GSmart Maya M1 - Obecná diskuzeGigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Odpovědět
Uživatelský avatar

Androidě
Robot
Příspěvky: 818
Registrován: čtv 19. srp 2010 6:30:24
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Moto X 2nd. 2014
Tablet: Lenovo TAB3-710F
Bydliště: Praha

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od Androidě » čtv 08. kvě 2014 12:50:46

Pokud ani tovarni reset nepomohl, je to na reklamaci patrne odesel...


PRIM
Xperia XA1 White Android 8.0.0 Oreo Official

SEC
Motorola Moto X 2nd. Gen 2014
Custom ROM Victara 6.0.1 Team OctOS Oct-M



GSmartManiak
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: pon 28. dub 2014 20:10:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Maya_M1_V1.39.25

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od GSmartManiak » čtv 08. kvě 2014 15:36:25

guuobhin
Naposledy upravil(a) GSmartManiak dne pát 05. zář 2014 18:32:42, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

Androidě
Robot
Příspěvky: 818
Registrován: čtv 19. srp 2010 6:30:24
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Moto X 2nd. 2014
Tablet: Lenovo TAB3-710F
Bydliště: Praha

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od Androidě » čtv 08. kvě 2014 17:01:19

Skrabance asi nevadi odreny roh mohou prisoudit padu a pak nefunkcni repro hodit na nej...netusim jak se k tomu postavi.
PRIM
Xperia XA1 White Android 8.0.0 Oreo Official

SEC
Motorola Moto X 2nd. Gen 2014
Custom ROM Victara 6.0.1 Team OctOS Oct-M


GSmartManiak
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: pon 28. dub 2014 20:10:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Maya_M1_V1.39.25

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od GSmartManiak » čtv 08. kvě 2014 17:50:22

:palec: :palec: :palec: :palec: :palec:
Naposledy upravil(a) GSmartManiak dne pát 05. zář 2014 18:33:04, celkem upraveno 1 x.


GSmartManiak
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: pon 28. dub 2014 20:10:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Maya_M1_V1.39.25

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od GSmartManiak » čtv 08. kvě 2014 18:31:42

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Naposledy upravil(a) GSmartManiak dne pát 05. zář 2014 18:33:42, celkem upraveno 1 x.


Uživatelský avatar

Androidě
Robot
Příspěvky: 818
Registrován: čtv 19. srp 2010 6:30:24
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Moto X 2nd. 2014
Tablet: Lenovo TAB3-710F
Bydliště: Praha

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od Androidě » čtv 08. kvě 2014 18:40:35

Pokud se nebojis tak telefon opatrne rozeber bude to jen spatne nasazene a mizerny kontakt jinak reklamace ale nejspis opravu zaplatis
PRIM
Xperia XA1 White Android 8.0.0 Oreo Official

SEC
Motorola Moto X 2nd. Gen 2014
Custom ROM Victara 6.0.1 Team OctOS Oct-M


GSmartManiak
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: pon 28. dub 2014 20:10:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Maya_M1_V1.39.25

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od GSmartManiak » ned 11. kvě 2014 12:19:47

vhbjewkv
Naposledy upravil(a) GSmartManiak dne pát 05. zář 2014 18:24:31, celkem upraveno 1 x.


jaha86
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: sob 05. říj 2013 15:34:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 stock
Bydliště: Žilina, SR

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od jaha86 » úte 13. kvě 2014 10:25:00

Do konca maja by Mediatek mal vydat zdrojaky na Android 4.4. Cize nove 4.4 ROM pridu najskor nikedy jun/jul.
LG G2 32GB, stock rom Lolipop, stock recovery, rooted, armor case, tempered glass
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
OLD: Samsung Galaxy Spica (root) -> Gsmart Maya M1v2 (root) -> HTC Wildfire S (root,CM11)


jaha86
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: sob 05. říj 2013 15:34:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 stock
Bydliště: Žilina, SR

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od jaha86 » úte 13. kvě 2014 10:26:52

GSmartManiak píše:Tak jsem se na to díval a nevím jestli to zvládnu :D je tam 7 škroubků :D a hlavně se bojím horní strany, protože tam je jack, microUSB, fotak, tlacitka,... Když odšroubuju šroubky, tak to prostě jenom zvednu?? nebo budu muset prvně něco odpojit??? :help:
tu je navod na rozobratie telefonu... Maya je klon resp rebrand Cubota http://androidforum.cz/cubot-gt99-4jadr ... ml#p677453
LG G2 32GB, stock rom Lolipop, stock recovery, rooted, armor case, tempered glass
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
OLD: Samsung Galaxy Spica (root) -> Gsmart Maya M1v2 (root) -> HTC Wildfire S (root,CM11)


blatouchm
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pát 16. kvě 2014 12:29:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: gsmart maya v2

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od blatouchm » pát 16. kvě 2014 13:08:12

Zdravím, řeším teď divný problém. Nemohu editovat ani mazat kontakty v telefonu. Nikde se nezobrazí tlačítko pro editaci. Podle návodu by se mělo objevit menu pro editaci při vybrání kontaktu, ale tam jsou jen možnosti: volání, videohovor, zpráva. Zkoušel jsem všechny možné kombinace držení a klikání, ale bezúspěšně.
Telefon mám maya m1 v2.
Budu vděčný za každou radu. Nevěřím, že něco nedělám blbě :DD
Někdo mi poradil, že bych tam měl vidět tohle:
http://www.droid-life.com/wp-content/up ... ntacts.png
Na té levé obrazovce ale vůbec nemám hvězdičku a 3 tečky, které by měli otevřít nabídku pro úpravu.


GSmartManiak
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: pon 28. dub 2014 20:10:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Maya_M1_V1.39.25

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od GSmartManiak » sob 17. kvě 2014 20:36:34

:home: :home: :lol: :lol: :neane:
Naposledy upravil(a) GSmartManiak dne pát 05. zář 2014 18:26:38, celkem upraveno 1 x.


GSmartManiak
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: pon 28. dub 2014 20:10:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Maya_M1_V1.39.25

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od GSmartManiak » ned 25. kvě 2014 15:56:58

Zkouseli jste uz nekdo instalovat CyanogenMod ?


Ryba
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 27. kvě 2014 16:45:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart Maya M1 v2

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od Ryba » úte 27. kvě 2014 17:07:30

Dobrý den,
vlastním tento mobilní telefon a když jsem si instaloval nový FW, tak se telefon bricknul. Chtěl bych ho unbricknout, ale chybí mi k tomu jeden soubor. Stáhl jsem si Odin a základní FW z oficiálních stránek GSmart. Ale abych mohl telefon unbricknout, potřebuji soubor s příponou .ops, který vložím do PDA.
Tak se vás ptám, jestli nevíte, kde bych mohl sehnat tento soubor s příponou .ops

Děkuji :)

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od negrbob » úte 27. kvě 2014 18:10:36

Zaprve zahod Odin ten neni na tenhle mobil :)
Zadruhe jakou verzi Mayi mas? v1 (dualcore) nebo v2 (quad core) ?

edit: jsem slevej koukam ze mas v2. :)

Jaky si tam nahraval fw?
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


Ryba
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 27. kvě 2014 16:45:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart Maya M1 v2

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od Ryba » úte 27. kvě 2014 18:19:52

Jo Gigabyte GSmart Maya M1 v2 quad core
Original. GSmart Maya M1 v2_V1.29.08, ale při instalaci se tel. vypl nebo vybil a po restartu se stal brick. A jakej teda mám použít program, když ne Odin?
A jinak díky, že ses ozval a pomáháš mi ;)
Naposledy upravil(a) Ryba dne úte 27. kvě 2014 18:23:08, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od negrbob » úte 27. kvě 2014 18:22:56

dostanes se do recovery? tel. zapnout drzenim VOL+ a power? a tam zkusit wipe cache a pak wipe data/factory reset.
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


Ryba
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 27. kvě 2014 16:45:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart Maya M1 v2

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od Ryba » úte 27. kvě 2014 18:23:57

Právě to je ten problém, tam se nedostanu.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od negrbob » úte 27. kvě 2014 18:27:56

Mno takze asi nezbude nez flashnout celou romku pres sp flash tool. Akorat bude mozna tezke ji nekde najit :(
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


Ryba
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 27. kvě 2014 16:45:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart Maya M1 v2

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od Ryba » úte 27. kvě 2014 18:30:19

Nevíš, kdy bych mohl hledat. A kdybych jí získal, jak to mám udělat?

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od negrbob » úte 27. kvě 2014 18:38:13

hledam ale nenachazim :(
Na needrom / 4pda.ru / xda neni. Tudiz asi servis, pac ti nepomuze ani zaloha nekoho jineho v CWM :(
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


Ryba
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 27. kvě 2014 16:45:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart Maya M1 v2

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od Ryba » úte 27. kvě 2014 18:39:02

To je docela blbý :cry:

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od negrbob » úte 27. kvě 2014 18:46:34

Mno je no :( stejne nechapu ze se ti povedlo odstrelit recovery :(

Kazdopadne jeste chvili vydrz mozna se tu ukaze nekdo kdo ma dump romky kteoru by si mohl flashnout.
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


Ryba
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 27. kvě 2014 16:45:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart Maya M1 v2

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od Ryba » úte 27. kvě 2014 18:49:58

ok.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od negrbob » úte 27. kvě 2014 18:54:18

tou chvilkou jsem myslel ze to nemusi byt dnes :)
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


GSmartManiak
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: pon 28. dub 2014 20:10:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Maya_M1_V1.39.25

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od GSmartManiak » úte 27. kvě 2014 19:00:03

Já mám zálohu něčeho, co by ROMka být mohla, ale nevím jak vám ji mám poslat :?: :?:


Ryba
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 27. kvě 2014 16:45:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Gigabyte GSmart Maya M1 v2

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od Ryba » úte 27. kvě 2014 19:00:34

Tak to mi je jasný. Díky že si mi se snažil poradit. :)

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od negrbob » úte 27. kvě 2014 19:09:18

GSmartManiak píše:Já mám zálohu něčeho, co by ROMka být mohla, ale nevím jak vám ji mám poslat :?: :?:
Je to vice souboru? Nahrat treba na uloz.to?
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


GSmartManiak
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: pon 28. dub 2014 20:10:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Maya_M1_V1.39.25

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od GSmartManiak » úte 27. kvě 2014 20:35:33

Zip má cca. 800Mb, po rozbalení asi 1,4Gb. Ale možná by stacilo jenom něco?? :DD

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od negrbob » úte 27. kvě 2014 21:32:07

Muzes prosim hodit printscreen souboru v tom zipu? Pripadne text vypis souboru?

@phone
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


GSmartManiak
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: pon 28. dub 2014 20:10:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Maya_M1_V1.39.25

Re: Gigabyte GSmart Maya M1 v1/v2

Příspěvek od GSmartManiak » stř 28. kvě 2014 14:33:20

Vytvořené přes MtkDroidTools.
Přílohy
IMG_666666.png
IMG_666666.png (152.28 KiB) Zobrazeno 2502 x

Odpovědět

Zpět na „GSmart Maya M1 - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host