Ostatní tabletyFly touch 2 10.1" china ;)

Uživatelský avatar

brodozz
Stálý androiďák
Příspěvky: 61
Registrován: čtv 16. zář 2010 12:19:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: gt540
Tablet: Superpad III

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od brodozz » pon 31. říj 2011 22:20:31

Cinani su v tomto nedosledny,nabku som musel prisbosobit na zasuvku EU,jednoducho na tie plochace napajkujes al nasrubujes okrule konce zo starej rozbytej zasuvky.





motty2057
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: pon 01. bře 2010 21:43:52
Reputace: 0

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od motty2057 » stř 16. lis 2011 17:35:02

Pokud by měl někdo zajem si s touhle mašinkou hrát, jedna mi už pár měsíců leží na polici. Je včetně koženého obalu s klavesnicí....


spaudio
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pát 25. lis 2011 12:39:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iphone 3g
Tablet: flytouch3

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od spaudio » sob 03. pro 2011 17:25:06

sakra viete mi niekto pomoct???? skusil som flash cez USB a ked som sa dostal do stavu update rom ...a pod tým čiara priebehu ..nič sa dalej nedeje.....pri zapnutí je iba nápis INFOtmic
s PC komunikuje...predtým tam bol android 2.3..ten sa pokafral....


czepepe
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 29. pro 2011 18:29:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: htc hd2

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od czepepe » čtv 29. pro 2011 18:37:04

rfzajda píše:Zdravim,
mam jiz delsi dobu Fly touch 3, nemel jsem ho par dni zapnuty a ted nejde spustit, pri podrzeni tlacitka zapnout tablet stale vibruje a na obrazovce se nic neobjevi. Prestane vybrovat a kdyz zmacknu tlacitko pro restart, nevite nekdo co s tim je ??
mam stejny problem - poradi nekdo?

zadna kombinace tlacitek pro spusteni tabletu nefunguje...
zadne upgrade z karty ani pres USB nelze provest...
zatim jediny co jsem se docetl na zahranicnich forech je, ze by mohl byt nakopnuty cip...

diky za pripadne rady ci tip, kdo by to umel event. zprovoznit


KurtvonPyrkau
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: sob 07. led 2012 21:20:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: 604535809
Tablet: flytouch 3
Rom: tim6

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od KurtvonPyrkau » sob 07. led 2012 22:15:39

Tak tedy par rad a zkusenosti o tabletu Flytouch. Existuje cela rada klonu s nazvy jako flytouch 2 Superpai III a podobne, ktere jsou od originalu z ibexu k nerozeznani. Klon lze rozeznat pouze dle kapacity baterie, baleni, ale i prez to jsou tyto zpusoby nespolehlive. Jedinou jistotu, ze mate original flytouch superpad od ibexu je koupit jej prez apad.tv.com, kde najdete autorizovaneho prodejce. Na stejne strance lze najit i cosijako podporu. Pokud mate stesti a koupili jste original, najdete zde cosi jako podporu. Original [tusim od flytouch 3] funguje s verzi Honeycomb, coz je androidi verze tri. Staci soubory nakopirovat na prazdnou sdkartu a restart. Ovsem na Vase vlastni nebezpeci a pocitejte se ztratou dat a nastaveni. Pokud nemate original, jako ja, neni jeste nic ztraceno. Nastesti existuje Tim, nadsenec, ktery pro vas tablet pripravil tu spravnou variantu firmwaru. Jen je potreba se mezinimi orientovat, kopii je mnoho, tedy i verzi Romek je mnoho. S jeho verzi muj stroj pracuje daleko svizneji a stabilneji, myslim ze to urcite stoji za to. Omlouvam se za preklepy a diakritiku a at se dari.



zik9
Androiďák!
Příspěvky: 519
Registrován: sob 07. kvě 2011 9:58:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend P7

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od zik9 » sob 07. led 2012 22:23:58

A co odkazy??


Hali
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: stř 08. úno 2012 14:08:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia 6720 + tablet sawee10

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od Hali » stř 08. úno 2012 14:11:37

http://www.slatedroid.com/topic/26890-android-tab10/

Tady jsou nejake romky na kopie flytouch2 a klony, je tam vysvtetlen i rozdíl mezi jednotlivyma verzema hradweru,
Upozornuju ze jsem tyhle ROMky nezkousel, tak jestli se najde odvazlivec ktery to vyzkousi budu rad za jakoukoli zpetnou vazbu.


zippon
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: čtv 01. zář 2011 8:37:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG optimus one 757MHz root custom recovery CM 7.1

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od zippon » úte 06. bře 2012 11:35:51

Ahoj ,zdravimvsechny mam problem mam delsi dobu tento tablet mel sem ho cely rozebrany , ma 2x usb HDMI 2x micro SD card GPS WIFI. je vse co tu o tom pisete tak sem to nejak z informaci dal dohromady mel bych mit ten flytouch 2 1GHz 512 MB RAM 4GB mista a mel sem tam android 2.1 update 1 a kdyz sem ho poridil a poprve pripojil chtelo to prejit na update 2 docela se hodne na 1GHz sekal tak sem si rikal ze by to mohlo pomoct ale co se nestalo. stahnul sem asi 90MB aktualizace pak mi to psalo jako neco v tom ze se restartuje vse smaze a probehne update. tablet se restartoval vse v poho zacala se pomalu nacitat takova zelena cara. pote se zapnul nabehl ale v rychlosti zadna zmena a to jeste vyskocilo ze chceš nejaky kod pro zaregistrovani produktu . no tak sem to dal kamaradovy na uplne predelany chtel sem tam dat android 2.3.3 a nepovedlo se vratilo mi ho s tim ze tam nic neni jedine co se zobrazi pri zapnuti je ze zavibruje a ukaze se napis infotmic to je vse a pak je cerno furt a nejde se dostatani do recovery neni tam proste vse smazane nevite nekdo co s tim ? ja´k neco naflashovat treba z usb flash nebo SD card . nebo musim napojit na PC pomoci male A -A a udelat komunikaci s PC a nahrat tam novou ROmKU? dekuju a pardon za chyby .


djelinek
Nové Androidě
Příspěvky: 44
Registrován: ned 13. úno 2011 18:35:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung SIII mini
Mobil 2 / ROM: LG G4
Tablet: Nexus 7,
Tablet 2 / ROM: Go Clever Orion, iPad mini 3
Rom: Cyanogen

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od djelinek » úte 06. bře 2012 13:14:05

Zkus hledat inspiraci zde http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1074251 i když pokud máš 512 MB RAM, tak to bude spíš Flytouch 3, ale postup bude asi stejný, jenom tam dáš jinou ROM.


zippon
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: čtv 01. zář 2011 8:37:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG optimus one 757MHz root custom recovery CM 7.1

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od zippon » stř 07. bře 2012 17:08:24

lidi jeste pls poradte delam tu komunikaci s PC jak to mam propojit kdyz nemam Win XP ale Win 7 ultimate 64 bit ? dekuju


Hali
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: stř 08. úno 2012 14:08:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia 6720 + tablet sawee10

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od Hali » ned 18. bře 2012 10:40:15

skus tyhle http://translate.googleusercontent.com/ ... jhd1xnuuCA ovladace, potom by to melo jit normalne pripojit bud v burntool nebo v iuw ale ja jsem to nezkousel protze mam porad win XP


TomMa
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: sob 24. bře 2012 11:01:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od TomMa » sob 24. bře 2012 15:40:00

Nevite prosim nekdo, jaky modem lze pouzit do tohodle pekelneho zarizeni? J10 Flytouch VI Google Android 2.3 10.1 inch 1080P Video GPS Resistive Screen 4GB Tablet PC
Usb modem huawei to nechce. Diky


D.Paty
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: sob 07. dub 2012 10:10:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia N95
Tablet: Fly Touch 3

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od D.Paty » sob 07. dub 2012 10:17:14

Dobrý den, koupil jsem použitý tablet a nyní když chci vstoupit do recovery menu podle návodu stisknutí 3 tlačítek naráz nebo i jen menu a power, tablet zahlásí chybu recovery system, please wait a moment.....error, please retry! auto reboot after 1 minuta
A nic nejde po zapnutí musím provádět nová nastavení jazyka, kalibrace obrazovky atd.
Chtěl bych vědět jestli si myslíte, že se jedná o hardwarovou chybu a nebo jestli jde recovery menu nějak přehrát a mám tedy spíše softwarový problém díky za názory.


romin
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: sob 15. pro 2012 15:01:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei 8650
Tablet: SuperPad Flytouch 3

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od romin » sob 15. pro 2012 15:12:37

Zdravím všechny a prosím dobrou duši o pomoc.
Zakoupil jsem Flytouch 3 z druhé ruky s asi špatnou ROMkou (stále jen načítal a načítal...), použil jsem proto návod od "webmoona" - tablet jsem v pohodě spojil s PC, naflešoval origo ROM, ale po restartu tablet 2x zablikal a objevila se jen bílá obrazovka (vydržel jsem čekat hodinu) a nic.Stále zírám do bílé zdi.
Nejde žádný Hard Reset. Abych tablet mohl zapnout alespoň do bílé obrazovky musím podržet reset a power (reset posléze pustit).
Proto prosím - EXISTUJE NĚJAKÁ ZÁCHRANA?
Budu všem vděčný za jakoukoliv radu.

Odpovědět

Zpět na „Ostatní tablety“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti