Ostatní tabletyPB Liberty Tab Wifi

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Discovera
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: čtv 15. zář 2011 8:56:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Star G5 ala HTC
Tablet: PB Liberty Tab WiFi

PB Liberty Tab Wifi

Příspěvek od Discovera » čtv 15. zář 2011 9:07:56

Zdravím všechny.
Tak udělal jsem si radost a koupil tento tablet od Packard Bellu...byla možnost Acera Iconií A500 ale kapacita baterky mě přehoupla na PB Liberty Tab a navíc je to stejně klon aceru...jediný rozdíl je spodní ALu kryt (u PB je plastový) a možná samotné ochranné sklo kde u Aceru je sklo a u PB je velmi tvrdá plastová fólie). Jinak jsem velmi spokojený (i když ho mám jen pár dní :) )...vše přesně lícuje nic není ochuzeno zpracováním.

No a k věci...jak prosím Vás funguje SD karta?....když připojím USB kabel do počítače vidím jen úložiště co je součástí tabletu tedy 16GB paměť, ale SD kartu ne...jak se dostanou data na samotnou kartu (filmy, hudba atd.) A další drobnost :) konektor mají s Acerem stejný...neví někdo zda jde použít dokovací stojánek z Aceru na PB Liberty Tab? Vypadá to totiž, že PB sem nedodává přísluško :?

Díky za jakékoliv poznatky a informace....Je tomoje první zařízení s Androidem a ač mi už přirostl k srdci :) ještě zcela nevím jak to šlape.

Martin.
Olomouc





Autor tohoto vlákna
Discovera
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: čtv 15. zář 2011 8:56:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Star G5 ala HTC
Tablet: PB Liberty Tab WiFi

Re: PB Liberty Tab Wifi

Příspěvek od Discovera » pát 16. zář 2011 10:44:00

No tak vidím, že mi asi nikdo neřekne jak to teda funguje :(
Zkusím si odpovědět mou teorií, jak asi tento linux funguje...snad se už někdo ozve :( ...

Myslel jsem, že SD karta se bude chovat jako namountovaný adresář (sdcard) a ten bude představovat tedy 16GB SD kartu. Neděje se tak a vidím jen root tabletu kde sou ostatní adresáře (download, galerie, atd. ...nechová se jako mass storage) a když tedy začnu kopírovat hudbu a filmy do správných adresářů bude se interní karta zmenšovat a jakmile přesáhne kapacitu, tak se začne automaticky zaplňovat SD karta.

Je to tak?


kryslvladimir
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: čtv 15. říj 2009 7:40:36
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: PB Liberty Tab Wifi

Příspěvek od kryslvladimir » stř 26. říj 2011 10:43:58

mě se to chová po připojení k PC tak že se mi zeptá zda spustit a prohlížet soubory a pak nabídne: interní úložiště a kartu SD. obě úložiště odděleně takže je možno kopírovat kam je potřeba.
T-mobile Vario,T-mobile G1, Nokia N95, Nokia 5230, Xperia mini pro, Desire HD RCMix3d, LG Optimus Black nova8
Packard Bell Liberty Tab HC 3.2
HTC WILDFIRE root

Uživatelský avatar

mysak85
Stálý androiďák
Příspěvky: 118
Registrován: úte 23. srp 2011 7:38:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi2 SMIUI 5.2.22
Bydliště: Někde na Vysočině..

Re: PB Liberty Tab Wifi

Příspěvek od mysak85 » sob 26. lis 2011 9:59:21

Tak koukam ze mate take tento tablet, chci se vas zeptat jestli se vam stava ze kdyz nekam tablet prenasite v teto zime, tak vubec nereaguje dotykova plocha, jako kdyby se tablet musel zahrat na 20° pak teprve se rozjede, jake s nim mate zkusenosti a myslite ze se da sehnat nekde originalni firmware? Zkousel jsem trochu experimentovat a mam tam ted romku z aceru... ale neudelalo mi to zalohu a nemuzu uz nijak zpet..

Uživatelský avatar

adis002
Robot
Příspěvky: 1011
Registrován: čtv 07. říj 2010 14:23:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus 2X
Twitter: adis002
Rom: MiUi
Bydliště: Karviná
Kontaktovat uživatele:

Re: PB Liberty Tab Wifi

Příspěvek od adis002 » sob 26. lis 2011 13:00:41

s tím displejem- je to vina kondenzace páry, třeba když lidi mají brýle a přijdou z venku, tak se jim hned zarosí a zamlží, to stejné se děje se sklem na tabletech a většina kapacitních vrstev nedokáže pracovat s vlhkou obrazovkou :-)
LG P990 Optimus 2X, 1,5GHZ
poradna ohledně čínských tabletů


Uživatelský avatar

mysak85
Stálý androiďák
Příspěvky: 118
Registrován: úte 23. srp 2011 7:38:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi2 SMIUI 5.2.22
Bydliště: Někde na Vysočině..

Re: PB Liberty Tab Wifi

Příspěvek od mysak85 » sob 26. lis 2011 20:55:47

a da se tomu nejak zabranit? Koukal jsem ze treba ten jablecnej krap pracuje venku naprosto spolehlive, muj mobil take bez problemu, ale tablet se rozjede az kdyz ma teplotu 20 - 21°

Uživatelský avatar

adis002
Robot
Příspěvky: 1011
Registrován: čtv 07. říj 2010 14:23:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus 2X
Twitter: adis002
Rom: MiUi
Bydliště: Karviná
Kontaktovat uživatele:

Re: PB Liberty Tab Wifi

Příspěvek od adis002 » sob 26. lis 2011 23:43:50

nevm, jestli by to mohla zlepšit nějaká folie, nebo nějaké pouzdro? fakt netuším
LG P990 Optimus 2X, 1,5GHZ
poradna ohledně čínských tabletů

Uživatelský avatar

mysak85
Stálý androiďák
Příspěvky: 118
Registrován: úte 23. srp 2011 7:38:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi2 SMIUI 5.2.22
Bydliště: Někde na Vysočině..

Re: PB Liberty Tab Wifi

Příspěvek od mysak85 » ned 27. lis 2011 8:03:33

no, pouzdro pouzivam toto:

Kód: Vybrat vše

 http://www.alza.cz/belkin-f8n185-cerno-cervene-d144473.htm 
a jeste mam objednaný tento kousek, ale i tak Nevím jestli to pomůže:

Kód: Vybrat vše

 www.dealextreme.com/p/protective-pu-leather-case-for-acer-a500-black-100113 
ale je zajimavy, ze kdyz tablet vecer uspim a rano zapnu tak displej vubec nereaguje, a to v tabletu ukazuje teplomer 21-23° musim proste tablet vypnout a znovu zapnout
no, psal jsem uz i do servisu, takze jsem na to zvedavej co mi napisou peknyho

Uživatelský avatar

mysak85
Stálý androiďák
Příspěvky: 118
Registrován: úte 23. srp 2011 7:38:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi2 SMIUI 5.2.22
Bydliště: Někde na Vysočině..

Re: PB Liberty Tab Wifi

Příspěvek od mysak85 » pon 28. lis 2011 10:21:38

tak tablet odeslan do servisu, napsaly mi ze to musi videt tak sem zvedavej co s tim provedou...


kojikoji
Stálý androiďák
Příspěvky: 55
Registrován: pát 03. čer 2011 14:46:49
Reputace: 0

Re: PB Liberty Tab Wifi

Příspěvek od kojikoji » stř 30. lis 2011 16:36:25

Ahoj,taky jsem šťastným majitelem tohoto kousku,tablet je to parádní a hlavně s dlouhou výdrží.Zkusil jsem venku při 4st',a v pohodě jde ovládat.Doma jsem ještě navlhčil dotyk.plochu a ovládat šel taky.Mimochodem mám android 3.2 official.Ještě dotaz...Nepokazil se ti tablet AZ po tom rootu?Potom nám dej věďet,co ten servis,co tomu bylo..

Uživatelský avatar

mysak85
Stálý androiďák
Příspěvky: 118
Registrován: úte 23. srp 2011 7:38:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi2 SMIUI 5.2.22
Bydliště: Někde na Vysočině..

Re: PB Liberty Tab Wifi

Příspěvek od mysak85 » stř 30. lis 2011 23:27:04

urcite se nepokazil po rootu, zacalo to delat jeste pred tim, ale to je jedno, ted je v servisu a je u toho status ze to opravujou, takze sam sem na to zvedavej, krom toho zacalo to delat az kdyz jsem nainstaloval android verzi 3.2...

Uživatelský avatar

mysak85
Stálý androiďák
Příspěvky: 118
Registrován: úte 23. srp 2011 7:38:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi2 SMIUI 5.2.22
Bydliště: Někde na Vysočině..

Re: PB Liberty Tab Wifi

Příspěvek od mysak85 » pát 02. pro 2011 23:13:22

tak tablet opraven, byl vadnej displej...


kojikoji
Stálý androiďák
Příspěvky: 55
Registrován: pát 03. čer 2011 14:46:49
Reputace: 0

Re: PB Liberty Tab Wifi

Příspěvek od kojikoji » sob 03. pro 2011 6:40:58

mysak85 píše:Tak koukam ze mate take tento tablet, chci se vas zeptat jestli se vam stava ze kdyz nekam tablet prenasite v teto zime, tak vubec nereaguje dotykova plocha, jako kdyby se tablet musel zahrat na 20° pak teprve se rozjede, jake s nim mate zkusenosti a myslite ze se da sehnat nekde originalni firmware? Zkousel jsem trochu experimentovat a mam tam ted romku z aceru... ale neudelalo mi to zalohu a nemuzu uz nijak zpet..
A to jsi posílal do servisu s touhle romkou od aceru?Nic nepoznali?Můžeš se podělit o poznatky s rootem?

Uživatelský avatar

mysak85
Stálý androiďák
Příspěvky: 118
Registrován: úte 23. srp 2011 7:38:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi2 SMIUI 5.2.22
Bydliště: Někde na Vysočině..

Re: PB Liberty Tab Wifi

Příspěvek od mysak85 » sob 03. pro 2011 15:52:32

nn, vratil jsem tam zpatky romku od packard bellu,
jinak mel jsem tam oficialni verzi 3.2 od packard bellu, udelal jsem downgrade na verzi 3.0.1 a pak jsem tam nahral romku z aceru 3.2, presneji tuto:

Kód: Vybrat vše

http://www.tegraowners.com/?p=1272
root je popsan zde:

Kód: Vybrat vše

 http://androidforum.cz/downgrade-z-3-2-na-3-0-1-k-umozneni-rootu-t19992.html
jinak ten tablet je muj prvni s androidem, driv sem nic, co melo android v ruce nemel, ale ten kdo tomu aspon trochu rozumi tak vi co a jak, ja sam si pred tim upravoval a flashoval firmwary na Nokii N8 a 5800, ted ale cekam az se objevi tady v cesku Motorola Droid 4.... :-D


kojikoji
Stálý androiďák
Příspěvky: 55
Registrován: pát 03. čer 2011 14:46:49
Reputace: 0

Re: PB Liberty Tab Wifi

Příspěvek od kojikoji » sob 03. pro 2011 16:38:07

Taky je to můj první tablet,ale android mi neznámý není,já měl ZTE Blade,teď Xperia Neo.S tím rootem počkám jestli bude něco na H3.2 .Ještě bych měl otázku...Mám tam microSd kartu,ta se mi ukazuje jako externí sdcard.Dají se i na ni přesouvat(nebo na ni instalovat)nějaké aplikace nebo hry?Zkoušel jsem App2sd,ale to nefunguje,..A ještě ke hře Les golf3HD-officialní stažení Free pro tento tablet,ale při spuštění to spadne ,respektive jen ůvodní logo gameloftu se přehraje a pak už nic.Mám H 3.2.Dík za rady a postřehy...

Uživatelský avatar

mysak85
Stálý androiďák
Příspěvky: 118
Registrován: úte 23. srp 2011 7:38:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi2 SMIUI 5.2.22
Bydliště: Někde na Vysočině..

Re: PB Liberty Tab Wifi

Příspěvek od mysak85 » sob 03. pro 2011 18:04:59

takze
1) verze thor 14.2 je na H3.2
2) pressouvat aplikace jsem zatim nedelal, nema to cenu, mam 32 GB verzi a tam je mista dost
3) hra Lets Golf mi funguje naprosto bez problemu, bez nejakeho padu, doporucuji ressetovat tablet do tovarniho nastaveni a hru zkusit spustit jako prvni, ale me jede bez problemu

jinak ja zatim jedu na verzi Thor 14.2 a android tam je 3.2 honeycomb, jsou tam pridany nejaky ty programky a je tam velky plus, ze kdyz pripojim neco pres usb, tak nemusim zbytecne do menu, ale staci kliknout na hodiny a tam je moznost na odpojeni

na xda-developers je dost firmwaru, tablet je stejnej jako acer A500, takze neni problem tam nainstalovat jakykoliv root, mam tam jeste neco vyhlidnutyho, tak uvidime jak bude trochu vice casu, budu si hrat dale... :-)

ted zrovna koukam po nejakejch aplikacich z lenova ideapad, ale porad schanim jednu na poznamky, kterou bych mel nainstalovanou v tabletu, pocitaci, mobilu a na ktere bych mohl neco nakreslit, napsat pres klavesnici text a po ulozeni by se synchronizovala a mel bych ji dostupnou vsude...


lejopold
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: stř 08. pro 2010 21:47:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

Re: PB Liberty Tab Wifi

Příspěvek od lejopold » ned 05. úno 2012 21:30:32

Zdar taky se sháním nějaké poznámky do PB G100 podobné jako na Galaxy S aby se synchronizovaly s Outockem. Hledal jsem již dlouho a nenarazil na nic. Zkoušel jsem je stáhnout z Galaxy ale nějak se mi to nedařilo. Kdybys na něco narazil dej prosím vědět kde stáhnout a co to umí.
Jinak jsem nadmíru spokojený s tabem řekl bych že to má o mnoho více možností, připojení nebo programů. g nemám ale zase jen zapnu Wifi hotspot na Galaxy a není co řešit. Jsem rád že jsem se dočetl dobré odezvy na toto zařízení.
Jen snad malou chybku jsem zaznamenal na připojení emailu. Nechtělo to vzít odchozí poštu. Asi něco nedotažené v sofware. Ale nainstaloval jsem K-9 Mail a vše jede jako na drátku.

Odpovědět

Zpět na „Ostatní tablety“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti