Ostatní tablety SamsungSamsung Galaxy tab s7 fe

Moderátor: verny94

Odpovědět
mpwcz
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3

Samsung Galaxy tab s7 fe

Příspěvek od mpwcz »

Zdravím, dostal se mi do ruky tento tablet. Nejde zapnout, jen problikává podsvícení a černá obrazovka. Dělá to samé i na nabíječce. Klávesová zkratka power+volume to samé. Nejde připojit k PC.

Edit-jde spusit download mod. Nahrál jsem přes odin znovu frimware, vše proběhlo v pořádku a stále ta samá závada.
Havanna
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung

Re: Samsung Galaxy tab s7 fe

Příspěvek od Havanna »

Byl to vadný hlavní. Myslím, že ano. Přišel jsem o dost peněz na výměnu PC, když můj počítač měl stejný problém.
spacebar clicker
Yuksioa
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: 34

Příspěvek od Yuksioa »

The game's puzzles are among the most unsettling aspects of amanda the adventurer
Bernieday
Nové Androidě

Příspěvek od Bernieday »

If your tablet is not powering on, and you've attempted basic troubleshooting steps like pressing the power button and connecting it to a charger or PC with no success, it can be a challenging issue to diagnose and resolve. Based on your description, it seems that your tablet can enter download mode and you've already tried to reflash the firmware via Odin geometry dash meltdown but the problem persists.
deaftelling
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: 012345678

Příspěvek od deaftelling »

Skúste reštartovať tablet stlačením a podržaním tlačidla napájania na približne 10-15 sekúnd, kým sa tablet úplne nevypne. Potom skúste tablet znova zapnúť a skontrolujte, či je problém vyriešený.
erotwtusyr
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy Z fold 5

Příspěvek od erotwtusyr »

mpwcz píše: stř 30. lis 2022 14:58:01 Zdravím, dostal se mi do ruky tento tablet. Nejde zapnout, jen problikává podsvícení a černá obrazovka. Dělá to samé i na nabíječce. Klávesová zkratka power+volume to samé. Nejde připojit k PC.

Edit-jde spusit download mod. Nahrál jsem přes odin znovu frimware, vše proběhlo v pořádku a stále ta samá závada.
Pokud jste zkusili všechno, jako je restartování nebo úplné nabití baterie, a stále to nemůžete opravit, myslím, že tato chyba je docela vážná. Měli byste to vzít do obchodu a zkontrolovat. Možná je uvnitř něco špatně
Odpovědět

Zpět na „Ostatní tablety Samsung“