GSmart Maya M1 - Obecná diskuzeMaya M1 v1 - mikrofon

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
stanapospi
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: stř 26. lis 2014 18:16:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Ace GT-S5830
Mobil 2 / ROM: HTC Wildfire S
Rom: Stále nějaká inovace

Maya M1 v1 - mikrofon

Příspěvek od stanapospi » čtv 25. pro 2014 20:12:50

Ahojte všichni,
řeším takový problém s mikrofonem. Dostal se mi du rukou tento telefon Gigabyte Gsmart M1 v1 a bohužel po několika povedených pokusech v ENGINERMODE se mi mikrofon nerozchodil. Tak se chci zeptat zda je i jiná možnost kromě záruční opravy kde mikrofon sehnat? Děkuji ;) ;)


Samsung Galaxy Ace
Kdo odolává pokušení nepodlehnout touze nechat dřímat vlastní energii, bývá obklopen chlorofylem
Na poděkování slouží tlačítko v rohu příspěvku ;-)


Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22249
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 243
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Kontaktovat uživatele:

Re: Maya M1 v1 - mikrofon

Příspěvek od LivArt » čtv 25. pro 2014 20:17:17

Hard reset na to nezabral?
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
stanapospi
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: stř 26. lis 2014 18:16:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Ace GT-S5830
Mobil 2 / ROM: HTC Wildfire S
Rom: Stále nějaká inovace

Re: Maya M1 v1 - mikrofon

Příspěvek od stanapospi » čtv 25. pro 2014 20:18:30

Hard reset, wipe data nic.. porád stejný problém :(
Samsung Galaxy Ace
Kdo odolává pokušení nepodlehnout touze nechat dřímat vlastní energii, bývá obklopen chlorofylem
Na poděkování slouží tlačítko v rohu příspěvku ;-)

Uživatelský avatar

negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Maya M1 v1 - mikrofon

Příspěvek od negrbob » čtv 25. pro 2014 20:33:37

Jak se mic chova servis menu? Zapnout tel pomoci vol- a power a dat item test a vybrat Mic.
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


Autor tohoto vlákna
stanapospi
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: stř 26. lis 2014 18:16:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Ace GT-S5830
Mobil 2 / ROM: HTC Wildfire S
Rom: Stále nějaká inovace

Re: Maya M1 v1 - mikrofon

Příspěvek od stanapospi » čtv 25. pro 2014 20:37:19

Servis menu mám v japoštině či co je to za jazyk. Nevíš která je to položka?

screen:

Obrázek
Samsung Galaxy Ace
Kdo odolává pokušení nepodlehnout touze nechat dřímat vlastní energii, bývá obklopen chlorofylem
Na poděkování slouží tlačítko v rohu příspěvku ;-)


Uživatelský avatar

negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Maya M1 v1 - mikrofon

Příspěvek od negrbob » čtv 25. pro 2014 21:20:49

Jo tak to neporadim. :( Cinsky moc neumim.

PS: nedavej "citovat" ale "odpovedet"
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


Autor tohoto vlákna
stanapospi
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: stř 26. lis 2014 18:16:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Ace GT-S5830
Mobil 2 / ROM: HTC Wildfire S
Rom: Stále nějaká inovace

Re: Maya M1 v1 - mikrofon

Příspěvek od stanapospi » čtv 25. pro 2014 21:37:03

A nevíš o nějakém obchodě kameném, popř. internetovém kde by jej mohli mít? Nikde jsem jej nenašel
Samsung Galaxy Ace
Kdo odolává pokušení nepodlehnout touze nechat dřímat vlastní energii, bývá obklopen chlorofylem
Na poděkování slouží tlačítko v rohu příspěvku ;-)

Uživatelský avatar

negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Maya M1 v1 - mikrofon

Příspěvek od negrbob » čtv 25. pro 2014 21:56:25

Zkus vspdata.cz je to autorizak. A jsem presvedcenej ze ta maya bude dost pravdepodobne jeste v zaruce.
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:

Odpovědět

Zpět na „GSmart Maya M1 - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host