Samsung Galaxy S Duos (S7562) - Obecná diskuzeSamsung Galaxy S Duos

Odpovědět

fery5
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 08. lis 2012 23:58:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od fery5 » pát 09. lis 2012 0:02:28

Jde přepnout do offline jedna nebo druhá sim?





osteidl
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: stř 19. led 2011 11:45:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od osteidl » pát 09. lis 2012 7:33:39

fery5 píše:Jde přepnout do offline jedna nebo druhá sim?
Ano jde a velice snadno.


xing
Nové Androidě
Příspěvky: 28
Registrován: sob 22. říj 2011 17:38:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od xing » ned 11. lis 2012 13:40:16

Ahoj. Je mozne vypnut rozsvietenie displeja pri prichadzajucej sms alebo spravy cez viber?
Dakujem

Uživatelský avatar

ErrorJoe
Stálý androiďák
Příspěvky: 115
Registrován: stř 04. led 2012 16:57:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Moto G
Tablet: Ainol NOVO 7 Venus

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od ErrorJoe » stř 14. lis 2012 14:12:23

Nemáte někdo nějakou ověřenou nabíječku do autozapalovače, která tenhle telefon utáhne? Už dvě moje nabíječky selhaly, mobil ani nepoznal, že jsem do něj zapojil kabel...

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
foto1977
Droid
Příspěvky: 1540
Registrován: ned 16. led 2011 20:58:37
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10e
Rom: stock
Bydliště: Matička měst :)

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od foto1977 » stř 14. lis 2012 22:38:15

Ahoj mam nejakou CPA asi za 120kc se samozatahovacim kabelem,
ale mam ji uz asi 2 roky. Fungovala na LG a prestoze vsude pisou ze na Samsung musi
byt specialni urcena pro Samsunga tak prekvapive funguje.
Alcatel OTE → Siemens C35i → Nokia 3310 → Nokia 6610 → Nokia E65 → LG OptimusOne → LG Optimus Black → Samsung S Duos → UMI X1 → iOceanX7 → UMI Cross → Zopo 998 → iOceanX7s → One+One 64GB → JIAYU G4S → UMI X3 → JIAYU G4S → Nexus 5 → Xperia Z3C → Huawei Nova → Xperia XZ1C → Samsung S10e


Uživatelský avatar

ErrorJoe
Stálý androiďák
Příspěvky: 115
Registrován: stř 04. led 2012 16:57:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Moto G
Tablet: Ainol NOVO 7 Venus

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od ErrorJoe » čtv 15. lis 2012 10:02:31

Mně právě původní od CPA nefunguje, tak jsem koupil na Sunnysoftu nějakou od Belkina, kde byl i Duos mezi kompatibilními, ale negunguje taky, tak jí půjdu dneska vrátit. Asi zkusím origo Samsung, jinak už fakt nevím.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
foto1977
Droid
Příspěvky: 1540
Registrován: ned 16. led 2011 20:58:37
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10e
Rom: stock
Bydliště: Matička měst :)

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od foto1977 » čtv 15. lis 2012 19:36:35

Ahoj mám přesně takovou:
http://www.1m.cz/detail/14142/autonabij ... hone-(1a)/

akorát je myslím od CPA a stála mě tehdy cca 130 kč přes nějakej e-shop.
Už to nemůžu dohledat kde jsem to koupil.
Doporučuji zajít někam do elektroworldu či datartu a na místě před koupí vyzkoušet.

A nebo pořídit jen takovou:
http://www.1m.cz/detail/13437/mini-usb- ... o-auta-1a/
a používat k tomu usb kabel co byl v balení s telefonem.
Alcatel OTE → Siemens C35i → Nokia 3310 → Nokia 6610 → Nokia E65 → LG OptimusOne → LG Optimus Black → Samsung S Duos → UMI X1 → iOceanX7 → UMI Cross → Zopo 998 → iOceanX7s → One+One 64GB → JIAYU G4S → UMI X3 → JIAYU G4S → Nexus 5 → Xperia Z3C → Huawei Nova → Xperia XZ1C → Samsung S10e


Licker
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pon 19. lis 2012 21:51:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S Duos 7562

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od Licker » pon 19. lis 2012 21:55:52

Ahoj všichni,

chci se zeptat na jednu zásadní věc, která mě u tohodle mobilu vytáčí. Mám ho cca týden, všechno ok, funkce 2 sim naprosto boží! 8-) Ale...! Nevím, zda to je chyba jen mého telefonu, tím pádem by byl zralý na reklamaci, nebo zda je to problém všech. Když píšu sms, často se mi stane, že ve slovech chybí písmenka. Zkrátka při psaní se jakoby zasekne a třeba 3 písmena nenapíše a pak zase píše a zas nějaký nenapíše. Vyzkoušel jsem jednu věc a to, že jsem psal furt dokola k a s a sledoval, co se děje a ono opravdu. Chvílema ten mobil prostě nepsal a stávkoval. Je to tím, že tam je slabší procesor nebo je to vadný kus a šup s ním na reklamaci? :| Jsem z toho zoufalý, nedá se tak psát, aniž bych musel furt opravovat slova...

Díky za odpověď nebo názory, co s tím může být. ;)

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
foto1977
Droid
Příspěvky: 1540
Registrován: ned 16. led 2011 20:58:37
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10e
Rom: stock
Bydliště: Matička měst :)

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od foto1977 » úte 20. lis 2012 21:32:20

Ahoj teď jsem to zkoušel a rychle psal různá písmenka a žádný výpadek jsem nezaznamenal.
Používám standardní samsung klávesnici.
Alcatel OTE → Siemens C35i → Nokia 3310 → Nokia 6610 → Nokia E65 → LG OptimusOne → LG Optimus Black → Samsung S Duos → UMI X1 → iOceanX7 → UMI Cross → Zopo 998 → iOceanX7s → One+One 64GB → JIAYU G4S → UMI X3 → JIAYU G4S → Nexus 5 → Xperia Z3C → Huawei Nova → Xperia XZ1C → Samsung S10e


15degren
Stálý androiďák
Příspěvky: 138
Registrován: stř 27. dub 2011 18:14:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duo
Tablet: PB G100

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od 15degren » stř 21. lis 2012 14:49:51

Licker píše:Ahoj všichni,

chci se zeptat na jednu zásadní věc, která mě u tohodle mobilu vytáčí. Mám ho cca týden, všechno ok, funkce 2 sim naprosto boží! 8-) Ale...! Nevím, zda to je chyba jen mého telefonu, tím pádem by byl zralý na reklamaci, nebo zda je to problém všech. Když píšu sms, často se mi stane, že ve slovech chybí písmenka. Zkrátka při psaní se jakoby zasekne a třeba 3 písmena nenapíše a pak zase píše a zas nějaký nenapíše. Vyzkoušel jsem jednu věc a to, že jsem psal furt dokola k a s a sledoval, co se děje a ono opravdu. Chvílema ten mobil prostě nepsal a stávkoval. Je to tím, že tam je slabší procesor nebo je to vadný kus a šup s ním na reklamaci? :| Jsem z toho zoufalý, nedá se tak psát, aniž bych musel furt opravovat slova...

Díky za odpověď nebo názory, co s tím může být. ;)
Ahoj, málo zvedáš prst. Pokud zvolíš písmenou a telefon nepozná že si dal prst pryč tak se zmáčkne až to tlačítko u kterého dojde ke ztracení signálu s prstem. Panel je velice citliví reaguje i tak 1 mm nad panelem, mě je to příjemné


xing
Nové Androidě
Příspěvky: 28
Registrován: sob 22. říj 2011 17:38:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od xing » stř 21. lis 2012 16:20:08

Vysla nova aktualizacia na telefon. Rano sa mi upgradol, ale zatial zmeny nevidim. Da sa niekde najst nejaky change log?

Uživatelský avatar

ErrorJoe
Stálý androiďák
Příspěvky: 115
Registrován: stř 04. led 2012 16:57:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Moto G
Tablet: Ainol NOVO 7 Venus

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od ErrorJoe » stř 21. lis 2012 16:32:56

Mně to ještě žádnou aktualizaci nenabídlo, takže změny opravdu nepotvrdím. Ale aspoň teď vím, že mám pravidelně zkoušet vyhledat aktualizace. :-)

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
foto1977
Droid
Příspěvky: 1540
Registrován: ned 16. led 2011 20:58:37
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10e
Rom: stock
Bydliště: Matička měst :)

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od foto1977 » stř 21. lis 2012 23:38:59

Také nic :(
Alcatel OTE → Siemens C35i → Nokia 3310 → Nokia 6610 → Nokia E65 → LG OptimusOne → LG Optimus Black → Samsung S Duos → UMI X1 → iOceanX7 → UMI Cross → Zopo 998 → iOceanX7s → One+One 64GB → JIAYU G4S → UMI X3 → JIAYU G4S → Nexus 5 → Xperia Z3C → Huawei Nova → Xperia XZ1C → Samsung S10e


15degren
Stálý androiďák
Příspěvky: 138
Registrován: stř 27. dub 2011 18:14:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duo
Tablet: PB G100

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od 15degren » pon 26. lis 2012 11:12:11

Potvrzuju update na jelly bean proveden úspěšně. Telefon je opět výrazně rychlejší a je dotáhnuta dokonce i funkce dual sim. Zmizeli i záseky při hovoru a další neduhy. Ted je to konečně mobil který mi vyhovuje!


GhostDW
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: pon 26. lis 2012 11:08:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire
Tablet: Nexus 7
Rom: CyanogenMod 7.2

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od GhostDW » pon 26. lis 2012 11:13:31

Zdravím,
jak to máte se zmeškanými voláními? Hrál jsem si s ním a zásadním problém je, že když jsem přepnutý na SIM1 a mám zmeškané volání ze SIM2, tak zpět volám přes SIM1 a ne přes tu, ze které volání přišlo :-( Ve chvíli, kdy má člověk hromadu hovorů, tak tohle hlídat je docela na ... . Nebo je jen někde něco špatně nastavené?

Díky za zkušenost.


honekr
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: úte 16. říj 2012 8:34:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia Z
Rom: CM12

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od honekr » pon 26. lis 2012 11:48:44

15degren píše:Potvrzuju update na jelly bean proveden úspěšně. Telefon je opět výrazně rychlejší a je dotáhnuta dokonce i funkce dual sim. Zmizeli i záseky při hovoru a další neduhy. Ted je to konečně mobil který mi vyhovuje!
Mi to zatím žádný upgrade nenabídlo - mám bílou verzi Galaxy S Duos z distribuce pro ČR. Zkoušel jsem Kies i update "over air" z telefonu, žádná nová verze není dostupná. Pořád mám Android 4.0.4.


15degren
Stálý androiďák
Příspěvky: 138
Registrován: stř 27. dub 2011 18:14:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duo
Tablet: PB G100

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od 15degren » pon 26. lis 2012 12:00:58

Ja černou verzi. Jinak jsme tu už dvá na novém systému, takže problém bude na Vašem příjmači.


hensel
Stálý androiďák
Příspěvky: 126
Registrován: pon 18. dub 2011 20:36:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SE Xperia RAY

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od hensel » pon 26. lis 2012 12:03:11

a umožňuje již JB instalovat aplikace na kartu ne do paměti telefonu bez rootu? díky za info
nemám rád lidi co si hrajou na bohy a jen machrujou, člověk když udělá chybu tak se omluví a pokud se dočká ještě většího hnusu tak to ukazuje jen na jedinou věc a tou je výchova
hloupost člověka se mi opět potvrdila

Uživatelský avatar

ricchi
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 09. zář 2010 11:11:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos
Rom: ICS 4.0.4

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od ricchi » pon 26. lis 2012 13:13:01

nemyslim si ze se jedna o JB - chtelo by to asi screen z telefonu, dle http://www.sammobile.com/firmware/ vsechny updaty co se provadi jsou jen opravy ICS a hlavne pro CR zatim nevysla zadna oprava, zatim vysel update pouze pro slovenskou verzi - samozrejme i pro jine zeme ale CR mezi nimi zatim neni - viz obrazek http://imageshack.us/photo/my-images/689/sammobile.jpg/
Samsung Galaxy S Duos

Uživatelský avatar

ErrorJoe
Stálý androiďák
Příspěvky: 115
Registrován: stř 04. led 2012 16:57:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Moto G
Tablet: Ainol NOVO 7 Venus

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od ErrorJoe » pon 26. lis 2012 13:45:27

Koukám, že hledáme na stejných zdrojích. :-) Taky jsem se divil, počítám, že kdyby Samsung uvolnil OTA JellyBeany, tak se to objeví na svetandroida a podobných serverech. Zatím ticho po pěšině.


15degren
Stálý androiďák
Příspěvky: 138
Registrován: stř 27. dub 2011 18:14:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duo
Tablet: PB G100

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od 15degren » pon 26. lis 2012 14:02:42

hensel píše:a umožňuje již JB instalovat aplikace na kartu ne do paměti telefonu bez rootu? díky za info
Ano

Uživatelský avatar

ricchi
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 09. zář 2010 11:11:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos
Rom: ICS 4.0.4

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od ricchi » pon 26. lis 2012 14:11:38

vy co uz mate update muzete postnout screen z telefonu pripadne napsat cislo sestaveni? pak muzeme rychle zjistit zda se jedna uz o JB nebo porad o ICS
Naposledy upravil(a) ricchi dne pon 26. lis 2012 14:56:30, celkem upraveno 1 x.
Samsung Galaxy S Duos


15degren
Stálý androiďák
Příspěvky: 138
Registrován: stř 27. dub 2011 18:14:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duo
Tablet: PB G100

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od 15degren » pon 26. lis 2012 14:33:52

Jak udělat screen v telefonu ? Jinak číslo je I9100XXLSJ

Uživatelský avatar

ricchi
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 09. zář 2010 11:11:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos
Rom: ICS 4.0.4

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od ricchi » pon 26. lis 2012 14:47:34

15degren píše:Jak udělat screen v telefonu ? Jinak číslo je I9100XXLSJ
to je ale fw pro SGS 2 ne pro SGS Duos, pro SGS Duos je sestaveni napr. S7562XXALHB
screenshot udelas kombinaci tlacitek Home+Power, pres QTADB pokud mas telefon pripojen k pc, pripadne aplikaci treti strany
Samsung Galaxy S Duos


hensel
Stálý androiďák
Příspěvky: 126
Registrován: pon 18. dub 2011 20:36:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SE Xperia RAY

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od hensel » pon 26. lis 2012 14:56:49

15degren píše:
hensel píše:a umožňuje již JB instalovat aplikace na kartu ne do paměti telefonu bez rootu? díky za info
Ano

a ty máš founa rootnutýho nebo máš opravdu Fazolku?
nemám rád lidi co si hrajou na bohy a jen machrujou, člověk když udělá chybu tak se omluví a pokud se dočká ještě většího hnusu tak to ukazuje jen na jedinou věc a tou je výchova
hloupost člověka se mi opět potvrdila

Uživatelský avatar

ErrorJoe
Stálý androiďák
Příspěvky: 115
Registrován: stř 04. led 2012 16:57:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Moto G
Tablet: Ainol NOVO 7 Venus

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od ErrorJoe » pon 26. lis 2012 16:14:27

Napadla mě bláznivá myšlenka. Je možné, že někdo má SGS II a zabloudil sem omylem v domění, že naše DUOS znamená právě jeho II? :-) To by totiž leccos vysvětlovalo (tedy kromě tvrzení, že už je lépe pořešený Dual SIM).


xing
Nové Androidě
Příspěvky: 28
Registrován: sob 22. říj 2011 17:38:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od xing » pon 26. lis 2012 17:48:30

Ahoj.
Ja mam urcite duos GT-S7562. Update u mna urcite prebehol, ale verzia systemu android je stale 4.0.4. Cislo zostavy S7562XXALJ4.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
foto1977
Droid
Příspěvky: 1540
Registrován: ned 16. led 2011 20:58:37
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10e
Rom: stock
Bydliště: Matička měst :)

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od foto1977 » pon 26. lis 2012 20:48:50

Ahoj také mám bílou - CZ distribuce a nic :(
Alcatel OTE → Siemens C35i → Nokia 3310 → Nokia 6610 → Nokia E65 → LG OptimusOne → LG Optimus Black → Samsung S Duos → UMI X1 → iOceanX7 → UMI Cross → Zopo 998 → iOceanX7s → One+One 64GB → JIAYU G4S → UMI X3 → JIAYU G4S → Nexus 5 → Xperia Z3C → Huawei Nova → Xperia XZ1C → Samsung S10e

Uživatelský avatar

ricchi
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 09. zář 2010 11:11:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos
Rom: ICS 4.0.4

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od ricchi » úte 27. lis 2012 8:32:57

foto1977 píše:Ahoj také mám bílou - CZ distribuce a nic :(
to je v poradku, pro ceskou verzi zatim update nevysel
Samsung Galaxy S Duos

Uživatelský avatar

ricchi
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 09. zář 2010 11:11:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos
Rom: ICS 4.0.4

Re: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od ricchi » úte 27. lis 2012 11:08:35

xing píše:Ahoj.
Ja mam urcite duos GT-S7562. Update u mna urcite prebehol, ale verzia systemu android je stale 4.0.4. Cislo zostavy S7562XXALJ4.
ako som pisal o par prispevkov vyssie, nejedna sa zatial o upgrade na JB ale len o opravy ICS - http://www.sammobile.com/firmware/ - do pola Search napis gt-s7562 a uvidis vsetky dostupne fw pre jednotlive regiony
Samsung Galaxy S Duos

Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy S Duos (S7562) - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host