Samsung Galaxy S Duos (S7562) - Obecná diskuzeSamsung Galaxy S Duos

Odpovědět

Archen
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: stř 13. úno 2013 19:54:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od Archen » stř 13. úno 2013 19:59:31

Tak jsem upgradoval ze Y Duos na S Duos a ztím téměř spokojenost... bohužel mě trápí přehrávání muziky. Jak dodáváný přehrávač, tak Mort Player se při přehrávání sekají vždy tak na čtvrt až půl vteřiny. Občas 5x v jedné písničce občas přehraje třeba 5 písniček bez cuknutí. Má někdo podobný problém, popř, popdařilo se už někomu tento problém vyřešit?
Díky





osteidl
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: stř 19. led 2011 11:45:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od osteidl » čtv 14. úno 2013 10:09:27

Archen píše:Tak jsem upgradoval ze Y Duos na S Duos a ztím téměř spokojenost... bohužel mě trápí přehrávání muziky. Jak dodáváný přehrávač, tak Mort Player se při přehrávání sekají vždy tak na čtvrt až půl vteřiny. Občas 5x v jedné písničce občas přehraje třeba 5 písniček bez cuknutí. Má někdo podobný problém, popř, popdařilo se už někomu tento problém vyřešit?
Díky
Jo, obcas se mi stane, ze pisnicka prestane na pul vteriny hrat a pak dal pokracuje, ale neni to tak casto jak popisujes ty. Doufam, ze se toto vyresi aktualizaci na novy android.


Archen
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: stř 13. úno 2013 19:54:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od Archen » čtv 14. úno 2013 13:32:55

osteidl píše:
Archen píše:Tak jsem upgradoval ze Y Duos na S Duos a ztím téměř spokojenost... bohužel mě trápí přehrávání muziky. Jak dodáváný přehrávač, tak Mort Player se při přehrávání sekají vždy tak na čtvrt až půl vteřiny. Občas 5x v jedné písničce občas přehraje třeba 5 písniček bez cuknutí. Má někdo podobný problém, popř, popdařilo se už někomu tento problém vyřešit?
Díky
Jo, obcas se mi stane, ze pisnicka prestane na pul vteriny hrat a pak dal pokracuje, ale neni to tak casto jak popisujes ty. Doufam, ze se toto vyresi aktualizaci na novy android.
Včera jsem zformatoval celou Sd kartu, nakopíroval data a zkoušel rychlost kopírování z karty do interní pamĕti. 100MB trvali 11 vteřin. Takže rychlost karty vypadá v pohodĕ Dočetl jsem se, že problém může být v procesoru, který si nastavuje dynamicky takt podle vytížení. Zvýšit minimální frekvenci sice lze, ale je třeba telefon rootnout a to se mi moc nechce.

Uživatelský avatar

luban
Stálý androiďák
Příspěvky: 89
Registrován: čtv 21. říj 2010 9:59:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Alcatel One Touch POP 2

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od luban » čtv 14. úno 2013 13:56:52

Postav se k tomu jako chlap a rootni to :DD :DD :lol: :lol:
* Samsung Galaxy S Duos S7562 + ROOT*, V zaloze: * Vodafone 845 - Android 2.3.7 - CM 7.1 *


Archen
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: stř 13. úno 2013 19:54:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od Archen » čtv 14. úno 2013 14:59:21

luban píše:Postav se k tomu jako chlap a rootni to :DD :DD :lol: :lol:
Ještĕ tak týden se s tím budu rozčilovat, zkoušet kde co. Pak vymĕknu a půjdu do toho. :-)



xfrodof
Nové Androidě
Příspěvky: 36
Registrován: ned 19. pro 2010 22:32:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S6 128GB
Bydliště: Brno

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od xfrodof » čtv 14. úno 2013 17:44:03

Ma uz nekdo fazolku??? A mam jeste jeden dotaz, da se nastavit interval mezi zadavanim dvou ruznych pismen pod jednou klavesnici, me prijde ze je tam docela dlouhej.

Uživatelský avatar

luban
Stálý androiďák
Příspěvky: 89
Registrován: čtv 21. říj 2010 9:59:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Alcatel One Touch POP 2

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od luban » čtv 14. úno 2013 20:52:33

Fazolky jsem mel uz minuly tyden :shock: k obedu, byli vyborny :D :lol: . Teda ja dneska zase perlim ;) Sleduj tyhle stranky, tam jsou vzdy nejnovejsi verze firmware: http://www.sammobile.com/firmware/ . Jinak s tou klavesnici tak to nastaveni tam asi neni, ja pouzivam Smart keyboard pro ( https://play.google.com/store/apps/deta ... eyboardpro ), coz je super klavesnicka s mnoha moznostmi a tohle nastaveni tam take neni a nepamatuji si, ze bych to kdy nekde videl (coz samozrejme neznamena, ze to jinde neni ;) , mozna jsem to proste jen nikdy nepotreboval ;) ).
* Samsung Galaxy S Duos S7562 + ROOT*, V zaloze: * Vodafone 845 - Android 2.3.7 - CM 7.1 *


15degren
Stálý androiďák
Příspěvky: 138
Registrován: stř 27. dub 2011 18:14:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duo
Tablet: PB G100

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od 15degren » pát 15. úno 2013 16:46:05

upgrade ma vyjít 18. února, jestli máte někdo zájem prodám duose za 4000 tisíce, je kupován v listopadu, lechce opotřebovaný kryt baterie. Jinak obrazovka bez škrábance.
Příští týden by měl příjít tenhle mazlík http://aukro.cz/lenovo-a-660-odolny-ip- ... 27925.html
Za ty prachy mnohem lepší než duos :-)

Uživatelský avatar

nicanikdo
Stálý androiďák
Příspěvky: 168
Registrován: sob 29. led 2011 12:06:07
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Max 64GB Stock ROM
Mobil 2 / ROM: Firemní huhlavej... nikdy více
Twitter: Mám
Tablet: Nějaký acer
Tablet 2 / ROM: Firemní acer
Kontaktovat uživatele:

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od nicanikdo » ned 17. úno 2013 0:09:57

tak čest práci pánové duos je prodanej, místo něj je na stole čajna foun Jiayu G3:)
Když se nehrabu v telefonu, nepracuju či nefotím zakázky fotím si pro radost:)
http://rkutej.com/


klimplos
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: úte 11. pro 2012 13:23:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S DUOS

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od klimplos » pon 18. úno 2013 12:13:02

4 : 15degren jestli seš nějaká vědma tak asi nic moc protože po aktualizaci ani památky. :no:

4 : nicanikdo díky za info budem na to po večerch myslet. :)


allfa
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: ned 19. čer 2011 11:42:12
Reputace: 0

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od allfa » pon 18. úno 2013 13:23:44

18. února je každej rok


15degren
Stálý androiďák
Příspěvky: 138
Registrován: stř 27. dub 2011 18:14:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duo
Tablet: PB G100

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od 15degren » pon 18. úno 2013 17:14:02

Nejsem vědmák na 18 února je ohlášen upgrade galaxy advance na fazolkoví android, po advanc, se skrýva i galaxy duos, takže vydrž prosím do konce týdne věřím že zklamán nebudeš, pokud pro náš region nebudou nějaké vyjímky a to by aspon u mě být neměli nemam brandovaný kus. Ale být tebou moc si od toho neslibuju, prošel jsem si už mnohem čekání na nový OS pro androida a zatím jsem byl vždy zklamán a to že velmi !


klimplos
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: úte 11. pro 2012 13:23:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S DUOS

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od klimplos » pon 18. úno 2013 20:21:49

No mĕ to povidej. Já přešel jednou z BADY 1.2 na verzi 2.0 a to byl teprv horor. Tak snad to bude už brzy a bude to dobré.


Ej752
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pon 18. úno 2013 22:54:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy S Duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od Ej752 » stř 20. úno 2013 10:55:46

V tomto fóru je zmíněno, že nelze natvrdo přiřadit kontaktu z jaké SIM bude volat. Příjde mi to velmi nepraktické, protože když mám zapnutou např. služební SIM a volá mi někdo na soukromou SIM, automaticky je soukromá primární (obě jsou online), proč to sakra nefunguje automaticky obráceně ? :? Netušíte zda toto nastevení bude součástí očekávané aktualizace ?

Uživatelský avatar

TommyTS
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: ned 15. srp 2010 15:08:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 10

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od TommyTS » pát 22. úno 2013 15:36:16

Archen píše:Tak jsem upgradoval ze Y Duos na S Duos a ztím téměř spokojenost... bohužel mě trápí přehrávání muziky. Jak dodáváný přehrávač, tak Mort Player se při přehrávání sekají vždy tak na čtvrt až půl vteřiny. Občas 5x v jedné písničce občas přehraje třeba 5 písniček bez cuknutí. Má někdo podobný problém, popř, popdařilo se už někomu tento problém vyřešit?
Díky
S tímhle se taky občas setkávám. Používám ale MusicPlayerPro. Zjistil jsem, že se tomu dá většinou předejít odstraněním aplikací z historie, po podržení home button.
S tímhle problémem jsem se taky setkal i mojí bývalé Xperie Arc S.
Nokia 3510i, Motorola E398, Sony Ericsson K550i, LG KC550, Nokia 6500 Slide, Nokia N79, Nokia 5800XM, HTC Desire, LG Optimus Black, Sony Ericsson Xperia Arc S, Samsung Galaxy S Duos, Nokia Lumia 820, LG G2, Nexus 5X, iPhone 7,Honor 10

EIN WEG, EIN ZIEL, EIN MOTIV!


Archen
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: stř 13. úno 2013 19:54:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od Archen » pát 22. úno 2013 18:02:49

TommyTS píše:
Archen píše:Tak jsem upgradoval ze Y Duos na S Duos a ztím téměř spokojenost... bohužel mě trápí přehrávání muziky. Jak dodáváný přehrávač, tak Mort Player se při přehrávání sekají vždy tak na čtvrt až půl vteřiny. Občas 5x v jedné písničce občas přehraje třeba 5 písniček bez cuknutí. Má někdo podobný problém, popř, popdařilo se už někomu tento problém vyřešit?
Díky
S tímhle se taky občas setkávám. Používám ale MusicPlayerPro. Zjistil jsem, že se tomu dá většinou předejít odstraněním aplikací z historie, po podržení home button.
S tímhle problémem jsem se taky setkal i mojí bývalé Xperie Arc S.
Díky, vyzkouším ... a jestli to bude fungovat, tak to teda bude voodoo na maximum :D


pista1
Nové Androidě
Příspěvky: 23
Registrován: úte 25. pro 2012 22:17:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od pista1 » pát 22. úno 2013 22:52:51

Zajímavý je že se přehrávání seká (default player i winamp) jen když se přehrává přes drátový sluchátka.
V autě přes BT rádio, nebo A2DP reciever se mě neseknula mp3 ani jednou.


klimplos
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: úte 11. pro 2012 13:23:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S DUOS

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od klimplos » pon 25. úno 2013 7:48:38

To stím nesekáním hudby pokud nejsou zapojeny sluchátka potrvrzuji též. Jel jsem v čera z hor a rozbilo se mi autorádio. Pustil jsem si hudbu z mobilu bez sluchátek. (zvuk sice trochu ubohej ale co :lol: ) no, ale to hlavní je ,že mi asi po půl hodině hraní x písniček po sobě došlo , že se mi to ani jednou neseklo. pak jsem zkusil sluchátka a šup asi po minutě max dvou minutách pravidelně na vteřinu zásek :roll: Akorát mi nejde na rozum jak takovou chybu můžou způsobovat pitomá schluchátka.


osteidl
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: stř 19. led 2011 11:45:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od osteidl » stř 27. úno 2013 21:40:12

klimplos píše:To stím nesekáním hudby pokud nejsou zapojeny sluchátka potrvrzuji též. Jel jsem v čera z hor a rozbilo se mi autorádio. Pustil jsem si hudbu z mobilu bez sluchátek. (zvuk sice trochu ubohej ale co :lol: ) no, ale to hlavní je ,že mi asi po půl hodině hraní x písniček po sobě došlo , že se mi to ani jednou neseklo. pak jsem zkusil sluchátka a šup asi po minutě max dvou minutách pravidelně na vteřinu zásek :roll: Akorát mi nejde na rozum jak takovou chybu můžou způsobovat pitomá schluchátka.
Tak problém, zdá-se, vyřešen. Zapátral jsem na netu po fórech a řešení je tento přehrávač. Odzkoušeno 1h v kuse bez záseku. Přehrávač docela povedený, hlavně načtení textu písně a stažení obrázku interpreta do pozadí je docela fajn.

https://play.google.com/store/apps/deta ... tpod&hl=en

Zkuste taky a dejte vědět.


klimplos
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: úte 11. pro 2012 13:23:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S DUOS

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od klimplos » čtv 28. úno 2013 21:27:00

Díky za typ. 20 minut se sluchátkama a ani jeden zásek. Stihl jsem cca 6-8 písniček. Jednim tapnutim mi to načetlo všechny mp3 v telefonu a samo roztřídilo, z netu stáhlo obrázky k album a hodilo na pozadí. Konečnĕ můžu odškrtout další nefunkční vĕc z Duosu paráda.


Archen
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: stř 13. úno 2013 19:54:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od Archen » pát 01. bře 2013 12:56:59

Tak s TTpodem je přerávání hudby naprosto bez problémů. Díky


mouseman.bast
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: pon 04. bře 2013 10:08:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od mouseman.bast » pon 04. bře 2013 11:35:04

Tak s TTPodem se mi hudba take netrha, ale obcas se stane, ze se samovolne zapne (nejlepsi to bylo, kdyz jsem nechal telefon lezet v kancelari, kde byli kolegove, a on zacal nahlas hrat) - uz to udelal asi 4x za 4 dny.

Uživatelský avatar

luban
Stálý androiďák
Příspěvky: 89
Registrován: čtv 21. říj 2010 9:59:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Alcatel One Touch POP 2

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od luban » pon 04. bře 2013 21:17:07

mouseman.bast - normalne bych se tvemu prispevku zasmal, ale nesmeju se, pac vim, ze tomu tak je. Stava se mi to take, dnes to bylo ale zrovna celkem povedene. Pripojil jsem telefon v aute pres Aux abych si pustil hudbu z mobilu. No a vysledek byl takovy, ze jsem pripojil konektor a sam od sebe se spustil prehravac, tak jsem to mel zjednoduseny, takovy zautomatizovany :D . Jo jo, chytry telefon je holt nekdy vic chytry nez by jsme chteli :lol:
* Samsung Galaxy S Duos S7562 + ROOT*, V zaloze: * Vodafone 845 - Android 2.3.7 - CM 7.1 *


klimplos
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: úte 11. pro 2012 13:23:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S DUOS

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od klimplos » čtv 07. bře 2013 10:39:55

Tak zase abychom někoho neodradili, já si na ten program nemůžu v žádném směru stěžovat. A můžu se zaručit, že můj telefon si určitě sám od sebe hudbu ve volném čase nepouští :lol:


allfa
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: ned 19. čer 2011 11:42:12
Reputace: 0

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od allfa » čtv 07. bře 2013 11:40:11

Kdoví co všechno pouští. Když jsem se podíval na práva aplikace,tak mě hned přešla chuť.


brumiik
Nové Androidě
Příspěvky: 33
Registrován: ned 01. led 2012 22:24:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Evo 3D

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od brumiik » sob 09. bře 2013 20:46:54

Zdravím, pročítal jsem si diskuzi k mobilu, abych zjistil jake má nedostatky. Chci se jen ujistit, že jsem vše pochopil správně.
Stále nejde instalovat aplikace na paměťovku? Pokud ne tak mohu instalovat aplikace do velikosti 1,4 Gb a následně je přesunout na paměťovou kartu?
Další věc která mě zajíma je jestli má telefon problém s Vodafone? Někdo tu řešil, že nepřicházi SMS na Vodafone.

Já osobně vlastním Samsung Galaxy Ace Duos, ale jen z toho důvodu, že potřebuji mít vždy u sebe 2 simkarty a rád bych telefon vyměnil za "hezčí" "prestyžnější" kvůli svému povolání, proto chci vědět zda se mi to vůbec vyplatí.

Děkuji za odpověď a jakoukoliv radu, která příjde vhod. ;) :)
HTC EVO 3D

Uživatelský avatar

luban
Stálý androiďák
Příspěvky: 89
Registrován: čtv 21. říj 2010 9:59:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Alcatel One Touch POP 2

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od luban » sob 09. bře 2013 23:36:51

Problem s Vodafone kartou je vyresen, v posledni verzi FW to uz chodi bez problemu. Na kartu instalovat nejde, a ani po nainstalovani nejde apka presunout takze mas opravdu pouze 1.7GB vnitrni pameti na aplikace.
Ja porad nechapu, co tam vsichni rvete za aplikace ze potrebujete vic mista. Ja mam v tuto chvili nainstalovanych cca 130 aplikaci a porad jeste nemam zaplnenou vnitrni pamet. A co se tyce nejvetsiho zrouta pameti - navigace - tak ty uz jdou bez problemu nainstalovat s mapami na kartu. V soucasne dobe takto funguje iGo, TomTom a nove i posledni verze Sygicu, dale take napriklad Locus, takze s tim nevidim problem.
* Samsung Galaxy S Duos S7562 + ROOT*, V zaloze: * Vodafone 845 - Android 2.3.7 - CM 7.1 *


brumiik
Nové Androidě
Příspěvky: 33
Registrován: ned 01. led 2012 22:24:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Evo 3D

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od brumiik » ned 10. bře 2013 10:14:44

Děkuju za odpověd. Celkově si myslím, že 1,7 Gb na aplikace bude stačit, protože na mobilu nepotřebuju mít hry apod. Na odreagování mam Nexus 7.
To znamená, že by neměl být problém s úložištěm, protože na něm potřebuji mít pouze PoweAMP, business calendar a dále jen nějaké zpravodajské aplikace, které nezabírají mnoho paměti a pokud už není problém s Vodafone tak už by mi nemělo nic bránit.
HTC EVO 3D


xfrodof
Nové Androidě
Příspěvky: 36
Registrován: ned 19. pro 2010 22:32:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S6 128GB
Bydliště: Brno

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od xfrodof » ned 10. bře 2013 13:01:10

Ahojte, tak co mate uz nekdo fazolku v telefonu??? Ja na ni porad cekam a jsem zvedavej kdy se dockam.


trul
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: stř 13. bře 2013 9:24:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy s duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od trul » stř 13. bře 2013 9:31:58

Ahoj, kdysi se tu řešil problém a někde ještě řeší, že samsung galaxy nemá notifikační diody na upozornění při příjmu SMS nebo zmeškaného hovoru. Problém vyřešen, stačí ROOT telefonu a stažení aplikace LG notifications. Sice je aplikace určena pro jiný telefon, ale na mém samsungu funguje bez problému a se 100% spokojeností. 8-)

Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy S Duos (S7562) - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host