Samsung Galaxy S Duos (S7562) - Obecná diskuzeSamsung Galaxy S Duos

Odpovědět
Uživatelský avatar

luban
Stálý androiďák
Příspěvky: 89
Registrován: čtv 21. říj 2010 9:59:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Alcatel One Touch POP 2

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od luban » stř 13. bře 2013 10:57:58

Takovychto aplikaci je k mani mraky, taze nic noveho pod sluncem. Ja osobne to nepovazuju za nejlepsi, ale treba to nekomu pomuze.


* Samsung Galaxy S Duos S7562 + ROOT*, V zaloze: * Vodafone 845 - Android 2.3.7 - CM 7.1 *



medwet
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: čtv 28. úno 2013 15:29:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od medwet » pát 15. bře 2013 14:50:48

Notifikační diodu jsem taky těžce postrádal. Nakonec jsem si stáhnul Missed Reminder v 0.9.5, ve kterém se nechají nastavit různé notifikace pro jednotlivé zmeškané události (volání, SMS, MMS, ...). Upozornění jde nastavit pomocí tónů, různých vibrací, rozsvícením displeje a dá se nastavit i frekvence a počet opakování jednotlivých upozornění. Aplikace vcelku vyhovuje, ale dioda je dioada, no nic no, co se dá dělat :|
Jen se mi tahle aplikace sama nikdy nespustí po restartu telefonu, ačkoli mám zatrženo, že se spouštět automaticky má, takže je potřeba na to při restartu myslet a spustit ji pak ručně. Ale zas tak často nerestartuju...


jan.pruha
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: sob 16. úno 2013 11:48:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od jan.pruha » pát 15. bře 2013 15:53:22

Ahoj, mohl bys prosím poslat přesný link na ten reminder. Play jich nabízí spoustu. Pár jsem jich vyzkoušel, ale žádný pořádně nefungoval. Jeden mi dokonce začal telefon restartovat. Telefon nechci rootovat (zatím :D ). Díky.


klimplos
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: úte 11. pro 2012 13:23:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S DUOS

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od klimplos » stř 27. bře 2013 12:39:24

:evil: Pomalu přestávám věřit na ofiko fazole pro Duos.


medwet
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: čtv 28. úno 2013 15:29:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od medwet » stř 27. bře 2013 13:46:39

jan.pruha píše:Ahoj, mohl bys prosím poslat přesný link na ten reminder. Play jich nabízí spoustu. Pár jsem jich vyzkoušel, ale žádný pořádně nefungoval. Jeden mi dokonce začal telefon restartovat. Telefon nechci rootovat (zatím :D ). Díky.
Na Play snad ani ke stažení není, link na něj je zde: https://launchpad.net/missed-reminder/+download



jan.pruha
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: sob 16. úno 2013 11:48:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od jan.pruha » čtv 28. bře 2013 15:27:12

medwet píše:Na Play snad ani ke stažení není, link na něj je zde: https://launchpad.net/missed-reminder/+download
Díky. Zdá se, že funguje sqěle :-).


iglauer
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: stř 03. dub 2013 19:47:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od iglauer » stř 03. dub 2013 19:49:04

Lze sehnat silnější baterku? Nějak to nemohu objevit zda existuje. DIk
Naposledy upravil(a) iglauer dne stř 03. dub 2013 19:51:00, celkem upraveno 1 x.


iglauer
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: stř 03. dub 2013 19:47:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od iglauer » stř 03. dub 2013 19:49:31

zdar, tuší někdo kdy bude aktualizace na 4.1.?


trul
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: stř 13. bře 2013 9:24:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy s duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od trul » čtv 04. dub 2013 15:57:36

Stáhněte si aplikaci LG notifications a tlačítko zpět a nastavení na vašem telefon začne blikat jako notifikační dioda při zmeškaných událostí. Nutnost mít Root telefonu. Dá se nastavit délka blikání a doba a na jakékoliv události. :rtfm:


iglauer
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: stř 03. dub 2013 19:47:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od iglauer » čtv 04. dub 2013 16:04:31

ale bliká celý displej

Uživatelský avatar

luban
Stálý androiďák
Příspěvky: 89
Registrován: čtv 21. říj 2010 9:59:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Alcatel One Touch POP 2

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od luban » pát 05. dub 2013 10:51:07

aneb blika cela rodina :DD ;)
silnejsi baterie treba tady : http://shop.akustart.cz/energizer/energ ... premium-86 ta uz by mohla neco vydrzet ne ???
Android Jelly Bean treba tady: http://www.zdrava-strava.eutrends.info/fazole.html kdyz fazole, tak pro vsechny :DD

Omlouvam se, ale uz jsem si proste nemohl pomoci, uz je sice 5.4. ale tak je to trochu zpetne no :DD :D , venku hnusne, 4.1 v nedohlednu, tak at nam to tu trochu zije ;)
* Samsung Galaxy S Duos S7562 + ROOT*, V zaloze: * Vodafone 845 - Android 2.3.7 - CM 7.1 *


klimplos
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: úte 11. pro 2012 13:23:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S DUOS

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od klimplos » pát 05. dub 2013 11:05:04

Víte proč jsem odešel od Samsung Wave s OS BADA ?................protože na něj nedělali a už ani neudělají Upgrade FW

A víte proč jsem si koupil Samsung Duos??....................protože jsem asi úplnej kretén :lol: :cry:


iglauer
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: stř 03. dub 2013 19:47:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od iglauer » pát 05. dub 2013 16:55:25

nelíbí? :)
A do čehos bys šel aktuálně.. do Grandu, či něčeho jiného než Sam.


15degren
Stálý androiďák
Příspěvky: 138
Registrován: stř 27. dub 2011 18:14:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duo
Tablet: PB G100

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od 15degren » čtv 11. dub 2013 8:13:19

Ahoj měl jsem mobil od LG a Samsungu. LG má příšernou SW podporu, na svou dobu to ale nebyl špatný mobil (optimus one) ale celkvě stojí výrobce za prd. Samsung má lepší zpracování, ale u duose je SW též na štíru.... Dnes bych osobně zkusil jít do mobilu (dual sim) Prestigio MultiPhone 4500 DUO, Má 2X1,2 GHz 1 GB RAm velký IPS display.... docela dnes lituju že jsem si duose samsunga koupil a nepočkal dva měsíce.... na druhou stranu na jednojádro není vůbec pomalí. Kdyby ho někdo chtěl prodám za trojku ale mam prasklé sklo v levém dolním rohu, prasklina nemá na funkci vliv na dotek cítit není a nezasahuje do panelu, netušim proč to prasklo jednou jsem to vyndal z kapsy a bylo to ruplé....

Uživatelský avatar

Ukrutor
Stálý androiďák
Příspěvky: 123
Registrován: úte 10. dub 2012 9:56:28
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 8
Mobil 2 / ROM: S8+
Tablet: Note 10.1

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od Ukrutor » ned 14. dub 2013 10:04:01

Poradte....Je to cca mesic co si zena poridila Duose, protoze uz ji nebavilo porad tahat dva telefony. Kdyz dorazil domu, byl sem vcelku prekvapenej jak slape s ohledem na hardware ( sam mam Note 2, takze su zvyklej na sviznost). Ovsem nyni, je to hruza, telefon je neuveritelne pomalej, reakce na vse s velkou prodlevou.... Pritom zadny aplikace navic se neinstalovali, zena z nej pouze telefonuje, max sem tam mrkne na Facebook a nebo na net. Jediny co sem ji stim udelal je to, ze sem pres original spravce souboru odinstaloval nebo zakazal aplikace, ktere nepotrebuje jako mapy a pod. Kde muze byt pricina takovyho zasekani?
Kolik třešní, tolik višní !


0l0
Nové Androidě
Příspěvky: 37
Registrován: čtv 02. čer 2011 12:30:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od 0l0 » pon 15. dub 2013 8:06:29

Ja odporucam root telefonu, nainstalovat Link2SD a pomocou neho odinstalovat vsetok nepotrebny softwere od samusungu.
Cez Link2SD popresuvat user aplikacie na kartu.
Mne takto telefon funguje svizne.
LG P500 - Cyanogenmod 9 - Hephappy build: CM 9.1.5 (GENETICS) / Samsung Galaxy S Duos


lahr
Stálý androiďák
Příspěvky: 84
Registrován: pát 20. led 2012 6:33:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 7 a Honor 6

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od lahr » pon 22. dub 2013 10:47:04

Posledních 14dní se potýkám s problémem, že mi po cca 30-60 vteřinách hovoru začně značně zkreslovat zvuk protistrany, až do té míry, že druhé straně nerozumím, pak stačí zavěsit a zavolat znovu a už to funguje OK. Děje se to náhodně na obou SIM, netušíte někdo jak toto opravit?


15degren
Stálý androiďák
Příspěvky: 138
Registrován: stř 27. dub 2011 18:14:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duo
Tablet: PB G100

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od 15degren » pon 22. dub 2013 18:57:48

Jo tento mobil to dělá často doporučuju toto :
http://www.kaiserservis.cz/sluzby/sber- ... 3godrWUA5w


lahr
Stálý androiďák
Příspěvky: 84
Registrován: pát 20. led 2012 6:33:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 7 a Honor 6

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od lahr » pon 22. dub 2013 19:04:23

15degren: To jsi mi teda poradil, hele pošli je sem a za 4tKč si ho můžou odvést :lol: ...... :mrgreen: Ale jinak taky směřuji k Prestigio 4500T :yes:
Naposledy upravil(a) lahr dne čtv 25. dub 2013 6:02:09, celkem upraveno 1 x.


egroups
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: úte 11. pro 2012 12:11:16
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od egroups » stř 24. dub 2013 10:10:51

Používáte někdo nějakou alternativu na FM Radio (ne internetové,ale klasické),která by fungovala na tomto mobilu?

Zatím jsem našel jen toto,ale furt nic moc:
https://play.google.com/store/apps/deta ... ZtdHdvbyJd

Bohužel se ukázalo,že to po chvilce hraní spadne,takže bude uninstal i tohohle.


HANScz
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pát 26. dub 2013 19:59:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od HANScz » pát 26. dub 2013 20:07:03

Chtěl bych se zeptat jestli se někdo ze zdejších uživatelů duosu setkal s tím že po smazání protokolů hovorů je u ikony pro hovory stále kolečko s počtem událostí a nejde odstranit,
pořád nemůžu přijít na to jak se toho zbavit,objevilo se mi to hned když byl telefon nový když jsem měl zmeškaný hovor,pak jsem vymazal kde co ale ta jednička v kolečku u ikony hovoru už zůstala a nejde se toho zbavit....myslel že pomůže nějaká aktualizace,zrovna jsem nainstaloval nejnovější aktualizaci a je to tam stále,žádná změna... :x


Archen
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: stř 13. úno 2013 19:54:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od Archen » úte 30. dub 2013 5:30:05

HANScz píše:Chtěl bych se zeptat jestli se někdo ze zdejších uživatelů duosu setkal s tím že po smazání protokolů hovorů je u ikony pro hovory stále kolečko s počtem událostí a nejde odstranit,
pořád nemůžu přijít na to jak se toho zbavit,objevilo se mi to hned když byl telefon nový když jsem měl zmeškaný hovor,pak jsem vymazal kde co ale ta jednička v kolečku u ikony hovoru už zůstala a nejde se toho zbavit....myslel že pomůže nějaká aktualizace,zrovna jsem nainstaloval nejnovější aktualizaci a je to tam stále,žádná změna... :x
Tady nejspíš aktualizaca nepomůže. To bude spíš chyba nĕakého indexového souboru, takže se obává, že pomůže jen reinstalace. :-(


allfa
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: ned 19. čer 2011 11:42:12
Reputace: 0

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od allfa » úte 30. dub 2013 6:11:27

JJ,taky jsem to měl. Záloha a obnovení továrního nastavení. Jinak nic nepomohlo a ta jednička mé sr*la.

Odesláno z mého GT-S7562    


pesoo
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: stř 12. pro 2012 8:46:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S Duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od pesoo » úte 30. dub 2013 7:40:41

Taky jsem to mel a zbavil jsem se toho smazanim data aplikace ale uz si nevzpomenu co to bylo, bohuzel...


Yco
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: pon 06. kvě 2013 8:09:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD - Android 4.4.4 - cm-11-20140916

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od Yco » úte 07. kvě 2013 18:18:30

Ahojte,

brat kúpil z Číny telefón:

Kód: Vybrat vše

http://www.aliexpress.com/item/Original-1-1-GT-S7562-Android-Phone-GPS-WIFI-Google-Map-Dual-SIM-Card4-0-HD/836108314.html
Zdá sa, že je to nejaká kópia Samsung Galaxy S Duos.

Telefón ma neuveriteľne dlhé odozvy. Nedá sa prijať a odmietnuť hovor. Máte ktosi skúsenosť s kópiami tohto telefónu z Číny?

Vďaka.


lahr
Stálý androiďák
Příspěvky: 84
Registrován: pát 20. led 2012 6:33:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 7 a Honor 6

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od lahr » úte 07. kvě 2013 19:02:03

Koukam, že si bratr kvůli supr ceně nepročetl parametry, už jen podle velikosti RAM je jasný , že to bude mít problémy se vším. Ať to zahodí a koupí si jinej mobil 8-)

Uživatelský avatar

luban
Stálý androiďák
Příspěvky: 89
Registrován: čtv 21. říj 2010 9:59:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Alcatel One Touch POP 2

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od luban » úte 07. kvě 2013 19:19:53

Ale zase tam ma fazolky :lol: :lol: a my na ne porad cekame, holt cinani jsou uz napred no :lol: :lol: proste zeme kde dnes uz znamena zitra :mrgreen: :mrgreen:
* Samsung Galaxy S Duos S7562 + ROOT*, V zaloze: * Vodafone 845 - Android 2.3.7 - CM 7.1 *


Yco
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: pon 06. kvě 2013 8:09:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD - Android 4.4.4 - cm-11-20140916

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od Yco » úte 07. kvě 2013 19:50:11

Chlapi, tak sme sa zasmiali.... A teraz poprosím o radu, čo s tým?
Myslíte, že ROOT pomôže? (Aj keď tam nebežia žiadne aplikácie, ktoré by mohli byť príčinou pomalých odoziev.)

Inak, parametre originálu sú rovnaké:

Kód: Vybrat vše

http://www.samsung.com/sk/consumer/mobile-phone/mobile-phones/smartphones/GT-S7562UWAORX-spec
ako mi ukazuje tento čínsky telefón.

Dík.


lahr
Stálý androiďák
Příspěvky: 84
Registrován: pát 20. led 2012 6:33:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 7 a Honor 6

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od lahr » úte 07. kvě 2013 20:16:47

Tak teď tedy vážně, zásadní problém je v té RAM, 256MB je prostě kriticky málo, to je tak na android 2.3 bez jakýchkoliv aplikací (ono totiž není až takový rozdíl jestli má telefon 800MHz, nebo 1GHz CPU, ale rozdíl v RAM 256MB - 512MB , nebo dokonce 768MB jako u original Samsungu s duos).
Takže podle mě jsou tři možnosti:
1) sehnat nějakýho šikovnýho elektronika, co vymění RAM za větší, (odpájí a vymění chip) (ovšem to dost pravděpodobně nebude fungovat bez zásahu do FW telefonu)
2)routnout a nasadit android verze 2.x. , ale pochybuju, že sežene ovladače pro HW, aby ten Android uměl HW ovládat..
3) tento telefon dát zarámovat a pověsit někde na zeď pro výstrahu a koupit nový poctivý (ať už značkový, nebo Čínský)

Myslím, že bod č: 3 vyjde nejlevněji...


Yco
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: pon 06. kvě 2013 8:09:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD - Android 4.4.4 - cm-11-20140916

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od Yco » úte 07. kvě 2013 20:30:34

Chápem.

Čo hovoríte na toto?:
P1040125.JPG
P1040125.JPG (238.21 KiB) Zobrazeno 4248 x
P1040126.JPG
P1040126.JPG (225.42 KiB) Zobrazeno 4248 x
P1040127.JPG
P1040127.JPG (259.54 KiB) Zobrazeno 4248 x
Ak tomu správne rozumiem, tak ROM má 713MB, RAM má 16GB. (?)

Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy S Duos (S7562) - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host