Ahoj, mám jej doma třetím dnem, recenzi jsem nikdy nedělal a tak jen pár postřehů narychlo sepíši.
Koupě:
TinyDeal, předprodej, cena 116 usd, poštovné DHL 0,-
(během sledování jsem zkoušel dávat do košíku asi 3x a 2x bylo rozdílné a i jiný počet dopravců. IMO liší se i podle akce a vytížení DHL v daný čas bo je to "free" tak i obchod musí splnit nějaké požadavky DHL, navíc je občas problém i s PSČ).
Překvapila mne volatilita kurzu, za dobu co jsem měl mob. ve sledování se cena změnila o téměř 100,- dolů nyní zase naopak . . . Ačkoliv jsem si nedal žádný požadavek na popis balíčku, bylo mi vyplněno "GIFT 50 USD" a tedy celnice chytla a proclila tuto cenu + DHL zastoupení = 490,-. (z*******j etatismus)
Též jsem uplatnil kupon na 5% slevy. (retailmenot.com)
Bacha na české přeprodejce. K balení nedávají většinou apoň tu 8gb kartu. Navíc (hlavně Aukro) používají v popisu vyřízlý propag. mat. pro
THL T6s a snaží se kupujícímu namluvit, že
Pro model má JDI displej, podle mojich informací nemá. (Což je ke škodě jak dále podotýkají někteří, v porovnání se svým předchůdcem)
Balení:
Pokud dostanete 8gb kartu, akce stále trvají, pak bacha při otevírání, já to bral nůžkama a málem jsem ji rozstřihl, neboť ji nedávají do balení mob. ale volně do balíčku.
Obsahuje již nalepenou ochrannou folii (bezchybně nalepená!) + další náhradní a nějaký plastový bazmek jako kryt na záda (dělaný přímo na tento mob. neboť otvory nejsou "univerzální", přesně, vyjma LED diody, sedí). Bohužel je to nepoddajný plast tak bacha ať vám nepraskne hned napoprvá bo hlavně rohy jsou takové vachrlaté . . . nabíječka, kabl, sluchatka.
Zpracování:
Je to poměrně tenké, záda (jdou velmi snadno dolů) jsou pokryta tisíci malými ďůlky a tak se příjemně drží. Uprostřed spodní hrany ale nedokonale doléhá kryt tze trošku vržou. Čudlíky: VOL není kolébka. PWR a VOL jsou kousky plastu s vůlí asi 1/3 své šíře, trochu nejisté. V dodávaném obalu se mačkají dosti hůře.
Má notifikační diodu, červené barvy, upozorňující na SMS, zmeškané hovory, nabíjení/vybito pod 15%. Zatím ji používají i některé apky. Nepochopil jsem zcela její chování při připojeném USB . . . nicméně po odpojení bliká jak má.
Mobil:
GPS: Po počáteční nedůvěře musím konstatovat že je malá citlivost antémy, v mém případě. Pokud chci fix pak musím pod výhled na oblohu, jinka se nesnadno chytá. Když je fix tak poskakuje přesnost. Kolem 8-12 m se udrží.
ANTUTU: 26500+-, rozlišení kamer F/B též divné jak psáno výše.
LED: k smíchu, tak na
focení co je do
30 cm (srovnávám s Samsung S7710 Galaxy Xcover, s tím bych se nebál ani jako Alan Wake

)
FOTO: Chtěl jse přidat nějaké ale je to zbytečné. Nic moc, chce to světlo venku a i tak je "vyšisováno v barvách". Nicméně musím ocenit apku defaultní bo ta je celkem obstojná a také možnosti úprav jsou v poho (nevím zda toje z dílny Google nebo ňaká čína)
DISPLAY: na rozdíl od
THL T6S asi nemá JDI dip. (tak je
T6S inzerován v některých obchodech zatímco
T6 Pro není) což by vysvětlovalo rozdíl při pohledu, JDI má tuším i nižší spotřebu a tedy možná lepší výdrž bat. Já osobně k porovnání nic krom Samsung doma nemám, za mne super, jen v noci dosti svítí . . . . jaký výrobce T6 Pro je nevím.
CPU: 6592M, nemohu najít odkaz, ale četl jsme, že byl použit řadič s nízkou propustností, tak plně nelze využít GPU, snad to najdu. Dal jsem mu čouda na BOINC na 8 jader přes noc, BAT teplota 36, CPU je někde pod "THL" na zadní straně, hřeje dost.
BAT: not. dioda ukazuje dobíjení pouze do 90%, pak zhasne a doleze to do 100% (BatteryDoctor apka mi po dobu co LED nesvítí ale bat se dobíjí ukazuje ,že probíhají nějaké optimalizace dobíjecího procesu. Tak myslím, že to už dělá mob. sám od sebe a tak apka je zbytná) . . . . . v pohodě vydržím celý den.
PAMĚŤ: dělena na 3 části:
1) Internal S.: 2 GB - (sem se mi instalují apky, data si přesouvají na SD (nebo na device?))
2) Device S(nebo take jako Phone S).: 4.3 GB - v podstatě jako SD akorád napevno v mob.
3) SD Card > dle kapacity vaší karty.
ROOT:
Velké Díky Uživateli "davincihokod" za návod !! A já jej trochu to rozepíši jak jsem to dělal já . . . bo to bylo prvně a nebyl jsem si jist jak na to.
1) Neboť se mi nechtěl připojit k WIn7 cez USB tak jsem postupně vyzkoušel všeci možnosti USB(Storage,MTP,PTP,CD-ROM) což mi, díky bohu, nahodilo drivery znova do WIn ! > Můžete odpojit mob.
2) Stáhněte soubory co jsou na další stránce fóra. (uživatel "davincihokod")
3) Nainstalujte SP Flash Tool a spusťte, do mob dejte SuperSU (někam ať víte kde to máte bo já to pak dobu hledal

) a vyndejte baterku z founa.
4) Ve složce co jste stáhly a rozbalili z archivu je xxx-scatter.txt > z menu "Scatter loading file" jej nahrajte.
5) Zaškrtněte RECOVERY a ze stejné složky, otevřete ji poklikem na tu zelenou plochu vedle popisků ( sloupek "Location"), ji nahrajte.
6) Klikněte na "Download" šipku v levo nahoře, (nic se nestane) . . . vezměte telefon (bez bat.) a připojte k USB > Pár sekund a zjeví se zelené okénko s fajfkou, telefon odpojte, ten po celou dobu neudělá nic !
(Dál jsem to měl jiné než v tom videu bo jediné co jsem viděl byl žlutý bar, nic červeného, ani šedivý CheckSum. Asi mám aplikaci jinak nastavenou.)
7)Vložit baterku a PWR+WolUp > dál vás povede menu.
Probémy:
Zatím občas restart z neznámého důvodu. Prostě jen tak . . . a celkem často nějaká apka spadne. Ale například dost těch od Google, co mi padaly, tak po updatu to přestalo!
Nejde přepnout z Dalvik na ART (podařilo se mi kompletně smazat OS ale nejde ani na čisté instalaci)
Nefunguje ani AXGIO Smart Klick (obdoba MiKey) napoprvna se chytlo ale pak nefaka.
BT po připojení sluchátek občas chrastí, též není možné určit chování mikrofonu tže sou tu konflikty (Viber si vezme mikrofon z telefonu, a ovládání zůstane na tlačítkách sluchátek která ale "vypne", nevyzpytatelné, nevím zda chyba obecne nebo chyba ROM, chyba sluchátek, BT modulu či apky . . . )
Dále pozoruji (asi slabší) antému BT. Pokud moje ucho s BT přijímačem při ohlížení zmizne "za ramenem" tak BT vypadne, to se s jiným mob. bo u PC neděje. Možná by to mohlo být kombinací BT
sluchatka 2.0 a mob. 4.0 bo jinak mam vše
2.0 k čemu je připojuji.
FHD film přehrán s jediným škubnutím. Připojení k TV jako druhý disp. ještě nevyzkoušeno.
Též mám problém připojit některé 3.5 jacky, bo se přehrávání zapne jne na 8-10 sec a spadne z5 na reprak. Asi je to tím, že foun očekává konektor s anténou FM(?). Dodaná sluchátka umí, pokud se podrží déle tlačítko mikráku, ztlumit disp.
Laucher není od Google, je to AOSP a tak jsem si stáhl ten od Google, jsem s ním více spokojen.
Hry:
Mám PSP-1000 a tak se to nedá srovnat, po 30 min. hraní sem mob. chtěl hodit z okna

. . . tyhlecty patlací hry no
Vše od Marvellu co je F2P sem stahl + Gravity + Edge of Tomorrow, vše plynulé až na posledně jmenovanou . . .
GTA:SA > Traffic Mode: Heavy, Visual Effects: High, Resolution: 100%, Draw distance: 60%, Shadows: Classic, Car reflection: Low. > Takto je hra plynulá
World of Tanks - faka, fps nejdou pod 30/s
To je zatím vše.