Ostatní telefony GigabyteInstalace Rom na Gsmart Classic

Uživatelský avatar

negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Instalace Rom na Gsmart Classic

Příspěvek od negrbob » čtv 29. bře 2018 22:26:31

Co zkusit drzet volume+ a pripojit pripadne to same ale s volume- ?


Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:



Autor tohoto vlákna
Mio200
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: ned 25. bře 2018 13:40:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GSmart Classic_V1.100.30

Re: Instalace Rom na Gsmart Classic

Příspěvek od Mio200 » čtv 29. bře 2018 23:09:37

Tak to by mě nenapadlo držet volume - a připojit, a ejhle ono to funguje :D :D
Konečně se mi úspěšně podařilo nainstalovat ROM v1.044.18 ...
Ale můj úplný problém to nevyřešilo (myslel jsem si že to přehráním ROMKY vyřeším)
tel je opět funkční, ale menší problém je v tom, že když tel tlačítkem power on převedu do režimu spánku,
a opět ho tlačítkem power on probudím, tak vůbec nereaguje dotyk - musím ho na tvrdo vypnout tím, že vyndám baterku a znovu ho zapnu,
pak opět funguje zcela normálně, než ho znovu tlačítkem power on převedu do režimu spánku, situace se opakuje..
to asi bude něco z dotykem že?

Uživatelský avatar

negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Instalace Rom na Gsmart Classic

Příspěvek od negrbob » pát 30. bře 2018 7:34:47

No to spis bude sw vec kdyz pak dotyk funguje normalne. Zkus to flashnout pres pc znova a pak dej v recovery wipe cache a wipe data.
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


Autor tohoto vlákna
Mio200
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: ned 25. bře 2018 13:40:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GSmart Classic_V1.100.30

Re: Instalace Rom na Gsmart Classic

Příspěvek od Mio200 » pát 30. bře 2018 11:17:15

Znovu jsem to flashnul a dal v Recovery Wipe data/factory reset a Wipe cache partition, bohužel pořád stejný problém

Odpovědět

Zpět na „Ostatní telefony Gigabyte“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host