Ostatní tabletyFly touch 2 10.1" china ;)

Uživatelský avatar

_Elliot_
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pon 10. led 2011 20:56:48
Reputace: 0

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od _Elliot_ » ned 30. led 2011 12:00:27

a přesco jsi platil přes paypal ? ... nebo nejakym jinym zpusobem taky ho chci objednat nechce semi přes účet ale asi budu muset ... :evil: :|





BlackTX
Stálý androiďák
Příspěvky: 93
Registrován: ned 11. dub 2010 14:48:34
Reputace: 0
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od BlackTX » úte 01. úno 2011 7:13:39

PayPal, vubec bych se toho uz nebal (pry pomuze kdyz tam je ochrana ESCROW) :)

btw. mozna taky ten svuj prodam a vyzkousim prozmenu neco mensiho (jsem spokojen, ale jako hlavne prehravac to neni nejlepsi velikost), bud dam na aukro nebo rovnou prodam kolem 3500, s neoprenovym pouzdrem a lepsi nabijeckou ;)
Motorola Defy (red lens, @1.3Ghz, CM9)

Uživatelský avatar

maslo2
Stálý androiďák
Příspěvky: 97
Registrován: úte 01. úno 2011 14:10:57
Reputace: 0

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od maslo2 » úte 01. úno 2011 14:18:15

BlackTX píše:Tak ve ctvrtek dorazil a jsem spokojen, dorazil s aktualizovanym systemem. Stacilo vymenit launcher, prohlizec a absolutni plynulost :D
jedine co resim je hdmi, nemeli jste problemy s ruznymi monitory? ja zkousel zatim na jednom a jenom probliklo no signal :x
nazdar,tento tablet podoruje 3g-modem,mozes potvrdit? mohol by fungovat net od o2 edge,gprs? dik.
I"M FOREVER BLOWING BUBBLES....


Autor tohoto vlákna
marel
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: čtv 18. bře 2010 9:19:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ONE S
Tablet: iMini

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od marel » úte 01. úno 2011 15:19:51

Vyzkuseno a bohuzel nefunguje. (modem najde ale neidentifikuje, tak ze nejde nijak nastavit).

Uživatelský avatar

maslo2
Stálý androiďák
Příspěvky: 97
Registrován: úte 01. úno 2011 14:10:57
Reputace: 0

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od maslo2 » úte 01. úno 2011 15:51:25

marel píše:Vyzkuseno a bohuzel nefunguje. (modem najde ale neidentifikuje, tak ze nejde nijak nastavit).
skoda :| no,ale thx za info
I"M FOREVER BLOWING BUBBLES....



Quaki
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: sob 05. úno 2011 0:34:29
Reputace: 0

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od Quaki » ned 06. úno 2011 2:15:24

Mám ho také, jsem spokojený, koupil jsem ho na Aukru i s pouzdrem a klávesnicá za 4500,-, jinak jsem uvažoval o koupi na Ebay.com.
Chybí multidotykový displej, jinak obraz super, odezva také.
Jede dobře Wifi, i Lan, 3G modem nemám.
Nepodařilo se mě rozchodit dvě SD karty najednou - 2GB micro SD + 4GB microSDHC - může to být rozdílem karet, každá zvlášť funguje.
HDMI mě na TV LG47LH4000 nejede, nehledal jsem problém, ještě otestuji připojejí k monitoru a druhé TV.
USB funguje myš i klávesnice - super.
GPS - ještě jsem nezkoušel.
Zvuk - trochu šumí interní repro když je absolutní klid tak je to slyšet, stejně tak i ve sluchátkách, víc mě šuměla bezdrátová sluchátka Sony údajně vysoce kvalitní za cca 3tis. - už jsem je prodal a pořídil bezdrátová sluchátka HP Bluetooth - absolutně bez šumu bomba zvuk - z mobilu a z PC.
Video jede dobře z karty i z netu.
Internet - interní prohlížeč a Opera - celkem rychlé a dostačující.
Natahal jsem spousty APP, všechny fungovaly, jen jsem vybral které mě vyhovují.
Her jsem moc nestáhl - cca 15, některé se špatně ovládají, nebo špatně zobrazují.
Mohu jen doporučit - v poměru cena/užitná hodnota - není co řešit.

Uživatelský avatar

maslo2
Stálý androiďák
Příspěvky: 97
Registrován: úte 01. úno 2011 14:10:57
Reputace: 0

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od maslo2 » ned 06. úno 2011 19:03:03

[quote="Quaki"]Mám ho také, jsem spokojený, koupil jsem ho na Aukru i s pouzdrem a klávesnicá za 4500,-, jinak jsem uvažoval o koupi na Ebay.com.

prosim ta ake formaty-video prehra so svojim prehravacom a ake s nejakym stiahnutym z marketu?A prehra aj vacsie subory ako 4gb? Ma zabudovany ucet na android market alebo tak nejak? zatial dik a mozno este budem potrebovat :help: :lol: Je tam cestina?
I"M FOREVER BLOWING BUBBLES....


BlackTX
Stálý androiďák
Příspěvky: 93
Registrován: ned 11. dub 2010 14:48:34
Reputace: 0
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od BlackTX » ned 06. úno 2011 20:03:04

Ja jsem prehral zatim vsechno(mkv, avi, dokonce WMV!) ve vestavenem prehravaci, dalsi jako mVideoplayer pridaji titulky,
Android tam zvlada asi jenom FAT32, takze vic nez 4GB soubory tam nedostanes... :oops:
Motorola Defy (red lens, @1.3Ghz, CM9)


Quaki
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: sob 05. úno 2011 0:34:29
Reputace: 0

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od Quaki » pon 07. úno 2011 9:59:01

Je k tomu registrace, účet na market, čeština, přehrávače jsem netestoval, ale co vím, tak není problém s žádným formátem.
Je v tom plnohodnotný Android a dokonce co nejde kámošům na některých mobilech tak tady to jede OK.

Uživatelský avatar

maslo2
Stálý androiďák
Příspěvky: 97
Registrován: úte 01. úno 2011 14:10:57
Reputace: 0

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od maslo2 » pon 07. úno 2011 10:29:57

Quaki píše:Je k tomu registrace, účet na market, čeština, přehrávače jsem netestoval, ale co vím, tak není problém s žádným formátem.
Je v tom plnohodnotný Android a dokonce co nejde kámošům na některých mobilech tak tady to jede OK.
Aha takze tak jak to ma byt dobre dobre ;) . Ale pozor... kontrolna otazka: je toto lepsi stroj?Ale uprimne:
http://www.wholesaleonepiece.com/epad-z ... p2130.html
minusy-o jedno usb menej,chyba rj-45 vstup.
I"M FOREVER BLOWING BUBBLES....


kemalius
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: čtv 03. úno 2011 19:14:14
Reputace: 0

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od kemalius » pon 07. úno 2011 10:44:27

skuste mi kucí jestli vám na tom tabletu jede flash 10.1 ..má to dobrej procesor ,snad lepší než amrv6 ,a je tam android 2.2 ..tak podle všeho by měl jet ,ale mrkňete .nikde sem to nenašel.dík


kemalius
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: čtv 03. úno 2011 19:14:14
Reputace: 0

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od kemalius » pon 07. úno 2011 10:46:15

maslo2 píše:
Quaki píše:Je k tomu registrace, účet na market, čeština, přehrávače jsem netestoval, ale co vím, tak není problém s žádným formátem.
Je v tom plnohodnotný Android a dokonce co nejde kámošům na některých mobilech tak tady to jede OK.
Aha takze tak jak to ma byt dobre dobre ;) . Ale pozor... kontrolna otazka: je toto lepsi stroj?Ale uprimne:
http://www.wholesaleonepiece.com/epad-z ... p2130.html
minusy-o jedno usb menej,chyba rj-45 vstup.

ja si myslim že je téměř identickej ..kromě těch věcí co říkaš ty + nemá gps

Uživatelský avatar

kazatell
Stálý androiďák
Příspěvky: 196
Registrován: stř 02. zář 2009 20:56:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: htc sensation
Tablet: Asus transformer TF300TG
Bydliště: Čel. Ej.
Kontaktovat uživatele:

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od kazatell » pon 07. úno 2011 11:15:10

nemá náhodou dvojnásobnou RAM?
HTC Kaiser s nástavbou Sence z HTC Hero, HTC Desire, HTC Sensation, Asus Trensformer TF300TG
Když se na něco ptám věřte že Google sem už zkoušel... ale nepomohlo to

Uživatelský avatar

aLuGaRd
Androiďák!
Příspěvky: 295
Registrován: sob 21. srp 2010 21:01:30
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia Z10 II
Mobil 2 / ROM: Xiaomi RN 3 SE
Tablet: Lenovo 10
Tablet 2 / ROM: Asus MemoPad 10
Bydliště: Europe

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od aLuGaRd » pon 07. úno 2011 11:55:35

Jelikož jsem také asi 14 dní majitelem tabletu SuperPad 10.2 Android 2.1 ze stejné produkce jako výše zmiňovaný FlyTouch,(z Ebay) napíšu své hodnocení pokud by to někomu pomohlo při rozhodování o nákupu.

Začnu mínusy - hlavní minus je ten,že je velmi slabý zvuk z repráčků v tomto přístroji. Např. při sledování filmu musí být v místnosti hrobové ticho,aby člověk něco slyšel.
Další minus je ten,že foťák i kamera pořizují záběry zrcadlově obráceně. S tím jsem se ještě nikdy nesetkal (možná je to chyba jen tohoto konkretního přístroje) Kvalita fotosnímků jinak není špatná na 1.3 megapixel,z kamery je to už horší. Ale kdo by takovýhle pádlo používal na focení a natáčení,že :D
Zapínání přístroje je mi taky do dneška záhadou,při delším podržení tlačítka power,začne tablet nepříjemně bručet a pak někdy naběhne přihlašovací obrazovka, někdy ne a zase se to vypne.Do dneška jsem ten system nepochopil.

Ale to jsou asi tak všechny minusy a výhrady co k tomuto tabletu mám.Jinak jsem byl tímto přístrojem spíše pozitivně překvapen. Android 2.1 maká svižně,všechny aplikace,včetně live tapet běhají bezchybně. Přehrávání videa,je bezproblémové a film v avi formátu o vel. 2GB šel naprosto plynule. Nevim co je tam za videopřehrávač,ale je skvělej,zatim mi to přehrálo všechny formáty,co jsem zkoušel,jak avi,tak divx,mpeg, i video přímo z mobilu 3GP.
Na hudbu používám Power AMP. Web prohlížeč mám Operu Mini,vestavěný prohlížeč je o hodně pomalejší,tudíž ho nevyužívám.
Market jde bezproblémově.
Hra Angry Birds šlape plynule :DD
Co se týče Wi-Fi, tak ta je rovněž bezproblémová a připojil jsem se na ni jak doma,tak i v mekáči :)
Rozlišení displaye je rovněž slušné,jediné co mohu vytknout je to,že při plném jasu jaksi lehce kmitá podsvícení. Mám nastaveno asi 3/4 jasu a je to pak v poho.
Vstupy na USB, SDkarty (používám 16 GB class 6), sluchátka i nabíjení fungují také bezproblémově. HDMI jsem zatim netestoval. Přiložená sluchátka vypadají sice docela dobře,ovšem co se týče hudebního výkonu jsou velmi špatná.

To zatim je vše co si tak vybavuji,pokud by někdo chtěl vědět více podrobností ať mi klidně napíše.
http://AUTOPRODUKT.eu kvalitní autodíly za příznivé ceny

Uživatelský avatar

aLuGaRd
Androiďák!
Příspěvky: 295
Registrován: sob 21. srp 2010 21:01:30
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia Z10 II
Mobil 2 / ROM: Xiaomi RN 3 SE
Tablet: Lenovo 10
Tablet 2 / ROM: Asus MemoPad 10
Bydliště: Europe

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od aLuGaRd » pon 07. úno 2011 11:58:05

kemalius píše:skuste mi kucí jestli vám na tom tabletu jede flash 10.1 ..má to dobrej procesor ,snad lepší než amrv6 ,a je tam android 2.2 ..tak podle všeho by měl jet ,ale mrkňete .nikde sem to nenašel.dík
Flash jsem nainstaloval,ale asi nemaká,jelikož stránky či aplikace využivající flash mi hlasí abych si ho stáhnul.Tak nevim :roll:
http://AUTOPRODUKT.eu kvalitní autodíly za příznivé ceny


kemalius
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: čtv 03. úno 2011 19:14:14
Reputace: 0

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od kemalius » pon 07. úno 2011 12:12:28

ten flash je teda zlo..chci lg optimus tam nejde..tak že si koupim tablet ..nejde (zřejmně) ja chci kua flash

Uživatelský avatar

aLuGaRd
Androiďák!
Příspěvky: 295
Registrován: sob 21. srp 2010 21:01:30
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia Z10 II
Mobil 2 / ROM: Xiaomi RN 3 SE
Tablet: Lenovo 10
Tablet 2 / ROM: Asus MemoPad 10
Bydliště: Europe

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od aLuGaRd » pon 07. úno 2011 12:24:34

kemalius píše:ten flash je teda zlo..chci lg optimus tam nejde..tak že si koupim tablet ..nejde (zřejmně) ja chci kua flash
Ještě bych to nezatracoval,ono záleží na verzi toho flashe a hlavně pro jakej typ přistroje je ta konkrétní verze. A u tohodle china tabletu nevim,co tam přesně narvali. Např. při stahování Opery Mini, mi to hlásilo,že bude stažena verze určená pro nějaký model HTC. Ale funguje dobře :D
Ten Flash jsem stáhnul pro nějakej další čínskej tablet se stejnými vlastnostmi (ten muj v nabidce nebyl) ale třeba to neni ono a proto to nefachá :)
http://AUTOPRODUKT.eu kvalitní autodíly za příznivé ceny


BlackTX
Stálý androiďák
Příspěvky: 93
Registrován: ned 11. dub 2010 14:48:34
Reputace: 0
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od BlackTX » pon 07. úno 2011 14:58:41

Na flash zapomente, na ARMv6(oba tablety), je jen Flash Lite(ktery je i v napr. HTC Hero) a ten vam videa stejne neprehraje.
Chtel jsem ho na prehravace jako ma treba Bandzone.cz a taky se mi to nepodaril rozjet...
Motorola Defy (red lens, @1.3Ghz, CM9)

Uživatelský avatar

maslo2
Stálý androiďák
Příspěvky: 97
Registrován: úte 01. úno 2011 14:10:57
Reputace: 0

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od maslo2 » pon 07. úno 2011 15:32:29

kazatell píše:nemá náhodou dvojnásobnou RAM?
ano spravne a este 4gb hdd.
I"M FOREVER BLOWING BUBBLES....


Quaki
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: sob 05. úno 2011 0:34:29
Reputace: 0

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od Quaki » pon 07. úno 2011 19:47:22

EPad Zenithink 2 zt-180 Android 2.2 Tablet PC 1GHZ CPU - WIFI 3G HDMI Webcam 4GB
http://www.wholesaleonepiece.com/epad-z ... p2130.html
# RAM: upgraded to 512MB DDR2
# Hard Disk: upgraded to 4GB
# add 1080P HDMI Output Port support
# add Android Market
# add a Camera of 1.3 mega pixels
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
10.2'' EPad Flytouch 2 Google Android 2.1 Infotmic X220 1GHz CPU Tablet PC with Camera GPS WIFI 3G HDMI
http://www.wholesaleonepiece.com/flytou ... p2005.html
The tablet comes with 256MB RAM. It has a processor speed of Infotmic X220 ARM11 1GHz, and built-in memory of 2GB. It also comes with a Camera of 1.3 mega pixels. It runs on the Google Android 2.1
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Když se na to podíváte, tak je snad jasné kde jsou rozdíly.
Mám X220 a paměť jsem nikdy zdaleka nezaplnil a spouštím desítky aplikací - není problém je kdyžtak killnout
Až na tu GPS a paměť to bude stejné - jo a konektor Lan přímo v těle X220 - to se mě líbí - v práci jedu po kabelu a doma Wifi.
Jinak na ebay.com je cena podstatně nižší.


fhk
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pát 18. úno 2011 19:42:37
Reputace: 0

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od fhk » pát 18. úno 2011 19:51:19

Zdravím s prosbou a dotazem. Koupil jsem stejný přístroj, chodil 14 dní v pohodě a dnes po zapnutí se rozsvítila jen úvodní obrazovka a nejde to spustit ani po restartu. Stalo se Vám to někdy? dík za odpověď


fhk
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pát 18. úno 2011 19:42:37
Reputace: 0

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od fhk » pát 18. úno 2011 19:56:14

Zdravím s prosbou a dotazem. Koupil jsem stejný přístroj, chodil 14 dní v pohodě a dnes po zapnutí se rozsvítila jen úvodní obrazovka a nejde to spustit ani po restartu. Stalo se Vám to někdy? dík za odpověď


fhk
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pát 18. úno 2011 19:42:37
Reputace: 0

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od fhk » pát 18. úno 2011 20:01:14

parkus píše:Ahoj všem. Ja vlastním tenhle tablet už tak 1,5 měsíce. A celkem to jde. Člověk si musí jen nainstalovat ty spravný programy. Třeba zakladni Launcher je pro mě nepoužitelný. A celkovou odezvu systemu jsem taky čekal o hodně lelší. A nejhorší bylo to že když mi přišel, bylo zapotřebi ho rozebrat a připajet kotakty k baterce, jelikož byl jeden urvaný a tudiž tablet nefungoval na baterii. A byl potreba upgrade ale jen přes USB. Jinak to nešlo. Jediný co mi v součastný době vadí je to,že když je ticho je slyšet šumět reproduktory.
jo a zrovna tohle píšu z něj. :D
Tak jesli se chce někdo na něco zeptat tak se pokusím odpovědět. Už jsem poznal z velký časti co to je za mašimku.
Zdravím s prosbou a dotazem. Koupil jsem stejný přístroj, chodil 14 dní v pohodě a dnes po zapnutí se rozsvítila jen úvodní obrazovka a nejde to spustit ani po restartu. Stalo se ti to někdy? moc dík za odpověď


BlackTX
Stálý androiďák
Příspěvky: 93
Registrován: ned 11. dub 2010 14:48:34
Reputace: 0
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od BlackTX » ned 20. úno 2011 12:49:54

Pokud uz fakt nevis tak:
zapni tlacitky :down: + :home: ,
zvol factory reset
Motorola Defy (red lens, @1.3Ghz, CM9)

Uživatelský avatar

maslo2
Stálý androiďák
Příspěvky: 97
Registrován: úte 01. úno 2011 14:10:57
Reputace: 0

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od maslo2 » ned 20. úno 2011 17:09:41

BlackTX píše:Tak ve ctvrtek dorazil a jsem spokojen, dorazil s aktualizovanym systemem. Stacilo vymenit launcher, prohlizec a absolutni plynulost :D
jedine co resim je hdmi, nemeli jste problemy s ruznymi monitory? ja zkousel zatim na jednom a jenom probliklo no signal :x
pises ze si vymenil launcher,co je to,a za co si to vymenil? trebars aj ja by som to potom spravil :yes:
I"M FOREVER BLOWING BUBBLES....


BlackTX
Stálý androiďák
Příspěvky: 93
Registrován: ned 11. dub 2010 14:48:34
Reputace: 0
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od BlackTX » pon 21. úno 2011 19:03:49

staci rootnout (androot) a pres root manager z /system/app prejmenovat nebo smazat wowhome.apk (ten pomaly "wow" launcher od vyrobce), tak se prepne na ten standartni a jde uz pouzivat i ADW, Go launcher, launcher pro, apod. ty jedou rychle a vypadaji nejlepe :)
Motorola Defy (red lens, @1.3Ghz, CM9)

Uživatelský avatar

maslo2
Stálý androiďák
Příspěvky: 97
Registrován: úte 01. úno 2011 14:10:57
Reputace: 0

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od maslo2 » stř 23. úno 2011 9:19:39

BlackTX píše:staci rootnout (androot) a pres root manager z /system/app prejmenovat nebo smazat wowhome.apk (ten pomaly "wow" launcher od vyrobce), tak se prepne na ten standartni a jde uz pouzivat i ADW, Go launcher, launcher pro, apod. ty jedou rychle a vypadaji nejlepe :)
to sa bojim robit a asi by som to nevedel,radsej to necham tak ;) ,este sa opytam ako sa tablet vypina,lebo ked stlacim hore tlacidlo on/off skace mi tam raz to raz ono,nakoniec to drzim tak dlho az to vypne,nemoze sa nic stat?
I"M FOREVER BLOWING BUBBLES....


fhk
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pát 18. úno 2011 19:42:37
Reputace: 0

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od fhk » stř 23. úno 2011 19:53:27

BlackTX píše:Pokud uz fakt nevis tak:
zapni tlacitky :down: + :home: ,
zvol factory reset
Díky moc za radu, prodejce z Číny mi psal to samé a je to v pohodě.

Díky.


fhk
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pát 18. úno 2011 19:42:37
Reputace: 0

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od fhk » stř 23. úno 2011 19:55:17

fhk píše:
parkus píše:Ahoj všem. Ja vlastním tenhle tablet už tak 1,5 měsíce. A celkem to jde. Člověk si musí jen nainstalovat ty spravný programy. Třeba zakladni Launcher je pro mě nepoužitelný. A celkovou odezvu systemu jsem taky čekal o hodně lelší. A nejhorší bylo to že když mi přišel, bylo zapotřebi ho rozebrat a připajet kotakty k baterce, jelikož byl jeden urvaný a tudiž tablet nefungoval na baterii. A byl potreba upgrade ale jen přes USB. Jinak to nešlo. Jediný co mi v součastný době vadí je to,že když je ticho je slyšet šumět reproduktory.
jo a zrovna tohle píšu z něj. :D
Tak jesli se chce někdo na něco zeptat tak se pokusím odpovědět. Už jsem poznal z velký časti co to je za mašimku.
Zdravím s prosbou a dotazem. Koupil jsem stejný přístroj, chodil 14 dní v pohodě a dnes po zapnutí se rozsvítila jen úvodní obrazovka a nejde to spustit ani po restartu. Stalo se ti to někdy? moc dík za odpověď
Zdravím a prosím o radu. Nainstaloval jsem IGO Myway, ale nekomunikuje to s modulem GPS. Předem dík za radu.


fhk
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pát 18. úno 2011 19:42:37
Reputace: 0

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od fhk » stř 23. úno 2011 20:05:37

aLuGaRd píše:Jelikož jsem také asi 14 dní majitelem tabletu SuperPad 10.2 Android 2.1 ze stejné produkce jako výše zmiňovaný FlyTouch,(z Ebay) napíšu své hodnocení pokud by to někomu pomohlo při rozhodování o nákupu.

Začnu mínusy - hlavní minus je ten,že je velmi slabý zvuk z repráčků v tomto přístroji. Např. při sledování filmu musí být v místnosti hrobové ticho,aby člověk něco slyšel.
Další minus je ten,že foťák i kamera pořizují záběry zrcadlově obráceně. S tím jsem se ještě nikdy nesetkal (možná je to chyba jen tohoto konkretního přístroje) Kvalita fotosnímků jinak není špatná na 1.3 megapixel,z kamery je to už horší. Ale kdo by takovýhle pádlo používal na focení a natáčení,že :D
Zapínání přístroje je mi taky do dneška záhadou,při delším podržení tlačítka power,začne tablet nepříjemně bručet a pak někdy naběhne přihlašovací obrazovka, někdy ne a zase se to vypne.Do dneška jsem ten system nepochopil.

Ale to jsou asi tak všechny minusy a výhrady co k tomuto tabletu mám.Jinak jsem byl tímto přístrojem spíše pozitivně překvapen. Android 2.1 maká svižně,všechny aplikace,včetně live tapet běhají bezchybně. Přehrávání videa,je bezproblémové a film v avi formátu o vel. 2GB šel naprosto plynule. Nevim co je tam za videopřehrávač,ale je skvělej,zatim mi to přehrálo všechny formáty,co jsem zkoušel,jak avi,tak divx,mpeg, i video přímo z mobilu 3GP.
Na hudbu používám Power AMP. Web prohlížeč mám Operu Mini,vestavěný prohlížeč je o hodně pomalejší,tudíž ho nevyužívám.
Market jde bezproblémově.
Hra Angry Birds šlape plynule :DD
Co se týče Wi-Fi, tak ta je rovněž bezproblémová a připojil jsem se na ni jak doma,tak i v mekáči :)
Rozlišení displaye je rovněž slušné,jediné co mohu vytknout je to,že při plném jasu jaksi lehce kmitá podsvícení. Mám nastaveno asi 3/4 jasu a je to pak v poho.
Vstupy na USB, SDkarty (používám 16 GB class 6), sluchátka i nabíjení fungují také bezproblémově. HDMI jsem zatim netestoval. Přiložená sluchátka vypadají sice docela dobře,ovšem co se týče hudebního výkonu jsou velmi špatná.

To zatim je vše co si tak vybavuji,pokud by někdo chtěl vědět více podrobností ať mi klidně napíše.
Zdravím a taky jsem nepřišel na to, jak to to dát do pohotovostní polohy a jak úplně vypnout. Nevíš?
Díky za odpověď

Odpovědět

Zpět na „Ostatní tablety“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 hostů