Pred troma dnami sa mi dostal LG G2 v krasnej bielej farbe do ruk a tak vam skusim v "skratke" bod po bode opisat moje pocity s tych par hodin pouzivania.Takze prijemne citanie

- ako prve co ma uchvatilo po rozbaleni,bol samozrejme dizajn,displej potiahnuty uplne ku krajom je proste dokonaly.Dlho,uz par rokov dozadu,ked to bola este len vizia konceptov som zacal tuzit po mobile,ktory ma tenky ramcek okolo displeja a teraz sa mi moj sen konecne splnil

- rychlost samotneho systemu je super,samozrejme celkovy dojem kazi nadstavba od vyrobcu,ktorou trpi vela mobilov a obcas sa stretavam s malym zasekom,ktory mi osobne vobec neprekaza,pretoze pri S4 ale aj pri HTC one som sa stretaval s podobnym zatrhnutim.
- naopak,na obranu LG nadstavby by som upozornil na neskutocne mnozstvo nastaveni,kazda kategoria ma vlastnu podkategoriu co znamena ze sa dokaze nastavit skoro vsetko do uplne najmensich detailov.Stretol som sa s moznostami,ktore som videl iba na custom romkach inych modelov,(samsung,htc) co je proste skvele.
- vydrz baterie je v porovnani s konkurenciou uplne ina liga.Mam ho 3 dni,nepustil som ho s ruky a mobil nabijam 2x.Tam kde som s bateriou pri HTC one koncil,tak pri LG mi zostava 40%!!!Co ma prekvapuje je,ze 100% baterky drzi aj 30 minut pouzivania,web,maily a pod...Celkom prijemny pocit

-zvuk reproduktoru je bohuzial slaba stranka tohto modelu.Samozrejme som presedlal s HTC One,kde zvuk bol na inej urovni a nejak mi to chyba.Inak celkovo to bohate staci...
- pamät 16GB je bohuzial kamenom urazu pre väcsinu uzivatelov ktory o tomto mobile uvazuju.Osobne mi tych ostavajucich cca 9GB uplne vystaci aj s rezervou a to mam 2GB hru,Sygic navigaciu (2 Staty),par aplikacii, 1.3GB fotiek,obrazky,par zvukov na zvonenia a stale mi zostava dostatok miesta.Ale niesom narocny uzivatel v tomto smere...
- fotoaparat : mal som moznost porovnat rovnaky zaber s S4,HTC One a LG G2 a uprimne vam poviem,LG to proste vyhralo.Uz na prvy pohlad je vidiet rozdiely.Niesom nejaky profesionalny fotograf,ale s tymto mobilom sa k nemu aspon s malej casti priblizim

- na poslednom mieste vyzdvihnem cenu,vysiel ma na 469€ co je za takto vykonny mobil bezkonkurecna suma,staci porovnat Note 3 alebo Z1 kde sa cena pohybuje o cca 200€ viac...
Takze za mna jednoznacne odporucam kupu,pretoze nic lepsie za podobnu cenu proste neexistuje