Samsung Galaxy Ace 2 (I8160) - Obecná diskuzeOficiální update Ace 2 na Jelly Bean


G3nius
Stálý androiďák
Příspěvky: 69
Registrován: pon 29. dub 2013 9:59:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4

Re: Oficiální update Ace 2 na Jelly Bean

Příspěvek od G3nius » úte 30. črc 2013 13:52:45

Zdravím aj La Fleur edícia dostane alebo dostala 4.1.2 verziu androidu? Dakujem





Autor tohoto vlákna
Systematik
Nové Androidě
Příspěvky: 28
Registrován: stř 17. říj 2012 15:17:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Razr HD xt925
Mobil 2 / ROM: Nokia 6700 slide + Ace 2 i8160P JB
Twitter: N / A

Re: Oficiální update Ace 2 na Jelly Bean

Příspěvek od Systematik » pát 02. srp 2013 11:18:39

No... jaké je přesné číslo modelu?
IMHO je to, tedy pokud je to Galaxy Ace 2 La Fleur, buďto GT-I8160 nebo GT-I8160P s jinou povrchovou úpravou...
Naposledy upravil(a) pRo_lama dne pát 02. srp 2013 11:25:51, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Necituj posledný príspevok viď pravidlo č. 5 !!!


G3nius
Stálý androiďák
Příspěvky: 69
Registrován: pon 29. dub 2013 9:59:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4

Re: Oficiální update Ace 2 na Jelly Bean

Příspěvek od G3nius » sob 03. srp 2013 15:46:54

GT-I8160


Autor tohoto vlákna
Systematik
Nové Androidě
Příspěvky: 28
Registrován: stř 17. říj 2012 15:17:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Razr HD xt925
Mobil 2 / ROM: Nokia 6700 slide + Ace 2 i8160P JB
Twitter: N / A

Re: Oficiální update Ace 2 na Jelly Bean

Příspěvek od Systematik » pon 05. srp 2013 9:45:20

Odkaz na možnost stažení oficiálních firmware Samsungu
pro Tvůj mobil: https://samsung-updates.com/device/?id=GT-I8160 - slovenský je hned druhý shora,
pokud tedy máš telefon ne od operátora, tzv. „nebrandovaný“
Naposledy upravil(a) pRo_lama dne pon 05. srp 2013 13:12:33, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Necituj posledný príspevok viď pravidlo č. 5 !!!


-PePe-
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: sob 22. pro 2012 21:06:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Ace 2

Re: Oficiální update Ace 2 na Jelly Bean

Příspěvek od -PePe- » sob 10. srp 2013 14:28:24

Mám takovej hloupej dotaz. Aktualizoval jsem přes Kies na 4.1.2 a zjišťuju, že je to ceklem dost pomalý. Proto bych chtěl vyzkoušet jinou JB ROMku. Půjde normálně přes ODIN nahrát jinou vybranou ROMku (pro 8160P)? Co to udělá s RAM?



warpyzda
Stálý androiďák
Příspěvky: 128
Registrován: stř 26. čer 2013 9:45:26
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: LG G4 H815 MM v20c stock

Re: Oficiální update Ace 2 na Jelly Bean

Příspěvek od warpyzda » úte 13. srp 2013 13:08:04

Nekdo rika ze francouzka verze ma 624 MB nekdo zase ze ne ... Nekdo rika ze to je recka ... tak tezko rict ... Muzes zkouset dle libosti telefonu to nevadi. :)

Jinak je tu navod na zvyseni ram: http://androidforum.cz/zvyseni-ram-u-jb ... 44699.html

Snad ti to trochu pomuze ... Jinak se muzes kouknout sem to by ti melo taky hodne pomoci s rychlosti telefonu
http://androidforum.cz/aplikace-ke-smaz ... 44471.html

a muzes zkusit i tohle ale tady radim trpelivost a opatrnost ...

http://androidforum.cz/tweak-build-prop ... 44413.html

navody jsou overene ...


Daddo
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: ned 08. led 2012 10:29:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire Bravo

Re: Oficiální update Ace 2 na Jelly Bean

Příspěvek od Daddo » úte 13. srp 2013 13:37:33

-PePe- píše:Mám takovej hloupej dotaz. Aktualizoval jsem přes Kies na 4.1.2 a zjišťuju, že je to ceklem dost pomalý. Proto bych chtěl vyzkoušet jinou JB ROMku. Půjde normálně přes ODIN nahrát jinou vybranou ROMku (pro 8160P)? Co to udělá s RAM?
Skus toto: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2389395

Jednak Ti to zvacsi pamat na 624MB a zaroven to zrychli pracu s mobilom (v mojom pripade to bol podstatny rozdiel). Postup je navyse velmi jednoduchy.


Autor tohoto vlákna
Systematik
Nové Androidě
Příspěvky: 28
Registrován: stř 17. říj 2012 15:17:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Razr HD xt925
Mobil 2 / ROM: Nokia 6700 slide + Ace 2 i8160P JB
Twitter: N / A

Re: Oficiální update Ace 2 na Jelly Bean

Příspěvek od Systematik » stř 14. srp 2013 8:00:42

Daddo píše:Skus toto: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2389395 Jednak Ti to zvacsi pamat na 624MB
a zaroven to zrychli pracu s mobilom (v mojom pripade to bol podstatny rozdiel). Postup je navyse velmi jednoduchy.
Super odkaz, jen se zeptám na dvě věci
- máš I8160 nebo I8160P?
- je k tomu navýšení na 624 nutný root?


Daddo
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: ned 08. led 2012 10:29:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire Bravo

Re: Oficiální update Ace 2 na Jelly Bean

Příspěvek od Daddo » stř 14. srp 2013 8:09:37

Mam I8160, ale malo by to fungovat aj s NFC:
Tested with MF1/MG2 builds on a European I8160. May work on I8160P, I8160L and Chinese/HK variants but is not guaranteed.
Podla jedneho prispevku to aj funguje:
it's OK with i8160P and XXMF1 with 624mem_v1.
Root nie je treba. Ja som aktualizoval na oficial ROM JB bez roota, potom aplikoval uvedeny postup a mobil slape jak svajciarske hodinky.


rezniq
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: pon 08. črc 2013 20:21:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Ace II GT-I8160P XEF
Rom: 236 xef

Re: Oficiální update Ace 2 na Jelly Bean

Příspěvek od rezniq » stř 14. srp 2013 11:33:47

potvrdzujem 624mb ram na mf1 xef (francuzky ) a po spusteni zatial nevykazuje znamky lenivosti ani ineho problemu

editj jedna sa o 8160P


-PePe-
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: sob 22. pro 2012 21:06:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Ace 2

Re: Oficiální update Ace 2 na Jelly Bean

Příspěvek od -PePe- » stř 14. srp 2013 13:00:15

Daddo díky moc. Vše šlape jak má a opravdu mám 624 RAM. Jinak mám 8160P. Byl to můj první flash, tak jsem byl nervózní jak u maturity. :DD


Daddo
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: ned 08. led 2012 10:29:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire Bravo

Re: Oficiální update Ace 2 na Jelly Bean

Příspěvek od Daddo » stř 14. srp 2013 13:28:50

PePe: super, som rad, ze sa Ti to podarilo. Ako som pisal, postup je naozaj velmi jednoduchy, niet sa coho bat a zatial neviem o pripade, ze by nim niekto spravil zo svojho telefonu tehlu. :yes:


Autor tohoto vlákna
Systematik
Nové Androidě
Příspěvky: 28
Registrován: stř 17. říj 2012 15:17:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Razr HD xt925
Mobil 2 / ROM: Nokia 6700 slide + Ace 2 i8160P JB
Twitter: N / A

Re: Oficiální update Ace 2 na Jelly Bean

Příspěvek od Systematik » čtv 15. srp 2013 14:37:28

Daddo píše:Root nie je treba. Ja som aktualizoval na oficial ROM JB bez roota, potom aplikoval uvedeny postup a mobil slape jak svajciarske hodinky.
Tak to jsou skvělé zprávy.
Já jsem aktualizoval taky ofiko - přes KIES - a mám verzi XXME1, tak uvidíme...

Uživatelský avatar

janchan
Stálý androiďák
Příspěvky: 67
Registrován: ned 27. lis 2011 0:17:35
Reputace: 9
Typ mobilu / ROM: SG S4mini - I9195
Rom: 7.1.2

Re: Oficiální update Ace 2 na Jelly Bean

Příspěvek od janchan » čtv 15. srp 2013 17:20:03

Včera jsem vyzkoušel uvedený postup. Vše proběhlo v pohodě a paměť je nyní 624 MB.

Prozatím ale spokojen nejsem.

Využití paměti je teď na cca 550 MB, což předtím nebylo - předchozí paměť 482 MB byla využita na cca 410 MB.
Zkoušel jsem paměť "čistit", ale vždy se to vrátí na těch 550 MB. To by mi ale nevadilo. Horší je že mi dnes telefon 2x totálně "vytuhnul" a to se mi předtím nestalo ani jednou.
V telefonu mám navigaci kterou používám a při jízdě se začala sekat až se nakonec zastavilo navigování a telefon cca 1 min. vůbec nereagoval. Až potom se mi ho podařilo restartovat. Po restartu navigace po cca 10 min. opět vytuhla.
Na další zkoušení nebyl dnes čas, zkusím to zase zítra. Snad to bude v pohodě a telefon dnes jen stávkoval :-)

Mám ofiko verzi XXME1

Edit 16.08.2013: Dnes opět zkoušeno a stále ten samý problém. Dělá to i s app "CaroO Pro" (Driving Recorder) - po spuštění chvilku nahrává, potom obraz zatuhne, odpojí se mi samovolně handsfree a po chvilce se telefon restartuje.

Edit 20.08.2013: Zakázal jsem přenos dat on-line přes 3G (synchronizaci) a už se CaroO sekl jen jednou. Taky pro jistotu před zapnutím Navigace, nebo CaroO vždy "vyčistím" RAM - ukončí se cca 12 app.
Pro mě to zvýšení RAM je jen k vzteku, předtím běželo vše v pohodě. Jak bude čas, dávám zpět původní ofiko Jelly Bean s 482 MB Ramkou. A pro příště si budu pamatovat "když to funguje, nešťourej se v tom".
Naposledy upravil(a) janchan dne úte 20. srp 2013 18:06:31, celkem upraveno 1 x.
Pokud jsem pomohl, můžeš poděkovat v hodnocení příspěvku :palec:


Daddo
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: ned 08. led 2012 10:29:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire Bravo

Re: Oficiální update Ace 2 na Jelly Bean

Příspěvek od Daddo » pon 19. srp 2013 7:23:48

Ja zatial ziadny problem nemam. Isiel som vcera jednu trasu so Sygic a bez problemov.


Autor tohoto vlákna
Systematik
Nové Androidě
Příspěvky: 28
Registrován: stř 17. říj 2012 15:17:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Razr HD xt925
Mobil 2 / ROM: Nokia 6700 slide + Ace 2 i8160P JB
Twitter: N / A

Re: Oficiální update Ace 2 na Jelly Bean

Příspěvek od Systematik » úte 20. srp 2013 15:23:08

Daddo píše:Ja zatial ziadny problem nemam. Isiel som vcera jednu trasu so Sygic a bez problemov.
No jestli to nebude tím, že máš I8160 a Janchan má I8160P...


warpyzda
Stálý androiďák
Příspěvky: 128
Registrován: stř 26. čer 2013 9:45:26
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: LG G4 H815 MM v20c stock

Re: Oficiální update Ace 2 na Jelly Bean

Příspěvek od warpyzda » stř 21. srp 2013 7:44:37

janchan píše:Včera jsem vyzkoušel uvedený postup. Vše proběhlo v pohodě a paměť je nyní 624 MB.

Prozatím ale spokojen nejsem.

Využití paměti je teď na cca 550 MB, což předtím nebylo - předchozí paměť 482 MB byla využita na cca 410 MB.
Zkoušel jsem paměť "čistit", ale vždy se to vrátí na těch 550 MB. To by mi ale nevadilo. Horší je že mi dnes telefon 2x totálně "vytuhnul" a to se mi předtím nestalo ani jednou.
V telefonu mám navigaci kterou používám a při jízdě se začala sekat až se nakonec zastavilo navigování a telefon cca 1 min. vůbec nereagoval. Až potom se mi ho podařilo restartovat. Po restartu navigace po cca 10 min. opět vytuhla.
Na další zkoušení nebyl dnes čas, zkusím to zase zítra. Snad to bude v pohodě a telefon dnes jen stávkoval :-)

Mám ofiko verzi XXME1

Edit 16.08.2013: Dnes opět zkoušeno a stále ten samý problém. Dělá to i s app "CaroO Pro" (Driving Recorder) - po spuštění chvilku nahrává, potom obraz zatuhne, odpojí se mi samovolně handsfree a po chvilce se telefon restartuje.

Edit 20.08.2013: Zakázal jsem přenos dat on-line přes 3G (synchronizaci) a už se CaroO sekl jen jednou. Taky pro jistotu před zapnutím Navigace, nebo CaroO vždy "vyčistím" RAM - ukončí se cca 12 app.
Pro mě to zvýšení RAM je jen k vzteku, předtím běželo vše v pohodě. Jak bude čas, dávám zpět původní ofiko Jelly Bean s 482 MB Ramkou. A pro příště si budu pamatovat "když to funguje, nešťourej se v tom".

Me by jen zajimalo jakou si mel verzi androida, kdyz jsi tam nahral ten 624 mem soubor ??? to si mel XXME1 nebo jakou ROM ???
Ja osobne jsem si nejdriv zalohoval telefon, nahral francouzkou ROM XXMF1 jak je psano v navodu !!! pak jsem nahral ten soubor a nahral zpet zalohu ... a mam 624 MB RAM a volne pameti mam po restartu 245 MB RAM a pri behu kolem 200 MB RAM ...


HabrikCZ
Stálý androiďák
Příspěvky: 57
Registrován: pát 07. čer 2013 5:00:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Ace 2

Re: Oficiální update Ace 2 na Jelly Bean

Příspěvek od HabrikCZ » stř 21. srp 2013 13:19:55

janchan píše:Včera jsem vyzkoušel uvedený postup. Vše proběhlo v pohodě a paměť je nyní 624 MB.

Edit 20.08.2013: Zakázal jsem přenos dat on-line přes 3G (synchronizaci) a už se CaroO sekl jen jednou. Taky pro jistotu před zapnutím Navigace, nebo CaroO vždy "vyčistím" RAM - ukončí se cca 12 app.
Pro mě to zvýšení RAM je jen k vzteku, předtím běželo vše v pohodě. Jak bude čas, dávám zpět původní ofiko Jelly Bean s 482 MB Ramkou. A pro příště si budu pamatovat "když to funguje, nešťourej se v tom".
Stava se me to obac i pri jinejch aplikacich ze to zalaguje... a pockam par vterin a je lag pryc. Daval sem to na ofiku XXME1.

Problem je, ze i kdyz das zpet ofiko verzi, tak ti tech 624 zustane at delas co delas... 482 ani 550 se me zpet nepodarilo vratit zadnym firmwarem.


warpyzda
Stálý androiďák
Příspěvky: 128
Registrován: stř 26. čer 2013 9:45:26
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: LG G4 H815 MM v20c stock

Re: Oficiální update Ace 2 na Jelly Bean

Příspěvek od warpyzda » stř 21. srp 2013 14:47:15

Nahodil jsi to na spatnou verzi mas to hodit na MF1 nebo MG2 ...

na ME1 to sice funguje ale ma to problemy ... Znamemu to delalo to same dokud postup nezopakoval na ROMce MF1 a ted mu to bezi normalne ...

Uživatelský avatar

janchan
Stálý androiďák
Příspěvky: 67
Registrován: ned 27. lis 2011 0:17:35
Reputace: 9
Typ mobilu / ROM: SG S4mini - I9195
Rom: 7.1.2

Re: Oficiální update Ace 2 na Jelly Bean

Příspěvek od janchan » stř 21. srp 2013 16:39:25

warpyzda píše:Nahodil jsi to na spatnou verzi mas to hodit na MF1 nebo MG2 ....
Dal jsem tam tedy [I8160PXXMF1] - Francie

Zítra v terénu odzkouším. Paměť zůstala na 624MB a aktuálně mám zabráno cca 440MB RAM, uvidím jak se bude chovat navigace a CaroO.
Ale už teď se mi zdá že odezvy telefonu jsou rychlejší.
Pokud jsem pomohl, můžeš poděkovat v hodnocení příspěvku :palec:


supe
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: pon 03. čer 2013 19:09:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ACE2 NFC

Re: Oficiální update Ace 2 na Jelly Bean

Příspěvek od supe » stř 21. srp 2013 21:26:39

to už jsi mohl rovnou

http://www.hotfile.com/dl/240609508/1f2 ... T.zip.html

EDIT by jumbo78:
Nedávej odkazy do code ani do quote, nejsme warez fórum! Přečti si prosím laskavě pravidla fóra a dodržuj je!


schelli
Stálý androiďák
Příspěvky: 51
Registrován: čtv 13. pro 2012 19:29:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung SGS

Re: Oficiální update Ace 2 na Jelly Bean

Příspěvek od schelli » stř 21. srp 2013 23:04:28

Aaach jooo. skoda ze ta moje polska Tmobile lemra aktualizovat oficialne prez Kies nejde....a kdo viiii jestli se aktualizace vubec nejak dockam....


maxipes
Androiďák!
Příspěvky: 351
Registrován: ned 02. pro 2012 8:10:09
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung S6

Re: Oficiální update Ace 2 na Jelly Bean

Příspěvek od maxipes » čtv 22. srp 2013 19:28:00

Buď v klidu aktualizací se ti zmenší RAM a telefon se zpomalí.
Jediná možnost je šachovat s verzemi viz výše.
Já mám stále GB a jsem spokojen :)


Aition
Stálý androiďák
Příspěvky: 63
Registrován: pát 13. dub 2012 10:53:37
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: KINGZONE N3 PLUS
Mobil 2 / ROM: Smartwatch No1 Sun S2
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 N8010

Re: Oficiální update Ace 2 na Jelly Bean

Příspěvek od Aition » pát 23. srp 2013 11:59:30

Takhle generelně negativně zhodnotit JB je podle mě velmi přehnané.

Mám I8160 polskou šedivku (dováženou jistými obchodníky) - aktualizoval jsem oficiálně přes KIES; provedl jsem hard reset (jak spousta uživatelů doporučuje), rootnul, přehodil opět interní paměť s SD a telefon jede minimálně stejně svyžně či pomalu (podle toho jak to komu vyhovuje) jako předchozí stejně oficiální GB.

Pro malou paměť jsem si ještě přes odina nahodil podporu pro zvětšení paměti, rychlost zůstala zachována.

Protože se mení pouze software, neočekával jsem ani jakékoliv markantní zrychlení telefonu oproti původnímu GB.
KINGZONE N3 PLUS; Smartwatch No.1 Sun S2; Samsung Galaxy Note 10.1 N8010

Uživatelský avatar

janchan
Stálý androiďák
Příspěvky: 67
Registrován: ned 27. lis 2011 0:17:35
Reputace: 9
Typ mobilu / ROM: SG S4mini - I9195
Rom: 7.1.2

Re: Oficiální update Ace 2 na Jelly Bean

Příspěvek od janchan » pát 23. srp 2013 15:35:42

S tou I8160XXMF1 se telefon už "nesekal" a vše bylo v rámci možností ACE2 v pohodě.
Nakonec jsem do telefonu ale dal I8160PXXMG2. Když už, tak už :)
S touto verzí taky problém nemám a tak u ní zatím zůstanu.
RAM je stále 624MB a zůstává cca 150MB volných.

Díky všem za cenné rady :thumbup:
Pokud jsem pomohl, můžeš poděkovat v hodnocení příspěvku :palec:


HabrikCZ
Stálý androiďák
Příspěvky: 57
Registrován: pát 07. čer 2013 5:00:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Ace 2

Re: Oficiální update Ace 2 na Jelly Bean

Příspěvek od HabrikCZ » pát 23. srp 2013 16:30:47

ja mam zatim XXMF1 ale mozna zkusim tu MG2... ma ta mg2 zastupcde na zamykaci obrazovce?


EDIT by jumbo78:
Nezneužívej citaci! Přečti si prosím laskavě pravidla fóra a dodržuj je!

Uživatelský avatar

janchan
Stálý androiďák
Příspěvky: 67
Registrován: ned 27. lis 2011 0:17:35
Reputace: 9
Typ mobilu / ROM: SG S4mini - I9195
Rom: 7.1.2

Re: Oficiální update Ace 2 na Jelly Bean

Příspěvek od janchan » pát 23. srp 2013 16:50:22

To: HabrikCZ
Zástupce tam nemá. Jen se mi tam zobrazují nepřečtené zprávy a přidal jsem si zobrazení počasí. Víc jsem k nastavení nenašel.
Pokud jsem pomohl, můžeš poděkovat v hodnocení příspěvku :palec:


HabrikCZ
Stálý androiďák
Příspěvky: 57
Registrován: pát 07. čer 2013 5:00:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Ace 2

Re: Oficiální update Ace 2 na Jelly Bean

Příspěvek od HabrikCZ » pát 23. srp 2013 17:09:30

Tak to necham XXMF1, ta tam prave zastupce ma narozdil od XXME1 a XXMG2. Zatim se telefon nekousl.
0) Zaloha, zaloha, zaloha.
1) pouzil sem postup c3. na XDA tzn sem fleshnul MF1 jako PDA a 624Mb sem dal do CSC. http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2389395, https://samsung-updates.com/details/119 ... XXMF1.html
2) po restartu sem dal obnovit tovarni nastaveni a naformatovat pamet USB
3) pote sem telefon vypl a smazal dalvik cache.
4) pak sem to obnovil a slape to krasne s 624RAM, na lock screenu mam zastupce, prumerne 200MB volnych zadny zaseky.


Autor tohoto vlákna
Systematik
Nové Androidě
Příspěvky: 28
Registrován: stř 17. říj 2012 15:17:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Razr HD xt925
Mobil 2 / ROM: Nokia 6700 slide + Ace 2 i8160P JB
Twitter: N / A

Re: Oficiální update Ace 2 na Jelly Bean

Příspěvek od Systematik » pon 26. srp 2013 8:49:47

HabrikCZ píše:Tak to necham XXMF1, ta tam prave zastupce ma narozdil od XXME1 a XXMG2. Zatim se telefon nekousl. ...zadny zaseky.
Máš prosím I8160 nebo I8160P?

Uživatelský avatar

janchan
Stálý androiďák
Příspěvky: 67
Registrován: ned 27. lis 2011 0:17:35
Reputace: 9
Typ mobilu / ROM: SG S4mini - I9195
Rom: 7.1.2

Re: Oficiální update Ace 2 na Jelly Bean

Příspěvek od janchan » pon 26. srp 2013 13:21:16

TO: Systematik
Podle firmwaru na který sem HabrikCZ dal odkaz a který dle jeho popisu použil, vlastní 8160P.
Firmare pro tento tel. poznáš podle toho P v označení - např. I8160PXXMF1
Pokud jsem pomohl, můžeš poděkovat v hodnocení příspěvku :palec:

Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy Ace 2 (I8160) - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host