Samsung Galaxy S Duos (S7562) - Obecná diskuzeProblém se signálem - GT-S7562 Duos

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
kombinator
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: pát 19. črc 2013 11:49:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung gt-s7562 duos

Problém se signálem - GT-S7562 Duos

Příspěvek od kombinator » pát 19. črc 2013 14:25:57

Když chodím po bytě tak telefon má jenom 1 čárku signálu nebo ztratí signál uplně to samé když jedu třeba v trolejbuse. Nevíte čím to muže být a jak to popřípadě opravit děkuji za pomoc .




Uživatelský avatar

pRo_lama
Moderátor
Příspěvky: 6424
Registrován: pon 06. pro 2010 7:41:23
Reputace: 326
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8
Twitter: pRo_lama
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Zdravím, mám problém se signálem u tel samsung gt-s7562

Příspěvek od pRo_lama » pát 19. črc 2013 14:40:17

Môže to byť chybnou anténou, ale taktiež zlým pokrytím signálu v danej oblasti. ;)

Otestuj napr. inú SIM-ku v tom mobile a na tom mieste. Ak bude signál lepší, tak určite to nie je chyba antény v mobile, ale operátorom s jeho nedostatočným pokrytím. :yes:
MOBIL: Samsung Galaxy S8 (64 GB) | TABLET: Nexus 7 (2013)
GADGET: Samsung Gear S2 (SM-R720) + Samsung Gear Fit (SM-R350) + Sony SmartWatch 2


Autor tohoto vlákna
kombinator
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: pát 19. črc 2013 11:49:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung gt-s7562 duos

Re: Zdravím, mám problém se signálem u tel samsung gt-s7562

Příspěvek od kombinator » pát 19. črc 2013 14:59:04

Tak jsem zkusil vyměnit simku a je to furt stejný tak to bude tou anténou nevíš kde jí najdu v telefonu nebo aspoň odkaz na ní jak vypadá . Děkuju :)

Uživatelský avatar

pRo_lama
Moderátor
Příspěvky: 6424
Registrován: pon 06. pro 2010 7:41:23
Reputace: 326
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8
Twitter: pRo_lama
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém se signálem - GT-S7562 Duos

Příspěvek od pRo_lama » pát 19. črc 2013 15:08:14

Pokiaľ to máš v záruke, tak to daj reklamovať. ;)

Ak nevieš čo robíš, tak to nemá zmysel. :yes:
MOBIL: Samsung Galaxy S8 (64 GB) | TABLET: Nexus 7 (2013)
GADGET: Samsung Gear S2 (SM-R720) + Samsung Gear Fit (SM-R350) + Sony SmartWatch 2


Autor tohoto vlákna
kombinator
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: pát 19. črc 2013 11:49:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung gt-s7562 duos

Re: Problém se signálem - GT-S7562 Duos

Příspěvek od kombinator » pát 19. črc 2013 15:18:49

V záruce už ho právě nemá a nechci vyhazovat zbytečně peníze za technika v telefonu už se v celku vyznám rozebíral jsem ho už hodněkrát sám jsem si i vyměnil repráček .



kejly
Stálý androiďák
Příspěvky: 184
Registrován: pát 18. pro 2009 8:08:06
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Ulefone Metal
Bydliště: Praha

Re: Problém se signálem - GT-S7562 Duos

Příspěvek od kejly » pát 19. črc 2013 15:41:30

Tak si vzpomen, jestli jsi pro rozebirani telefonu nevidel neco podobneho :
http://stellatech.com/samsung-gt-s7562- ... 13243.html

Vypada jako QAN01 ze servisniho manualu (stahni si ten all-in-one balik) :
http://browse.feedreader.com/c/CPKB_Cel ... /311677560
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal


Autor tohoto vlákna
kombinator
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: pát 19. črc 2013 11:49:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung gt-s7562 duos

Re: Problém se signálem - GT-S7562 Duos

Příspěvek od kombinator » sob 20. črc 2013 10:45:40

Zdravím ano ten díl jak si na něj dával ten první odkaz tak ten na telefonu vidím když sundám kryt ale tu anténu jsem ani nevyndaval tak nevím co sní je nevíš jak to mám opravit ? Jo a chlapi chtěl bych vám poděkovat že se vůbec zabýváte mim problémem díky cením si toho :)

Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy S Duos (S7562) - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host