HTC G1 - ROOT[NÁVOD][G1] Jak vytvořit Goldcard (bez WM/Linuxu)

Uživatelský avatar

Hamry
Androiďák!
Příspěvky: 359
Registrován: úte 21. dub 2009 12:01:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Hongmi
Rom: FunTouch
Kontaktovat uživatele:

Re: Návod: Jak vytvořit G1 Goldcard (bez WM/Linuxu)

Příspěvek od Hamry » pon 11. kvě 2009 14:10:01

moneytoo píše:
davidhir píše:Když ovladač na XP odinstaluju a připojím telefon zase se mi samy nainstalujou původní ovladače a nejde tomu nijak zabránit. Prosím poraďte
Spusť Správce zařízení/Device manager, najdi připojenou G1 a nainstaluj jaký ovladač chceš.
XP se mi furt brání proti ovladačům....když je odinstaluju, tak si to hned hodí ty svoje původní.....když jedu přes zprávce, tak to hází nějaké neplatný ovl, nebo co...
Máte někdo nějaký typ?


.
Pomohli jsme Vám? Podpořte nás... Obrázek nebo ZUNO ČR
SE xperia NEO V - root, unlock BL, kernel Alliance v1.5, ROM: SK-CZ xperia team EDT2
CUBE u30GT mini white - root, 900supersport JB 1.05, RAM 2GB


Uživatelský avatar

davidhir
Stálý androiďák
Příspěvky: 126
Registrován: ned 12. dub 2009 9:36:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: XIAOMI Redmi 3S - MIUI 8

Re: Návod: Jak vytvořit G1 Goldcard (bez WM/Linuxu)

Příspěvek od davidhir » pon 11. kvě 2009 18:04:03

Jsem na tom úplně stejně. Prostě mě Mrkvosoft nepustí odstranit staré ovladače a nainstalovat nove... Ani přes správce.
Lépe mlčet a být považován za hlupáka, než promluvit a odstranit všechny pochybnosti.
Abraham Lincoln

Uživatelský avatar

atom631
Stálý androiďák
Příspěvky: 213
Registrován: čtv 05. bře 2009 18:34:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS 3
Bydliště: Praha - východ

Re: Návod: Jak vytvořit G1 Goldcard (bez WM/Linuxu)

Příspěvek od atom631 » pon 11. kvě 2009 21:23:58

Super, díky. Už jsem vše udělal, měl bych mít gold card. Také jsem měl potíže s krokem 4, taky mám win xp. Nějak jsem to vyřešil a teď je snad vše v pohodě. :) Btw: nejde nějak jednoduše zjistit (před rootem), jestli mám opravdu gc :?:
T-mobile G1 -> Samsung galaxy S3 -> Ulefone be touch 2


hhitmen
Androiďák!
Příspěvky: 307
Registrován: čtv 30. dub 2009 19:40:30
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy note 2

Re: Návod: Jak vytvořit G1 Goldcard (bez WM/Linuxu)

Příspěvek od hhitmen » pon 11. kvě 2009 21:32:31

No jednoduse to zjistis kdyz stahnes nejakou ROM a ono ti to dovoli instalovat :DD

Uživatelský avatar

atom631
Stálý androiďák
Příspěvky: 213
Registrován: čtv 05. bře 2009 18:34:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS 3
Bydliště: Praha - východ

Re: Návod: Jak vytvořit G1 Goldcard (bez WM/Linuxu)

Příspěvek od atom631 » pon 11. kvě 2009 21:38:05

ok, to mi je jasné, ale spíš jestli někdo neznáte nějakou malou app, jsem totiž líný :D
T-mobile G1 -> Samsung galaxy S3 -> Ulefone be touch 2


Uživatelský avatar

tukann
Stálý androiďák
Příspěvky: 111
Registrován: sob 11. dub 2009 12:07:19
Reputace: 0

Re: NÁVOD: Jak vytvořit G1 Goldcard (bez WM/Linuxu)

Příspěvek od tukann » pon 18. kvě 2009 17:51:10

Nejdou mi přeinstalovat ovladače telefonu (ty co si sám instaluje) v XP a i když mám vše nastaveno jak je v popisu (USB ladění, naformátovanou SD kartu, cestu k shellu v rozbaleném Androidím SDK), tak mi cmd vyhazuje totok a na další příkaz nereaguje:

C:\Documents and Settings\xxxx>C:\android\tools\adb shell
* daemon not running. starting it
* daemon started successfully *
error: device not found

C:\Documents and Settings\xxxx>

Můžete mi, pls, někdo poradit jak přeinstalovat ovladače v XP, když si sami automaticky instalují ovladače z telefonu? Ve správci zařízení to přes aktualizaci ani nijak jinak nejde..nebo nevím jak..Děkuju moc za každou radu!

Uživatelský avatar

Hamry
Androiďák!
Příspěvky: 359
Registrován: úte 21. dub 2009 12:01:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Hongmi
Rom: FunTouch
Kontaktovat uživatele:

Re: NÁVOD: Jak vytvořit G1 Goldcard (bez WM/Linuxu)

Příspěvek od Hamry » stř 20. kvě 2009 10:56:48

Tak jeden poznatek pro všechny, kteří měly a mají problém s instalací ovladačů v XP:

NESNAŽTE SE ZMĚNIT OVLADAČ DISKU, ALE VELKOKAPACITNÍHO ZAŘÍZENÍ USB SPŘÁHNUTÉHO S TELEFONEM.

Teď už mi to jede v pohodě. Pokud by Vám to hlásilo u jednoho z nově nainstalovaného hardwaru chybu (ADB interface), tak mi napište. Mám ještě jedny ovladače, ze kterých si to vzalo.
hardware.PNG
Zeleně označený ovladač přeinstalovat!
hardware.PNG (41.91 KiB) Zobrazeno 3795 x
Naposledy upravil(a) Hamry dne stř 20. kvě 2009 11:49:09, celkem upraveno 1 x.
.
Pomohli jsme Vám? Podpořte nás... Obrázek nebo ZUNO ČR
SE xperia NEO V - root, unlock BL, kernel Alliance v1.5, ROM: SK-CZ xperia team EDT2
CUBE u30GT mini white - root, 900supersport JB 1.05, RAM 2GB

Uživatelský avatar

tukann
Stálý androiďák
Příspěvky: 111
Registrován: sob 11. dub 2009 12:07:19
Reputace: 0

Re: NÁVOD: Jak vytvořit G1 Goldcard (bez WM/Linuxu)

Příspěvek od tukann » stř 20. kvě 2009 11:38:29

Hamry píše:Tak jeden poznatek pro všechny, kteří měly a mají problém s instalací ovladačů v XP:
Díky, to bylo ono!

Uživatelský avatar

davidhir
Stálý androiďák
Příspěvky: 126
Registrován: ned 12. dub 2009 9:36:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: XIAOMI Redmi 3S - MIUI 8

Re: NÁVOD: Jak vytvořit G1 Goldcard (bez WM/Linuxu)

Příspěvek od davidhir » stř 20. kvě 2009 13:23:05

Konečně někdo kdo odpověděl jak nainstalovat ty ovladače... Díky už to jede :yes:
Lépe mlčet a být považován za hlupáka, než promluvit a odstranit všechny pochybnosti.
Abraham Lincoln


matata
Robot
Příspěvky: 1183
Registrován: sob 04. dub 2009 23:51:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GNEXUS

Re: NÁVOD: Jak vytvořit G1 Goldcard (bez WM/Linuxu)

Příspěvek od matata » pon 25. kvě 2009 15:51:06

Zdravimm,
tak snad se mi podarilo udelat gold card... vse podle navodu slo dobre... ale, jde vubec nejak poznat ze je to ok, jete predtim nez to zacnu flashovat??

Uživatelský avatar

davidhir
Stálý androiďák
Příspěvky: 126
Registrován: ned 12. dub 2009 9:36:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: XIAOMI Redmi 3S - MIUI 8

Re: NÁVOD: Jak vytvořit G1 Goldcard (bez WM/Linuxu)

Příspěvek od davidhir » pon 25. kvě 2009 16:35:29

matata píše:Zdravimm,
tak snad se mi podarilo udelat gold card... vse podle navodu slo dobre... ale, jde vubec nejak poznat ze je to ok, jete predtim nez to zacnu flashovat??
Dáš dreamimg soubor na kartu, bootneš s kamerou .. pokud to samo skočí do šedé obrazovky, pak máš GoldCard. Pak se vrať přes action key (kulička) a resetni telefon. Pokud se nepřeklikneš, tak to změnu zapisovat nezačne.
Lépe mlčet a být považován za hlupáka, než promluvit a odstranit všechny pochybnosti.
Abraham Lincoln


hipisek
Stálý androiďák
Příspěvky: 236
Registrován: pon 30. bře 2009 19:14:08
Reputace: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: NÁVOD: Jak vytvořit G1 Goldcard (bez WM/Linuxu)

Příspěvek od hipisek » pon 25. kvě 2009 16:52:23

funguje skvělí návod:)
HTC Dream. Ubuntu mobile ? :P
HTC Sensation - Ofiko rom + root

Uživatelský avatar

Lukas
Stálý androiďák
Příspěvky: 218
Registrován: stř 06. kvě 2009 12:43:40
Reputace: 0

Re: NÁVOD: Jak vytvořit G1 Goldcard (bez WM/Linuxu)

Příspěvek od Lukas » ned 31. kvě 2009 1:32:25

Ahoj!

Nemáte prosím někdo tento návod v mutaci pro Linux místo WIndows?

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
moneytoo
Stálý androiďák
Příspěvky: 248
Registrován: sob 14. úno 2009 13:07:30
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: NÁVOD: Jak vytvořit G1 Goldcard (bez WM/Linuxu)

Příspěvek od moneytoo » ned 31. kvě 2009 10:52:50

V linuxu je jediný rozdíl, hodíš to na kartu pomocí dd (dd if=goldcard.img of=/dev/sdb bs=384) místo toho hexa editoru.


nixnm
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: pon 01. čer 2009 23:20:20
Reputace: 0

Re: NÁVOD: Jak vytvořit G1 Goldcard (bez WM/Linuxu)

Příspěvek od nixnm » pon 01. čer 2009 23:24:29

Ahoj nemuzu nejak vygenerovat ten druhej kod to pres ten dos mam v pohode je to 03534453553032478030e5377009342 ale jak mam qmat vygenerovat ten kod a na zacatek dat dve nuly tak to hodí nejakej kratkej kod.Pls vygeneruje mi tu nekdo pls ten kod.Predem dik. :) :oops:

Uživatelský avatar

klubru
Stálý androiďák
Příspěvky: 119
Registrován: pát 17. dub 2009 21:25:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 8 Pro
Bydliště: Valašské Meziříčí
Kontaktovat uživatele:

Re: NÁVOD: Jak vytvořit G1 Goldcard (bez WM/Linuxu)

Příspěvek od klubru » úte 02. čer 2009 7:47:57

Jestli vydržíš, než přijdu domů, z práce tak klidně, kolem 16, bych měl být doma.
«Desire HD»«GoldCard»«CoreDroid 8.1»«Radio 12.62.60.27U_26.13.04.19_M»«32GB class4»«T-Mobile»


nixnm
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: pon 01. čer 2009 23:20:20
Reputace: 0

Re: NÁVOD: Jak vytvořit G1 Goldcard (bez WM/Linuxu)

Příspěvek od nixnm » úte 02. čer 2009 9:32:17

Budu ti vdecnej.pockam


nixnm
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: pon 01. čer 2009 23:20:20
Reputace: 0

Re: NÁVOD: Jak vytvořit G1 Goldcard (bez WM/Linuxu)

Příspěvek od nixnm » stř 03. čer 2009 11:03:22

klubru píše:Jestli vydržíš, než přijdu domů, z práce tak klidně, kolem 16, bych měl být doma.

Pls zkusil by jsi to teda vygenerovat dik.

Uživatelský avatar

klubru
Stálý androiďák
Příspěvky: 119
Registrován: pát 17. dub 2009 21:25:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 8 Pro
Bydliště: Valašské Meziříčí
Kontaktovat uživatele:

Re: NÁVOD: Jak vytvořit G1 Goldcard (bez WM/Linuxu)

Příspěvek od klubru » stř 03. čer 2009 12:11:13

Asi moc nečteš PM, co? Jinak by jsi zjistil, že to tam máš od včerejška :D .
«Desire HD»«GoldCard»«CoreDroid 8.1»«Radio 12.62.60.27U_26.13.04.19_M»«32GB class4»«T-Mobile»


nixnm
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: pon 01. čer 2009 23:20:20
Reputace: 0

Re: NÁVOD: Jak vytvořit G1 Goldcard (bez WM/Linuxu)

Příspěvek od nixnm » stř 03. čer 2009 12:20:08

klubru píše:Asi moc nečteš PM, co? Jinak by jsi zjistil, že to tam máš od včerejška :D .
tak dik moc

Uživatelský avatar

OsekSpider
Nové Androidě
Příspěvky: 44
Registrován: čtv 11. čer 2009 9:12:28
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: NÁVOD: Jak vytvořit G1 Goldcard (bez WM/Linuxu)

Příspěvek od OsekSpider » sob 13. čer 2009 16:19:38

Včera jsem to dělal 3hodiny a nic, bwvím co dělám špatně... zkoušel jsem i návod z youtube ale taky nic,

Firmware 1.5
OS Vista
ovladače aktuální dle doporučení
nbh nahrán na kartě
přes CMD mi to hodí chybu device nof foind
ovšem na příkaz adb version to reaguje

:help: co dělám špatně :|
1. Htc Dream white
2. Htc Sensation
3. Htc Desire HD
4. Htc Sensation
5. Htc Evo 3D
6. Htc One X

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: NÁVOD: Jak vytvořit G1 Goldcard (bez WM/Linuxu)

Příspěvek od d750 » sob 13. čer 2009 19:04:45

O nic nejde vždycky si to můžeš koupit gold card na aukru.

Uživatelský avatar

tomtomas
Robot
Příspěvky: 895
Registrován: stř 25. úno 2009 13:02:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S II
Twitter: tomtomas99911
Kontaktovat uživatele:

Re: NÁVOD: Jak vytvořit G1 Goldcard (bez WM/Linuxu)

Příspěvek od tomtomas » ned 14. čer 2009 18:47:05

halo mam problem co mam delat kdyz sem to v tom hexa editoru podelal jak to mam znovu prepsat????

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: NÁVOD: Jak vytvořit G1 Goldcard (bez WM/Linuxu)

Příspěvek od d750 » ned 14. čer 2009 18:52:01

Odpověď stále je stále stejná pokud si nejste schopni vytvořit kartu sami lze ji snadno koupit aukru.

Uživatelský avatar

tomtomas
Robot
Příspěvky: 895
Registrován: stř 25. úno 2009 13:02:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S II
Twitter: tomtomas99911
Kontaktovat uživatele:

Re: NÁVOD: Jak vytvořit G1 Goldcard (bez WM/Linuxu)

Příspěvek od tomtomas » ned 14. čer 2009 19:03:20

no ale ma otazka znela jinak,to ze sem se peklikl pri vypysovani tech cislr nrznamena ze nejsem shopen tu kartu vytvorit

Uživatelský avatar

xDeMO
Stálý androiďák
Příspěvky: 130
Registrován: čtv 02. dub 2009 8:03:11
Reputace: 1

Re: NÁVOD: Jak vytvořit G1 Goldcard (bez WM/Linuxu)

Příspěvek od xDeMO » ned 14. čer 2009 19:11:39

jestli jsi to spatne prepsal, tak kartu znovu sformatuj, a opakuj ten postup znovu, tu hodnotu (cislo z toho programu) posilat znovu nemusis, bude stejne. Jenom zopakuj ten postup toho nakopirování, v programu HxD
sony xperia Z

Uživatelský avatar

OsekSpider
Nové Androidě
Příspěvky: 44
Registrován: čtv 11. čer 2009 9:12:28
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: NÁVOD: Jak vytvořit G1 Goldcard (bez WM/Linuxu)

Příspěvek od OsekSpider » ned 14. čer 2009 23:35:16

jsem schopet si kartu vytvořit!!!! ale můj počítač stávkuje... může někdo hodit screen popisu a druhu ovladačů na OS Vista ultimate 64bit? díky :yes:
1. Htc Dream white
2. Htc Sensation
3. Htc Desire HD
4. Htc Sensation
5. Htc Evo 3D
6. Htc One X


grovik
Stálý androiďák
Příspěvky: 56
Registrován: sob 23. kvě 2009 2:07:51
Reputace: 0
Bydliště: Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Re: Návod: Jak vytvořit G1 Goldcard (bez WM/Linuxu)

Příspěvek od grovik » čtv 18. čer 2009 23:15:52

davidhir píše:Jsem na tom úplně stejně. Prostě mě Mrkvosoft nepustí odstranit staré ovladače a nainstalovat nove... Ani přes správce.
Chlapci, chlapci. Na to je snadny a stary figl.
Restart do nouzoveho rezimu tam odstranit vsechny verze ovladacu ktere jsou tam videt. Pak restart.
A muze instalovat do uplneho ruky, zdreveneni, :-)

PS: prectete si dobre co mate v XPckach sitoveho ;-) to se nasmejete, ani SP3 to neopravil :-).
Fotograf
bLog
Galerie
Lenovo ThinkPad Tablet Android 4.0.3 (1Gb RAM, 16 Gb SSD, Tegra 2)
HTC EVO 3D 4.0.4 (1Gb RAM, 16 Gb SD,)


lasto
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: úte 09. čer 2009 21:51:53
Reputace: 0

Re: NÁVOD: Jak vytvořit G1 Goldcard (bez WM/Linuxu)

Příspěvek od lasto » pon 22. čer 2009 15:38:37

taky jsem se zasekl na postupu jako hitmen...ale kartu mam v mobile a nevim co dal porad to stejne vic krat jsem zkousel preinstalovat ovladace a vzdy to same...


BigBoss
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: úte 23. čer 2009 10:18:58
Reputace: 0
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: NÁVOD: Jak vytvořit G1 Goldcard (bez WM/Linuxu)

Příspěvek od BigBoss » úte 23. čer 2009 16:42:33

Zdravim,

mam mensi problem, provedl sem si root telefonu - vse fungovalo bez problemu, nahral sem si cupkake, nataktoval vse v poradku. Ale najednou se mi telefon sam vypnul. Po zapnuti update konzole - barevna obrazovka(power + foto) a nemuzu z toho ven. Zkousel sem vypnout a pockat - nic, vyndat baterku a pockat 10 minut - nic, nijak se odtamtud nemuzu dostat k zapnuti telefonu - jedina moznost je znovu nahrat update.zip, ale to se mi moc nechce, jelikoz nemam doma zadnou simku od T-mobile, takze bych musel bezet na kram a pres jejich simku se prihlasit na mail.

Nebo pokud mate nejaky navod jak obejit prihlaseni se na mail. Nikde sem to tady na foru nenasel. DIky

Odpovědět

Zpět na „HTC G1 - ROOT“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host