Ostatní tabletyFly touch 2 10.1" china ;)


BlackTX
Stálý androiďák
Příspěvky: 93
Registrován: ned 11. dub 2010 14:48:34
Reputace: 0
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od BlackTX » stř 23. úno 2011 20:39:09

GPS - zapojim antenu, zapnu v nastaveni a jede... v google mapach, sygic aure ...ve vsem :)
pohotovostni stav/vypinani - bez problemu hornim tlacitkem (stiskem/drzenim)
-mam firmware 1568


Motorola Defy (red lens, @1.3Ghz, CM9)


Uživatelský avatar

maslo2
Stálý androiďák
Příspěvky: 97
Registrován: úte 01. úno 2011 14:10:57
Reputace: 0

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od maslo2 » stř 23. úno 2011 21:05:30

1-zapinanie:kratky stisk-zavibruje-nabieha system-objavi sa dolu ikona zamku,ten treba "vytiahnut"stylusom po tu zelenu bodku hore-hotovo.
2-pohotovostna poloha:kratky stisk tlacidla hore,startujeme znova danym tlacidlom hore,objavi sa dolu ikona zamku,vytiahneme hore ako predtym-hotovo.
3.vypinanie:stlacime horne tlacidlo pokial sa neobjavi ikona zamku,ten "vytiahneme" uplne hore az na listu,nie ako pri starte len po zelenu bodku :no:-hotovo.
I"M FOREVER BLOWING BUBBLES....


cutis
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 24. úno 2011 23:11:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: 739071385

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od cutis » čtv 24. úno 2011 23:23:58

koupil jsem tento tablet vše ok . Ale jsem zacatecnik s Androidy takze mam par dotazu . 1. cekal jsem ze tablet bude mit tovarne nainstalovany nejaky textovy procesor / officy . V marketu jsem si pak uvedomil ze plnohodnotny stejne nesezenu protoze apps co tam jsou jsou vetsinou pro mobily/PDA takze zadna slava -no minimalne jsou vsechny placene -tudiz ,ma nekdo zkusenosti ktery koupit atd? (popripade vsechno co snad doma mam slo a jde hacnout jailbreaknout odejit ,jde to i u androidu?) 2. Asi jsem trosku nadcenil ucinnost USB . mam USB internet od O2 a necekal jsem najake vetsi problemy bohuzel po pripojeni do USB chcily hleda a pote oznamy Dameged device a at ho naformatuju . dam format ale nic se nedeje :( . 3. spíše obecná věc .Jde ten tablet využít jako nahradu za kancelařský obyčejně vybavený PC ( koupil jsem ho sestre takze jde jen o kombinaci internet/office/ICQ/filmy .

Uživatelský avatar

maslo2
Stálý androiďák
Příspěvky: 97
Registrován: úte 01. úno 2011 14:10:57
Reputace: 0

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od maslo2 » pát 25. úno 2011 17:27:01

cutis píše:koupil jsem tento tablet vše ok . Ale jsem zacatecnik s Androidy takze mam par dotazu . 1. cekal jsem ze tablet bude mit tovarne nainstalovany nejaky textovy procesor / officy . V marketu jsem si pak uvedomil ze plnohodnotny stejne nesezenu protoze apps co tam jsou jsou vetsinou pro mobily/PDA takze zadna slava -no minimalne jsou vsechny placene -tudiz ,ma nekdo zkusenosti ktery koupit atd? (popripade vsechno co snad doma mam slo a jde hacnout jailbreaknout odejit ,jde to i u androidu?) 2. Asi jsem trosku nadcenil ucinnost USB . mam USB internet od O2 a necekal jsem najake vetsi problemy bohuzel po pripojeni do USB chcily hleda a pote oznamy Dameged device a at ho naformatuju . dam format ale nic se nedeje :( . 3. spíše obecná věc .Jde ten tablet využít jako nahradu za kancelařský obyčejně vybavený PC ( koupil jsem ho sestre takze jde jen o kombinaci internet/office/ICQ/filmy .
Uvedom si ze je to hybrid medzi mobilom a laptopom,nema este ani na seba usity oper. system,a je to cele ako sa hovori "v plienkach".Neviem ako office ale ostatne veci co si spomenul idu na tom :D ,aj hd videa trebars.Alebo si pockaj na os android 3.0,ale zas ked som videl tie ceny novych tabletov ,to si rovno mozes kupit poriadny notbook, takze tak.
I"M FOREVER BLOWING BUBBLES....

Uživatelský avatar

maslo2
Stálý androiďák
Příspěvky: 97
Registrován: úte 01. úno 2011 14:10:57
Reputace: 0

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od maslo2 » pon 28. úno 2011 14:08:06

fhk píše:
BlackTX píše:Pokud uz fakt nevis tak:
zapni tlacitky :down: + :home: ,
zvol factory reset
Díky moc za radu, prodejce z Číny mi psal to samé a je to v pohodě.

Díky.
prosim ta tie dve tlacitka to su ktore? ja tam nemam ziadne s takym oznacenim.
I"M FOREVER BLOWING BUBBLES....



BlackTX
Stálý androiďák
Příspěvky: 93
Registrován: ned 11. dub 2010 14:48:34
Reputace: 0
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od BlackTX » pon 28. úno 2011 15:48:59

Mezi offici je nejlepsi QuickOffice HD z Notion Adama (takze ho nekoupis), da se i pohodlne psat s kalvesnici i bez.
Na pdf je lepsi Repligo Reader.
Videa - mVideoPlayer ti udela peknou knihovnu a prida titulky (v utf-8)
S 3G to je spatne, podporovanych modemu je malo, pokud o to hodne stojis tak na ebay se da nejaky poridit, nebo musis tetherovat z mobilu.
Motorola Defy (red lens, @1.3Ghz, CM9)


ycos
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: pon 07. bře 2011 22:12:44
Reputace: 0

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od ycos » pon 07. bře 2011 22:22:19

Prosimvas chtel bych se zeptat,jestli to rozjede hry na facebooku nebo treba hry na webgames.cz?Diky moc za odpovedi.


BlackTX
Stálý androiďák
Příspěvky: 93
Registrován: ned 11. dub 2010 14:48:34
Reputace: 0
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od BlackTX » stř 09. bře 2011 20:33:27

Flash nepodporuje, takze si nezafarmaris :D
Motorola Defy (red lens, @1.3Ghz, CM9)


Zdeněk
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pon 14. bře 2011 21:32:51
Reputace: 0

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od Zdeněk » pon 14. bře 2011 21:38:47

BlackTX píše:GPS - zapojim antenu, zapnu v nastaveni a jede... v google mapach, sygic aure ...ve vsem :)
pohotovostni stav/vypinani - bez problemu hornim tlacitkem (stiskem/drzenim)
-mam firmware 1568
U mě GPS zatím nefunguje. Mám nainstalovaný Navigon i různé GPS testovače, u každé z GPS aplikací mi to bliká ikonka satelitu s hlášením, že jsem mimo signál :? Neuměl by někdo poradit? :cry:

Jediné co je v Menu, tak aktivace GPS na úrovni ulic nebo přes bezdrátové sítě...


Zdeněk
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pon 14. bře 2011 21:32:51
Reputace: 0

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od Zdeněk » pon 14. bře 2011 21:46:40

Tento tablet umí takřka vše. Jedna z posledních věcí (společně s GPS), která mi vrtá hlavou je rozchození externí klávesnice na Flytouch2. Nevěděl by někdo?

Pokud připojím externí klávesnici přes USB, klávesnice pracuje, ale pouze v anglickém režimu (tzn. "Z" dole, "Y" nahoře, místo háčků a čárek čísla). V Menu tabletu ani v Menu klávesnice jsem nikde nenašel přepnutí z anglické verze externí klávesnice na českou.

Neporadí někdo, kdo s touto volbou také zápasil? :cry:

Uživatelský avatar

maslo2
Stálý androiďák
Příspěvky: 97
Registrován: úte 01. úno 2011 14:10:57
Reputace: 0

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od maslo2 » stř 16. bře 2011 20:39:57

ked spustim tablet,hned kliknem na ikonu "taskiller"lebo musim povypinat cca 20 aplikacii ktore sa spustia samy. neda sa to nejako nastavit aby to nerobilo? ;) thx.
I"M FOREVER BLOWING BUBBLES....


Zdeněk
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pon 14. bře 2011 21:32:51
Reputace: 0

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od Zdeněk » stř 16. bře 2011 22:06:01

maslo2 píše:ked spustim tablet,hned kliknem na ikonu "taskiller"lebo musim povypinat cca 20 aplikacii ktore sa spustia samy. neda sa to nejako nastavit aby to nerobilo? ;) thx.
V Android Marketu jsem se setkal s aplikacemi, které dokáží nepotřebné aplikace, které se automaticky zavádí po startu, vyřadit. Napadají mě však hned tři důvody, proč se jich vyvarovat a zůstat tak u způsobu stisknutí jednoho tlačítka taskkilleru:

1. Ona samotná aplikace, která to uměla, vyžadovala nutnost zapnutí sebe sama při startu tabletu, navíc vždy ukrojila velký podíl pamětí, nesrovnatelně větší, než třeba kalendář a další aplikace, které se při startu zavádí.

2. Nejsem si jist, ale pravděpodobně chtěla i přístup do rootu tabletu, takže další nepříjemný zásah do továrního nastavení.

3. Vypnutí či odinstalování nesprávných aplikací může vést, v nejlepším případě, k nestabilitě systému, v horším Vám pak samotný tablet vůbec nenaběhne.

Z toho plyne, že je dobré každý zásah do systému či běhu standardních aplikací dobře zvážit, zdali bude tento zásah skutečně tak efektivní a povede k tak drastickému zlepšení výkonu, že samotné riziko za tyto změny bude stát :rtfm:

Uživatelský avatar

webmoon
Nové Androidě
Příspěvky: 43
Registrován: úte 12. říj 2010 10:52:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire S-OFF CM9 ICS Beta

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od webmoon » ned 27. bře 2011 12:08:07

Tak se mi povelo ho nejakym zpusobem shodit, že mi zůstane pouze ve screenu androuid a konec, nená někdo nějakej nápad? :o
[Samsung Galaxy S9][Xiaomi Mi A1][Xiaomi MI5][Xiaomi Redmi 3][Lenovo VibeShot][Lenovo Note K5][Samsung Galaxy S5 FAKE][HTC Desire HD][Xiaomi Redmi 1S][Microsoft 535 Dual][Xiaomi Redmi 1S][Gigabyte Roma R2][iPhone 4S][iPhone 4][HTC Desire][Nokia E52][Nokia E51][Nokia N73][Nokia 6230i][Nokia 6610i][Nokia 6210][Nokia 3310]

Uživatelský avatar

spachal
Robot
Příspěvky: 842
Registrován: pát 10. zář 2010 16:45:53
Reputace: 29
Typ mobilu / ROM: signature
Twitter: @spachal
Tablet: Nexus 7
Rom: tablet@Paranoid
Bydliště: Karlovy Vary
Kontaktovat uživatele:

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od spachal » ned 27. bře 2011 12:43:50

Co třeba provést flash nové nebo stávající ROMky (firmware)? :]
HW: Honor 20 Pro / LG G4@LP / LG G3 3/32@Cloudy 1.2 / THL T100s / ZOPO ZP980
tablet: Nexus 7; wearables: Amazfit COR / MI Band 2 / Sony SWR50 / SWR10.

Pres soukrome zpravy NIC tykajiciho se androidu neresim!!

Uživatelský avatar

webmoon
Nové Androidě
Příspěvky: 43
Registrován: úte 12. říj 2010 10:52:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire S-OFF CM9 ICS Beta

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od webmoon » pon 28. bře 2011 6:22:22

no jitrnice asi jsem, ale to mi došlo že pořebuju flash, ten už jsem i dudělal do tovaru, ale někde je chyba při prvním odemčení mi vyskočí chyba "The applicatioan Setup Wizard (process com.android.setupwizard) has stopped unexpectedly. Please try again". dle všeho bych potřeboval přehrát ROMku kompletně, no celé ráno jsem googlil, tak už jsem i něco vygooglil, ale nemam ten správnej kabel, takže dneska se vyrazí do města a snad ho seženu, dam vědět, jak to dopadlo :-D
[Samsung Galaxy S9][Xiaomi Mi A1][Xiaomi MI5][Xiaomi Redmi 3][Lenovo VibeShot][Lenovo Note K5][Samsung Galaxy S5 FAKE][HTC Desire HD][Xiaomi Redmi 1S][Microsoft 535 Dual][Xiaomi Redmi 1S][Gigabyte Roma R2][iPhone 4S][iPhone 4][HTC Desire][Nokia E52][Nokia E51][Nokia N73][Nokia 6230i][Nokia 6610i][Nokia 6210][Nokia 3310]


Milas
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pon 28. bře 2011 20:55:06
Reputace: 0

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od Milas » pon 28. bře 2011 21:02:14

Nezkoušel jstee někdo Fly touch 2 použít jako navigaci v aute?? Jaké se do něj dají nahrat mapy a jdou i bez poplatku???

Uživatelský avatar

webmoon
Nové Androidě
Příspěvky: 43
Registrován: úte 12. říj 2010 10:52:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire S-OFF CM9 ICS Beta

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od webmoon » úte 29. bře 2011 8:55:45

!!! Vyřešeno !!!

tak to moc nedopadlo :-( sice se mi povedlo přes BurnTool v07.5 nahrát nějakou aktuální romku co jsem objevil na netu

Kód: Vybrat vše

http://www.epad.hk/Specs.asp?M=IN1001
, ale po burnu mi tablet naběhne pouze do černé obrazovky s nápisem A N D R O I D _

Když jsem zkoušel update přes SD kartu, dostanu se do Recovery vyberu apply sdcard : update.zip
vypíše:

E:Can`t open /cache/recovery/command: No such file or directory
-- Install from sdcard ...
Finding update package ...
E: Can`t mount SDCARD:update.zip
Instalation aborted.

Tak řešením bylo toto nastavení při formátování karty:
Obrázek
Naposledy upravil(a) webmoon dne pon 05. pro 2011 10:33:10, celkem upraveno 2 x.
[Samsung Galaxy S9][Xiaomi Mi A1][Xiaomi MI5][Xiaomi Redmi 3][Lenovo VibeShot][Lenovo Note K5][Samsung Galaxy S5 FAKE][HTC Desire HD][Xiaomi Redmi 1S][Microsoft 535 Dual][Xiaomi Redmi 1S][Gigabyte Roma R2][iPhone 4S][iPhone 4][HTC Desire][Nokia E52][Nokia E51][Nokia N73][Nokia 6230i][Nokia 6610i][Nokia 6210][Nokia 3310]

Uživatelský avatar

spachal
Robot
Příspěvky: 842
Registrován: pát 10. zář 2010 16:45:53
Reputace: 29
Typ mobilu / ROM: signature
Twitter: @spachal
Tablet: Nexus 7
Rom: tablet@Paranoid
Bydliště: Karlovy Vary
Kontaktovat uživatele:

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od spachal » úte 29. bře 2011 19:40:15

Jsou to jen napady:

- mas opravdu na karte v rootu soubor update.zip, nenahravas tam neco jineho, jinak pojmenovaneho, rozbaleneho?
- je v rootu pouze jeden .zip soubor?
- jina pametovka, naformatovana ve fat32: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=588665

Zkus, dej vedet, zkusim pripadne vygooglit neco dalsiho :]
HW: Honor 20 Pro / LG G4@LP / LG G3 3/32@Cloudy 1.2 / THL T100s / ZOPO ZP980
tablet: Nexus 7; wearables: Amazfit COR / MI Band 2 / Sony SWR50 / SWR10.

Pres soukrome zpravy NIC tykajiciho se androidu neresim!!


Milas
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pon 28. bře 2011 20:55:06
Reputace: 0

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od Milas » stř 30. bře 2011 9:11:36

Milas píše:Nezkoušel jstee někdo Fly touch 2 použít jako navigaci v aute?? Jaké se do něj dají nahrat mapy a jdou i bez poplatku???
To jste ho opravdu nikdo nezkoušel jako navigaci????

Uživatelský avatar

webmoon
Nové Androidě
Příspěvky: 43
Registrován: úte 12. říj 2010 10:52:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire S-OFF CM9 ICS Beta

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od webmoon » čtv 31. bře 2011 7:23:31

spachal píše:Jsou to jen napady:

- mas opravdu na karte v rootu soubor update.zip, nenahravas tam neco jineho, jinak pojmenovaneho, rozbaleneho?
...
Zkus, dej vedet, zkusim pripadne vygooglit neco dalsiho :]
Tak nejsem uplná jitrnice, až na jinou kartu jsem zkoušel snad všechno, včera jsem se zase dostal do práce tak jsem zkusil i jinou kartu, formátovat na FAT 32 na Win XP i Win 7 zkoušel jsem flashovat přes Burn Tool 0.72 i 0.75 a nic vcera se mi ozval prodejce, od ktereho jsem tablet pořídil že si vyžádál ještě aktuální firmware. No jsem zvědavej jak to dopadne už skoro tejden nedělam nic jinýho než že tu potvoru fleshuju :-Dq :lol:
[Samsung Galaxy S9][Xiaomi Mi A1][Xiaomi MI5][Xiaomi Redmi 3][Lenovo VibeShot][Lenovo Note K5][Samsung Galaxy S5 FAKE][HTC Desire HD][Xiaomi Redmi 1S][Microsoft 535 Dual][Xiaomi Redmi 1S][Gigabyte Roma R2][iPhone 4S][iPhone 4][HTC Desire][Nokia E52][Nokia E51][Nokia N73][Nokia 6230i][Nokia 6610i][Nokia 6210][Nokia 3310]


BlackTX
Stálý androiďák
Příspěvky: 93
Registrován: ned 11. dub 2010 14:48:34
Reputace: 0
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od BlackTX » čtv 31. bře 2011 9:05:12

Milas píše:
Milas píše:Nezkoušel jstee někdo Fly touch 2 použít jako navigaci v aute?? Jaké se do něj dají nahrat mapy a jdou i bez poplatku???
To jste ho opravdu nikdo nezkoušel jako navigaci????
Zkousel jsem, a jede Sygic Aura napriklad! Nemel by byt problem s ostatnima. Je to ale dost nepohodlne - 10" navigace :D
Motorola Defy (red lens, @1.3Ghz, CM9)

Uživatelský avatar

aLuGaRd
Androiďák!
Příspěvky: 295
Registrován: sob 21. srp 2010 21:01:30
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia Z10 II
Mobil 2 / ROM: Xiaomi RN 3 SE
Tablet: Lenovo 10
Tablet 2 / ROM: Asus MemoPad 10
Bydliště: Europe

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od aLuGaRd » ned 03. dub 2011 6:22:32

Tak mi tablet nejak umrel,ci co. Nejde zapnout,nabehne jen takova ta zelena obrazovka a zustane to vyset a dal nic.
Nesetkal se nekdo s necim takovym u svyho tabletu ?
http://AUTOPRODUKT.eu kvalitní autodíly za příznivé ceny

Uživatelský avatar

webmoon
Nové Androidě
Příspěvky: 43
Registrován: úte 12. říj 2010 10:52:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire S-OFF CM9 ICS Beta

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od webmoon » úte 05. dub 2011 9:36:12

Reset do továru přes recovery jsi zkusil? Mě to moc sice nepomohlo, bo jsem měl nakopnutou romku, a při prvnimspuštění mě to zustalo na chybě setup wizardu.
Kdyby jsi nevedel jak na tovar reset, tak mi cloviček co jsem to od něj koupil sehnal od výrobce postup v *.doc, tak ho sem muzu lupnout nebo Ti ho poslat na mail.


??? :rtfm: :!: :!: :!: :!: Tak a mě už zase tablet jede :D 14 dní pátrání a je to OK.
[Samsung Galaxy S9][Xiaomi Mi A1][Xiaomi MI5][Xiaomi Redmi 3][Lenovo VibeShot][Lenovo Note K5][Samsung Galaxy S5 FAKE][HTC Desire HD][Xiaomi Redmi 1S][Microsoft 535 Dual][Xiaomi Redmi 1S][Gigabyte Roma R2][iPhone 4S][iPhone 4][HTC Desire][Nokia E52][Nokia E51][Nokia N73][Nokia 6230i][Nokia 6610i][Nokia 6210][Nokia 3310]


romales
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: sob 02. dub 2011 7:54:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Fly Touch 2

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od romales » úte 05. dub 2011 11:27:40

Zdravim,
mam asi stejny tablet. Je to neco hodne podobneho jako Fly Touch 2.
Objednal jsem pres Aukro pres Slovensko. Puvodem je z Ciny.
Muzu take potvrdit, ze zvuk z integrovanych reproduktoru je velmi tichy.
Je tak tichy, ze za dne se prakticky filmy sledovat nedaji. Jen v klidu v posteli pred spanim, kdy je naproste ticho.
Tento tablet jsem si hlavne kupoval pro to, ze ma GPS.
Vyzkousel jsem nasledujici navigacni software:
iGO MyWay 2009 - zatim asi nejlepsi navigace kterou jsem rozjel na mem tabletu.
Jediny minus je, ze je v rozliseni 800x480 a neni tedy zobrazeny pres celou obrazovkou.
Sygic Mobile 10 - nainstaloval, spustil, ale mam problemy s GPS. V nastaveni programu jsem dal vyhledat GPS hardware. Nekdy ho vyhleda, nekdy ho nenajde vubec. Kdyz ho vyhleda, tak po cca 5 sec ztrati signal a uz ho nikdy nenajde. Takze jsem tento software s integrovanou GPS nerozjel. GPS signal jsem mel samozrejme dobry, iGO bezelo bez problemu.
Sygic Aura - nainstaloval ale nepodarilo se mi spustit. Po nainstalovani jsme mel jen Aura Downloader.
Stahnul jsem si tedy pres downloader nejake mapy a veci okolo software ale na plose se mi nevytvoril zastupce Aura pro spusten programu. Mel jsem jen Auro Downloader a nic vic.
Navigon - nainstaloval, spustil. Nemel jsem problem s GPS signalem a ani s instalaci. Prvni navigacni software, ktery mi bezel v plnem rozlisebni 1024 x 600. Trosku starsi mapy Q3.2010, na iGO jsem sehnal Q4.2010.
Zatim tento software nemam odzkouseny v provozu. takze nemuzu plne porovnat s iGO MyWay 2009.

Wifi signal je na tabletu o mnoho slabsi nez na notebooku, ale neni to zas takova hruza.

Zkousel jsem pripojit externi bluetooth do USB. Ale nepodarilo se mi rozchodit.
Mam Android 2.1 a tento system v sobe asi nema nainstalovanou podporu bluetooth.
Bluetooth totiz neni v nastaveni bezdratovych siti, kde by mel byt.
Podarilo se nekomu rozchodit bluetooth adapter do USB na tomto tabletu?

Premyslim o update, protoze mi nejde kamera.
Kdyz spustim software Camera (foto, nataceni) tak se mi zobrazi na displeji jen nejaky sum (ruzna zmet pixelu). Urcite to neni snimany obraz. Mate nekdo podobny problem? Vyresil uz nekdo nejak?

Zkousel uz nekdo upgrade systemu pres USB nebo pomoci SD karty?
Podarilo se nekomu uspesne upgradovat?
Prosim o postup.
Diky moc.

Kdyby jste meli nekdo dotaz ohledne tohoto tabletu tak rad zodpovim.


romales
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: sob 02. dub 2011 7:54:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Fly Touch 2

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od romales » úte 05. dub 2011 11:30:00

webmoon píše: ??? :rtfm: :!: :!: :!: :!: Tak a mě už zase tablet jede :D 14 dní pátrání a je to OK.
Muzes sem prosim hodit podrobny navod jak jsi svuj tablet opet rozchodil?
Update firmware pres USB nebo pres SD kartu?
Diky moc.

Uživatelský avatar

aLuGaRd
Androiďák!
Příspěvky: 295
Registrován: sob 21. srp 2010 21:01:30
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia Z10 II
Mobil 2 / ROM: Xiaomi RN 3 SE
Tablet: Lenovo 10
Tablet 2 / ROM: Asus MemoPad 10
Bydliště: Europe

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od aLuGaRd » úte 05. dub 2011 13:44:29

webmoon píše:Kdyby jsi nevedel jak na tovar reset, tak mi cloviček co jsem to od něj koupil sehnal od výrobce postup v *.doc, tak ho sem muzu lupnout nebo Ti ho poslat na mail.
To bych ti byl velmi vděčný,díky :yes:
http://AUTOPRODUKT.eu kvalitní autodíly za příznivé ceny

Uživatelský avatar

webmoon
Nové Androidě
Příspěvky: 43
Registrován: úte 12. říj 2010 10:52:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire S-OFF CM9 ICS Beta

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od webmoon » úte 05. dub 2011 14:00:48

Tady máte návod na tovární reset

Zkrácená verze:
1. vypneš tablet (buď dlouhým podržením tlačítka Power nebo ze spoda tlačítkem Reset)
2. držíš tlačítka Back a Home, pak zapneš tlačítkem Power a tlačítka Back a Home držíš do té doby než se zobrazí obrázek tučňáka
3. počkáš než naběhne Recovery
4. pokud máš na kartě soubor s update.zip s aktualizací, vyber pomocí tlačítek hlasitosti nejdřív apply sdcard:update.zip a potvrdíš tlačítkem Menu
5. pak vybereš "wipe data/factory reset", "wipe cache partition" a nakonec "reboot system now"
6. teď už jen čekej, trvá to docela dlouho, okolo 10 minut


Tady máte návod v angličtině a s obrázky:

uloz.to

Kód: Vybrat vše

http://www.uloz.to/8552182/midreset-doc
edisk.cz

Kód: Vybrat vše

http://www.edisk.cz/stahni/32594/MIDreset.doc_1.23MB.html
hellshare.com

Kód: Vybrat vše

http://download.hellshare.cz/midreset-doc/2666872/
filefactory.com

Kód: Vybrat vše

http://www.filefactory.com/file/ca864c9
multishare.cz

Kód: Vybrat vše

http://www.multishare.cz/stahnout/463408/midreset-doc/
quickshare.cz

Kód: Vybrat vše

http://www.quickshare.cz/stahnout-soubor/531582:midreset-doc_1MB
rapidshare.com

Kód: Vybrat vše

http://rapidshare.com/files/456061550/midreset.doc
uloz.to

Kód: Vybrat vše

http://www.uloz.to/8552296/midreset.doc
Upozorňuji, že tímto zásahem Vám nejspíš padne záruka zařízení. A já za to nenesu žádnou zodpovědnost. Vše děláte na vlastní nebezpečí.

1. Důležitá věc je že jsem to provedl přes USB-A Male ------------------- USB-A Male stojí cca 20-60 Kč.
kde koupit:
já ho koupil na penta.cz, na stránkách jsem ho ale nenašel, mělo by jim stačit zavolat a stal asi 23,- s DPH
a nebo tady máte dva odkazy

mironet.cz: 58,- s DPH

Kód: Vybrat vše

http://www.mironet.cz/kabel-usb-propojovaci-2m-aa+dp32766/
alza.cz: 40,- s DPH

Kód: Vybrat vše

http://www.alza.cz/propojovaci-kabel-usb-2-0-a-a-2-m-d65121.htm


Obrázek

A na PC s WIN XP.

Obrázek

2. stáhněte si pack "flytouch2_flash_rom.rar" , který jsem Vám nahrál, aby jste nemuseli stahovat 2 soubory jako já.

hellshare.com

Kód: Vybrat vše

http://download.hellshare.cz/flytouch2-flash-rom-rar/2664609/
filefactory.com

Kód: Vybrat vše

http://www.filefactory.com/file/ca84697
multishare.cz

Kód: Vybrat vše

http://www.multishare.cz/stahnout/463298/flytouch2_flash_rom-rar/
quickshare.cz

Kód: Vybrat vše

http://www.quickshare.cz/stahnout-soubor/531468:flytouch2_flash_rom-rar_74MB
rapidshare.com

Kód: Vybrat vše

http://rapidshare.com/files/456003417/flytouch2_flash_rom.rar
uloz.to

Kód: Vybrat vše

http://www.uloz.to/8546910/flytouch2_flash_rom.rar
3. Rozbalte pack tak aby jste to našli rychle (osobně doporučuji C:\android\)

4. Uvedeme tablet do stavu pro konunikaci s PC (kabel může být připojen nebo odpojen nemá to na to žádný vliv). Stiskneme tlačítko MENU a POWER a držte cca 3 sekundy po objevení této obrazovky.

Obrázek

5. Objeví se hláška o "Nalezen nový hardware" a budete vyzváni k nainstalování ovladačů, postupujte podle následujících obrázků:

Obrázek

Pokud se Vás budou Windows ptát jestly mají zkusit hledat software na "Windows update" vyberte "Ne, nyní ne" , stejně by našli leda houby s octem ;)

Obrázek

Na další nabídce vyberte "Instalovat ze seznamu, či daného umístění"

Obrázek

Na této obrazovce zaškrtněte "Při hledání zahrnout toto umístění", pak klikněte na "Procházet"

Obrázek

Obrázek

a dostaňte se do složky kde jste rozbalili pack, jděte do složky "iuw1.1-english/otg_driver", zde vyberte soubor "secbulk.sys" a dejte tlačítko "Další"

Obrázek

Obrázek

Obrázek

- možná vyskočí ještě okno s výběrem ovladače, tam se podívejte na adresu, aby končila opravdu správným souborem "secbulk.sys"

- na dalším okně klikněte na tlačítko "Pokračovat" a instalaci dokončete tlačítkem "Dokončit".

To že vše dopadlo tak jak mělo poznáte jednoduše naskočí tato obrazovka:

Obrázek

V tuto chvíli už nám PC dokáže komunikovat přes kabel.

Teď tedy jdeme na to jak do Tabletu naflashovat ROMku

vstoupíme do složky kde jsme rozbalili pack a dál do složky "iuw1.1-english" a zde spustíme soubor "IUW.exe"

Obrázek

zde v levém sloupci vybereme "Link USB", v položce "USB mode:" nastavíme "Easy burn", dále do položky "Choose a wrapped image" klikněte na tlačítko "..." kde najdeme ve složce "MID-2.1-update1 v1.9-2852-20110110\" soubor "WWE10B_Android_393477-v9full.ius".

Tak a teď už jen zkontrolujeme jestli je tablet v "FLASH MODu", v aplikaci to poznáme jednoduše. V položce "Link information" bude zelený čtvereček.
Pokud je zelený, klikneme na tlačítko "Burn"

A teď už jen čekáme, dokud se nám na displeji neobjeví hláška o odpojení a restartu. Odpojíme kabel a restartujeme tlačítkem "Reset", proběhne pár testů, může u toho blikat obrazovka a vypadat že je něco špatně, ale vydržte cca 10 minut a mělo by být hotovo a funkční.

Doufám, že to někomu pomůže.
Naposledy upravil(a) webmoon dne čtv 07. dub 2011 17:07:52, celkem upraveno 14 x.
[Samsung Galaxy S9][Xiaomi Mi A1][Xiaomi MI5][Xiaomi Redmi 3][Lenovo VibeShot][Lenovo Note K5][Samsung Galaxy S5 FAKE][HTC Desire HD][Xiaomi Redmi 1S][Microsoft 535 Dual][Xiaomi Redmi 1S][Gigabyte Roma R2][iPhone 4S][iPhone 4][HTC Desire][Nokia E52][Nokia E51][Nokia N73][Nokia 6230i][Nokia 6610i][Nokia 6210][Nokia 3310]

Uživatelský avatar

spachal
Robot
Příspěvky: 842
Registrován: pát 10. zář 2010 16:45:53
Reputace: 29
Typ mobilu / ROM: signature
Twitter: @spachal
Tablet: Nexus 7
Rom: tablet@Paranoid
Bydliště: Karlovy Vary
Kontaktovat uživatele:

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od spachal » úte 05. dub 2011 18:53:29

>romales: diky za prehled navigaci :]. Co se tyce toho zvuku, pokud to je stejne jako u Zenithinku (a to asi ano), jsou mrizky vespod tabletu jen takova finta, nejdou vubec "skrz" k reproduktorum, je to pouze esteticka zalezitost. Resenim by bylo mozna vyriznuti otvoru a utesneni proti prachu, ale osobne bych to nedelal ..

>webmoon: pekny navod a gratuluji k rozchozeni :]
HW: Honor 20 Pro / LG G4@LP / LG G3 3/32@Cloudy 1.2 / THL T100s / ZOPO ZP980
tablet: Nexus 7; wearables: Amazfit COR / MI Band 2 / Sony SWR50 / SWR10.

Pres soukrome zpravy NIC tykajiciho se androidu neresim!!


Zdeněk
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pon 14. bře 2011 21:32:51
Reputace: 0

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od Zdeněk » stř 06. dub 2011 19:30:13

aLuGaRd píše:Tak mi tablet nejak umrel,ci co. Nejde zapnout,nabehne jen takova ta zelena obrazovka a zustane to vyset a dal nic.
Nesetkal se nekdo s necim takovym u svyho tabletu ?
Jasný, pravděpodobně sis chtěl odemknout tablet :yes:

KROK 1
Stiskni a drž Menu + Home + Power.

KROK2
Nech tablet několikrát naběhnout do doby, než se Ti objeví nabídka (to může trvat i desítky minut).

KROK3
Postupuj dle pokynů na obrazovce (angličtina) a zvol tovární nastavení. Po obrazovce se lze pohybovat pomocí ovládání hlasitosti (všechny programy a nastavení z tabletu se smažou, výsledkem bude zformátovaný tablet v základním nastavení).

Uživatelský avatar

aLuGaRd
Androiďák!
Příspěvky: 295
Registrován: sob 21. srp 2010 21:01:30
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia Z10 II
Mobil 2 / ROM: Xiaomi RN 3 SE
Tablet: Lenovo 10
Tablet 2 / ROM: Asus MemoPad 10
Bydliště: Europe

Re: Fly touch 2 10.1" china ;)

Příspěvek od aLuGaRd » čtv 07. dub 2011 18:19:45

Můj velký dík patří webmoonovi, bez jeho perfektního návodu a emailové pomoci na znovuoživení chinatabletu,by tento skončil v popelnici :DD
Děkuju
http://AUTOPRODUKT.eu kvalitní autodíly za příznivé ceny

Odpovědět

Zpět na „Ostatní tablety“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti