Multimédiaeditácia/vymazávanie fotografí cez nejaký program cez PC

Vyzvánění, videa, pozadí, témata, ikony, skiny, fotky
Odpovědět
jano101
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: nokia Samsung

editácia/vymazávanie fotografí cez nejaký program cez PC

Příspěvek od jano101 »

Zdravím mám možno na oko banálny problém ale nie je to také jednoznačné ako sa na prvý pohlaď zdá.

o čo ide mám starý dobrý telefón Huawei p20 pro a v nom hádam 20 000 fotografií a nakoľko už sa mi pomaly zapĺňa kapacita googlu tak zvyknem mazat nepotrebné foto na google foto /photos.google.com/

minule som tak urobil poriadok možno 2GB som povymazával lenže čo sa nestalo ja som zistil že ako keby telefón sa chcel znova synchronizovať porovnal si čo je v telefóne a čo na googly a znova mi tam natiahol všetky zmazané fotky opät z telefóna na google foto.

Tak chcem ísť na to inak a to tak že pripojím telefón k PC a budem listovať cez pc pamäť telefónu a priamo mazať pamäť v telefóne.

Lenže ono keď máte pár fotiek je to OK ale ak je ich tam viac je to značne nekomfortné viete i poradiť ako na to ? aký program na to využit ?

PS program Hi Suite je sračka to neeee!!!!
šulda
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Poco M3 4/64GB

Re: editácia/vymazávanie fotografí cez nejaký program cez PC

Příspěvek od šulda »

Stačí na to jedno téma. Neřekl si nám, co by ten program měl dělat?
jano101
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: nokia Samsung

Re: editácia/vymazávanie fotografí cez nejaký program cez PC

Příspěvek od jano101 »

ale ved snáď ani lepšie som to nedokázal napísať či to nie jej jasné ?

potrebujem program čo mi zobrazí fotky / videá v PC pri pripojenom telefoné cez USB prezerám triedim mažem to je všetko
lenže to musí behať spoľahlivo a svižne !!! nie tak ako to ide z origo programom
Odpovědět

Zpět na „Multimédia“