrován: čtv 21. říj 2010 9:59:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Alcatel One Touch POP 2

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od luban » pon 28. led 2013 19:01:32

Tomtom se instaluje do uloziste (cca 14MB) ale mapy jsou na karte a chodi to bez problemu, ja mam celou evropu (3,5 GB) na karte a funguje to v pohode. No a na ostatni aplikace mi uz pak tech 1,7 GB staci ;) ;)
* Samsung Galaxy S Duos S7562 + ROOT*, V zaloze: * Vodafone 845 - Android 2.3.7 - CM 7.1 *


egroups
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: úte 11. pro 2012 12:11:16
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od egroups » pát 01. úno 2013 8:58:54

Používáte někdo nějakou alternativní aplikaci pro focení,než je ta předinstalovaná?Zdá se mi,že ta originální děsně blbě zaostřuje a rukama to není.Stará Nokia se symbianem mi teda dělala mnohem ostřejší fotky a to měla menší rozlišení.
A co se týká alternativ,asi nebude žádná alternativa na SMS a Telefon,protože je to duální.Nebo se mýlím?
A ještě jeden dotaz,po počátečních experimentech s instalováním a odinstalováváním různých app se telefon samozřejmě začal zadrhávat.Ale nedaří se mi najít aplikaci,která by mi ukazovala,co mi tak vytěžuje procesor,něco jako příkaz top v Linuxu.Nevíte o něčem vhodném,čím by se dalo vysledovat,která ludra ho tak zaměstnává?


0l0
Nové Androidě
Příspěvky: 37
Registrován: čtv 02. čer 2011 12:30:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od 0l0 » pát 01. úno 2013 10:39:10

klimplos píše::yes: Ahoj už víte jestli někdo, nějak vyřešil instalaci dat na externí kartu , třeba nějakým ROUTEM, nebo aplikací??
1. Root telefonu (myslim si ze na to tu je extra vlakno)
2. Vytvor si dostatocnu velku EXT2 particiu cez custom recovery na SD karte (tento krok mozes preskocit a presuvat apps priamo na default
FAT particiu SD karty )
3. nainstaluj si aplikaciu Link2SD
4. spust ju a nastav si aby ti vsetky instalovane aplikacie hned linkovalo na SD kartu (ak si si vytvoril EXT2 particiu tak tam)
- toto si nemusis nastavit ale aplikacia sa ti prv nainstaluje do internej pamate a potom ju budes musiet v Link2SD manualne presunut na SD kartu)

Funguje spolahlivo + cez Link2SD si mozes odstranit aj sytemove aplikacie od Samsungu, ktore nepouzivas ;-)
LG P500 - Cyanogenmod 9 - Hephappy build: CM 9.1.5 (GENETICS) / Samsung Galaxy S Duos

Uživatelský avatar

nicanikdo
Stálý androiďák
Příspěvky: 168
Registrován: sob 29. led 2011 12:06:07
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Max 64GB Stock ROM
Mobil 2 / ROM: Firemní huhlavej... nikdy více
Twitter: Mám
Tablet: Nějaký acer
Tablet 2 / ROM: Firemní acer
Kontaktovat uživatele:

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od nicanikdo » pon 04. úno 2013 9:33:44

já vím, že tady není bazar:)

http://aukro.cz/show_item.php?item=3003043461
Když se nehrabu v telefonu, nepracuju či nefotím zakázky fotím si pro radost:)
http://rkutej.com/

Uživatelský avatar

TommyTS
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: ned 15. srp 2010 15:08:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 10

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od TommyTS » pon 04. úno 2013 17:54:31

To máš pravdu. Bazar je tady :arrow: http://bazar.androidforum.cz/
Nokia 3510i, Motorola E398, Sony Ericsson K550i, LG KC550, Nokia 6500 Slide, Nokia N79, Nokia 5800XM, HTC Desire, LG Optimus Black, Sony Ericsson Xperia Arc S, Samsung Galaxy S Duos, Nokia Lumia 820, LG G2, Nexus 5X, iPhone 7,Honor 10

EIN WEG, EIN ZIEL, EIN MOTIV!


15degren
Stálý androiďák
Příspěvky: 138
Registrován: stř 27. dub 2011 18:14:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duo
Tablet: PB G100

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od 15degren » úte 05. úno 2013 17:30:06

tak za 14 dni dostanem fazoli :-) Jsem zvedav. pouzivam droida dlouho a zatim vsechny upgrade me nastvali....


klimplos
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: úte 11. pro 2012 13:23:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S DUOS

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od klimplos » stř 06. úno 2013 7:06:58

Jak to víš? Třeba na samsungmania ani zmíňka. Tak snad to bude šlapat dobře. Jinak z BADA OS jsem byl už zvyklí že ze slíbeného měsíce bylo půl roku jak nic.

Uživatelský avatar

nicanikdo
Stálý androiďák
Příspěvky: 168
Registrován: sob 29. led 2011 12:06:07
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Max 64GB Stock ROM
Mobil 2 / ROM: Firemní huhlavej... nikdy více
Twitter: Mám
Tablet: Nějaký acer
Tablet 2 / ROM: Firemní acer
Kontaktovat uživatele:

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od nicanikdo » úte 12. úno 2013 1:30:46

Tak přátelé já mizim, duos je prodanej, místo něho přijde made in čajna :)
Když se nehrabu v telefonu, nepracuju či nefotím zakázky fotím si pro radost:)
http://rkutej.com/

Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy S Duos (S7562) - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti