Samsung Galaxy S Duos (S7562) - Obecná diskuzeSamsung Galaxy S Duos

Odpovědět
Uživatelský avatar

nicanikdo
Stálý androiďák
Příspěvky: 168
Registrován: sob 29. led 2011 12:06:07
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Max 64GB Stock ROM
Mobil 2 / ROM: Firemní huhlavej... nikdy více
Twitter: Mám
Tablet: Nějaký acer
Tablet 2 / ROM: Firemní acer
Kontaktovat uživatele:

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od nicanikdo » pon 15. říj 2012 21:51:38

Díky
btw dvě sim mám v tom voskarfone a errortel. bez problému fungují obě sim naraz. když někdo volá na druhou telefon dá vědět. Kraviny to dělá když tam dám německou sim. ale to je prostě roamingem a uvidíme co na to strejda samsung


Když se nehrabu v telefonu, nepracuju či nefotím zakázky fotím si pro radost:)
http://rkutej.com/


Uživatelský avatar

ErrorJoe
Stálý androiďák
Příspěvky: 115
Registrován: stř 04. led 2012 16:57:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Moto G
Tablet: Ainol NOVO 7 Venus

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od ErrorJoe » úte 16. říj 2012 9:19:48

Tak jsem objevil "chybu". Když posílám SMS mezi stanicemi metra a nestihne se odeslat než ztratím signál, tak už se pak neodešle vůbec. Pořád to hlásí že odesílá, ale neodešle, ani po pěti minutách od vystoupení z metra, kdy už dávno signál mám. Odešle se až potom s další SMSkou. Nevím jestli je to tak úplně chyba, ale všechny předchozí telefony odeslaly SMS hned v příští stanici, jakmile měly signál.


xmxmx@email.cz
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: ned 14. říj 2012 8:36:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SAMSUNG Duos S GT-S7562

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od xmxmx@email.cz » úte 16. říj 2012 20:57:42

A2SD zkousel nekdo rozchodit tu aplikaci at jde ukladat na sd kartu nejak gps mapy se do telefonu nevlezou aby tam zustalo trochu mista na neco jineho :?

Uživatelský avatar

nicanikdo
Stálý androiďák
Příspěvky: 168
Registrován: sob 29. led 2011 12:06:07
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Max 64GB Stock ROM
Mobil 2 / ROM: Firemní huhlavej... nikdy více
Twitter: Mám
Tablet: Nějaký acer
Tablet 2 / ROM: Firemní acer
Kontaktovat uživatele:

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od nicanikdo » úte 16. říj 2012 22:39:21

xmxmx@email.cz píše:A2SD zkousel nekdo rozchodit tu aplikaci at jde ukladat na sd kartu nejak gps mapy se do telefonu nevlezou aby tam zustalo trochu mista na neco jineho :?
kdybys hledal před tím než se ptáš víš odpověď.. zkoušel zatím nikdo nemá úspěch
Když se nehrabu v telefonu, nepracuju či nefotím zakázky fotím si pro radost:)
http://rkutej.com/


allfa
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: ned 19. čer 2011 11:42:12
Reputace: 0

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od allfa » stř 17. říj 2012 5:05:15

Jaký mapy? Mám Sygic, Locus, Smartmaps a všechno na kartě.

Odesláno z mého GT-S7562    


Uživatelský avatar

nicanikdo
Stálý androiďák
Příspěvky: 168
Registrován: sob 29. led 2011 12:06:07
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Max 64GB Stock ROM
Mobil 2 / ROM: Firemní huhlavej... nikdy více
Twitter: Mám
Tablet: Nějaký acer
Tablet 2 / ROM: Firemní acer
Kontaktovat uživatele:

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od nicanikdo » stř 17. říj 2012 21:53:27

allfa píše:Jaký mapy? Mám Sygic, Locus, Smartmaps a všechno na kartě.

Odesláno z mého GT-S7562    
sygic, igo, navigátor... můžeš mi popsat postup?
Když se nehrabu v telefonu, nepracuju či nefotím zakázky fotím si pro radost:)
http://rkutej.com/


allfa
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: ned 19. čer 2011 11:42:12
Reputace: 0

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od allfa » čtv 18. říj 2012 5:32:53

Sygic už jsem tu popsal. Ostatní nemám. Stačí mi jedna navigace.

Odesláno z mého GT-S7562    

Uživatelský avatar

ErrorJoe
Stálý androiďák
Příspěvky: 115
Registrován: stř 04. led 2012 16:57:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Moto G
Tablet: Ainol NOVO 7 Venus

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od ErrorJoe » čtv 18. říj 2012 8:22:48

Slyšel jsem zvěsti, že snad přesun na SD umožní v nějaké aktualizaci (třeba při aktualizaci na JellyBean?). BTW allfa - vypni si podpis, mně osobně nevadí, ale je proti pravidlům fóra.

Uživatelský avatar

netineti
Robot
Příspěvky: 978
Registrován: čtv 08. dub 2010 11:48:26
Reputace: 19

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od netineti » čtv 18. říj 2012 10:33:22

Ak mate mobil rootnuty je to mozne s aplikaciou Link2sd...

Uživatelský avatar

nicanikdo
Stálý androiďák
Příspěvky: 168
Registrován: sob 29. led 2011 12:06:07
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Max 64GB Stock ROM
Mobil 2 / ROM: Firemní huhlavej... nikdy více
Twitter: Mám
Tablet: Nějaký acer
Tablet 2 / ROM: Firemní acer
Kontaktovat uživatele:

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od nicanikdo » pát 19. říj 2012 0:49:46

jo alfo sorry nevšiml jsem si žes to ty:)
Když se nehrabu v telefonu, nepracuju či nefotím zakázky fotím si pro radost:)
http://rkutej.com/

Uživatelský avatar

nicanikdo
Stálý androiďák
Příspěvky: 168
Registrován: sob 29. led 2011 12:06:07
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Max 64GB Stock ROM
Mobil 2 / ROM: Firemní huhlavej... nikdy více
Twitter: Mám
Tablet: Nějaký acer
Tablet 2 / ROM: Firemní acer
Kontaktovat uživatele:

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od nicanikdo » pát 19. říj 2012 0:50:17

btw bude zájem přeložit postup růtu do cze nebo se s tím nemám patlat???
Když se nehrabu v telefonu, nepracuju či nefotím zakázky fotím si pro radost:)
http://rkutej.com/


M.Mates
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pát 19. říj 2012 7:44:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S DUOS GT-S7562

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od M.Mates » pát 19. říj 2012 7:53:10

ErrorJoe píše:Slyšel jsem zvěsti, že snad přesun na SD umožní v nějaké aktualizaci (třeba při aktualizaci na JellyBean?). BTW allfa - vypni si podpis, mně osobně nevadí, ale je proti pravidlům fóra.

Ahoj, u předchozího mobilu jsem to řešil aplikací Link2SD. U Samsungu Duos jsem to ještě nezkoušel. Zkuste to někdo, já zatím nemám potřebu, místa mám dost. ;)

Uživatelský avatar

ErrorJoe
Stálý androiďák
Příspěvky: 115
Registrován: stř 04. led 2012 16:57:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Moto G
Tablet: Ainol NOVO 7 Venus

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od ErrorJoe » pát 19. říj 2012 8:12:03

Zatím taky s místem problém nemám, navigaci používám od googlu, takže mapy mi nic nezabírají. Ale horší je, že netuším, kam se mi ukládá hudba z google music, kterou si označím jako offline. Někde v telefonu určitě je, ale nemůžu jí najít ani za boha. Ve standardní cestě android/data/com.google.android.music/cache není vůbec nic. :-(

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
foto1977
Droid
Příspěvky: 1540
Registrován: ned 16. led 2011 20:58:37
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10e
Rom: stock
Bydliště: Matička měst :)

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od foto1977 » pát 19. říj 2012 21:29:09

nicanikdo píše:btw bude zájem přeložit postup růtu do cze nebo se s tím nemám patlat???
ahoj jelikož plánuji tento foun pořídit a ROOT považuji za základ (pro mě) tak bych ti byl vděčný.
A myslím, že nebudu sám. Doporučuji to hodit do samostatného vlákna s názvem ROOT.
Dík M.
Alcatel OTE → Siemens C35i → Nokia 3310 → Nokia 6610 → Nokia E65 → LG OptimusOne → LG Optimus Black → Samsung S Duos → UMI X1 → iOceanX7 → UMI Cross → Zopo 998 → iOceanX7s → One+One 64GB → JIAYU G4S → UMI X3 → JIAYU G4S → Nexus 5 → Xperia Z3C → Huawei Nova → Xperia XZ1C → Samsung S10e

Uživatelský avatar

nicanikdo
Stálý androiďák
Příspěvky: 168
Registrován: sob 29. led 2011 12:06:07
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Max 64GB Stock ROM
Mobil 2 / ROM: Firemní huhlavej... nikdy více
Twitter: Mám
Tablet: Nějaký acer
Tablet 2 / ROM: Firemní acer
Kontaktovat uživatele:

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od nicanikdo » sob 20. říj 2012 2:03:07

foto1977 píše:
nicanikdo píše:btw bude zájem přeložit postup růtu do cze nebo se s tím nemám patlat???
ahoj jelikož plánuji tento foun pořídit a ROOT považuji za základ (pro mě) tak bych ti byl vděčný.
A myslím, že nebudu sám. Doporučuji to hodit do samostatného vlákna s názvem ROOT.
Dík M.
ok během víkendu to spatlám
Když se nehrabu v telefonu, nepracuju či nefotím zakázky fotím si pro radost:)
http://rkutej.com/

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
foto1977
Droid
Příspěvky: 1540
Registrován: ned 16. led 2011 20:58:37
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10e
Rom: stock
Bydliště: Matička měst :)

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od foto1977 » sob 20. říj 2012 18:59:06

nicanikdo: díky

mám ještě pár dotazů:
1/ jak funguje režim letadlo? Dá se odpojit jedna SIM a používat jen jedna?
2/ jak je na tom GPS čip? Má dobrou citlivost?
3/ dá se sehnat jiná barva než bílá?
Alcatel OTE → Siemens C35i → Nokia 3310 → Nokia 6610 → Nokia E65 → LG OptimusOne → LG Optimus Black → Samsung S Duos → UMI X1 → iOceanX7 → UMI Cross → Zopo 998 → iOceanX7s → One+One 64GB → JIAYU G4S → UMI X3 → JIAYU G4S → Nexus 5 → Xperia Z3C → Huawei Nova → Xperia XZ1C → Samsung S10e

Uživatelský avatar

nicanikdo
Stálý androiďák
Příspěvky: 168
Registrován: sob 29. led 2011 12:06:07
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Max 64GB Stock ROM
Mobil 2 / ROM: Firemní huhlavej... nikdy více
Twitter: Mám
Tablet: Nějaký acer
Tablet 2 / ROM: Firemní acer
Kontaktovat uživatele:

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od nicanikdo » sob 20. říj 2012 23:45:34

1. režim letadlo funguje tak že odpojí gsm, bt a wifi modul
2. s gps modulem sem spokojenej
3. jo černá
Když se nehrabu v telefonu, nepracuju či nefotím zakázky fotím si pro radost:)
http://rkutej.com/

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
foto1977
Droid
Příspěvky: 1540
Registrován: ned 16. led 2011 20:58:37
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10e
Rom: stock
Bydliště: Matička měst :)

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od foto1977 » ned 21. říj 2012 8:16:13

Díky, ještě jeden dotaz: dá se přepnout 2G/3G pro každou kartu zvlášť?
Jde mi o to, že z jedné SIM budu jen volat a SMSkovat a tam mi stačí jen 2G
a druhou SIM budu používat i pro data a tam bych ocenil 3G. Jde mi o snížení spotřeby,
já na současném founu jedu pořád na 2G a jen pokud něco stahuji většího
nebo jsem intenzivněji na netu tak přepnu na 3G.
Alcatel OTE → Siemens C35i → Nokia 3310 → Nokia 6610 → Nokia E65 → LG OptimusOne → LG Optimus Black → Samsung S Duos → UMI X1 → iOceanX7 → UMI Cross → Zopo 998 → iOceanX7s → One+One 64GB → JIAYU G4S → UMI X3 → JIAYU G4S → Nexus 5 → Xperia Z3C → Huawei Nova → Xperia XZ1C → Samsung S10e


allfa
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: ned 19. čer 2011 11:42:12
Reputace: 0

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od allfa » ned 21. říj 2012 9:14:49

3G se dá použít pouze na jedné nebo druhé kartě, současné to nejde.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
foto1977
Droid
Příspěvky: 1540
Registrován: ned 16. led 2011 20:58:37
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10e
Rom: stock
Bydliště: Matička měst :)

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od foto1977 » ned 21. říj 2012 19:52:27

ahoj máte někdo tem v černém provedení? Já se zítra jedu podívat do obchodu jak vypadá "naživo"
Alcatel OTE → Siemens C35i → Nokia 3310 → Nokia 6610 → Nokia E65 → LG OptimusOne → LG Optimus Black → Samsung S Duos → UMI X1 → iOceanX7 → UMI Cross → Zopo 998 → iOceanX7s → One+One 64GB → JIAYU G4S → UMI X3 → JIAYU G4S → Nexus 5 → Xperia Z3C → Huawei Nova → Xperia XZ1C → Samsung S10e


xmxmx@email.cz
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: ned 14. říj 2012 8:36:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SAMSUNG Duos S GT-S7562

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od xmxmx@email.cz » ned 21. říj 2012 21:40:45


Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
foto1977
Droid
Příspěvky: 1540
Registrován: ned 16. led 2011 20:58:37
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10e
Rom: stock
Bydliště: Matička měst :)

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od foto1977 » pon 22. říj 2012 11:26:01

Ahoj je pri prichozim hovoru videt a kterou sim mi volaji?
Jinak dnes jsem se byl na duose podivat nazivo a libi sd mi i byly.
Rychlost prostredi ok oproti memu Lg Black zadne viditelne spomaleni.
Asi do nej pujdu.
Alcatel OTE → Siemens C35i → Nokia 3310 → Nokia 6610 → Nokia E65 → LG OptimusOne → LG Optimus Black → Samsung S Duos → UMI X1 → iOceanX7 → UMI Cross → Zopo 998 → iOceanX7s → One+One 64GB → JIAYU G4S → UMI X3 → JIAYU G4S → Nexus 5 → Xperia Z3C → Huawei Nova → Xperia XZ1C → Samsung S10e

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
foto1977
Droid
Příspěvky: 1540
Registrován: ned 16. led 2011 20:58:37
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10e
Rom: stock
Bydliště: Matička měst :)

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od foto1977 » pát 26. říj 2012 6:55:34

nicanikdo píše:
foto1977 píše: Dík M.
ok během víkendu to spatlám
ahoj, od včerejška jsem majitelem Duose a decentně se připomínám s tím překladem.
Bude či nebude??? (neber to jako nátlak, jenom jsem zvědavej)
Alcatel OTE → Siemens C35i → Nokia 3310 → Nokia 6610 → Nokia E65 → LG OptimusOne → LG Optimus Black → Samsung S Duos → UMI X1 → iOceanX7 → UMI Cross → Zopo 998 → iOceanX7s → One+One 64GB → JIAYU G4S → UMI X3 → JIAYU G4S → Nexus 5 → Xperia Z3C → Huawei Nova → Xperia XZ1C → Samsung S10e

Uživatelský avatar

nicanikdo
Stálý androiďák
Příspěvky: 168
Registrován: sob 29. led 2011 12:06:07
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Max 64GB Stock ROM
Mobil 2 / ROM: Firemní huhlavej... nikdy více
Twitter: Mám
Tablet: Nějaký acer
Tablet 2 / ROM: Firemní acer
Kontaktovat uživatele:

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od nicanikdo » sob 27. říj 2012 23:51:42

bude vydrž nestíhám. napřed práce pak zábava
Když se nehrabu v telefonu, nepracuju či nefotím zakázky fotím si pro radost:)
http://rkutej.com/

Uživatelský avatar

Nemo55
Nové Androidě
Příspěvky: 49
Registrován: ned 11. zář 2011 22:33:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung i9300 Galaxy SIII
Tablet: Samsung Galaxy Tab7500 10.1

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od Nemo55 » pon 29. říj 2012 8:06:02

Jelikož nemá S Duos notifikační LED diodu, jak řešíte přehlédnuté SMSky a nepřijaté hovory? Nějaký prográmek, nebo spořič displeje?
Díky za radu. :yes:


osteidl
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: stř 19. led 2011 11:45:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od osteidl » pon 29. říj 2012 13:40:31

Nemo55 píše:Jelikož nemá S Duos notifikační LED diodu, jak řešíte přehlédnuté SMSky a nepřijaté hovory? Nějaký prográmek, nebo spořič displeje?
Díky za radu. :yes:

"NoLed"


Barcus
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: pon 29. říj 2012 19:15:44
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Kingzone K1 Turbo

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od Barcus » pon 29. říj 2012 20:04:05

Ahoj všichni,
telefon mám čtrnáct dní a podělím se o své zkušenosti.
Brzo jsem se rozloučil s továrně zabudovaným launcherem. Jak jsem nainstaloval pár Widgetů tak se při přechodu mezi plochami sekal.
Nahradil ho GO Launcher EX a přechody běhají bez sekání.
Taky doufám, že v další aktualizaci už bude možné instalovat aplikace přímo na SD kartu. Zatím jsem navigaci nainstaloval do paměti telefonu jen s mapami okolních států. Ostatní mapy mám na externí SD kartě a není problém do telefonu mapy které budu zrovna potřebovat z SD karty zkopírovat.
Párkrát už se mně taky stalo, že se telefon po dokončení hovoru restartoval.
Jinak jsem s telefonem celkem spokojen.
Tak to je zatím vše.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
foto1977
Droid
Příspěvky: 1540
Registrován: ned 16. led 2011 20:58:37
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10e
Rom: stock
Bydliště: Matička měst :)

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od foto1977 » čtv 01. lis 2012 20:53:44

Ahoj tak mám duose týden a jsem moc mile překvapen. Především mě těší velmi dobrá výdrž baterie.
Používám Nova Launcher Prime a foun jede plynule a nelaguje.
Jediné co mě trochu zaráží je v SMS zprávách, že když jsem si nastavil info o doručení, tak mi vždy přijde jako sms
a mě by stačilo jen nějaké zatrřítko ve zprávách. Ale možná je to vlastnost SMS aplikace u všech samsungů, tohle je můj první.
Jinak mohu všem doporučit.
Alcatel OTE → Siemens C35i → Nokia 3310 → Nokia 6610 → Nokia E65 → LG OptimusOne → LG Optimus Black → Samsung S Duos → UMI X1 → iOceanX7 → UMI Cross → Zopo 998 → iOceanX7s → One+One 64GB → JIAYU G4S → UMI X3 → JIAYU G4S → Nexus 5 → Xperia Z3C → Huawei Nova → Xperia XZ1C → Samsung S10e


matonka
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: sob 03. lis 2012 15:37:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od matonka » sob 03. lis 2012 15:43:02

Mám tento telefon týden a má určité nedostatky. Hlavní co mi vadí je historie volání. V Galaxy Acu jsem byla zvyklá si v protokolu mi to u všech čísel zobrazilo zda už mi ten člověk někdy volal, tady to není. Historie lze vyvolat jen u uložených kontaktů. Další problém co zaznamenávám je výpadek při hovoru, že dotyčný mne slyší, ale já jeho ne. Musím hovor zavsit a volat znovu. Tak nevím zda je to chyba telefonu či co. Zaznamenal někdo takový problém?

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
foto1977
Droid
Příspěvky: 1540
Registrován: ned 16. led 2011 20:58:37
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10e
Rom: stock
Bydliště: Matička měst :)

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od foto1977 » ned 04. lis 2012 10:49:03

Ahoj výpadky během hovoru nepozoruji a to volám denně cca 30 hovorů. Používám obě karty od Vodafone-CZ.
Alcatel OTE → Siemens C35i → Nokia 3310 → Nokia 6610 → Nokia E65 → LG OptimusOne → LG Optimus Black → Samsung S Duos → UMI X1 → iOceanX7 → UMI Cross → Zopo 998 → iOceanX7s → One+One 64GB → JIAYU G4S → UMI X3 → JIAYU G4S → Nexus 5 → Xperia Z3C → Huawei Nova → Xperia XZ1C → Samsung S10e

Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy S Duos (S7562) - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host