Stránka 16 z 16

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x1536

Napsal: stř 07. kvě 2014 15:00:49
od negrbob
ROOT asi pujde klasicky přes Shuame :)

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x1536

Napsal: sob 17. kvě 2014 13:13:23
od xtonda
Dík za tip, Shuame funguje, detaily viz specifické vlákno věnované rootování.

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x1536

Napsal: čtv 12. čer 2014 15:16:44
od kwak
Jinak root jde báječně i za pomocí rootgenius :ugeek:

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x1536

Napsal: stř 09. črc 2014 11:48:40
od stibi
Zdar ve spolek, tak prozajimavost, poridil jsem si zmineny tablet cca pred tydnem a vaham nad vracenim. Vsechny neduhy co tu zaznely mam. A nakonec jsem zjistil ze je se starym FW. Jdu nacpat novy a jsem zvedav, jestli to bude lepsi. Neporadite mi prosim nejake vychytavky do zacatku? Diky

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x1536

Napsal: sob 26. črc 2014 19:43:31
od Kluzz
:) :)

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x1536

Napsal: sob 11. říj 2014 15:19:45
od novice
Mam ho asi 3 dny, obcas dost laguje, je tam FW 1.0.3 , tak uvidim, co to udela po aktualizaci, je skoda, ze se tvari jako aktualni.
Antutu 21565 , Epic citadel 23,7

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x1536

Napsal: sob 11. říj 2014 15:30:27
od negrbob
1.0.3 je velkej pruser,flashni na 1.0.9 :)

Musis flashnout pres pc pres rk batch tool. Vse je na strankach prestigia. :)

@Grace

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x1536

Napsal: sob 11. říj 2014 16:12:08
od novice
Ja si to najdu, snad i zvladnu, koneckoncu nebude to poprve, ale co ti tzv. BFU, jak ti maji vedet, ze je neco novejsiho a snad i funkcnejsiho, kdyz jim to v tabletu hlasi, ze je system aktualni...

Tak po aktualizaci na 1.0.9 Antutu 22943, Epic 34,5 lagy zda se zmizely :)

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x1536

Napsal: stř 29. říj 2014 23:11:08
od carodejkaa
Prosím, poraďte...
Už fakt nevím, ráno se mi tablet skoro vybil, dala jsem ho nabíjet, ok, naběhl i spořič... Za nějakou dobu klekl úplně a teď nejde zapnout. Ukazuje to symbol vybité baterky, která se ale nabijí. Co s tím? Už je dlouho v nabíječce, měl by být dáááávno nabitý... Budu ráda za každou pomoc...

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x1536

Napsal: čtv 30. říj 2014 7:11:47
od LivArt
Tohle mi udělala i 5597d, tak šla do servisu.

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x1536

Napsal: čtv 30. říj 2014 9:17:28
od negrbob
Umrela nabijecka :(

@Grace

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x1536

Napsal: stř 05. lis 2014 22:39:44
od happysafari
Ahoj myslite ze jeste vyjde nejaky firmware pro tento tablet? Mam verzi 1.0.9

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x1536

Napsal: sob 08. lis 2014 16:10:54
od xtonda
Pochybuji, že by ještě vydali aktualizaci, produkt už je na jejich webu mezi archivovanými produkty.

Co mě ale přijde nešťastné je že ty firmwary z jejich webu už nejdou stáhnout, tablet je přitom ještě v prodeji. Já je sice mám stažené, ale stejně mi to přijde neseriozní.

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x1536

Napsal: sob 08. lis 2014 16:15:14
od LivArt
Funguje vám párování BT s ostatními zařízeními? U mého kousku to nějak nefunguje.

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x1536

Napsal: sob 08. lis 2014 16:27:39
od negrbob
xtonda píše:Co mě ale přijde nešťastné je že ty firmwary z jejich webu už nejdou stáhnout, tablet je přitom ještě v prodeji. Já je sice mám stažené, ale stejně mi to přijde neseriozní.
Spis nejaka vikendova odstavka serveru, umyslne to nebude. V tydnu tam jeste odkaz na fw byl.

@Grace

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x1536

Napsal: sob 08. lis 2014 16:35:33
od xtonda
Tenhle stav trvá už měsíce, koukal sem už několikrát, jestli to neopravili a nic.

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x1536

Napsal: sob 08. lis 2014 17:16:06
od negrbob
Zajimave, minuly tyden v patek to tam 100% bylo pac jsem posilal odkaz na fw LivArtovi. Kazdopane poslal jsem mail na prestigio ze se ztratil odkaz na fw tak predpokladam ze v pondeli to bude zpet.

edit: Tak na serveru porad jsou, jen ne prolinkovane na web. http://de05.dl.prestigio.com/Service_Fi ... 297C_QUAD/

@Grace

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x1536

Napsal: pon 10. lis 2014 11:55:19
od happysafari
Mam tablet dva tydny a nejsem vubec spokojeny...wifi nejde ani ve vedlejsi mistnosti...hry se sekaji...jedine co jde jsou filmy ale zase je hrozne tichy repracek:D nebyl to dobry kup! Kdybych udelal root je moznost neco nastavit at tablet slape lip? Dekuji

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x1536

Napsal: pon 10. lis 2014 12:04:03
od negrbob
Mas posledni verzi fw? To co popisujes se delo na zakladni verzi 1.0.3

@Grace

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x1536

Napsal: úte 11. lis 2014 7:18:39
od happysafari
Mam ti posedni verzi 1.0.9...zkusil jsem ho reklamovat na to bruceni co dela pri zatezi a kdyz budu mit stesti vrati mi penize a cyberu jiny. Uz reakce toho prodavace me rozesmala....co by jste chtel od takove znacky...:D

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x1536

Napsal: úte 11. lis 2014 8:10:40
od negrbob
Tak zrovna blbej kousek. :)

@Grace

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x1536

Napsal: pon 24. lis 2014 8:07:48
od kwak
carodejkaa píše:Prosím, poraďte...
Už fakt nevím, ráno se mi tablet skoro vybil, dala jsem ho nabíjet, ok, naběhl i spořič... Za nějakou dobu klekl úplně a teď nejde zapnout. Ukazuje to symbol vybité baterky, která se ale nabijí. Co s tím? Už je dlouho v nabíječce, měl by být dáááávno nabitý... Budu ráda za každou pomoc...
Ahoj není to nabíječka,taky jsem to měl a nakonec jsem dostal nový tablet s tím,že odešla deska... a ejhle švára si ho taky koupil a šup za 14 po mě taky a taky dostal nový !!!!

Extrémna výdrž

Napsal: sob 28. úno 2015 23:25:49
od ullsus
Z ničoho nič sa mi tablet začal o dosť rýchlejšie nabíjať.Ale zlá stránka je že sa extrémne rýchlo vybíja príklad mám 100% zapnem wifi a chrome prečítam dve stránky a je 85% jas asi na štvrtke :( . Šlo by to nejak zase nakalibrovať tá baterka nech sa spamätá? Nechcem to hneď posielať na reklamáciu inak som z tabletom spokojný. FirmWare mám 1.0.9.Len by mohli už aj android zaktualizovať :/ Ďakujem za rady a pomoc

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x1536

Napsal: stř 04. bře 2015 20:50:31
od ullsus
Takže batéria je v 100% stave len ukazovateľ blbne
príklad:
Som na tablete 20minút batéria klesne z 100% na 80% tablet zamknem odložím,vrátim sa po 5 minútach a batéria má 95% :oops: :roll:

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x1536

Napsal: stř 04. bře 2015 21:15:05
od Jumbo78
A z toho usuzuješ, že je baterka OK?

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x1536

Napsal: stř 04. bře 2015 22:01:29
od ullsus
Áno,ale rád by som bol aj nejakej rade :/

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x1536

Napsal: sob 28. bře 2015 21:48:04
od xtonda
Používáte někdo na tabletu Bluetooth? Já si nejsem jist, jestli sem ho kdy použil a teď zjišťuji, že mi vůbec nejde zapnout, přepínač na zlomek sekundy zmodrá, ale pak se vrátí do polohy OFF.

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x1536

Napsal: sob 28. bře 2015 22:04:17
od LivArt
Mně zapnout jde, ale spárovat s čímkoliv už je problém.

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x1536

Napsal: úte 01. pro 2015 21:49:51
od cank
Ahoj, zkoušel jste někdo vyměnit baterii?