THL W200 - Obecná diskuzeJas displeje THL W200

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
mart123
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 02. zář 2010 13:15:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W200

Jas displeje THL W200

Příspěvek od mart123 » sob 16. lis 2013 17:22:59

pekny den, s tel. zatim absolutni spokojenost, jen dve vyhrady k displeji.
1) Pri nastaveni automatickeho jasu blikani displeje
Lze zmenit, nastavit? jak, kde ..
2) pri max. stlumeni jasu displeje, sviti porad moc jasne, neprijemne silne..
lze treba v tovarnim menu nastavit nizsi jas? jak se tam dostat, na netu se mi nedari dohledat ..

dekuji za odpovedi

edit: tak kod do serv. menu mam, kdyby nekdo poradil co presne nastavit, bylo by to super :) dekuji


THL W200 GravityBox v2.7.3 JB 4.2.1 CWM



xGrany
Robot
Příspěvky: 872
Registrován: stř 10. bře 2010 20:56:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300
Bydliště: Nove Mesto na Mor.

Re: Jas displeje THL W200

Příspěvek od xGrany » sob 16. lis 2013 19:18:20

1- co tim myslis blikani displeje? Jako,ze se nustale meni intenzita podsviceni?
2-snizit jas pri nastaveni minimalniho podsviceni jde o neco malo pomoci gravity boxu. Jde tam i nastavit ruzne stupne podsviceni podle intenzity svetla.Gravity box pouzivam a urcite by nemel chybet v tvem telefonu. Hledej tema tady na foru. Jeste dodam,ze s temi stupni podsviceni sem si nehral,tak nemam vyzkouseno.


Autor tohoto vlákna
mart123
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 02. zář 2010 13:15:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W200

Re: Jas displeje THL W200

Příspěvek od mart123 » sob 16. lis 2013 19:25:14

ok, dekuji za reakci
vsiml sem si ze displej richle zamrka, ne do uplne tmy a zase zpet, proste nekolikrat za sebou, tipl bych 2-3x za vterinu pohasne a zase jde do vyssiho jasu. zatim pokazde bylo na nastaveniA, auto jas.

Gravity box jdu vyzkouset, diky
THL W200 GravityBox v2.7.3 JB 4.2.1 CWM


xGrany
Robot
Příspěvky: 872
Registrován: stř 10. bře 2010 20:56:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300
Bydliště: Nove Mesto na Mor.

Re: Jas displeje THL W200

Příspěvek od xGrany » ned 17. lis 2013 12:39:47

No nějakého kolísání v podsvícení sem si taky všiml,ale v postatě jen nepatrné.Vím, že se to řešilo i na foru xda, a bylo tam právě doporučeno pohrát si s hodnotama v GravityBoxu. Podsvícení reaguje i na hodně malou změnu světla a neustále upravuje podsvícení. Tuším že tam někdo psal i doporučené hodnoty,ale já sem tomu moc nevěnoval pozornost, protože automatický jas nepoužívám. Mám pořád nastavené skoro minimální podsvícení a jen když je potřeba třeba na sluníčku,tak si podvícení ručně zvýším. V práci máme totiž hodně nasvícenou dílnu a displej tak svítil skoro pořád na maximální jas naprosto zbytečně.


Autor tohoto vlákna
mart123
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 02. zář 2010 13:15:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W200

Re: Jas displeje THL W200

Příspěvek od mart123 » úte 19. lis 2013 10:30:51

no, dela mi to pri jakemkoli nastaveni podsviceni, nemusi to byt na A.. je to nepatrne, ale znatelne, proste displej lehce kmita (svetlo). nevim jak to spravne napsat ..
THL W200 GravityBox v2.7.3 JB 4.2.1 CWM



xGrany
Robot
Příspěvky: 872
Registrován: stř 10. bře 2010 20:56:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300
Bydliště: Nove Mesto na Mor.

Re: Jas displeje THL W200

Příspěvek od xGrany » úte 19. lis 2013 11:02:56

A nedela ti to nahodou pouze pri nabijeni? Ja sem si toho vsiml obcas, kdyz sem telefon nabijel v praci ze zasuvky z CNC masiny...A nebo kdyz sem pomoci gravity boxu stahnul minimalni podsvizeni. Kdyz necham vsechno na puvodnich hodnotach , tak se podsviceni velice nepatrne chveje pouze pri tom nabijeni z CNC,ale doma nikdy. Takze sem naznal,ze tam dochazi pravdepodobne k nejakemu ruseni. Nabijecku pouzivam jak THL tam od Huawei.


Autor tohoto vlákna
mart123
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 02. zář 2010 13:15:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W200

Re: Jas displeje THL W200

Příspěvek od mart123 » úte 19. lis 2013 11:08:03

nn, dela to proste porad .. nbijim zatim jen z USB, sitovou sem ani nevybalil.. ale dela to pri odpojenym i zapojenym usb, proste porad ..
THL W200 GravityBox v2.7.3 JB 4.2.1 CWM

Odpovědět

Zpět na „THL W200 - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host