Ostatní Android zařízeníradio android 8.1go nastavenie cuvacej kamery

Android navigace, a podobně...
Odpovědět
hardes0
Nové Androidě

radio android 8.1go nastavenie cuvacej kamery

Příspěvek od hardes0 »

hojte androidaci ;) mam maly problemik s mojim autoradiom, zacnema asi tym ze mam k radiu pripojenu cuvaciu kameru, ktora sa nenachadza v strede vozidla ale na jej lavej strane, cize tie pasiky niesu na strede, chcel by som ich proste nakalibrovat tak aby smerovali rovno a pozdlz auta, malo by sa to dat nastavavit niekde v nastaveniach androidu, v systeme autoradia po zadani kodu 8888 do tovarenskych nastaveni sa dostanem do menu kde si mozem vselico ponastavovat, je tam aj nastavenie cuvacej kamery a mam s tym troska problem :) mate s tym nejaku skusenost?

malo by sa dat nastavit nejako takto ako je v tomto videu, zhruba 1:39min https://www.youtube.com/watch?v=1bIrSmagxSQ to je iba pre predstavivost co vasne chcem, az by bol problem s tym problemom ktory som popisal :D (uz je vela hodin mal by som ist chrnet)
a tu je radio co mam https://www.youtube.com/watch?v=6h7XV2_PZ0M

dikes
CaseyBrewer
Nové Androidě

Re: radio android 8.1go nastavenie cuvacej kamery

Příspěvek od CaseyBrewer »

Mám rovnaké otázky ako ty! phoodle
sharase
Nové Androidě

Příspěvek od sharase »

Dostal si odpoveď, mám rovnakú otázku ako ty
subway surfers
jendy
Nové Androidě

Příspěvek od jendy »

Our essay is wonderful to read since territorial io it is really important to us in this world. It teaches us that in order to make this life more colorful, people must embrace nature.
roughahem
Nové Androidě

Příspěvek od roughahem »

Aby vám autokamera nepřekážela ve výhledu, umístěte ji na předním skle přímo nahoře. A to nejlépe na pravé straně od zpětného zrcátka. Palubní kamera tedy nebude ve výhledu řidiče, trap the cat zároveň bude rovnoměrně zabírat zorné pole definované oběma boky vozidla.
relica
Nové Androidě

Příspěvek od relica »

Způsobuje to ale nějaké nepříjemnosti? Pokud vidím, protože naše oči nejsou vhodné, je schopnost pozorování horší.
paper minecraft
andree23
Nové Androidě

Příspěvek od andree23 »

Myslím, že to môže znížiť váš zrak, existuje nejaký spôsob, ako to opraviť.
ovo slope
bidfeisty
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung J4 Core

Příspěvek od bidfeisty »

Položili ste dobrú otázku a teraz sa spýtam tú istú!happy wheels
wdeki
Nové Androidě

Příspěvek od wdeki »

hardes0 píše: pon 15. čer 2020 20:53:29 hojenachadza[/b] v strede vozidla ale na jej lavej strane, cize tie pasiky niesu na strede, chcel by som ich proste nakalibrovat tak aby smerovali rovno a pozdlz auta, malo by sa to dat nastavavit niekde v nastaveniach androidu, v systeme autoradia po zadani kodu 8888 do tovarenskych nastaveni sa dostanem do menu kde si mozem vselico ponastavovat, je tam aj nastavenie cuvacej kamery a mam s tym troska problem :) mate s tym nejaku skusenost?
dumb ways to die
malo by sa dat nastavit nejako takto ako je v tomto videu, zhruba 1:39min https://www.youtube.com/watch?v=1bIrSmagxSQ to je iba pre predstavivost co vasne chcem, az by bol problem s tym problemom ktory som popisal :D (uz je vela hodin mal by som ist chrnet)
a tu je radio co mam https://www.youtube.com/watch?v=6h7XV2 ... a sa [b]n

dikes
Pozeral som aj to video, aj som to cvičil ale nie je to správne
williamliz
Nové Androidě

Příspěvek od williamliz »

If you have difficulty, you can ask for help from the technical team five nights at freddy's 4
andree23
Nové Androidě

Příspěvek od andree23 »

Po zistení možnosti kalibrácie kamery by si mal byť schopný prispôsobiť polohu kamery podľa potreby. Použite šípky alebo číslice na nastavenie vodorovnej a zvislej polohy kamery. Skúšaj tieto shell shockers nastavenia, kým nebude obraz z kamery v súlade s tým, ako by mal vyzerať. Môžeš si vziať pomocníka, aby kontroloval obraz z kamery, keď ju nastavuješ.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní Android zařízení“