Tak jsem pár dní majitelem těchto dvou kousků moderní technologie...sice nemám moc času kvůli práci a hlavně přítelkyni ale ...
Prvních pár postřehů :

Galaxy je lehčí, v rukách se drží mnohem pohodlněji, Asus působí víc opravdu jako netbooka je znatelně robustnější.
G10.1 : T101
1 : 0
co se rychlosti týče Asus zezačátku jednoznačně vedl ... Galaxy dost znatelně ukazoval trhání při přecházení mezi obrazovkama... ale napadlo mě zkusit dát tovární nastavení a překvapení

2 : 1
Prostředí je příjemější u Transformera a zdá se mi i celkově dotažené maličkostmi k chytřejšímu a pohodlnějšímu celku než u Galaxie...
2 : 2
Další pocity a dojmy sdělím jakmile se s kousky trochu seznámím bliže ale myslel jsem že vyzkouším který mi vyhovuje víc a druhý půjde do světa ........ ale zatím je to na 75% že si nechám oba

ale na začátek dotaz na launcher ... to opravdu není jiný launcher než adw na tablet??? ... v marketu jde najít jen tenhle a jiný ne ... mám např koupeny SPB Shell kde jsem v SGS2 našel možnost v nastavení i experimentalní na tablet ale teď v marketu není vůbec vidět. ( mluvím zatím pouze o možnosti ofiko ROM bez ROOTu ) ... do toho se mi zatím nechce.