Myslim, že do budoucna bude vhodné mít oddělené fórum od inzerce.
Ještě budu ladit vzhled a přidávat postupně funkce. Připomínky a náměty k bazaru prosím sem

Příspěvek od Supík » ned 04. led 2009 15:00:14
Příspěvek od Návštěvník » ned 04. led 2009 19:25:06
Příspěvek od Supík » ned 04. led 2009 21:55:34
Je mi uplně jasný jak to myslíš a souhlasím s tebou že je potřeba na to myslet jako na celek. Osobně se mi zdá že výhody odděleného bazaru postupně převáží. Ono totiž svádí diskutéry komentovat nabídky a plnit tak diskuzi zbytečnou vatou. Prostě chci aby hledající návštěvník (nemyslím teď tebeNávštěvník píše:pozor ať se web moc koncepčně nerozbije
mě se líbí kategorie bazar/inzerce v diskusi, moc ji přece nechybí? když to postnu do fóra, každý kdo fórum sleduje, nebo jeho rss se o tom hned dozví, když to postnu na bazar. tak to v rss nebude ani v nejnovějších vláknech na titulce, volba se tak zda jasná, ve neprospěch novinky ... já bych to moc nerozbíjel, to by mohla být škoda.
Příspěvek od vlk » ned 04. led 2009 23:16:49
Příspěvek od Supík » pon 05. led 2009 0:31:47
Ja to vim ze to ted neni potreba. Udelal jsem to pro strejcka androida a taky abych mel na cem testovat tu novou postrani listu kterou mam rozdelanou + testuju si na tom nejake xml exporty/importy.vlk píše:ja si myslim tiez ze je to zbytocnost (aspon zatial). ani tento bazar nejak velmi nieje vyuzivany, tak pochybujem ze niekto bude tamten viac vyuzivat.
a nemam co ktomu viac povedat
Příspěvek od Supík » pon 05. led 2009 7:15:38
Prijd ..pomuzes mivlk píše:i ja chcem! pridem sa lyzovatSup píše:BTW: to je snehu
Příspěvek od Duxford » čtv 05. úno 2009 14:26:14
Nenech se odradit, je to dobrej pocin.Sup píše:Ja to vim ze to ted neni potreba. Udelal jsem to pro strejcka androida
Příspěvek od ZeeRaX » pon 20. dub 2009 16:36:47
Příspěvek od Supík » pon 20. dub 2009 17:04:14
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host
SvětAndroida ||
GizChina ||
AndroidMarket ||
Androiduj ||
SmartMania ||
MojAndroid.sk ||
SamsungMagazine
Android Fórum
|
MojAndroid.sk
|
AndroidAplikace.cz
|
AndroidHryAplikacie.sk
|
Droidik.eu
|
MobInfo.cz
|
TouchGames.eu
|
AndroWorks.org
|
Mobile-Effect.cz
|
G+ komunita o virtuálních operátorech
|
AndroidExpert.cz
|
Servis mobilních telefonů a displejů - Mahon
|
FreeBit.cz
|
DigitalPortal.sk
|
Virtuálové
Otevřená komunita pro otevřenou platformu
Jsme české a slovenské fórum a jsme na to hrdí :)