Samsung Galaxy Y / Y Pro (S5360) - Obecná diskuzeSamsung galaxy Y GT-S5363

Pravidla fóra
Hledáte nějaké servisní středisko pro značku Samsung, nebo se chcete s ostatními podělit o své zkušenosti s některém servisem? Pokračujte do této sekce.
Odpovědět

Autor tohoto vlákna
argellius
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: čtv 19. bře 2015 16:22:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung GT-S5363
Mobil 2 / ROM: Lenovo A536

Samsung galaxy Y GT-S5363

Příspěvek od argellius » čtv 19. bře 2015 16:37:05

Ahoj, nevím zda jsme ve správném tématu, ale snad jo
Potřebuji pomoct, asi před rokem mi spadl mobil, mobil mi vždycky zamrzl při logo Samsung no a tedka do součastnosti
mám jinej mobil, ale tenhle mobil starej jsme používal every day skoro furt, prostě jsem tam měl jsme 2 aplikace na rádio a ano fungovalo to velice dobře ale najednou před 3 dnama se mi nainstalovali služby google play a já to vždycky odinstaloval a ono se to samo nainstalovalo no a když se to nainstalovalo tak jsem měl volné místo 5-6 MB když jsem to odinstaloval víc jak 80 MB nevím proč mi to žralo tolik nikdy to nedělalo a dneska přijdu domu zapnu mobil přesně stejne, najednou se to začlo sekat jako to rádio a pak to zamrzlo, nešlo to vypnout nic tak jsem vytáhnul baterku a zase zapnul a tedka když to zapnu tak zapíná s enormálně ukáže se samsung Galaxy Y gt-s5363 a pak se ukáže logo od společnosti O2 a pak Samsung a pak najednou jako kdyby se nenačetl android a resetne se to zase samsung společnost a logo samsung a furt dokola, no a když jdu do menu před startem tak to napíše jestli chcu pokračovat tak dám volume up a pak to ukáže viz screen no a downloading je tam hrozně dlouho a nic se neděje, už tam mám downloading asi 3 hodiny a nic před 3 hodinama jsem počkal hodinu a pak vytáhl baterku a furt stejný dal jsme to do počitače a píše to, že je zařízení připraveno no ale já v tom mobilu nemám SD-kartu takže se nic v komplu neukáže
doufám, že jsem svuj problém popsal dost jasně a doufám, že mi někdo pomuže moc děkuju!! :)
Beru jakékoliv řešení, neboť nevím co stím takže na vyhození, rootnuté to nemám ale kdyby to nějak šlo tak bych to zkusil prostě cokoliv :) ale stejnak si myslím, že to je jak s komplem když není na C:// dostatek místa tak spadne systém a už s enezapne, řekl bych že toto je podobné ale nerozumím to mu
Screen tady z google drive:
https://drive.google.com/file/d/0B8gJeo ... sp=sharing
Díky moc




Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22344
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 249
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: Samsung galaxy Y GT-S5363

Příspěvek od LivArt » čtv 19. bře 2015 16:39:08

Si to zkus po sobě přečíst.
Mačkáš špatný klávesy, do recovery se chodí opačným volume než do download módu.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.

Uživatelský avatar

Ante
Droid
Příspěvky: 2359
Registrován: ned 17. črc 2011 6:51:46
Reputace: 16
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi9 Lite
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Re: Samsung galaxy Y GT-S5363

Příspěvek od Ante » čtv 19. bře 2015 16:56:59

Tak nevim, jestli jsem to pochopil spravne (cist ten vytvor je opravdu vysilujici :D ), ale ja bych stahl nejakou romku

http://www.sammobile.com/firmwares/database/GT-S5363/

a pres ODIN v PC bych nakonektil mobil a rom nahral...
Xiaomi Mi9 Lite + ASUS ZB602KL


Autor tohoto vlákna
argellius
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: čtv 19. bře 2015 16:22:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung GT-S5363
Mobil 2 / ROM: Lenovo A536

Re: Samsung galaxy Y GT-S5363

Příspěvek od argellius » čtv 19. bře 2015 17:09:55

aha zkusím to teda napsat znovu
takže asi před rokem jsem měl problém se základovkou na reklamaci ale to nnení podstatné asi ale radši to napíšu
root nemám, úprostě dneska jsem přišel dom všechno fungovalo zapl jsme rádio zamrzlo to a nic nešlo vytáhl jsem baterku a zase zandal zapl jsem to okázalo se samsung galaxy y sg s5363 a pak logo O2 a pak samsung a vyplo se to a zase znovu a furt dokola pak jsem zmáčkl tlačotko POWER + VOLUME - down a prostě pak to psalo jestli chcu pokračovat tak at dám volume + no a já to dal a ukázalo se toto co ej na tom screenu
a o tom google služby prostě když s eto samo nainstalovalo měl jsem volné místo 6 MB tak třeba na spuštění androidu je nutné nějaké místo jako na windowsem předpokládám tak třeba jestli to není ten problém a co s tím no...

Uživatelský avatar

nofu
Droid
Příspěvky: 2752
Registrován: ned 11. srp 2013 18:37:35
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: Huawei Mate 8 [AL10]
Mobil 2 / ROM: LG G2 16GB - Cloudy G3 2.2

Re: Samsung galaxy Y GT-S5363

Příspěvek od nofu » čtv 19. bře 2015 17:12:35

Tady máš studijní materiál: wikipedie. Zkus nastudovat a používat, páč takhle se to fakt nedá :no:



Autor tohoto vlákna
argellius
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: čtv 19. bře 2015 16:22:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung GT-S5363
Mobil 2 / ROM: Lenovo A536

Re: Samsung galaxy Y GT-S5363

Příspěvek od argellius » čtv 19. bře 2015 17:47:35

bože, prostě mi nejde mobil, zapne se a furt s eopakuje načítací svazek co na tom nechápete ?

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22344
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 249
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: Samsung galaxy Y GT-S5363

Příspěvek od LivArt » čtv 19. bře 2015 18:01:17

To, že si neumíš přečíst řešení, který jsem ti napsal hned do první odpovědi.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.

Uživatelský avatar

Jumbo78
Terminátor
Příspěvky: 11114
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 275
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Samsung galaxy Y GT-S5363

Příspěvek od Jumbo78 » čtv 19. bře 2015 18:06:31

Přesunuto do správné sekce...
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


Autor tohoto vlákna
argellius
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: čtv 19. bře 2015 16:22:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung GT-S5363
Mobil 2 / ROM: Lenovo A536

Re: Samsung galaxy Y GT-S5363

Příspěvek od argellius » čtv 19. bře 2015 18:08:30

Klikni si na ten ur odkaz na to co mi to ukazuje, řekni mi jeden zpusob jak se tam leze jinak než když dáš to tlačítko a dolu voleme já jsme psal že jsme šel do toho menu a pak se to mě ptal ocontiune + a nebo reset mobil - tak já jsem tam volume up to každje pochopil a pak to ukáže downloading a pokud vím, je jen 1 cesta jak s ek tomu dostat tak nechápu proč tady řešiš zda jsem zmáčkl + či -

Uživatelský avatar

Jumbo78
Terminátor
Příspěvky: 11114
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 275
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Samsung galaxy Y GT-S5363

Příspěvek od Jumbo78 » čtv 19. bře 2015 18:10:44

Řeší to proto, že jsi v download modu. Kdybys šel do recovery, jak ti kolega radil, tak tam uděláš factory reset...
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


Autor tohoto vlákna
argellius
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: čtv 19. bře 2015 16:22:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung GT-S5363
Mobil 2 / ROM: Lenovo A536

Re: Samsung galaxy Y GT-S5363

Příspěvek od argellius » čtv 19. bře 2015 18:33:28

když dám tlačítko na zapnutí a vypnutí a držím volume- , když vidím samsung galaxy y gt ..... tak to problikne zmizí samsung .... za 2 sek a pak se zase objeví a furt držím tak jako kdybych to nedržel a zapne se to a zase se to má svazek obrazovek při zapínání a nic a když to udělám znovu a pokaždé když to problikne tak kdybyh zmáčkl volume - a tlačotko na zapnutí/vypnutí tak pokaždé to zmizí a nic nikam se nedostanu, navic kdyby tohle šlo tak to udělám hnedka :)

Uživatelský avatar

Jumbo78
Terminátor
Příspěvky: 11114
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 275
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Samsung galaxy Y GT-S5363

Příspěvek od Jumbo78 » čtv 19. bře 2015 18:39:19

Panebože...
Volume UP + HOME + POWER při vypnutém telefonu a při naběhnutí prvního loga vše pusť. Dostaneš se do recovery a tam dáš factory reset. Teď jsem to zkoušel na staré S5363, kterou máme doma a je to funkční
A mohl by ses konečně naučit používat interpunkci, aby se to vůbec dalo číst
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


Autor tohoto vlákna
argellius
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: čtv 19. bře 2015 16:22:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung GT-S5363
Mobil 2 / ROM: Lenovo A536

Re: Samsung galaxy Y GT-S5363

Příspěvek od argellius » čtv 19. bře 2015 18:48:48

Když to udělám tak ano dostanu se do toho recovery a tam mám data/factory reset a dál je NO NO NO NO NO NO NO NO all users delete.... a zase NO NO NO je to pod seboujá ti to asi budu muset natočit

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22344
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 249
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: Samsung galaxy Y GT-S5363

Příspěvek od LivArt » čtv 19. bře 2015 18:50:25

A proč teda nevybereš "delete all user data"?
To "no" je tam pro případ, kdyby tam nějaký jelito vlezlo náhodou, tak aby náhodou taky nesmazalo data z telefonu.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.

Uživatelský avatar

Jumbo78
Terminátor
Příspěvky: 11114
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 275
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Samsung galaxy Y GT-S5363

Příspěvek od Jumbo78 » čtv 19. bře 2015 18:51:24

@argellius
Děláš si legraci????
Vybereš tu jedinou volbu, kde není NO a potvrdíš... (YES - delete all user)
Asi natočím já tebe!
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


Autor tohoto vlákna
argellius
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: čtv 19. bře 2015 16:22:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung GT-S5363
Mobil 2 / ROM: Lenovo A536

Re: Samsung galaxy Y GT-S5363

Příspěvek od argellius » čtv 19. bře 2015 18:56:28

a co pak mám dělat ? potvrdím všehcny uživatele a pak co ?

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22344
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 249
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: Samsung galaxy Y GT-S5363

Příspěvek od LivArt » čtv 19. bře 2015 18:58:25

A pak to exploduje.

Pak se smažou data a můžeš normálně nabootovat. A kdyby ses pořád dokola blbě neptal, ale hned to udělal, tak jsi to mohl mít už hotový.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
argellius
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: čtv 19. bře 2015 16:22:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung GT-S5363
Mobil 2 / ROM: Lenovo A536

Re: Samsung galaxy Y GT-S5363

Příspěvek od argellius » čtv 19. bře 2015 19:00:09

Jsem rád, že si zemně děláš pr**l ale já ti to natočím chvíli počkej

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22344
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 249
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: Samsung galaxy Y GT-S5363

Příspěvek od LivArt » čtv 19. bře 2015 19:02:18

Vypadám na to, že jsem nikdy neviděl 3e recovery?
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.

Uživatelský avatar

don_alex
Administrátor
Příspěvky: 9862
Registrován: ned 26. srp 2012 16:11:34
Reputace: 368
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note II [GT-N7100] [Stock+root]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Re: Samsung galaxy Y GT-S5363

Příspěvek od don_alex » čtv 19. bře 2015 19:14:01

Factory reset na 99% nepomůže. A pokud mám pravdu, bude to chtít vícesouborovou ROM s PITem. Kdyžtak mi napiš SZ, dořešíme to.
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | GT-S5830 [Stock+Root] | Gsmart T4 [Stock+Root] | Sony SW2


Autor tohoto vlákna
argellius
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: čtv 19. bře 2015 16:22:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung GT-S5363
Mobil 2 / ROM: Lenovo A536

Re: Samsung galaxy Y GT-S5363

Příspěvek od argellius » čtv 19. bře 2015 19:15:48

https://drive.google.com/file/d/0B8gJeo ... sp=sharing
https://drive.google.com/file/d/0B8gJeo ... sp=sharing
https://drive.google.com/file/d/0B8gJeo ... sp=sharing
https://drive.google.com/file/d/0B8gJeo ... sp=sharing
https://drive.google.com/file/d/0B8gJeo ... sp=sharing

mám vyplej telefon -> recovery -> factore reset -> all users -> převede mě to z5 do recovery menu -> cokoliv na co zmáčknu nic krom toho prvního tak kliknu na to první a resetne s emi mobil a pak zase svazek načítání obrazovky samsung a společnost o2

Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy Y / Y Pro (S5360) - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host