Ostatní tabletyMultimediální tablet 7" Leader, ANDROID 2.2

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
jahocz
Nové Androidě
Tablet: tablet Leader V70 - Google Android 2.2

Multimediální tablet 7" Leader, ANDROID 2.2

Příspěvek od jahocz » pát 16. zář 2011 17:09:23

Má prosím někdo zkušenosti s tímto tabletem?

mfrolka
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: nokia n8
Tablet: laeder R70

Re: Multimediální tablet 7" Leader, ANDROID 2.2

Příspěvek od mfrolka » pon 17. říj 2011 18:56:39

Ahoj zakopil jsem tento tablet za účelem použít ho jako fotorámečk pro prezentaci fir. fotek ,říkal jsem to prodejci než mě jej poslal a jsem z toho nešťastný , tablet vypíná displej po 30mim a org. prohlížeč pustí fotky jen jednou nejdou rotovat (zkoušel jsem se zaregistrovat na market.android.com to mám ,ale nejde mě tam přiřadit mé android zařízení a nevím jak na to ,prosím o radu , že bych si stáhnul jiný prohlížeč ) potřebuji aby se mě dokola promítali fotky do vybití baterie nejlépe tak 4h. a supr by bylo kdyby se dal displej zamknout aby mě lidi so na to sáhnou to nevypínali .Prodejce vis http://www.azhobby.cz/android-2-1-table ... 0/116159p/ dává jen odkaz na toto fórum nic o něm neví nedokáže poradit ,(proč jsem si nekoupil fotorámeček ,ale tohle ? foto rámeček nemá baterku jen jde na sít a říkal jsem si že by mohl umět i víc ) prosím o radu jaký program by byl na to dobrý díky Milan

mfrolka
Nové Androidě

Příspěvek od mfrolka » čtv 20. říj 2011 14:53:22

Ahoj psal jsem před 3dny prodejci o radu (žádná odpověď) ,ani tady jsem jic nezjistil tak jsem Leader poslal zpět prodejci vrámci 14 denní zák. lhůty na vrácení ,mrzí mě to , např na net to nebylo špatné za tu cenu to umělo hodně ,jen škoda ,že to nemělo pořádný návod a žádná podpora , používat to jako fotorámeček -to proč jsem to kupoval jsem nerozchodil , dám vědět jak to dopadlo .milan

ramon.dexter
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Poco x3 pro/stock ROM
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7/stock

Příspěvek od ramon.dexter » čtv 20. říj 2011 15:26:45

Upřímně řečeno, cena za tablet do 3000, pokud i mobily stojí víc, tomu nemůže rozumně uvažující člověk věřit. Tyhle šmejdy opravdu nemá cenu kupovat. Nic to neumí, často v tom ani není Market, takže proč za to vyhazovat peníze?

Bohužel, kvalitnější tablety dneska stojí výrazně víc, ale za tu cenu člověk dostane plně funkční zařízení s podporou od výrobce. Takže si můžeš vybrat - Buď budeš škudlit na tabletu a koupíš šmejd, kterej nebude fungovat, nebo si koupíš něco lepšího a kvalitnějšího.

A pro použití který chceš ty je nejlepší fotorámeček. Protože je u modernějších tabletů displej hlavním a jediným ovládacím prvekm, nelze ho zablokovat na doteky.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

mfrolka
Nové Androidě

Příspěvek od mfrolka » čtv 20. říj 2011 19:45:46

Díky za odezvu mě stál na voucher 2000,- opravdu jsem nečekal žádný zázrak jen že tam fotky poběží dokola do vybití baterie ,to že by to umělo něco navíc (wifi ,internet meil,atd jsem bral jako plus )potřebuju foto rámeček který má svou baterii vydrží na ni tak 4 a víc hodin a oby byl za rozumný peníz (kdyby ho někdo ukradl nebudu poblíž) většina fotorámečků jede jen na síť ,MILAN

Rimmher
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Leader
Tablet: Leader

Příspěvek od Rimmher » pon 07. lis 2011 10:50:37

Dobrý den. Váš problém s tabletem ale není záležitostí zařízení, ale vhodné aplikace, která by celou záležitost podporovala, prodejce přeci nemůže každému zákazníkovi hledat zrovna tu aplikaci, kterou on sám potřebuje, to by z toho musela jít prodejcům hlava kolem.

mfrolka
Nové Androidě

Příspěvek od mfrolka » čtv 10. lis 2011 10:47:21

Takže ,po dohodě z prodejcem ,jsem zařízení vrátil , (peníze mě byly převedeny na účet vše probdělho v pořádku -takže férový e-shop)jinak na použití jako foto rámeček se to nehodí ,ale na web a meily ,fotky a další funkce co to má, to asi při koupi na voucher (1999,-) nemá konkurenci , jen by to asi chtělo truchu lepší web. podroru co na tom jde ,co ne , předešlo by se těmto problémům Frolka

Odpovědět

Zpět na „Ostatní tablety“