Samsung Galaxy S Duos (S7562) - Obecná diskuzeZmeškané hovory

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
GhostDW
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: pon 26. lis 2012 11:08:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire
Tablet: Nexus 7
Rom: CyanogenMod 7.2

Zmeškané hovory

Příspěvek od GhostDW » pon 10. pro 2012 19:37:20

Zdravím,
jak to máte se zmeškanými voláními? Hrál jsem si s ním a zásadním problém je, že když jsem přepnutý na SIM1 a mám zmeškané volání ze SIM2, tak zpět volám přes SIM1 a ne přes tu, ze které volání přišlo :-( Ve chvíli, kdy má člověk hromadu hovorů, tak tohle hlídat je docela na ... . Nebo je jen někde něco špatně nastavené?

Díky




Uživatelský avatar

foto1977
Droid
Příspěvky: 1540
Registrován: ned 16. led 2011 20:58:37
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10e
Rom: stock
Bydliště: Matička měst :)

Re: Zmeškané hovory

Příspěvek od foto1977 » pon 10. pro 2012 20:03:27

jo mám to také tak, docela mě to štve. Pokud někdo ví jak na to tak budu rád.
Alcatel OTE → Siemens C35i → Nokia 3310 → Nokia 6610 → Nokia E65 → LG OptimusOne → LG Optimus Black → Samsung S Duos → UMI X1 → iOceanX7 → UMI Cross → Zopo 998 → iOceanX7s → One+One 64GB → JIAYU G4S → UMI X3 → JIAYU G4S → Nexus 5 → Xperia Z3C → Huawei Nova → Xperia XZ1C → Samsung S10e

Uživatelský avatar

ricchi
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 09. zář 2010 11:11:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos
Rom: ICS 4.0.4

Re: Zmeškané hovory

Příspěvek od ricchi » úte 11. pro 2012 11:27:31

u kazdeho zmeskaneho volani je videt na kterou SIM to volani prislo, ze seznamu se vzdy vola z te SIM, ktera je momentalne aktivni (primarni), pokud chcete volat z te SIM na kterou volani prislo je nutne aktivni SIM prehodit v horni liste, je to na palici ale bohuzel je to tak, snad to vyresi novy fw, do te doby to jinak nepujde
Samsung Galaxy S Duos


dizzy2012
Androiďák!
Příspěvky: 495
Registrován: stř 31. říj 2012 10:29:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE V987

Re: Zmeškané hovory

Příspěvek od dizzy2012 » úte 11. pro 2012 12:07:00

Taky jsem uvazoval o tomto telefonu, no jak vidim, tak jsem rad, ze jsem si ho nekoupil. To tam fakt neni moznost zvlast pro hovory/sms/data nastavit pro simku volbu "always ask"?

Uživatelský avatar

nicanikdo
Stálý androiďák
Příspěvky: 168
Registrován: sob 29. led 2011 12:06:07
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Max 64GB Stock ROM
Mobil 2 / ROM: Firemní huhlavej... nikdy více
Twitter: Mám
Tablet: Nějaký acer
Tablet 2 / ROM: Firemní acer
Kontaktovat uživatele:

Re: Zmeškané hovory

Příspěvek od nicanikdo » pát 14. pro 2012 19:08:27

postup: protokol volání, tap na zmeškanej, tap na meni, tap na upravit před voláním a pak heureka tap na sumku ze které chceme volat. operace trvá dvě sekundy:)
Když se nehrabu v telefonu, nepracuju či nefotím zakázky fotím si pro radost:)
http://rkutej.com/


Uživatelský avatar

Pette
Androiďák!
Příspěvky: 274
Registrován: úte 11. říj 2011 4:53:54
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: SONY Xperia M4 Aqua Black E2303
Tablet: Samsung Galaxy Tab2 10.1 WiFi P5110 uCM 12.1
Bydliště: City car

Re: Zmeškané hovory

Příspěvek od Pette » pát 04. led 2013 20:18:50

V menu Telefon dále Protokoly je vidět celá aktivita příchozích, odchozích hovorů a SMS. Stačí se pouze dívat. Je tam ikonka SIM na kterou bylo voláno a v nastavení je možnost odlišit SIM barevně. Vzpomeňte si na zadní kryty se dvěma sloty na 2 SIM u Nokií 3210, 3310, 6210 a jiných. Musel se mobil vypnout a zapnout, abychom se dostali k druhé SIM.
Opravdu jen se dívat, odkud a která SIM je aktivní v notifikační liště.
SONY Xperia M4 Aqua Black E2303 - Samsung Galaxy Tab2 10.1 WiFi P5110


Jarda2
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: ned 06. led 2013 18:27:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung GALAXY Note 2-titan-
Tablet: Prestigio MultiPad

Re: Zmeškané hovory

Příspěvek od Jarda2 » ned 06. led 2013 19:07:32

Přesně tak jak to popsal Pette tak to šlape a nemá stím ani manželka problém která ho vlastní.

Uživatelský avatar

kubisz
Stálý androiďák
Příspěvky: 63
Registrován: čtv 04. srp 2011 12:19:52
Reputace: 0

Re: Zmeškané hovory

Příspěvek od kubisz » úte 08. led 2013 8:14:00

nicmene kdo jednou zkusi mit v nastaveni seznam tlf. cisel, ktere se budou volat pres vybranou kartu, nebo proste mit "always ask", tak je to i rychlejsi, nez "par tapnuti" :D no flame, ale napriklad ty cinske dual-simy tohle maji asi opravdu lip zvladnute...pokud clovek pouziva jiny dialer, ktery proste s dual-sim nepocita, tak si to pak napriklad na Alcatelu prevezme sprava SIM karet a i kdyz dialer nepodporuje dve karty, tak se pak zepta, pres kterou sim ma cislo vytocit...na SGSD to proste natvrdo vola pres primarni SIM, toz tak...

Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy S Duos (S7562) - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host