spíše jen pro zajímavost, čas od času hodím odkaz na forum někde na webu a rad bych videl nejaky realny dopad, pokud to tedy není tajné

Příspěvek od ge0rge » stř 19. lis 2008 9:05:22
Příspěvek od Supík » stř 19. lis 2008 11:14:50
Ahoj . .je to odheslovano.
Příspěvek od ge0rge » stř 19. lis 2008 11:44:05
Příspěvek od Yamanouchi » stř 19. lis 2008 19:29:05
Příspěvek od Supík » čtv 20. lis 2008 7:37:23
Yamanouchi píše:Podle mě v prvním čtvrtletí uvede T-Mobile CZ a pak se uvidí. Jelikož přibývá seznam výrobců, co ohlásili telefony s Androidem, tak nejspíš nastane raketový nárůst. V statistice je zajímavý vysoký podíl prohlížečů s Geckem, zato IE6+7 paběrkují.
Příspěvek od Yamanouchi » čtv 20. lis 2008 8:32:49
Příspěvek od ge0rge » čtv 20. lis 2008 9:13:58
webkit to jsou nejen symbiany, iphony a androidi, ... to je treba i safari a google chrome ... takze webkit na to rozhodne maYamanouchi píše:No, ale že podíl Opery a Webkitu je vyšší než IE6+7, jsem ale nečekal
jinak google ma nejlepsi reklamni systemYamanouchi píše:Navíc Google má dobrý reklamní systém, takže by mu stačilo po kouskách servírovat reklamu o Androidu a bude mít vystaráno. Stačí propagovat nějaké propojení s něčím (gmail, blogger apod).
Urcite bude, design je g1 vytykan vsude mozne jsem si jisty ze se prave na to HTC zameri (ostatne na co jineho by se taky mohli zamerovat, nic jineho nez ten plast okolo vlastne nenavrhujiYamanouchi píše:Třeba bude G2 víc wow plackoidní lesklouš
Příspěvek od Yamanouchi » čtv 20. lis 2008 10:09:14
No jo, na Safari a Chrome jsem zapomněl, spíš jsem myslel na Konqueror. Nevím, jestli by sem někdo s iPhonem chodil, to spíš na jejich forum iphone.czge0rge píše:webkit to jsou nejen symbiany, iphony a androidi, ... to je treba i safari a google chrome ... takze webkit na to rozhodne ma
Stačí nějaký neškodný text jako dole v gmailu ve smyslu "můžete číst e-maily kdekoliv a kdykoliv s Android OS" nebo "blogujte mobilně", "synchronizujte svůj pracovní, soukromý čas mobilně" apod. Či dát odkaz "optimalizováno pro Android"ge0rge píše:MYslim ze na to ale google nebude moc tlacit, tu reklamu nebude davat nikam moc okate.
Kdyby Nokia uvedla mobil s Androidem, tak by to už vyhrál, ale možná nastane ta doba. I Nokia koketuje s Androidem ve smyslu, že se jí líbí, ale zatím veškerou sílu věnuje Symbianu, kde odkoupí či -ila zbývající podíl. Prvotinou je Nokia 5800 XM (Tube), ale přijde mi to přeplácaný a pomalý.ge0rge píše:kdyby se pridala i nokia bylo by to asi best ofale ta ma svuj symbian asi preci jen radeji
Příspěvek od Supík » čtv 27. lis 2008 23:23:36
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host
SvětAndroida ||
GizChina ||
AndroidMarket ||
Androiduj ||
SmartMania ||
MojAndroid.sk ||
SamsungMagazine
Android Fórum
|
MojAndroid.sk
|
AndroidAplikace.cz
|
AndroidHryAplikacie.sk
|
Droidik.eu
|
MobInfo.cz
|
TouchGames.eu
|
AndroWorks.org
|
Mobile-Effect.cz
|
G+ komunita o virtuálních operátorech
|
AndroidExpert.cz
|
Servis mobilních telefonů a displejů - Mahon
|
FreeBit.cz
|
DigitalPortal.sk
|
Virtuálové
Otevřená komunita pro otevřenou platformu
Jsme české a slovenské fórum a jsme na to hrdí :)