Legend ⇒ HTC Legend
-
- Androiďák!
- Typ mobilu / ROM: Samsung S20 G980F
Re: HTC Legend
Jde vytvorit Root na HTC Legend?
- zoro33
- Androiďák!
- Typ mobilu / ROM: Xperia Z1 Compact
trocha mimo temu, co robi tato tema v pripravovanych mobiloch? Nemala byt uz par mesiacov inde? 

Sony Xperia Z1 Compact
Zalozte si Dropbox cez tento link, okrem 2GB priestoru obaja dostaneme bonus 500MB!
Zalozte si Dropbox cez tento link, okrem 2GB priestoru obaja dostaneme bonus 500MB!
- Pnaky
- Androiďák!
- Typ mobilu / ROM: Samsung S4 Mini [GT-i9195]
- Rom: CyanogenMod 12 5.1.1
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem dostal oficiální zprávu, že pro HTC Legend nebu dostupný android 2.2 FroYo - prý z důvodu výkonnosti - pravděpodobnější je varianta s nějakou lite verzí 3.0.
-
- Stálý androiďák
- Typ mobilu / ROM: HTC Legend
Pnaky: to si děláš srandu, však oznámili, že na legenda bude froyo taky a to byl jeden z důvodů, proč ještě nemám root - oznámili to na Q3. ach jo
btw. výkon by měl být v pohodě, když chtěli dát froyo i na hero či wildfire
btw. výkon by měl být v pohodě, když chtěli dát froyo i na hero či wildfire
- Pnaky
- Androiďák!
- Kontaktovat uživatele:
Nedělám, byl jsem dnes v HTC prodejně a protože Legenda kolega má tak jsem se mu zeptal. Odpověď byla viz. výše. Prostě by to prý hardwarově neutáhnul. Zatím jediný dostupný telefon s FroYem je Desire.
- Case
- Kyborg
- Typ mobilu / ROM: Vodafone 845 - ZTE Blade - Samsung Galaxy S
- Kontaktovat uživatele:
Aha, takže "dostal jsem oficiální zprávu" znamená "říkal to jeden prodavač". Zajímavé pojetí "oficiální zprávy".
A mimochodem, "hardwarově by to neutáhnul" je pitomost, takže ten prodavač blábolil úplné nesmysly.
A mimochodem, "hardwarově by to neutáhnul" je pitomost, takže ten prodavač blábolil úplné nesmysly.
-
- Stálý androiďák
taky se mi to zdá blbost, že by froyo na legenda nebyl... http://www.pocket-lint.com/news/33997/h ... -q3-update
- Pnaky
- Androiďák!
- Kontaktovat uživatele:
Tak se podívej, ze kdy je ten článek a porovnej to s realitou - kdy bylo dostupné Froyo pro Desire?
Ber to tak, že pokud by to měl někdo vědět tak ty dva borci v tom ofiko HTC shopu.
Ber to tak, že pokud by to měl někdo vědět tak ty dva borci v tom ofiko HTC shopu.
-
- Stálý androiďák
Pnaky: desire taky neměl update "na čas".
Btw. má někdo rootnutého legenda v češtině?
Btw. má někdo rootnutého legenda v češtině?
- Case
- Kyborg
- Kontaktovat uživatele:
Heh. To jistě.Pnaky píše:Ber to tak, že pokud by to měl někdo vědět tak ty dva borci v tom ofiko HTC shopu.
BTW, jeden nevyvratitelný fakt - pokud ti říkali, že Legend by Froyo neutáhl, tak a) lhali nebo b) vůbec nevěděli, o čem mluví. Tipuju B. Případně C - nejsou tam od toho, aby sis nechal svůj stávající telefon, ale aby sis koupil nový.
-
- Stálý androiďák
souhlasím s Casem. pokud nevěříš, mrkni na youtube, tam legendy jsou s froyem..
dale nechapu proc by to nemel vykonove zvladat,kdyz se na spouste mist uvadi ze Froyo je min narocny nez 2.1 a ze se tim telefon znatelne zrychli.
- ramon.dexter
- Moderátor
- Typ mobilu / ROM: Poco x3 pro/stock ROM
- Tablet: Samsung Galaxy Tab S7/stock
Legend má lepší HW než G1. Na G1 provozuju Froyo bez problémů. Jak mi to vysvětlíš?Pnaky píše:Nedělám, byl jsem dnes v HTC prodejně a protože Legenda kolega má tak jsem se mu zeptal. Odpověď byla viz. výše. Prostě by to prý hardwarově neutáhnul. Zatím jediný dostupný telefon s FroYem je Desire.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou

- Pnaky
- Androiďák!
- Kontaktovat uživatele:
Napsal jsem jen to, co jsem získal za informaci. Nemám potřebu si nic vymýšlet takže se za a) můžete o tom dohadovat jestli jsem si to vymyslel, b) čekat co bude.
To, že jste viděli běhat Froyo na Legendu neznamená, že ho musí oficiálně dostat. Nepochybuji o tom, že kdyby byla dostupná 3.0 tak jí na G1 stejně někdo nacpe.
To, že jste viděli běhat Froyo na Legendu neznamená, že ho musí oficiálně dostat. Nepochybuji o tom, že kdyby byla dostupná 3.0 tak jí na G1 stejně někdo nacpe.
-
- Stálý androiďák
my jsme neřekli, že nutně musí být na legendu, my jsme ti vyvrátili informaci, že legend by to hardwarově neutáhl, je to nesmysl...
Hm, plánujem si kúpiť nový mobil. Uvažujem nad HTC Wildfire alebo Legend. Ale Legend si nemôžem dovoliť, myslíte, že do konca roka pôjde s cenou dole alebo je toto už konečná cena? Ďakujem 

určitě pude s cenou dolu ale ne nějak výrazně tipuju že do konce roku na těch 7000 by mohl spadnout ale to je možná tak jako kdyby galaxy s spadlo na 9000
- Case
- Kyborg
- Kontaktovat uživatele:
Plus přinejmenším já si myslím své o relevantnosti informací od někoho, kdo je jedním dechem schopen pronést nesmysl typu "Legend Froyo neutáhne", a pak je samozřejmě k smíchu celé to "dostal jsem oficiální informaci".robcar píše:my jsme neřekli, že nutně musí být na legendu, my jsme ti vyvrátili informaci, že legend by to hardwarově neutáhl, je to nesmysl...
No Keby spadol na 7000 = 284 eur tak to by bolo absoultne vynikajucedux3r píše:určitě pude s cenou dolu ale ne nějak výrazně tipuju že do konce roku na těch 7000 by mohl spadnout ale to je možná tak jako kdyby galaxy s spadlo na 9000

-
- Stálý androiďák
nový legend jde za 7 sehnat i teď na aukru...
já myslim uplně nový od operátora ale to se nestane aby byl tak levny.. a aukro sem ted neberu tak vim že se to dá sehnat levnějirobcar píše:nový legend jde za 7 sehnat i teď na aukru...
-
- Stálý androiďák
dux3r: tak to jo. nicméně pokud máš už nějaký paušál a telefon je u operátora drahý, pak je aukro řešením...
- Termiks
- Nové Androidě
- Typ mobilu / ROM: SGSIV
- Twitter: http://twitter.com/Termiks1
Dotaz pro majitele Legendu, používáté nějaké pouzdro? Můžete mi doporučit nějaké typu "sáček" do kterého bude pasovat tak akorát?
-
- Stálý androiďák
Nemám rád žádné fólie ani gumové, pevně připevněné obaly. Nicméně, používám pytlíček, takový měkký za pár korun.
-
- Nové Androidě
- Typ mobilu / ROM: Nexus S
- Rom: 2.3.6.
dnes se mi stala podivná věc - telefon nebyl schopen asi pů hodiny udržet signál - volat nešlo, sms zprávvy přicházely nepravidelně... má někdo podobnou zkušenost?
-
- Nové Androidě
Bohužel se mi to stává taky. Jednou mi to takhle vypadlo na celý večer. Chvíli ukazatel síly signálu nemá ani jednu čárku (no service) a chvíli ukazuje normálně, ale volat ani psát zprávy se nedá. Mimochodem mám T-mobile. Asi půjde na reklamaci, jestli mi to ještě párkát udělá.
-
- Stálý androiďák
obávám se, že slabší signál má na svědomí kovové tělo telefonu. mám taky legenda a s tím signálem (ať už operátora nebo wifi) to moc slavné není.
-
- Nové Androidě
Jo to jo, že je signál obecně slabší, ale ty moje výpadky trvají třeba 4 hodiny a pak se to zas srovná.
-
- Nové Androidě
- Typ mobilu / ROM: Nexus S
- Rom: 2.3.6.
souhlasím, že ukazatel signálu je málokdy plný, ale s hovory problém nemám...
včera to ale bylo, přesně jak říkal piggy a navíc souhlasí i operátor. taky mám t-mobile (ale telefon kupován jinde).
včera to ale bylo, přesně jak říkal piggy a navíc souhlasí i operátor. taky mám t-mobile (ale telefon kupován jinde).
-
- Stálý androiďák
mě se tyto výpadky ještě nestaly... pokud pominu vinný sklep nebo tak něco... kde i při jiných telefonech je problém se signálem. mám vodafone