Zajímám se o nějaké téma. Někam "přijdu". Zaregistruji se. Jsou-li nějaká pravidla, pročtu je. Rozkoukám se. Projdu si sekce, topicy, udělám si přehled. ČTU!!! Jsou-li tam FAQ, pročtu je. Když mi něco není jasné, zeptám se. Snažím se najít nejlepší možnou sekci. Před zakládáním nového topicu ještě použiji funkci HLEDAT, abych se ujistila, že daný dotaz již skutečně nebyl rozebrán někde jinde. Snažím se nekomplikovat práci administrátorovi ani moderátorům (a v konečném důsledku ani čtenářům).
Když jsem přišla sem, byla jsem šťastná, že je tu tolik informací. Strávila jsem 3 dny pročítáním. Ale musím konstatovat jedno. Tím, že necháváte duplicitní topicy se ve všem dělá hrozný maglajs. Jeden topic je založen, pak se založí druhý stejný, třetí stejný...Někdo se vrátí ke druhému...někdo další k prvnímu.
Skutečně to ztěžuje nalezení žádaných informací. Nehledě na to, že ty slušné a přemýšlející jedince musí štvát, že někdo se neobtěžuje si informace, které zde jsou srozumitelně zpracované, najít sám. Místo čtení a hledání jen vyprskne hromadu dotazů (pokud možno i do absolutně nevhodné sekce) a je mu odpovězeno. A opět se o kousek zmenšila přehlednost diskusí...
Myslím, že fórum tím hrozně ztrácí hlavně na úrovni, kvalitě a pro čtenáře bohužel na PŘEHLEDNOSTI.
Je to jen můj názor, ale domnívám se, že nějaká pravidla, nějaké podmínky, zamčení a archivaci (či smazání) topiců, které nic nového nepřinášejí, by to skutečně chtělo. Obávám se, že jinak se tu za chvíli nevyzná už vůbec nikdo. Jsem jediná komu to vadí?

Zkrátka mi přijde škoda plýtvat časem všech současných diskutujících i těch budoucích slušných, kteří budou chtít něco najít, ale pokud nepročtou úplně vše, stejně nenajdou. Netvrdím, že řešení je hned rozdávat BANy, ale asi by to skutečně chtělo čtenáře donutit číst, aby se to tu nezvrtlo v diskuzi pochybné informační hodnoty.